Jennys tankar

Onsdag

Publicerad 2009-09-30 23:22:26 i Allmänt,

Tjenis klenis!

Såg ni efterlyst, vilket pucko! Hoppas han åker på ordentligt med stryk!! Vissa förtjänar ta mig fan att få däng och nej alla mäniskor förtjänar inte en andra chans.. bla bla Sverige ska alltid vara så fegt, alla är lika värda, handen på hjärtat så tycker man verklligen de?

Visst med en massa undantag, då är "alla" lika värda..

Har varit på VC idag och lämnat prover så imorgon ska jag traska upp och hämta medicin, hoppas verkligen att den hjälper!!!

På vägen hem så träffade jag och Vincent, gunvor som var ute på en promenix =). Vet inte när jag såg henne sist, så det var trevligt att få sig en liten pratstund.


Annars har vi inte gjort så mycket idag, grejat lite inför festen och pluggat lite. Så har vi hälsat på morfar oxå, så Vincent fick sig lite grabbsnack =).

Jo just de, vi var ut till kyrkogården oxå, till Mormor och Christer, mamma gjorde fint och jag och Vincent stod och titta  på + att jag berättade lite för Vincent om dessa som bor på andra sidan.


Känner att nu har jag snart samlat nog med energi för att ta tag i saker och ting igen!

Ne nu blir det kvällen
Natti natti

Kram

Tjoho!!

Publicerad 2009-09-29 20:20:05 i Allmänt,

Tjenis!

Så imorse skyndade jag mig ut innan hjärnan hann med att inse vad som hände =P.. Morgonpromenader är inte min starkaste sida, vill gå "tidigt" också så ingen lägger märke till mig när jag flåsar och svettas som bara den =P. Idag kom jag iofs iväg ganska sent.

Flåsade mig runt banan iaf, hem och fixade massa tvätt och duschade så när det väl blev dax för frukost så var klockan 12..

Idag blir plutten föresten 2 månader =)! Stor pöjk nu. Har svårt att kommma ihåg hur mitt liv var innan han kom, vad gjorde man egentligen? Mer än att jobba då =P


Håret står på sniskan, man ska inte somna när håret är lite fuktigt =P



Ska försöka plugga idag också men det går sådär på den fronten, fast de gör inget jag ska göra ett försök iaf..
Ringde VC idag också, så ska få komma upp och ta prover imorgon, hoppas det visar nåt för jag håller på att bli tokig ibland.

Var iaf nyss upp och hämta några grejer på VC och då sprang jag på Maria =), alltid kul att se centrumtjejer. Fick se hennes tatueringar, riktigt snygga!!! Vill också skriva nåt snyggt med sån stil. Tycker hon såg riktigt fräsch ut, ett helt annat lugn över henne liksom..

Var och köpte ett träningskort idag oxå, fick iofs se att mitt gamla inte hade gått ut än.. Typiskt

Ja det var nog allt för mig

kram

Sara

Publicerad 2009-09-28 20:01:20 i Allmänt,



Tjo!

Igår fyllde min lille misse älskling år, hela 17!! Hon blir så stor, ska till Slottsbron nån dag och gosa med henne och ge henne lite extra god mat =).

Hon är lite avensjuk på att inte vara den enda bebisen längre =P

Min lilla älskling 



Kram

Mail Från Annika

Publicerad 2009-09-27 10:53:38 i Allmänt,


 Leenden smittar!!!
De är som flunsan
 
När någon log mot mig idag
  



började jag också le
jag rundade hörnet
Och någon såg mitt flin   

 

När han också log insåg jag
att jag smittat även honom
Jag tänkte på det där leendet
Och sen insåg jag dess värde



Ett enda leende som mitt
Kan resa jorden runt
så om du har ett smil på lut
lämna det inte ensamt utan prut
 



Starta en epidemi
och infektera världen   
 

Lördag

Publicerad 2009-09-26 21:28:54 i Allmänt,

Hejsan hoppsan gott folk!

Idag har jag haft en riktigt effektiv dag, ställde klockan på 8 och hör och häpna jag klev upp direkt. Det var så fint väder jue.
Iaf vid halv 9 så hade jag gjort i ordning plutten lagt han i vagnen och var på väg ut, japp det skulle bli en morgonpromenad innan frukost.
Har satt ett mål på x antal kilo som ska vara borta vid jul, så det är bara att bita i det sura äpplet och sätta fart.
Ska köpa träningskort snart oxå, så nu måste jag få tummen ur.
Iaf väl tillbaks efter turen så blev det frukost och en dusch för mig och mormor mys för Vincent. Inte en blund sov han under promenaden heller.
Känner att jag inte är riktigt nöjd med rundan så imorgon ska "förlänga" den lite.

Så har jag gjort klart alla kort idag,  har sorterat mera papper.
Vid 4 åkte jag och plutten till Morfar, där passade jag på att fixa min ögonbrynoch ta ett fotbad. Under graviditeten så var jue inte direkt fotvård prio ett, så jag fila säkert bort en halv fot =P.

Imorgon fyller min "stora bebis" hela 17 år, japp misse maouen blir 1 år äldre. Så imorgon ska ja hem och gosa och ge henne extra god mat.. Vincent ska självklart med och gosa han oxå =).

Ja det var nog allt för idag, känns som jag hunnit hur mycket som helst idag..

Nattis natti

Dancin' down on Sunset Strip

Publicerad 2009-09-25 22:08:10 i Allmänt,

 

Tjo tjo!!

Så idag var jag iväg till Centralsjukhuset med plutten, han skulle jue på ultraljud idag =). Iaf så hittade de inget fel, de hörde inte ens nåt blåsljud men de gjorde en koll iaf..
Så de fråga om han var förkyld lr andades annorlunda när de lyssnade på hjärtat då på akuten, ja sa nej... så de visste inte riktigt.. Men han är en stor frisk pojke.. Var jue ett tag sen jag var iväg och vägde honom nu, så de gjorde det idag.. Han är 61 cm lång och väger 6140g, de e min pöjk de =). Snart är han 2 månader oxå, han blir så stor alldeles för fort..

iaf efter sjukhuset åkte vi vidare till köp barnvagn, för att träffa farbror Magnus och handla lite.
Magnus satt sig i en fotölj och fick hålla Vincent medans jag och mamma gick runt och tittade, så då kom tjejerna som jobbade där och tittade på plutten och tog några kort.

Fast sen fick Magnus jobba lite, jag skulle jue ha en sån där grej att sätta på handtaget på barnvagnen. En sån där så man slipper frysa om händerna, men han hittade den inte så han beställde hem en åt mig så hoppas jag får den innan det blir för kallt åt händerna =P. Köpte iaf en sån där bitringsnapp steg 1, sån man ska ha innan tänderna kommer fram..



Magnus och Plutten


Efter lite mat vid köp barnvagn för Vincent's del så åkte vi till bergvik och leta efter lite grejer.. Så passade jag och mamma på att luncha vid Rapido, sen bar det av till Kau. Jag skulle jue göra en tenta, de känns väldigt bra men man vet aldrig. Man är jue tvungen att ha alla rätt och det räcker inte att få fram rätt svar du måste logisk visa hur du kommit fram till de, så de kan följa och se alla uträkningar..

Men Vincent och mamma satt utanför så jag tror Vincent skicka in lite tur till mammsen sin =P. 


Nu väl hemma så har jag grejat och underhållt plutten, så har jag och Lennart rensat avloppet. Så ska jag försöka hinna med pluttens album och dagbok.

Ja tror jag fick med allt nu..

Kram


andar =P

Publicerad 2009-09-25 21:37:24 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så jag får väl uppdatera er lite på gårdagen..
Var jue på sittning igår hos ett medium i Vålberg =). Annika heter hon vi var hos, hon bor i kil, fast har sittningar i Vålberg.. Kan maila telenummret till dem som vill ha de..

 Annars så har ni jue http://www.karlstadsspiritualistiskaforening.se/ Har varit där på elevsittning och oftast är det väldigt duktiga, dock är det "bara" en kvart då.


Den jag fick "prata" med var mormor, tog en stund innan jag kom på vem det var för det kunde vara både farmor och mormor.

Hon berätta lite grejer i början som vanligt. Hon sa att mormor var väldigt stolt över mig och att hon tyckte det var bra att jag krypit ut ur hörnet och vågade ta mer plats. Att jag fått skin på näsan och sätter gränser bättre nu, nåt som mormor önskade att hon vågat mer..

Ja fick allt på band så jag ska lyssna igenom det igen och se om man får fram nåt nytt. Lite svårt att få in allt som sägs, då det sägs liksom.

Mamma fick oxå "prata" med mormor lr sin mamma då.
Mormor har jue fått stå tillbaka annars när mamma varit iväg så hon hade inte kommit till tals sen i Maj, så mormor hade nog mycket att säga.
Syster yster fick "prata" med Christer.

Iaf så efter en stund sa hon, va gör du här egentligen för ni har jue redan kontakt och det vet du!

Jaha? iaf så sa jag att när jag var höggravid så hörde jag ofta röster som om de prata med mig och jag såg Christer och farfar ofta. Men jag såg aldrig mormor och jag känner lr hör inget nu längre..
Men hon sa att det var en bra tid att utveckla detta nu..

Så vi får väl se om man börjar känna av nåt igen..

ne får bli bandet en gång till, så ska jag få höra mammas och syrrans band..

Lille plutten fick vara hos snälla Tant Malin under tiden vi var iväg och han hade jättetrevligt berättade han för mig =). Så dit vill han fler gånger sa han =).
egentligen kunde han följa med eftersom vi inte skulle in samtdigt, men de kändes onödigt när han skulle ha det mycket bättre hos Tant Malin och hennes mysiga familj =).


Ja det var nog allt, kommer knappt ihåg vad jag gjort idag och detta var jue igår så..


kram kram



Gabriellas sång

Publicerad 2009-09-24 11:51:20 i Allmänt,

Denna sång och "our last summer" går varm här hemma. Jag och Vincent brukar sjunga till dessa bla, fast inte låter de lika bra. Men plutten ler när mamma "sjunger" =P.






Kram

Godmorgon

Publicerad 2009-09-24 08:56:18 i Allmänt,

Tjo!

Har precis stått på crosstrainern och ska snart in i duschen.. Tänkte bara kladda några rader innan plutt vaknar..
Inatt har jag drömt massa konstigt, med håll i er nu, med reklamavbrott (!).
Tror rånet kan ha haft viss inverkan på min dröm, fast jag råna inte nån har jag för mig.. Har för mig att jag rädda nån lr nåt från nån liga.. Iafåkte vi 3 motorcykel och de jagade oss med en svart bil, vi körde utför ett stup, för vi hade sån där flyggrej på ryggen.. Så skullle vi flyga till mötesplatsen, men det var dimma så vi hamna helt fel.. Vi landa i nån stor buske vid ett slott  i ställe, där sprang det en skitstor hund och då menar jag stor för vi nådde typ till knäna på den..

Sen var vi på nån båt, som skulle ta oss till rätt udde, för hunden pekade ut vart vi skulle =P. Men kapten på båten försökte döda oss genom att först krocka med ett berg och sen vända för att köra tillbaks till bryggan, där vi naturligtvis hoppade av.
Väl på bryggan så var det kaos båtar sjönk och människor simma ja, lite mer hände de men orkar inte skriva för det blir så krångligt..

Ja det sjuka var jue att det var reklamavbrott för barngrejer i drömen.

Jo det där rånet, jag är fruktansvärd imponerad av av de där tjuvarna. Det borde man jue inte, man borde jue tycka att det är rent åt helvete. Men ingen blev skadad och visst det är fel att ta, men fan vilket sätt de gjorde de på. Så Smart!! och just att komma undan med de..  Imponerande, inge gamal flyktbil här inte..



Ne nu blir det dusch och frukost..



kram

Blöööö

Publicerad 2009-09-23 23:55:08 i Allmänt,

Tjo igen!

Känner mig inte riktigt redo för sängen än..

Så jag sitter på Fl's forum, vilken fl's nörd jag blivit.
Men man skrattar så man gråter ibland, och vilka svärföräldrar en del har, shit pommes!

Har ni tråkigt så hoppa in på nån tråd som verkar rolig och läs =P.
Att  man kan ha så olika syn på grejer, sånt jag kanske tycker att man inte gör, tycker andra är hur okej som helst..
Sen sånt som jag inte ens haft en tanke på är det jättemånga som tycker nåt om..
Jaja alla är vi olika..

En sak jag är rätt hård på är rökning, jag vill inte gå hem till nån som röker inomhus om Vincent är med. Sen vill jag inte att det står nån och röker i närheten av barnvagnen, känns så onödigt att utsätta honom för de. Inte så att jag skulle säga till en främling att släka cigaretten om vi är på samma plats.. Utan jag skulle jue knalla där ifrån, kan jue inte tvinga nån att sluta röka liksom..
 Sen finns det som röker fast de är gravida lr röker inomhus fast de har barn, de kan väl ja tycka är fel men alla är vi olika där oxå..


Ne ska sluta dra upp Fl nu =P..

Kramen

Min dag

Publicerad 2009-09-23 22:45:04 i Allmänt,

Tjo!

Idag kan man tro att jag haft tråkigt.. Ni vet på film när det borstar tänderna, då spottar de sällan och brostar upp värsta skummet..

Jag gillar inte att ha munnen full av skum och spottar ofta när jag borstar tänderna..
satt och fundera på vad som egentligen är rätt. Spottar jag ut all tandkrän för fort och bara borstar på när jag inte har skummet i mun?
Eller drar man runt allt skräp i munnen med allt skum så det får chans att fastna på nåt annat ställe??
Det sägs jue att man ska borts tänderna i 2 minuter oxå.. Vet att jag fråga på jobbet en gång =P, för vi hjälpte en med tandborstning och den hade typ bara 4 tänder.. Ska man stå i 2 minuter på dem med, lr hur ligger tiden då??
Nu fråga ja ju mest på jobbet som skämt när vi satt och prata om dumma saker, bäst att förklara de så ni inte tror att jag ringde sköterskan lr nåt =P..

Jaja bara en tanke som slog mig..

Mamma mutter börjar bli lite nervös inför partyt oxå, ska bli så jäkla kul!!
Sitter och klurar på mer presenter till världens bästa mamma =P..

Idag iaf så har jag ringt lite olika ställen och kolla upp lite kurser, har också pluggat matte.
Självklart så har vi tagit en liten promenad, med betoning på liten. Har inte riktigt hittat min runda här i Grums än, i Slottsbron har jag min runda som jag "alltid" går.. Har iofs fått ändra rutten lite pga att jag har Vincent med, en del känns inte riktigt säker att gå med honom.
Sen har jag sorterat i mina skolpapper, försöker lägga upp dem i den ordningen tentorna kommer..

Jo, de ringde idag från sjukhuset, på fredag ska Vincent in på ultraljudet.. Ska bli skönt att få det gjort!
Min lille plutt =).

Sen så har jag pratat med Magnus idag,  jag vill jue ha en sån där napp som det finns en bitring på, så han skulle kolla upp de =). Berättade för honom vad mamma hade sagt och att han tydligen "fjäskat" in sig bra där =P. Han sa iaf att på jobbet mobbar de honom för samma sak typ.. haha

Nu ikväll så var vi hos morfar och hälsa på =), morfar måste jue få lite Vincent tid =).

Imorgon ska vi på privatsittning hos ett medium, ska bli himmla kul!! Mamma, jag och syrran har en varsin tid, ska bli kul och se vem som får "prata" med vem =).
 Snälla Malin ska sitta barnvakt =), så Vincent får en myskväll med familjen på björnbärsvägen =). Så jag hoppas han visar sin bästa sida =P.

Måste jue bara avsluta med några bilder på min älskling!









Kram kram

Sötnosen

Publicerad 2009-09-22 23:19:19 i Allmänt,





Vincent och Moster



Plutten somnar nästa alltid så fort vi ska ut och åka.



Så pratar vi med grabben i spegeln varje dag =P



Kram

Lite allt möjligt =P

Publicerad 2009-09-22 23:13:30 i Allmänt,

Tjea tjosan!!

Ikväll har jag varit irriterad, på ja saker i mitt liv kan vi säga.


Jaja får skriva mer om allt nångång..

Plutten och jag var upp till mvc idag, för efterkontrollen.. Vi satt och prat om förlossningen och andra saker.. Hur min graviditet har varit mm..
Plutten har varit lite kinkig idag, min lille plutt.. Själv har jag bestämt mig för att han är mammig =P.


Sitter på Fl och småler åt folk som inte verkar ha nåt bättre för sig än att klaga på andra mammor, endel vet alltid bäst.
Har man barnvakt åt sitt barn innan den är 1 år, så blir alla gangster och börjar knarka, det vet jue alla! Barnet tar sån skada av att ha barnvakt så de måste ut och slåss i tonåren. Det är nog till och med bevisat genom forskning =P. Suck liksom.. Ni kan väl göra som ni vill, så gör jag, som jag vill..


Läste en tråd om att det var illa att ta med sin bebis/barn på systemet..Den tanken har inte ens slagit mig förens jag läste tråden.
Kommer inte ihåg vad de stod, men typ att barnet tar skada och de vill/kan börja dricka tidigare..ehh?? Och det var jättemånga mammor som argumentera om hur illa det var..
Hur orkar man ens lägga märke till om nån har med sig ungen, lr ännu mer döma mamman som har med ungen.. 

Folk måste ha förbannat tråkigt.

Visst ibland kan jag tänka att ne, så vill jag inte göra med mitt barn.. Men jag tycker inte det är fel om den mamman vill göra så.

Jag tror jag vet hur jag vill göra med min plutt.. Men man får ta tagen lite som den kommer, fast några punkter har jag som ja ska hålla hårt på..


Ne nu har jag svammlat nog och flummat in mig på detta ämnet..

Ne nu blir det natta


kram




Fika

Publicerad 2009-09-21 22:05:39 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har jag och Vincent haft fullt upp..
Först idag skulle jag upp och ta blodprov, sen vidare ner till kommunhuset. För idag har faderskapstestet äntligen blivit av, känns så gött! En sak mindre att stressa och lägga energi på =).

Vincent var hur duktig som helst, sa inte ett ljud när vi topsa han i munnen =).
Sen hem för att äta och underhålla min lille sötis, försökte plugga lite men det går inte så bra med en vaken plutt.
Vid 4 så hämtade vi mamma i stan och passade på att handla lite.

Söta Malin skulle jue komma på fika =), satt och prata om dittan och dattan och tiden rann iväg som vanligt, poff så var klockan 9 och hollywoodfruarna började.



Vi pratade mycket om medium, Malin hade med bandet som vi fick lyssna på och mamma spela upp lite av sina band. Det hela slutade med att jag, syster och mamma bokade tider så på torsdag ska vi iväg =). Snälla Malin erbjöd sig att vara barnvakt, så det passa perfekt =).

Vincent fick jättefina presenter oxå..



Så fin, för fin för plutten att använda redan tycker jag.. Va jättekul att få träffa Malin ingen och prata strunt och lite annat. Vincent var oxå nöjd över att träffa favvotanten =).


Kram Kram

Grattis

Publicerad 2009-09-21 13:31:16 i Allmänt,



Nu när alla vet så måste jag passa på att gratulera Linda som fick en liten Wilma den 17:e =)
Jättegrattis till de stolta föräldrarna och den stolta storebrodern!


Kram


Idag då

Publicerad 2009-09-20 21:06:32 i Allmänt,

Hallå hallå!

Så imorse när jag "vaknade", var jag attans trött och när jag skriver vaknade så menar jag att jag blev väckt av en liten sötnos =P.

Han var riktigt pigg imorse, först vid 4, sen vid 6 och sen vid 20 i 8, kan ha varit lite hämnd för att mamma inte var hemma och nattade honom kanske =P.

Vid 9 var jag klar för att ta en morgonpromenad med plutten, som somnade direkt i vagnen, de tror jag han gjorde bara för att retas.. haha du ska minsann inte få sova morsan! I sängen ville han inte somna om =P.
Tog en runda i Slottsbron iaf, riktigt härligt att gå där!
Såg detta fina höstträd oxå, se de e pågång med färgerna nu =)



Vid 12 efter att morfar sagt hej då till Vincent så åkte vi till mormor, satt där och dola och greja. Sen tog vi en promenad till, bara till konsum men med varorna under vagnen så vägde den ton i uppförsbacken, så där fick låren och röven jobba =P.

Sen har det gått i ett och nu sitter jag framför tv'n och är trötter, känns som om klockan vore 1!
Mamma är hos elektrikern så jag har huset för mig själv lr ja Vincent är jue här men han sover för fullt.

Imorgon har vi fullt upp med blodprov, efterkontrollen och lite andra ärenden..
Sen på eftermiddan blir det fika med Söta Malin =), Vincent har saknat sin favvo tant och jag min söta vän.
Ne nu ska ja slumra framför tv'n lite.


Kramen

Tjejkväll

Publicerad 2009-09-20 19:54:56 i Allmänt,

Tjenis Tjenis!!

Så igår drog jag, syster och mamma mutter till staden, vid 6 brummade vi iväg. Vi började med att käka på Hollywood,  hur smarrigt som helst, en liten efterrätt slant oxå ner =P.
Vi satt där och prata om dittan och dattan, sen var det dags att dra vidare till Löfberg Lila Arena. Japp vi skulle på Ladies Night, det var hur bra som helst. Massa skratt blev de, mycke bätte än jag förväntat mig! 



Trodde inte Stenmarck och Andreas var så komiska och kunde spela..
Hoppas på att de kommer nästa år oxå, för jag vill gå igen!!  Satt och tänkte att detta borde Centrum ha gått på!
I slutet så skulle Stenmarck och Andreas spela upp en sceen, det blev danssceenen i dirty dancing. Så Andreas hade vit klänning och vita tygskor =P. 

Pappa fick jue sitta barnvakt och det hade gått jättebra =), om 2 veckor är det jue dags igen för de. Så de e tur att de gick bra. och nej, ja satt inte som en vansinnig morsa som ni ser på film och ringde hem stup i ett..

Skickade ett sms vid 8 och frågade om plutten sov, kunde inte låta bli, men det blev bara ett. Vi var jue hemma vid 12, så det var jue inte så många timmar det handla om heller.

Så plutten fick en rolig killkväll med morbror och morfar och jag fick en trevlig tjejkväll med mamma och syster =)

det var nog allt för nu

Kram kram

Mail

Publicerad 2009-09-20 19:43:20 i Allmänt,

Mer från Annika..


Läs och begrunda !
 

·     Om din hund skäller vid bakdörren och din fru skäller vid entrédörren;  vem släpper du in först? Hunden, naturligtvis. Han tystnar när han får komma in.


·      Jag gifte mig med fröken Rätt. Jag visste dock inte att hennes förnamn  var Alltid.


·       Forskare har upptäckt en maträtt som minskar kvinnors sexlust med 90%.
        Den heter "bröllopstårta".


·      Kvinnor kommer aldrig att bli jämlika med män förrän de kan gå nedför  gatan; flintskalliga, med ölmage och
       fortfarande tro att de är sexiga.

·      I begynnelsen skapade Gud jorden, och sedan vilade han.
Sedan skapade Gud Mannen, och sedan vilade han.
Sedan skapade Gud Kvinnan. Sedan dess har varken Gud eller Mannen vilat.


 
En kvinna annonserade under diverse:
"Önskas: make."
Nästa dag hade hon fått över hundra svar.
Det stod samma sak i alla brev:
"Du kan ta min!"


Om en kvinna stjäl din man, så finns ingen bättre hämnd än att låta henne behålla honom!!


En liten pojke frågar sin far:
"Pappa, hur mycket kostar det att gifta sig?"
Pappa svarar:
"Jag vet inte, min son; jag betalar fortfarande!"


En liten pojke frågade:
"Är det sant, pappa, att i vissa delar av Afrika känner inte mannen sin hustru innan de gift sig?"
Pappa svarar;
"Så är det i alla länder, min son."


Så var det kvinnan som sade:
"Jag visste inte vad lycka var innan jag gifte mig, och sedan var det för sent."


Om du vill att din äkte make ska lyssna på dig och
och lägga stor vikt vid varje ord du yttrar -
tala i sömnen.


Kille nr 1 säger: "Min fru är en ängel!"
Kille nr 2 svarar: "Du har tur, du. Min fru lever fortfarande."


En kvinnas bön:
"Gode Gud; jag ber om visdom att förstå, älska och förlåta min man, och för tålamod för hans fel och synder. För, Herre, om jag ber om styrka så kommer jag troligen att slå ihjäl honom!"



En man och hans hustru väntar med sina nio barn på busshållplatsen.
En blind man sällar sig till sällskapet ett par minuter senare.
När bussen kommer är den nästan full, och endast frun och de nio barnen lyckas pressa sig ombord. Så barnafadern och den blinde bestämmer sig för att gå.
Efter ett tag blir fadern irriterad av klickandet som den blinde mannens käpp avger när den slår i gatan, så han säger till den blinde:
"Varför kan inte du sätta en bit gummi på din pinne? Det där ljudet driver mig från vettet!"
Den blinde replikerar indignerat:
"Om du hade satt en bit gummi på din pinne så hade vi båda rymts med bussen!!"




Kram


 

Mail

Publicerad 2009-09-20 13:52:47 i Allmänt,

Fick mail från Annika. O.


Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt. Han hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: "Vilket program ska jag använda?"
"Det beror på" svarade jag, "vad står det på t-shirten?"
" LEKSAND  " svarade han.
Och så säger de att blondiner är dumma...


Ett par ligger i sängen. Mannen säger:
'Jag ska göra dig till värdens lyckligaste kvinna!'
Hon svarar: 'Jag kommer att sakna dig...'


Hur undviker du att din man läser dina mail?
Du ändrar 'Inkorg' till 'Bruksansvisning'







Kram

Staden

Publicerad 2009-09-18 22:07:31 i Allmänt,

Idag så skulle jag och mamma mysa framför tv'n och bara ta det lugnt.. Fast vi fick sällskap så nu sitter vi 3 i soffan =P.. Elektrikern kom hit, så vi sitter och kollar på morden i midsomer. Egentligen skulle vi ha käkat glass men vi är ptoppmätta på toast.  Vi köpte jue denna glass idag, men den får vi ta imorron iställe =P



Idag så har vi varit i stan, jag skulle jue hämta mamma på jobbet. Så när vi ändå var i stan passa vi på att hoppa in på köp barnvagn, skulle köpa nappar till plutten.




Så jobbar jue Magnus där, så vi fick en liten pratstund och han fick träffa plutten igen. När vi kom dit så var Mathias oxå där =), inte sett han på länge! Han hade en hoppgunga och gåstol som jag ska få låna =), jag känner så goa grabbar!

Sen passa vi på att gå i lite andra affärer, hitta faktiskt en julklapp till pappa så de köpte jag. Så hitta vi en till Lennart, tycker det är rätt gött att ha alla klappar klara innan december, så man kan jue lika gärna börja =P.
Sen så har plutten varit med på systemet idag, han sov sig igenom det hela så ni kan vara lugna han fick inga men av de =P.

Nu på kvällen så tog vi en tur till Tant Nina, så vi fick lite fika och skavller. Blev en del skolprat och annat. Fick ju så mycket fina kläder av Nina så vi var där med lite godsaker. Så fick hon ett par skor, skickade efter ett par som var förstora, så hon fick ta dem om hon ville..


Ne nu börjar Dirty Dancing, den får vi jue inte missa


Kram kram

Filmkväll

Publicerad 2009-09-18 21:44:03 i Allmänt,

Jag och broder satt och kikade på film härom kvällen..



Jag satt och halv kolla, hade en liten plutt i knät som inte ville somna..
Men det jag såg, så gillade jag den..

Kram

Fika med tjejerna i Segmon

Publicerad 2009-09-17 13:51:56 i Allmänt,

Hej hopp!!

Vad händer här då?
Jo, bor jue hos pappa nu i några dar, han ska jue vara barnvakt på lörda! Jag, syster och mamma mutter ska ut. Mamma fyller jue år i November men ska ha fest i stan i oktober, så vi tänkte att vi börjar lite smått med presenter redan nu =P. Så ska hon få lite grejer i oktober och nåt i november..

Igår iaf så kom Linnéa och hämtade mig och Vincent, vi skulle till Segmon och hälsa på Annica och pojkarna.
Linnéa hade självklart med tösera Emilia & Annie, så det tog tid att få in allt i bilen. Jag har jue aldrig använt "barnstolen" utan basen i bilen, men Linnéa kunde sätta fast bara stolen. Så hon krångla med det ett tag, men det sluta med att jag fick hämta instruktionsboken =P. När väl Vincent var på plats, var det dags att få in vagnen. Linnéa hade oxå vagnen med, så lite krångel där med. Pappa kom hem när vi stod där och krångla så han tog fram måttstocken och börja mäta.
Både jag och nea var helt slut och svettiga =P, japp vi är kända för vår kondis =P.

När vagnarna väl var i bagagen så var det bara jag och nea som skulle in i bilen. Mitten platsen var ledig för mig, med 2 barnstolar på varje sida.. Jaha ja, så det var bara för mig att klättra över lilla Emilia, man är jue smidig värre nu =P.

Hos annica så fika vi och Emilia, Annie, Oskar och Lukas busa för fullt, Pluttenfick nöja sig med att titta på de andra barnen.
Sen blev det dags för en promenad, Oskar har blivit så stor så han cyklar själv. Han ska vara liten jue, tycker inte det var längesen vi var på Lukas dop och Annie låg i magen.
Emilia blir bara större och större för varje gång, hon var så söt och skulle hjälpa mig att dra Vincent i Vagnen. Duktig tös de, kunde till och med svänga vagnen själv.
Lukas åkte sparkcykel och Annie körde sin egen vagn lr satt i den, det växla lite där.

Tänk när Vincent blir så stor, det är tur att man bara har ett barn för jag skulle inte fixa de som Linnéa och Annica.. Jag tyckte det var jätterörigt ett tag och ha koll på alla, det får nog bli koppel på Vincent sen =P.

När jag kom hem så fick jag sms av Magnus 2, lr Östlund som han heter. Magnus 1 är jue Magnus muffen i Kil. Så jag och Magnus 2 tog en promenad i Slottsbron, riktigt gött att komma ut på kvällen, men vad kyligt det har blivit.

Jag går faktiskt och väntar på att träden ska bli så där färgglada och fina, vill dricka te och krypa upp i soffan.




Kort från Segmon kommer senare, har dem i Slottsbron..

Kram kram

suck..

Publicerad 2009-09-15 15:47:40 i Allmänt,

Tjo!!

Idag började jag oxå dagen med att "trampa" på crosstrainern, andra dagen nu, så det är jue nästan en rutin för mig nu =P. Måste försöka få bort lite kilon nu.

Sen har jag suttit i telefon, är så trött på detta så det finns inte. Blev tvärförbannad imorse och det tror jag märktes, nu känner jag bara att det är slut på alla chanser. Hur många ska man behöva ge och bara få skit?
För de e så jag känner varje gång.
Kanske är jag känslig och trött, men suck!

Ringde iaf pappa som ringde vidare och nu ska han försöka hjälpa mig att ta tag i det för nu får det vara nog, som han sa.
Så får väl se om det händer nåt.

Känns som om hur mycket jag än försöker så klamrar de sig fast i mitt liv,

Ska upp och ta prover på måndag så då ska jag passa på att prata med dom. Har lite frågor till dem, så får väl se om man kan få några svar..

Plutten har en riktigt trötthetsdag idag, äter, ligger och pratar lite sen somnar han igen. Sovit större delen av dagen.

Ne snart ska jag ut i det fina vädret, ska försöka mig på en promenad till slottsbron.
Hurtig som man är =P

Kram

hhhmmmm

Publicerad 2009-09-14 21:42:36 i Allmänt,

Tänkte på en grej nu när jag satt och kolla på dessa blonda fruar.
Ofta så är det jue fula gamla rika gubbar som har nån smal, blond 20-30 år yngre fru. Visst det är väl vanligare att män tjänar mer.

Men vart är dessa fula gamla rika tanterna som har nån snygg ung kille med magrutor? Ofta är de jue att den rika "tanten" ser ganska bra ut och då har hon han den unga snygga hunken.

Men nåt rikt skatbo måste väl en hunk pga av hennes pengar..

Eller är det bara tjejerna som faller för pengarna och kan tänka sig gifta sig med en gamal äckelhög?


Jaja nu blir det lite käk tror ja, så sugen på frukt!

Pöss pöss




Härlig dag

Publicerad 2009-09-14 21:30:31 i Allmänt,

Tjena tjabba hallå!!

Idag har det varit fullt upp.. Började dagen med att stå på crosstrainern, japp nu är det dax att bli hurtig! Få väl se hur många dagar de håller i sig men nånstans måste man jue börja. Efter "trampandet" så blev det frukost och en dusch, snälla morbror underhöll plutten.. Eller plutten somna i knä på Fredrik, så det var väl inge svårare jobb direkt =P.

Efter duschen så fick plutten mat och underhållning av mig.. Sjunga lite och titta på grejer =P..
Sen blev det en promenad till banken, så nu har jag äntligen öppnat ett konto åt plutt. Fick jue inte öppna nåt sist för namnen var inte registrerade, men nu så =).  Efter banken så fortsatte vi upp till BVC för att väga och mäta plutten, han växer så det knakar. De e min store pöjk de, fast han är mammas lilla älskling.

På vägen hem från BVC, så träffade vi Gabby så både plutt och jag fick oss en pratstund =). 

Sen har det inte hänt så mycket mer här, gosat med plutt och nattat honom nu. Han är så go och mammig på kvällarna..

Nu sitter jag och glor på tv, på de där svenska hollywoodfruarna.. Herregud! Man skäms jue.. Fast fru nr 1, man undrar jue om munnen har kontakt med hjärnan..

Kram
 

Kil

Publicerad 2009-09-14 00:03:20 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!!

Så idag har jag och Vincent varit i Kil och hälsat på farbror Magnus. En av Vincent's favorit farbröder =).
Magnus pappa skulle åka till Munkfors, men han var tvungen att vänta tills jag och Vincent hade kommit, för att få en pratstund med lille Vincent. Magnus pappa är så snäll, fick kuddar och en leksak till plutten idag. 

Anders kom också över, riktigt trevligt att träffa den lilla muppen. Var evigheter sen jag träffade dessa kilsfarbröder. Blev lite prat om hår, deras hårfästen börjar krypa bakåt nacken =P.
Blev också lite prat om underhåll och annat..
Vi tyckte att Anders ska skaffa barn, för han är jue den enda utav oss som har fast jobb och ekonomi till att skaffa ett + att hans mamma tjatar om barnbarn =P.
Så vi förslog att han skulle ringa upp den ryska tjejen igen =P.

När Magnus pappa och Peter åkte och Anders gått hem till mammsen för att få mat satt så knallade jag och Magnus till tv'n. Plutten följde naturligtvis med, så han fick massa grabbsnack när han satt i Magnus knä. De var så söta så =P

Sen kom Thomas över, han gjorde det han gör bäst: Mobbas =P haha..


Så vi har haft en riktigt trevlig dag!
Mycket prat, lite tv-tittning och lute mobbning som Thomas stod för =P.

Plutten var så snäll och söt hela tiden, lite gnäll när han ville ha mat bara.
Var så kul att få träffa min söta killkompisar igen, de är så snälla och ställer upp i vått och torrt.

Magnus och en sovande plutt



Thomas


Efter att ha suttit i kil med grabbarna så tog jag och Vincent en tur till Morfar, han ska jue snart sitta barnvakt. Tror vi båda är lite nervösa, ingen tröstar så bra som mamma vet ni. Och morfar är nog lite nervös över hur de ska gå =P.. Men morbro är jue med så Vincent får sig en grabbkväll och jag mig en tjejkväll, så vi får nog en varsin lyckad kväll.


Idag skickade jag iväg ett sms också, känner att snart kan jag inte göra mer.. Men ska ringa imorgon och höra annars får det bli plan B.
Nu ska det bli gjort!


Natti natti på er

Kram

Klokhet

Publicerad 2009-09-12 22:17:28 i Allmänt,



Dessa kloka ord kommer från Malin. Tyckte hon sa de så bra, så jag är tvungen att lägga upp de här..




"Cancer är nåt djävligt, för oss, som måste leva vidare efter dess framfart... men för dem som drabbats och lämnat jordelivet, är det nåt fantastiskt..."




Kram

Borgvik

Publicerad 2009-09-12 21:20:22 i Allmänt,

Hej hej!

Idag vaknade Vincent apans tidigt, lr ja det var jue normal tid, men det blev väldans sent för mig igår, han sov jue större delen av eftermiddan och natten..

Men som tur är så är mormor morgonpigg, vid 6 när jag stod och bytte blöja på plutten kom hon upp och fråga om hon skulle ta han en stund, men det blev de inge med =P. Plutten skulle ha mat så han fick krypa ner bevid mamma. Det är så mysigt och ligga och gosa med plutten. Måste bara pussa på honom =), så svårt att låta bli.

Idag har han varit piggare iaf, men tror han har en liten mat svacka.. Han äter inte lika ofta som förut, fast de gör iofs inget för han går jue upp i vikt som bara den.. Han har jue gått upp 400 g på nästan 2 veckor nu, så han börjar komma ner till det "normala" =P.

Idag vid 1-2 nångång åkte vi till Borgvik, vi var jue tvungen att titta till Lasse =P. Han höll på att greja en bil åt Morgan, en rolig prick som tyckte Vincent var så söt.

Lite komiskt blev det, för när jag kom med Vincent började Morgan hacka direkt. "Ja det är tur du e lik mamma och inte den fule far din". Jag fundera på hur fasiken han visste vem som var pappa..
Morgan fortsatte hacka lite.. Så tittar han på min pappa... Pappa frågan är det mig du försöker mobba?
Så jag la mig i och sa men hallå det där är morfar..

Pappa sa "och Lasse är farfar", men de trodde Morgan inte på utan skratta och sa nej. Sen fråga han Lasse om han var farfar. ja säger Lasse.

Ja Lasse han svarar ja på vad som helst han säger Morgan.

Stackars gubben blev helt förvirrad.. Både jag, syrran och pappa sa att Lasse var farfar och Lasse intyga det hela, men det tog ett tag innan det gick in att Lasse var farfar =P Hahaha!

Himmla komiskt faktiskt!

Vi prata om dittan och dattan..
Anette var oxå där, hon sa att hon bott granne med min mamma när hon var liten.. Så vi prata lite, sen somna Vincent i hennes famn.

Pappa ska jue sitta barnvakt snart, så då skulle Lasse titta förbi sa han. Se att allt går rätt till =P



Plutt tog sig en lur i Borgvik..


Ja sen har vi varit hemma i Grums.. Mamma och Elektrikern har hållt på att tapetsera hela dagen =P.
Så här blev det..





Kram


12 September

Publicerad 2009-09-12 12:21:55 i Allmänt,

Idag för 12 år sen somnade min lilla farmor in efter att ha kämpat mot bröstcancer hur länge som helst.

Kommer ihåg den dagen som om de vore igår, jag vaknade tidigt den morgonen (runt 4 halv 5) med en kosntig känsla i magen. När det var dax att gå till bussen för oss, så hade pappa redan åkt till sjukhuset. 
Pernilla följde med mig hem efter skolan för vi skulle ut och spionera på några =P. Medans vi gör oss iordning ringde pappa och sa att farmor somnat in..

Jag kommer till och med ihåg vad jag hade på mig, tror jag kan peka ut vart i sjukhuskorridoren som jag höll på att ramla..

Men det var skönt för farmor, hon hade jue kämpat så länge.. Den förbannade cancern som kom tillbaka..




kram

 

Min lille älskling.

Publicerad 2009-09-12 11:23:00 i Allmänt,

Hej hopp!

Så igår hade jag och plutt en riktigt bra dag, lr ja den sluta väl lite sisådär men ..

Iaf så slog plutten i huvvet igår, han reagera inte på de utan de va nog mer jag som blev rädd och fick dåligt samvete. Tänkte inge mer på de förens på kvällen..

Kände inte alls igen honom på kvällen, han var inte alls som han bruka, kan bero på att han däckat vid 4 och typ sovit hela tiden! Så vid 7- halv 8 ringde jag rådgivningen och sa att han slagit i huvvet tidigare men att det troligtvis inte var så farligt. Men jag vet inte om det hänt nåt lr om han bara är extra extra trött idag..

Fick iaf åka in till akuten, satt där i en evighet! Men de undersökte han 2 gånger och tog massa prover och urinprov.
Det var så komiskt när de sa att de ville ha ett urinprov, så gav de oss en mugg. hahaha Så skulle vi stå där och lurpassa och försöka få han att kissa. Japp den uppgiften var lätt =P

Plutt sov sig igenom de mesta iaf, typ glutta lite på oss ibland sen tvärsomna han direkt.. Men de hitta inge fel och runt 12 på natten, så skulle hon ringa nån annan läkare och höra om vi behövde ligga kvar.. Men det slapp vi som tur var, både jag och Jossa var aströtta och hungriga.

Men är han lika trött idag och äter dåligt som igår så ska jag höra va mig igen..

Men det var tur att vi åkte in, för läkaren hitta ett litet blåsljud på hjärtat så vi ska få en remiss och göra ultraljud. Hon sa att det var säkert inge farligt och man kan höra sånt ibland utan att det är nåt speciellt, men hon kunde jue inte lova att det inte var farligt för man vet jue aldrig.

Så det känns lite som när jag hade svininfluensa, jag åkte jue in för en helt annan orsak och poff så hae jag svininfluensa. Så jag tror det var meningen att han skulle slå i huvvet och göra mig nervös.

Iaf snälla mamma laga mat till oss så när vi kom hem runt 1 halv 2 så stod maten på bordet.
Då kommer en trött broder upp och tittar sig omkring och frågar det är natten va?? Men va fan händer? hahaha
Där satt jue både jag och Jossa och käka mat och mamma stod i köket och greja. Ingen vanlig syn i detta huset, att vi gör sånt på natten alltså =P



Ja det var väl allt för nu


Pössen och kramen

Det går fort..

Publicerad 2009-09-10 22:45:28 i Allmänt,


Tänk att för 7 veckor sen så jag ut så här, har jag verkligen haft en sån mage??
Och för en så kort stund sen??
kortet är från den 25:e juli.. 41+5 om jag kommer ihåg rätt..






Kram

Idag

Publicerad 2009-09-10 22:13:36 i Allmänt,

Hejsan hej!!

Så idag har jag haft en riktigt härlig dag! Kan ha något med vädret att göra, tror jag.
Vincent vaknade tidigt som vanligt, men jag hade tur som hade både syster och mamma hemma som skulle till jobbet. Jag har blivit riktigt bortskämd med morron görat. Mamma kommer jue upp och tar Vincent runt 6 halv 7 så får han vara med mormor medans hon äter och dolar. Sen passar hon på att göra morgontvätten på honom och byta blöja. LYXIGT!!

Fast han vaknar jue halv 5 -5 och brukar ligga vaken tills mormor kommer och tar honom. Så då får man underhålla honom. Trött som ett as är jag då, ligger och sneglar på klockan och väntar på att mamma mormor ska komma =P. Men den timmen hon har Vincent, den sover jag riktigt djup och gött!!

Iaf så tog jag, broder och Vincent en promenad idag, vid ica kom vi på att vi skulle köpa toastbröd, brukar jue göra lyxtoaster som Malin kalla dem =P. 
Iaf så gick Fredrik in och handla och jag tänkte sätta mig på bänken och vänta. men så stod Git där inne så jag fick mig en pratstund iställe. 

Iaf så fick jag se T i ögonvrån, han hade tydligen stått i kön på ica och var på väg ut. Men iställe för att smita förbi som han lätt kunde ha gjort eftersom jag hade ryggen till.. Så kommer han fram och hälsar och vi byter några ord. Så nu har han sett Vincent, tror jag iaf, såg ut som om han inte våga snegla ner i vagnen.. Jaja, nu är det första hejet sagt iaf, inte träffat han sen i januari. 

Har jue mer lr mindre varit ignorerad, så jag trodde aldrig han skulle komma fram..

På vägen hem tog sig Vincent en lur, sen har vi sjungit och skrattat. När mamma mormor kom hem så tog vi en promenad till, så nu är jag helt slut! Slarvar med maten som bara den. 
Vill inte slarva men när ska man få tid att äta, det är alltid nåt annat jue. Nu sover han då passar jag på att ta diskmaskinen, plugga, surfa och poff så är han vaken.


Så ikväll efter att ha ammat massor och tagit 2 promenader idag och typ käkat 4 smörgåsar, orkade jag knappt lyfta honom. Helt slut i hela kroppen, så imorgon ska jag ställa en matklocka. Så även om jag inte får i mig "riktigt mat ska jag försöka få i mig nån frukt lr nåt.


Ne nu blir det tv med mamma. (Vi skulle se nöjespokalen, gissa vem som ligger och snarkar i andra änden av soffan.)


Kram kram




 

Nyfiken..

Publicerad 2009-09-10 11:20:16 i Allmänt,






Kan inte ni som är inne och kikar på bloggen skriva en liten rad??
Är så nyfiken på vilka ni är...
Ser att antalet besökare tickar iväg ibland och nyfiken som man är =P...



Centrum

Publicerad 2009-09-09 22:47:58 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har jag och plutten haft fullt upp =), en riktigt trevlig dag har vi haft.

Vi var jue till Centrum idag och hälsade på alla tanter, hur roligt som helst att träffa alla goa tjejer!
Massa prat och fika blev det, Gabby och Nicholas kom oxå så det var fullt hus sen när eftermiddagsjobbarna kom =P.

Plutten var så snäll hela tiden och gråt nästan ingenting =). Var så kul att träffa alla, måste gå och hälsa på snart igen =).
Lite prat med Malin om singelparty, jag sa att nästan alla mina killkompisar är singlar. Så, så svårt borde de jue inte vara att hitta en snäll och trogen pojk. Jag har jue världens bästa killkompisar och de måste jue ha massa snälla kompisar i sin tur. Eller så får jag ta och bli kär i nån av mina killkompisar =P.

Fast jag tycker att Centrums singelparty låter som en bra idee=P




















Efter Centrum gick jag och vincent för att posta brev och sen bar det av hemåt. Var tvungen att få i mig lite mat.

Sen har de inte hänt så mycket, var hem med Sara missen, pratat med Magnus muffen.

Ne nu blir det lite tv innan jag dyker ner i sängen.

Pöss och kram



hmm

Publicerad 2009-09-09 07:58:35 i Allmänt,


Läste i vi föräldrar att:

Rika kvinnor föder pojkar och fattiga föder döttrar.

Allt fler forskare hävdar att ett barns kön inte enbart avgörs av slumpen utan också av livsstil och miljö.
Forskare har studerar 95000 kvinnor i Rwanda och hittat ett tydligt samband mellan goda omständigheter och söner. I Rwanda är månggifte vanligt och de fruar som hade högst status i familjen - och därmed levde ett bättre liv - visade sig föda fler pojkar än de kvinnor som stod lägre i rank. En teori är att flickfoster är livskraftigare än pojkfoster och och därmed klarar en graviditet där kvinnan är stressad eller får dåligt med näring. En annan teori är att naturen ser till att det föds fler söner i goda tider, eftersom en frisk pojke har större chanser att sprida generna och få fler barn än en flicka.


Så tydligen tjänar vi vikarier i Centrum bättre än va vi trott och den där Tiger Woods måste va en fattig jävel =P
(fast iofs så lider väl var enda en av stress och näringsbrist i Hollywood =P)




Kram


Tisdag

Publicerad 2009-09-08 21:43:02 i Allmänt,

Hej hopp!!

Idag vaknade jag tidigt, så jag smet upp och plugga lite matte.. Ska jue "snart" ha läkemedelsräkningsprov och jag vill klara den. Har börjat läsa lite om skallskador också, har den tentan snart också och måste klara så mycket som möjligt nu. Vill bli klar så fort som möjligt med skolan nu.

Om jag fixar tentorna nu så kanske jag kan ta en kurs nästa termin och plugga hemifrån, men det är väl önsketänkande..

Iaf så tog jag en promenad till apoteket, var tvungen att köpa en bröstpump. Ska jue ha barnvakter i september och oktober så då behöver ja pumpa.

Pappa ska få prova att sitta barnvakt några timmar en kväll bara för att jag vill se att han fixar de.. Han och Fredrik får ta Vincent så det blir en riktigt grabbkväll =). 


Jag och Vincent har jue varit och hämta mamma i stan också. Vi träffade bland annat Peo, en mycket trevlig prick!
Så har jag gjort 2 tack-kort till idag, snart är jag äntligen klar! Så om du inte fått nåt om nån vecka, kan du hojta till.. Posten kan jue krångla ibland,Lr som Aronsson kallar sig informationslevrantör =P Finare ord för postgubbe =P.

Jo jag och Vincent har jue bakat oxå, vi ska jue till Centrum och hälsa på imorgon. Tvungen att ha med nåt till tjejerna =). Ska bli så himmla kul att träffa dem igen!!

Ne nu ska jag göra en to do lista inför morgondagen




Pöss och Kram

Tummen sitter kvar =P

Publicerad 2009-09-07 21:46:38 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag körde jag mamma till stan, de på hennes jobb +  mamma då är på kurs. Det lustiga är att de är på kurs i stan, fast de får bo på hotell allihopa ändå =P. så skulle det vara här i kommun!

Iaf så passade jag på att åka hem och kolla posten, har fått min journal från förlossningen nu =).. Ska läsa den lite bättre imorgon.. Ska bli kul att se vad det står, har jue ingen koll alls på de sista..

Vill jue som sagt ha detta testet gjort nångång och idag på hemvägen såg jag T, så ja stanna 10-15 meter framför honom och slet fram mobilen och ringde kommun.. Tänkte att de 2 lyckas jue aldrig få tag i varandra av nån konstig anledning.. tyvärr så skulle Tanten vara tillbaks klockan 10 och detta var 9 =/.. 

Men får ja chansen nån mer gång så tar ja den, fattar inte hur 2 personer som söker varandra aldrig lyckas prata??

Jaja 3 månader brukar de ta, annars är det upp till mig att släpa han till domstolen och han blir tvingad, blir det inte gjort så kommer farbror blå och tvingar honom om jag fatta det hela rätt..
Vincent är jue ändå 6 veckor, hur lång tid ska det behöva ta??
Inte har de skickat ut några papper heller.

Ger det en vecka till annars får det bli plan B. Måste säga att det är jävligt dåligt med hjälp man får som ensamstående när det gäller vissa grejer..

Tur att man träffa den där journalisten som berättade vilka papper jag behövde och vart jag hittar dom. Ingen har nämt ett ord om det till mig, de tycker ja är skitdåligt!!


Ne nu ska jag sluta klaga!

Det går undan nu med Vincent, händer mycket varje dag nu =).



Imorgon blir det fullt upp igen, ska hämta mamma, hämta ut biljetter och ta en sväng på ikea..

det var allt för nu..



Kram kram


Present

Publicerad 2009-09-07 18:09:57 i Allmänt,

Hej hej!!

Här är tavlan som jag och Vincent fick av "farmor" Viviann.


Vilket jobb!

Tack snälla!


Kram kram

Solig söndag.

Publicerad 2009-09-06 23:22:32 i Allmänt,

Hej hej!!!

Vilken dag det har varit!! Gött med lite sol, jag och Vincent tog en promenad till Ica, skulle posta brev så nu fick jag de gjort =P. Pratade med Mganus hela vägen dit och hem =P, han har fått lägenhet nu =) flyttar in den 1 november. Självklart ligger den på 3:e våningen, så jag erbjöd mig att sätta upp gardiner och plocka i lägenheten bara de släpar upp grejerna =P.

Får jue passa på att vara hjälpsam, så dessa starka karlar kommer och släpar och bär åt mig sen =P. Efter promenaden så plockade jag lite plommon med Nielsen, mycket trevligt! Han och Aronsson var ute på promenad och tittade förbi =). Så det blev lite skvaller och prat och lite fika =). Så fick de med sig en hög plommon hem, och de får komma och plocka när de vill.

Så har Lennart varit här i helgen, hans mamma hade varit till NWT och köpt ett kort (om ja nu fatta de rätt) på mig, mamma och Vincent som vi fick av henne. Snäll mamma mutter Lennart har! Henne går de inte att säga nej till, muttrar Lennart =P.

Har haft en riktigt härlig dag i solen..

Imorgon ska ja ner på Grums och hålla utkik =P

Just de "Farmor" viviann var hem med en tavla till Plutten och mig idag. Ett colage på plutten, har inte sett den än, men är säker på att den är hur fin sm helst! Snäll hon är! Ska åka till Slottsbron och titta på den imorgon och kolla posten och lite sånt..

Ne nu blir det lite blogg läsning och sen sängen..

Kram


Petra

Publicerad 2009-09-06 23:09:56 i Allmänt,

Hej hopp!!

Idag har vi varit i staden hos Petra, lillkusinen som fyllde 20 år.
Så vi passa på att kika in lägenheten och fira Petra såklart.. Blev en snabbtitt för syster hade sittning så vi var tvungna att åka ganska tidigt.. =/

Plutten var jättesnäll hela kalaset. Perra tyckte han skulle ta med Vincent på grabbkväll för det är lite väl mycket fruntimmer i hans liv =P.
Perra och Vincent hade lite grabbsnack iaf..










Sovpaus

















Ja det var väl allt för nu...

Kram kram

Mail från Annica

Publicerad 2009-09-05 21:24:43 i Allmänt,



Polisen:

- Ni körde alldeles för fort!


Kvinnan:

- Oh,   jag förstår.


Polisen:

- Kan jag få se körkortet!


Kvinnan:

- Jag skulle gärna ge er det,    men jag har inget.


Polisen:

- Har ni inget?


Kvinnan:

- Jag har förlorat det fyra gånger,  för att ha kört onykter.


Polisen:

- Kan jag i stället få se registreringsbeviset!


Kvinnan:

- Tyvärr inte.


Polisen:

- Varför inte?


Kvinnan:

- Jag har stulit bilen.


Polisen:

- Stulit den?


Kvinnan:

- Jaa,   och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.


Polisen:

- Vad har ni gjort sa ni ?


Kvinnan:

- Delarna av honom ligger I plastpåsar I bagageutrymmet,   ifall ni vill kolla.


Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning.

Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar,
och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.


Polis 2:

- Kan ni gå ur bilen!


Kvinnan:

- Är det något problem?


Polis 2:

- Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen,   och mördat ägaren.


Kvinnan:

- Mördat ägaren?


Polis 2:

- Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan!


Kvinnan öppnar luckan,   men där finns inget.


Polis 2:

- Är det här er bil?


Kvinnan:

- Naturligtvis,   här är registreringsbeviset.


Polisen är alldeles tyst.


Polis 2:

- Min kollega säger också att ni inte har något körkort.
Kvinnan gräver I handväskan,
tar upp sin plånbok,   och räcker sedan över körkortet.


Polis 2:

- Jag måste medge att jag är konfunderad.
Min kollega har berättat att ni inte har något körkort,
inget registreringsbevis,   att ni har stulit bilen,   och mördat ägaren!


Kvinnan:

- Jaha,   och snart påstår han väl att jag körde för fort också ? ? ?




Kram

Therese

Publicerad 2009-09-05 18:09:10 i Allmänt,

Såg att det är en bloggerska som fyller år idag oxå =).
Det måste vi jue fira =P

Grattis på födelsedagen Therese


Råka låna kortet, hoppas det är okej


Kram kram





Svammel

Publicerad 2009-09-05 00:46:05 i Allmänt,


Igår kolla jag på grannfejden, drömt mardrömmar om att jag bråka med våra snälla granne Sigrid. Jag var så otrevlig mot henne, hon stod där och gråt, fast hon var otrevlig mot mig med då. Hualigen, det var så verkligt oxå!

Får sluta kolla på de där programmet tror ja =P, hur löjliga är inte personerna som ställer upp där. Vem bryr sig om olle planterade en buske och Majken kalla honom för bög.. De bråkar jue aldrig om nåt vettigt!
Tanten i programmet sa att lappar var rasistiska, ja det är alla samar för de ser man jue på tv.. Undrar vad hon har för kanaler??

Väldigt ofta man ser samer marchera fram med sina renar och skriker på "vanligt" folk, det ser man jue jämt på tv! Vevar i händerna gör dem oxå..

Nu kom jag och tänka på när vi drilla, så var det nåt mot rasism har jag för mig. Vi i drillen skulle drilla F som det så snyggt hette, hur vi rör händerna i detta set är inget vi tänkt på förut..

Men det finns en viss rörelse som ser ut som nåt rasister brukar göra med ena sin arm.. Detta kom vi på först efter att "rasisterna" jublade när vi kom traskande.. Pinsamt!

Tänkte på en grej, finns det nåt tecken som färgade gör? Ni vet de dokumäntärer som man ser ibland om vita som flyttar till nåt land där det är rasist åt andra hållet..


Ne nu blir de natta här i huset

Kramen



Petra

Publicerad 2009-09-05 00:18:32 i Firarhörnan,

Idag fyller min lillkusin 20!! 20!!
Hon är den som är minst vid "barnbordet", ja förutom Vincent då men han hänger inte där så ofta =P.

Grattis Grattis Kusin!!



Imorgon kommer vi och käkar upp dina kakor =D


Hipp Hipp Hurra för Petra!


Kramen


Kalas i Grums

Publicerad 2009-09-05 00:18:04 i Allmänt,

Tjenixen på er!!

Jo lillebror fyller jue år idag, hela 26 by the way.
Shit de betyder att jag är ännu äldre, 30 närmar sig med stormsteg!

Idag ravade jag mig äntligen iväg till banken, visste inte om jag skulle få öppna nåt konto lr inte till lillen då jag inte skickat in pappren än.
Skulle ha viljat ha faderskapstestet klart först och pratat med Lasse om hur långt bak namnet Anders går. Har svårt att bestämma mig om det ska vara med på ett hörn lr inte, synd att bryta om det går väldigt långt bak liksom. Tycker familjen är viktigt!

Han nästan hem innan det börja spöregna, var utan för tanten som matar alla djuren när det börja ösa ner. Så det blev en spurt där på slutet =P..

Sen kom syster yster hem, världens bästa moster tycker Vincent =). De satt och sjöng i soffan, nåt som Vincent gillar  =D



jaja iaf så har vi haft kalas här i Grums för broder, pizza och tårta blev de..
Det är jue kalas typ 3 dar i rad här och man kan jue inte ha samma "mat".

Fredrik har jue velat ha en damcykel, en gammal 5 växlare och det fick han en av mamma.. Lennart kom hit med den förut, ni vet den där elektrikern som håller på att göda oss =P




Riktigt trevligt att träffa kusinerna igen =D, det obligatoriska spelandet hann vi självklart. Perra blev riktigt bitter där ett tag =P, jag tycker faktiskt alla borde få komma på ett ord, inte bara de som vinner.
Bara för att jag och Jessica vann varannan gång =P, Perra döpte om Jessica till satan =P. Då skvallra Jessica för mamma, så perra åkte på minus såhär lagom till att man ska börja jobba på + inför jul =P.

Vi spelade frågespel och hänga gubbe =D, Perra och Petra satt med varsin öl, Petra fyller jue 20 imorgon så de tjuvstarta med ölen.

Sen blev det barn och bröllopsprat, riktigt roligt de med. Samt lite mobbning av Perra, måste säga att kusin fått tag i en riktigt bra kille som står ut med familjens humor och mobbning. Bra gjort där Jessica, ser fram emot bröllopet, jag håller tummarna för att ni tar det när du är 26!

Mycket trevlig dag och kväll!!






















Så har min dag varit...

Pössen och kramen








Molkom

Publicerad 2009-09-05 00:07:34 i Allmänt,

Hej hopp!

Så i onsdag var jag och plutten på kalas i molkom, det var mosters gubbe Thomas som fyllde år.
Japp de heter gubbe när man blir 50!

De bjöds på smörgåstårta, "vanlig" tårta och massa kakor, inte för att jag behövde så mycket av de. Men smakade lite, fast de känns mest som om jag satt och amma, han är så hungrig min lille plutt =). 

Kul att träffa kusinerna, känns som om det var längesen. 











 









Perra & Fredrik





Plutten





Morbror Anders och Lennart



Kram kram

Fredrik

Publicerad 2009-09-04 08:15:43 i Firarhörnan,

Idag fyller min store lillebror =D

Grattis Grattis på födelsedagen lillebror!



Hipp Hipp Hurra!!!


Kram kram

Hmmm..

Publicerad 2009-09-03 10:07:59 i Allmänt,

Tjo!

så när jag gick upp imorse satte jag på babyvakten (tolka mig rätt nu).. Man kanske ska säga att jag startade babyvakten??
Ja iaf ni vet va jag menar..
Gick och satte mig vid datorn och sen hör jag genom babyvakten en unge som pratar.. EEEhhh, de va inte Vincent.. Nog för att plutten är duktigt men =P...

Så de enda jag får in idag är en liten bebis nånstans och ett barn som ska baka med sin farmor.. Vem är det som hör min lille Vincent??

Och hur många kan tjuvlyssna på mig om jag glömmer att stänga av den?? Jag har inte ändrat några inställningar och förut har jag bara hört lille plutten..
Är de jag som gjort nåt fel?

Har provat att stänga av den och sätta på igen, men jag får fortfarande in ett annat barn.. Nån som haft samma problem??


jaja

pöss på er!


Thomas

Publicerad 2009-09-02 22:44:12 i Firarhörnan,

Idag fyller Thomas 50 år! Japp, nu är han gubbe på riktigt =P

Grattis grattis på födelsedagen!



Thomas & Farfar


Hipp Hipp Hurra!

Kram


Lite tjöt

Publicerad 2009-09-02 11:13:55 i Allmänt,

Hej hopp!

Ja, så igår blev det en liten tabbe, fan! jaja

Idag ska jue jag och plutten på kalas, ja självklart ska resten av familjen med. Mamma kommer och hämtar oss senare idag =).
Har hunnit med en hel del idag för att vara jag liksom.. Badat plutten, han brukar bada på kvällen men han var så bombens trött igår när vi kom hem.. Iaf så är han ren och fin nu, han ligger och sover i min säng.. håller tummarna för att han sover en stund till så jag hinner greja lite.. Han är matad, jag är duschad och matad, jag har mailat iväg lite kort till mamma, har ritat lite på tack-korten och nu sitter jag här.

Då gick vi ändå upp vid 9, så jag tycker de va bra gjort för att vara lata jenny =P

Får väl ta och få tummen ur röven nu och börja greja lite..

pöss på er!



Tisdag

Publicerad 2009-09-01 23:01:18 i Allmänt,

Tjena hopp!!

Så idag har jag och Vincent haft finbesök igen =). Lisa ringde och kom över på en fika, som blev en riktigt lång fika stund =). var så länge sen vi träffades och satt och tjöta.

Fina presenter hade hon oxå med, en fin blomma till mig och kläder till Vincent..


Efter fikat så var det av till Slottsbron för våran del, Vincent ville träffa morfar =P. Väl där så hade vår granne varit över med presenter pengar till Vincent och jättefina blommor till mig, så vi knalla dit och där blev det fika igen. Satt där och töla i en timme lr 2, riktigt trevligt!



Tänk så fina människor jag känner! Vincent är så omtyckt redan och han får så mycket presenter, grannar har redan erbjudit sig att vara barnvakt och det är bara att jag kommer över om det är nåt. Om jag inte vill vara ensam, ja allt sånt. Självklart har även mina goa vänner erbjudit mig det samma. 

Helt otroligt vad människor man har omkring sig som bryr sig =), hur lärde man känna alla dessa underbara människor? Måste haft världens tur!!

Imorgon ska vi till molkom på 50-års kalas, festen blir i oktober, men han måste jue firas =P. Ska bli kul att träffa kusinerna och kul för Vincent att se lite nya ansikten =P.

Vill pussa och gosa med han hela tiden nu, har inte haft honom så mycket idag så då sitter jag och saknar honom på kvällarna =P..

ne nu ska ja pyssla lite med tack-korten, har jue skickat ut några så jag får skynda på med resten =P

Kram kram



Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela