Jennys tankar

Torsdag

Publicerad 2009-11-26 23:38:24 i Allmänt,

hallå hejsan!

Vad dagarna går fort hinner inte med ett dugg tycker ja... Eller rättare sagt man hinner inte med sig själv, hela kroppen håller på att förfalla. Ögonbryn och ben behövs vaxas, Håret borde fixas, borde sminka sig och klä på sig lite kläder istället för att hoppa runt i mys och pyjamasbrallor.. Men det är väl så här det ska vara nu =P. Plutten blir tvättad och klädd varje morgon iaf, sen varvas det med en hel del plugg nu, så min stackars kropp förfaller helt =P.

Har hunnit 3 kapitel idag, man får göra lite då och då.
Har börjat gå upp tidigt, lr försöker är väl mer rätt.. Jag försöker iaf gå upp tidigt bara för att få vara lite själv medans plutt sover.
Ibland saknar jag att bara kunna krypa upp i soffan en regnig dag och somna till en dålig film, men törs inte somna nu iaf jag inte skulle höra om plutt vaknar några rum bort.

Vet inte om det bara var tur, men han upptäckte sin ena fot förra veckan och den var jätteintressant för stunden =P. För några dar sedan upptäckte han att han hade 2 fötter, då blev det ännu intressantare. Vet inte om de är intressanta bara för att jag ska byta blöja, men då ligger han och petar på tårna så man får aldrig göra klart, eller om han faktiskt upptäckt dem och inte bryr sig annars..

Fast man kanske inte grejar med fötter hela dagarna bara för att man nyss sett dom.. Får väl se om de blir intressanta nåt mer.
Plutten kan ta sig framåt nu, vet inte vad man ska kalla det han gör..



Typ så gör han, fast han kryper ihop och får knäna under sig och skjuter ifrån. men huvud och armar trycker han framför sig.. Stonkar och stönar som bara den gör han, sen blir han sur för att det verkar vara jäkligt jobbigt. Min lille pöjk, han impar på mig hur lätt som helst..
Vill bara påpeka att han varken kryper lr hasar sig fram.. Han.. ja tar sig lite framåt bara..

Annars har det inte hänt så mycket, har en tenta imorgon som jag gärna skulle vilja klara. Men jag får alltid slarvfel, känns som om det alltid är nåt så måste man ha alla rätt.
Jaja tredje gången gillt kanske =).

Snart dopkort och hoppas verkligen att han inte växer ur dopkläningen innan dopet.
Ska se om han har tid att ta lite kort på mig och plutten ihop också.. jaja vi får se..

Ser att det är många inne och kikar på bloggen, utöver ni trogna läsare. Kan inte ni anonyma lämna ett fotspår, man är jue så nyfiken =P.

Ne ska maila iväg mina kapitel nu..

Pöss och kram på er


Kommentarer

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-11-27 09:05:17

Klart att han är intresserad av fötterna. Det kommer snart då han grejar med dem när han ligger själv också. När du byter blöja hjälper du honom att se dem när du lyfter upp dem. :)



Men hasar han inte när han gör så då? Snart kryper han så stadigt som han redan sitter. Duktiga killen! :) Nu blir plutten snart fyra månader och då kommer det hända mycket hela tiden ska du se ;)



Hoppas allt är bra med er!



Kramas

Postat av: Malin

Publicerad 2009-11-28 13:42:30

Inte håller du på att förfalla!! Visst blir det sista prio på sig själv när man har en liten, speciellt när man ensam har hela ansvaret. Men det finns något nytt, mycket vackert hos dig, och det är kärleken till vincent som lyser starkt i dina ögon, occh finns det något vackrare än sådana ögon??? Tänker på det varje gång jag ser dig. Du är fin precis som du är, så det så!! Inte konstigt bebben är så söt, hihi... kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela