Jennys tankar

AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHhh

Publicerad 2010-02-27 20:49:29 i Allmänt,

Jag börjar sakta men säkert bli tokig, vet inte om lägenheter över mig är nåt helgboende för nån.. Men varje helg och särskillt kvällar och nätter låter de som om de möblerar om.. Det släpas och det dras grejer, tappas saker och ja fråga mig inte vad de gör.. De dunkar så jag blir tokig, de måste ha gympingpass där upp och inte kan "vanliga" fötter föra sånt oväsen.. De måste ha träskor!!!

Dunk dunk dunk dunk!!! Har lust att gå upp och bidra med tofflor till dem lr en pall så de kan vila fötterna..


ne nu ska jag sluta klaga och fortsätta plugga =P


Kram kram

Mera svammel

Publicerad 2010-02-26 23:13:06 i Allmänt,

Hej hopp!

Blev precis klar med plutts mat, följde inget recept nu så jag hoppas att de blir bra.
Gillar att laga mat till plutten, de enda ja tycker är kångligt är att ha koll på koktiderna, så man inte kokar bort de nyttiga =P.

Ja hoppas att det är nåt jag orkar hålla på med.

Idag har jag inte varit utanför lägenheten, varit trött hela dan, så imorgon måste de bli en promenix så plutt får lite luft =). Morfar var här och skulle underhålla plutt, men mammig som plutt är stortjöt han tills jag tog han igen.. Behövde väl en halvtimme innan han kunde komma till morfars famn, sen var det samma visa igen ju närmare klockan blev kväll. Igår var han så mammig så han åt inte vällingen när han satt hos mormor, vi fatta igenting han bara gråt.. Tänkte har han ont nånstans, är vällingen för varm (naturligtvis kontrollerar jag detta flera gånger innan han får vällingen).. Så jag tog honom tillslut och satt mig och gav honom vällingen och då gick det hur bra som helst.. Hoppas detta bara är en period..

Vi har busat massor idag och haft pusskalas, de e först nu jag fattar vad mamma menar.. När man frågar henne vad hon vill ha i julklapp så är det en kram och snälla barn.. Nu har jue jag redan världens snällaste =P, men en kram var det enda jag önska mig av Vincent. Varje dag säger jag till honom att man blir aldrig för gammal för att ge mamma en kram =P. Presenter vad är de, när man kan få en kram av honom =).

Läste på tessans facebook förut att sånt man förr tog för givet är nu en lyx! Håller med till fullo, att ta en dusch när man själv vill och inte stressa för att plutt sover.. Att kunna ligga på soffan och slappa och kanske till och med somna, gå på toa i fred, hinna få på sig mascara, bortsa håret och nångång ha utsläppt, kunna laga och äta maten utan att stressa, en sovmorgon, till och med att kunna plugga är en lyx nu =P.
Fast det är egentligen ingenting emot lyxen att få vara en del av plutts liv och se alla hans framsteg och se han växa upp =).


Ne nu blir det lite egentid och slapp framför tv'n nästan alla måsten är gjorda =)



Kram


Suck

Publicerad 2010-02-25 22:37:59 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag la de upp facit till tentan, 2 fucking j*vla slarvfel!!!! AAHH ville sätta mig och grina där en stund. Alla spädningstal, alla uträkningstal fick jag full pott på. Uppgift 1 den uppgiften man aldrig har fel på, där hade jag ett fel, en ynka liten nolla för lite. F-N! Från milligram till mikrogram, jag blir tokig på skiten!

Tyckte jävligt synd om mig där ett tag och kände mig helt värdelös. jag har fan inte tid att plugga på fler tentor. Jag har inte ens tid lr ork till att plugga på dem jag måste, (fast jag pluggar naturligtvis ändå).


Iaf idag så var vi på vagga gunga gå, jag och Lisa tog följe. Alltid kul att töla lite =), trevligt!
Där nere så fick man sjunga och lyfta plutten. Herregud, min rygg håller på att gå av i vanliga fall och nu skulle han upp och ner flera gånger.
Men han hade kul, fast det är synd att alla grejer jämt ska va på hans "vanliga" sovtider =/.

Sen så jag gjort massa mat till plutt, sprungit på ica och letat efter krav-märkt fisk, som de inte direkt hade skitmycket av (vad jag såg iaf).


Ne nu ska ja sätta mig och bara va en stund..

Kram

Onsdag

Publicerad 2010-02-24 21:29:43 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har plutt varit hos Moster, hon fick vara barnvakt medan jag gjorde en tenta. Den kändes bra men man vet aldrig, räknad tentan 3 gånger, så jag stirrade mig nog blind på eventuella slarvfel.. Men jag kunde inte hitta några hur jag än vred och vände, så hoppas hoppas.

Snälla mamma kom och hämtade mig och plutt för att köra oss till stan och sen åkte hon till jobbet igen. Min snälla lilla mamma, vet inte hur ja skulle kunna åka in annars.. Vill inte ta bussen med plutt förens han är stor nog för att kunna använda bussbältet. *nojjig mamma*, men vadå alla som krockar planerar väl knappst för att krocka..

Så nu ska det pluggas för fullt på nästa tenta, måste fixa den.. Vill bli av med de nu!

Annars har de inte hänt så mycket, känns inte som om jag varit hemma nåt.. Poff så var det kväll.. Men plutt och jag busa och har sjungit massor. Min fina lilla Prins!

Och vet ni vad, ikväll käka han upp all välling de har han aldrig gjort förut, så han måste varit smockmätt. Men när vi skulle sova kom han inte till ro, så jag gav han tutten till slut, men han var så mätt så tutten ville han inte ha efter ett tag.. Så idag somnade han själv, lr ja.. Jag klappa han i pannan och han kom till ro mer och mer och sen sov han =). Vill jue inte att han ska somna tuttande på mig, så ska prova samma sak imorgon.. Så nu ammar jag bara runt 4 på morron då han vaknar och ska ha käk.
Ammar mellanmålen också och ska försöka amma hålla de till de 3 gångerna, om det inte händer nåt då. Hellre amma än att han ska gå hungrig =).
 Ska försöka amma tills han är 1, men vi får se hur det går..

Plutt skulle jue ha träffat sin pappa igår, men han har magsjukan så vi fick skjuta på de igen. Förra gången trodde jag att ja hade magsjukan =/. Jaja men nångång ska han nog få träffa far sin..

Ne nu ska ja kika på lite bloggar..

pössen och kramen

Tisdag

Publicerad 2010-02-23 21:15:47 i Allmänt,

Tjo flöjt!

Igår så klippte jag plutt i nacken ( ja inte så jag gjorde ett jack i nacken på honom). Klippte håret och nu är det så kort, nackhåret iaf..
Skulle egentligen ha klippt lite på luggen idag, men jag ångra mig, törs inte riktigt..

Så har vi varit på babycafét där han showade som vanligt =P.
Trodde fasiken aldrig jag skulle ta mig uppför backen, jistanes va trögt de gick..

Så har jag pluggat lite idag, har ju en tenta imorgon och en nästa helg.. Så försöker få lite pluggtimmar på dygnets alldeles för få timmar. Man ska diska, ut med sopor, borde dammsuga, ja ni vet..

Sen så råka plutt pela mig i ögat idag och de känns än, svider och har sig.. Sen så gjore jag nog lite för många lyft med plutten idag, så ena min handled värker som satan.. Men det kunde varit värre, min lille plutt är frisk och mår bra så mitt liv är ganska perfekt ändå =).

Att man kan bli så glad av ett litet leende, varje kväll när jag går och lägger mig tänker jag på vad jag och plutt gjort under dagen. De slutar alltid med att jag ligger där och ler, för de går inte att låta bli. Jag ser plutts stora fina leende och det smittar =P.

För mig är det helt ofattbart att en del kan behandla barn illa och aldrig vara stolta över dem. Jag är stolt varje dag och skulle lätt offra allt för att plutt ska vara glad och må bra.
Hemskt att de händer så mycket bakom ytterdörarna, som omvärlden inte vet om.. Som han som hade sin dotter inlåst i källaren, hur kan man "missa" en sån sak.. Fast det är kanske lättare än vad man tror..

Nej nu svammla jag iväg..

Dags att plugga igen








pössen och kramen


Måndag

Publicerad 2010-02-22 22:14:19 i Allmänt,

Tjenis klenis!
Vill jue inte använda snuskord här i bloggen =P..

Idag har det inte gått i många knop, fattar inte hur dagen kan ta slut så fort. Har pluggat lite, helt omöjligt att plugga när man har ett zoo här =P. Håkan ringde i lördas och plutten har börjat med några konstiga ljud, så Håkan fråga om jag var på nån djuraffär lr zoo. Låter som man sitter i en fågelbur ungefär.. Så idag har plutt tränat på sina ljud varenda sekund känns det som, inte har han velat sova heller..

Så vi har haft puss och kramkalas, han har pussat på grabben i spegeln, vi har byggt med klossar, sjungit, dansat och hållt igång. Så det är leksaker överallt nu, får ta ett ryck imorgon, är alldeles för trött för de nu..

Imorgon är det babycafé som vanligt, ska bli kul att se alla kända stjärnor igen =P.
Det är meningen att plutt ska få träffa sin pappa också, men jag har inte hört nåt än, så vi får se vad som händer. 
Sen så fick jag mail av Lisa, så på torsdag ska jag och plutt på vagga, gunga, gå med Lisa och Alfred =). Ska bli kul!

Ne nu ska ja hoppa i säng så ja orkar upp imorgon..

Pössen och kramen

Mail från Annika O

Publicerad 2010-02-20 22:31:28 i Allmänt,

Nisse hade köpt en ny båt med trailer och beslöt att köra till Marinan för att sjösätta den. Det var hans första båt och han var mycket osäker på hur det skulle gå till så han beslöt att ringa upp ordföranden i båtklubben för att få några råd hur man gör vid en sjösättning.
Ordföranden berättade hur han skulle göra, och att han speciellt skulle tänka på att inte köra trailern för djupt ut i vattnet vid sjösättningen.
Nisse kände att han ändå inte riktigt förstod, men skämdes för att fråga ytterligare om hur han skulle få av båten från trailern.

 

Hur det gick?






Allt är inte lätt här i livet…
 

 


Vissa människor borde inte få ta egna beslut!
Och kom ihåg ” De lever bland oss och de får också rösta” 


 



Kram

Fika

Publicerad 2010-02-18 22:03:18 i Allmänt,

Så igår kom Viviann förbi på fika, blev massa prat om dittan och dattan..

Hon berättade att i norge när hennes barn var små fanss det skidor som man kunde sätta på vagnen ocn när man skulle in i affärer och sånt så fällde man bara upp dem. låt jue skit smart.. Nu när det har varit så moddigt och man knappt kommer fram på trottoaren.. Pratade lite på BVC om detta och Eva sa att de har mycket i Norge som vi inte har, ex en '"salva" lr ja nåt iaf som man smörjer med när bebbarna ska få tänder som dämpar de hela lite..

Norrmän är kanske inte så dumma ändå :P.

Var iaf jättetrevligt att ha Vivianne här, hon är jue lite platsfarmor till plutten =).


Mammas "lilla" älskling



Kramen

Kalas

Publicerad 2010-02-18 21:37:15 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har vi haft kalas för mig här =), alltid lika trevligt att träffa alla.
Fick jättefina presenter, ska lägga ut kort nångång..

Fick också reda på att plutten ska få en kusin i september, ja egentligen inte kusin utan tremänning.. men eftersom vi kusiner står varandra så nära så, säger vi att de blir kusiner och jag blir låssas moster =).
Ska bli såå kul med en liten bebis, Grattis Grattis till de stolta föräldrarna. Ska bli så kul, längtar redan tills nästa gång vi ses och får se magen =). Kan inte tänka mig några bättre föräldrar, gu va kul de ska bli =)!! Jag känner mig skitstolt över att bara få vara med och se magen nångång ibland och sen få se de lilla underverket växa upp, så fatta va stolta de riktiga mostrarna ska vara och mormorn.

Skriver inga namn, så jag hoppas ja får skriva detta.. Annars säg till mig så tar jag bort de, vill jue inte förstöra och skvallra om ni inte berättat för alla. Blev bara så himmla glad så jag kan inte vara tyst =P.

Annars så har det inte hänt så mycket idag, var på BVC och fick droppar och prata med Eva lite. Föräldragrupperna ska jue dra igång nu =). Fick tid och plats av eva, ska bli så kul att träffa de andra från föräldrautbildningen..


Ne nu ska ja ta igen mig lite

Pöss och kram



Sökningen

Publicerad 2010-02-17 13:43:20 i Allmänt,

Tjoflöjt!

Så för ett tag sen skrev jag ett inlägg som hette "sök", där jag skrev sökorden som används för att hitta min blogg..

Jag har nu hittat bloggen de egentligen sökte efter, nämligen Karlstad Blondinen. 
Vad det verkar kan man både få en avsugning och annat där, så den gubben som googla "avsugning karlstad" och hitta min blogg halv 1 på en lördas natt gick verkligen på en nit =P! (Om nu bloggen är på riktigt...)

När jag googla orden och leta efter min blogg, kom jag till en sida typ som blocket, fast med tjänster.
Där kunde man lägga ut vad man söker lr vad man sålde så kunde man välja vilket län och stad. Det fanns hur många som helst i Karlstad.. Jag måste verkligen vara naiv, jag trodde inte det fanns så många som tjänade pengar så..

Man ska aldrig bli förvånad..


Kramen

Tisdag

Publicerad 2010-02-16 21:52:53 i Allmänt,

Måste skriva lite mer idag, känner mig faktiskt sugen på att kludda lite här =)..

Idag så var vi på babycafét, men vi saknade grannen..
Plutt var så trött så han var lite kinkig, fick bära han och hålla på. Men det var kul att se lite nya ansikten, träffar jue mamma mest nu =). Min mamma är så snäll, hinner inte med ett dugg hemma hos sig, utan kommer och tittar till Vincent så jag kan greja. De e min lilla älskade mamma de =). Ska hjälpa henne nån dag.

Ni käkade väl semlor idag, vi käkade nybakta semlor på babycafét idag, de var jättegoda!


Idag när plutt satt upp så buffade/skuttade han sig fram 2 steg på rumpan. Ni fattar va, svårt att formulera sig ibland när de gäller plutten.
Min fina lilla pojk!


Med favvoleksaken.


Imorgon får vi besök av vivianne, ska bli trevligt!
Nea var jue också här för en pratstund, vi käka lite daimglass också.. Man måste jue festa till det ibland =).

Fick sån energi och glädjekänslor precis, vet inte varför.. För en timme sen, var jag sååå trött och mer depp.. Men nu tvärvände de =)..

Ne ska hoppa i säng snart..


Kramen

.......

Publicerad 2010-02-16 15:00:44 i Allmänt,

Tjosan!

Jag har inte gått och dött i nån snödriva, jag har bara tappat motivationen till att blogga.. Jag gör ju inget om dagarna känns det som.. Jag gör iofs jättemycket, men vill inte att detta ska bli en bebisblogg. Nog för att jag älskar att skryta om min lille älskling och visa hur fin han är =). Men jag vill att detta ska vara "Jennys blogg" också..


Min mage är bättre också, vet inte om det var den positiva energin från partyt som gjorde susen lr att jag inte käka nåt så magen fick ta igen sig en dag. Men efter de är de bättre, var väl kanske en gång på lördagkväll då, men annars är den tipp topp nu =).

Partyt hos Olsson var supperkul =), massa glada tjejer och kryddor =P. Jag missa jue iofs själva kryddpartyt iofs.. Kvällen bjöd på massa skratt och lite sång från Sara och Annika.
Vi småbarnsmammor satt och gäspa ganska tidigt på kvällen, men jag var kvar fram till 12 halv 1 nångång tror ja. Tycker jag själv är ganska bra med tanke på att jag är dödstrött jämt. Såg att en av tjejerna satt och drack mitt favvovin, blev inge sugen där alls =P.
Alltid kul att träffa centrumtjejerna.


Ne nu måste jag ta tag i alla "måsten" som måste fixas idag.

Pöss och kram



suck

Publicerad 2010-02-11 22:44:19 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!

Sitter här med en liten pojk som är så trött, men så fort vi går in till sängen så är han hur pigg som helst.,. Skrattar och sparkar och viftar, i soffan gäspar han bara.. Så han får somna här..

Idag så var jag någorlunda smart, jag skippade att äta nåt fram till 2 halv 3 nångång, för att få lite saker gjorda här hemma. Passade även på att gå och handla och ta en kort promenad med plutt.
Ja sen efter "frukost" så har det bara gått utför.. Känner mig iofs inte hungrig, fast jag borde va de..

Har iaf laddat upp med nyponsoppa och blåbärssoppa, märkte idag att om jag tar en klunk då och då, så funkar de att få i sig nåt. Går inte att dricka mycket då sätter magen fart igen.. Ja är så förbannade trött på detta nu!!

Imorgon ska ja bojkotta all mat så länge de går och försöka mig på att bara dricka lite blåbärssoppa då och då.

Känner faktiskt att jag är ganska hungrig nu, jaja..

Mamma skulle ta Vincent som planerat imorgon, så jag kan va lite själv. Känner att humöret är lite sisådär nu, för lite mat och för mycket av annat typ..

När jag ändå är igång och klagar så kan jag även skriva att jag har fått eksem på händer pga att jag tvättar händerna 1500 gånger på en dag.

Ne nu ska jag festa till de med ett glas vatten

Hej så länge!



Klagning

Publicerad 2010-02-11 09:50:17 i Allmänt,

Hej hopp!

imorse vaknade jag av att det spelades musik, musik jag inte kände igen..

Tittar upp och då får jag se min plutt ligga och greja med min mobil, riktigt nöjd såg han ut också.

Tar iaf mobilen och får se ett kort på brorsan som han på nåt sätt har fått en vit ram runt typ.. Ingen aning om vart plutten har varit och grejat.. Som tur är verkar han inte ha ringt nån..

Har mobilen på säng-gaveln och han hade puttat sig upp till den och tagit mobilen.. Ändå har jag kuddar ivägen.. Har iofs sett att han brukar ta tag i kuddarna och dra i dom så han hamnar under dem. Så tar han fötterna och sparkar i väg dem..

Min mage är inte bra än, ont i den som bara den idag... Över naveln sitter det som ett brett bälte och värker..
Så länge jag låter bli att äta slipper ja springa på toa iaf, tar max en halvtimme efter en måltid så är det full fart igen..
Börjar tro att det inte är magsjukan, för de börja i söndas och man mår väl inte bara illa vissa stunder på dagen om det är magsjukan..

Ska försöka ta mig iväg till affären sen en stund, törs inte gå nåt länge ifall magen skulle få för sig nåt =P.

Som de känns nu blir det inge party för mig =(..

Ne ska se om jag hittar nåt lätt att käka..

Kramen

Jahapp

Publicerad 2010-02-09 23:26:04 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag, som varje dag får jag aldrig i mig frukost före 12, lr jo när babycafét är så har jag en himml flax... Då brukar allt å som på räls.. Men idag så fick plutt mat, så ska de diskas efter han, så blev han trött men vägra sova.. Blev lite bus istället, la han sen i sängen och tänkte att han kanske kan somna själv.. De gjorde han inte så ja hämta han, satt han på höften och skulle börja greja.. Jaha fingrarna fulla i baj *suck*

In på badrummet, tvätta plutt och byta kläder och blöja, byta kläder på mig..


Kände mig mycket bättre idag också, känt att ja behöver på toa men att de går inte liksom.. Hade iofs säkert inge i magen som kunde komma ut heller...

Mamma hämtade plutt efter jobbet så ja skulle få greja lite så vid 7 tänkte ja att ja provar att laga mat.. En halvtimme gick de sen var jag på dass igen..

Som brollan sa: kylbalsam för röven de vore grejer de =P...

Har ändå hunnit med en hel del idag, så ja ska inte klaga..
Plutt verkar inge påverkad än så länge, äter som 2 karlar..

Annars då..

Jo läste det här på facebook förut, i en grupp där en tjej tagit livet av sig efter att hon blivit våldtagen..:
 
"Men jag förstår ändå inte varför vi människor gör en så stor grej utav våldtäckt. Visst är det inte roligt att vara med om en sådan grej, men där finns ju så mycket mer i livet som inte heller är så trevligt..
I naturen (djurlivet) sker där också våldtäckter lite här och där ibland. Men de fortsätter som om inget har hänt för att det är en del utav naturens gång.

Jag säger inte att man skall ränna omkring och våldta folk, för att det är en obehaglig upplevelse att gå igenom som offer. Men ändå.. Att gå till rätten för en sådan grej? För mig känns det bara onödigt, slöseri på energi och tid. I de flesta fall borde väl våldtäcktsmännen förstå i efterhand att det var fel och hindra sig själv om det händer igen.
I vissa fall finns där troligen de våldtäcktsmän som våldtar för nöjets skull och DE borde straffas. De som upprepar "misstagen" om och om igen. Men alla är inte så, för en del är det en impulsgrej som de sedan ångrar tror jag.

Det man allra helst vill göra efter att utsatts för en sådan grej är väl ändå bara att hålla sig undan rovdjuret och läka sina sår så att man kan gå vidare med sitt liv. Självklart vill man straffa den skyldiga, men det är väl ändå mest bara hämndbegäret som skriker efter det... Men självklart, i de fall där rovdjuret är ett riktigt rovdjur och går på tjej efter tjej efter tjej (eller kille) och njuter utav det - där borde han (eller hon) stoppas tycker jag. Men i vanliga små impulsfall? Nej"


De finns ta mig fan folk till allt..
Det är en tjej som skrivit de också!
Jag vet en som sa att "tjejen fick jue skylla sig själv när hon gick in i skogen för att kissa (de var nån utomhusfest)"

Är det ditt fel om du blir rånad? Är det ditt fel om du blir misshandlad? Varför skulle det vara tjejens fel om hon blir våldtagen..

Blir irriterad på alla nötter som finns i vår värld..


kramen

Tjing tjong

Publicerad 2010-02-08 21:32:26 i Allmänt,

Hej hopp!

Runt 7 kom min lille prins hem idag =), saknat honom hela dagen! Mamma kom med en sovande prins på armen, så vi la han i min säng.. lättast så när overallen och all skulle av.. 
Min underbara goa lilla mamma som alltid ställer upp för oss, du är bara bäst!
Tack snälla lilla mamma för att du ställer upp så för oss. Min prins hade en jättebra dag hos mormor, de har tittat på brumbrum bilar och tagit en promenad.. Mycket bättre än att sitta hos mig kan jag lova! Fast vad jag har saknat honom, hans goa lilla leende, hans prat,, snosa in sig och pussas så som bara han kan, min fina lilla älskling!


Ni missade väl inte himlen kan vänta på 1:an förut??
Många tårar som kom från mig under de programet.. Ens problem och bekymmer blir så meningslösa när man ser människor som kämpar för sitt liv.
Man ifrågasätter sig själv och jag har nog lagt aldeles för mycket energi på fel saker..Nästan så jag känner för att göra de som endel säger att jag absolut inte ska..
En diskussion får det nog bli iaf...

Kram

Magsjukan

Publicerad 2010-02-08 11:08:02 i Allmänt,

Jävla skit, jag har fått magsjukan.. Har hulkat och springer på toa i ett..
Goa underbara mamma tog ledigt från jobbet och hämtade Vincent vid 6 imorse, tack tack snälla mamma!

Så fort jag rör mig lite känns det som hela magen vill flytta ut..

Kände mig konstig igår och mådde lite illa, hulka vid 1 tillfälle, men tänkte att det var stress..

Plutt skulle ju ha träffat sin pappa idag, så det är så jävla typiskt =(.

Delade känslor kring det också, tycker de är jättekul att plutten ska få en relation med sin far. Att han ska få någon att kalla pappa. Men samtidigt drömmer jag mardrömmar om att jag ska vara tvungen att lämna bort honom varannan vecka.

Ne måste lägga mig igen

Kram

ögongodis

Publicerad 2010-02-07 15:29:54 i Allmänt,

Vet ni va, idag sprang jag på nåt snyggt när jag var ute och gick med prinsen. Till och med bytte några ord.. hahaha.. ja men titta får man..
Sa till Vincent Såg du vilken snygging mamma prata med =P haha..
Han såg butter ut och gillade inte det hela =P

Var längsen jag ens la märke till killar, när ska man ha tid med sånt..


Kram kram

De va inte igår..

Publicerad 2010-02-07 15:00:30 i Allmänt,

Visste ni att första gången jag blogg, som hette nåt helt annat på den tiden, var 18 Mars 2001.. Det är ett tag sen de..

Då såg det iaf ut så här:

happ va ska man hitta på att skriva i en dagbok alla får läsa då???
ni vet väl att man får en förbannelse över sig om man läser andras dagböcker..skulle bara tala om de för er....

hatar söndagar...man måste plugga men man orkar inte för antingen är man bakis lr så har man varit hos någon kompis hela natten så man bara sover...
iofs så är ja väl inte direkt överförtjust i måndagar heller...

få se nu va gjorde jag igår då??
ja va i värmlands raggarhåla...dvs kil...va på mimers...de va gôrsköjsigt!!!

nej orkar inte skriva mer nu
kram på dig dagboken

ps undrar eg vem som kom på att man kunde äta ägg???



Kramen

Lördagsmys

Publicerad 2010-02-06 23:06:01 i Allmänt,

Hallojsan!

Så idag skulle vi ha lördagsmys hemma hos mig, Lennart hade jue köpt massa godis och filmen Sommaren med göran.
Så runt halv 6 åkte vi hem till mig.
Jag dukade upp, hällde godiset i skålar, tog fram dricka och glas, vi satt oss tillrätta i soffan allihop.
Lennart fick öppna filmen så skickade han vidare till mig som skötte dvd'n.

Men vilken nit vi gick på, film-jäveln funka inte! Inte i datorn och inte i dvd'n, va fan.. Vi som planerat i en vecka..
Jaja Lennart pep över till Ica för att köpa filmen där, vilken film tror ni var slut.. Jo Sommaren med Göran *suck*.

Men han frågade den snälla kassörskan som sa att den filmen är så bra, hon hade sett den häromkvällen och den är sååå bra. Va fan!
Karma, bara tacka och ta emot =P.

Så vi fick glo på Blues Brothers iställe, fram tills melodifestivalen börja.. Vilken skämt de var då, jag borde haft betalt för att plåga mig igenom vissa av bidragen =P. Muntergöken Jenny är i farten som ni märker =P..

Nästa helg då ska vi ha lördasmys och se på sommaren med Göran =P

Kramkram

Pulkåkning

Publicerad 2010-02-06 22:58:52 i Allmänt,

Tjingeling!

Så idag har plutt åkt pulka för första gången i sitt liv, värst imponerad var han inte. Sa inte ett ljud utan bara satt där, ett litet leende kom väl fram efter lite på hejning från mig och mormor =P.
Men vi tog en liten promenad längst gatan, sen så pulkade vi hemma på gården..

Tror jag hade roligare än plutt..
















Vi provade även de branta backarna..



Wiiiieeee va fort de gick =)



Kram kram




 

 

 

 

 

Thihi

Publicerad 2010-02-06 11:06:48 i Allmänt,

Tjo flöjt!

Min lille far är jue i Thailand med Lasse och Håkan, inge avensjuk där inte.
Så igår ringde han och väckte mig, tror klockan var 6-halv 7 nånting.
Det roliga var att där var nere så var det jue mitt i natten om jag fatta det hela rätt..

Håkan hade tittat på klockan och fått upp alla 8 som han trodde..
Pappa fråga om han var säker på vad klockan var och det var han. Men de satt där på altanen och det var väldigt mörkt tyckte de.. Var det verkligen så här mörkt sist?? jaja solen går väl upp snart..
Iaf så de ringde mig som kasta mig på telefon så inte plutt skulle vakna..

Ungefär samtidigt så kom Håkan på att klockan inte alls var 8 på morgonen och att han hållt klockan upp och ner förut.. HAHAHAHAHAHAHA
Ännu mer komiskt hade de jue varit om de inte ringt mig =P.

Och imorse vid halv 9 så ringde Lasse =P. Prata lite och han sa att han satt och drack läsk i Solen, jag mummla nåt om att skrapa bilrutor har också sin charm =P..
De var iaf ute och åkte moppe, Lasse hade fått punka och de var inte där de trodde att de var =P. Så de behövde ha tag i pappa =P.
Så de var lika bra att traska upp och skicka iväg nummret, kunde lika gärna käka frukost med mamma, Elektrikern och Vincent då.. Så nu sitter jag här och gäspar..


Kramen


Plutt

Publicerad 2010-02-06 10:53:59 i Allmänt,


Den här Vincent fotöljen skulle jag vilja köpa till min plutt =P
Kostar "bara" 2599..
Blir nog inte den, men har spanat på en annan fotölj som han bla ska få när han fyller 1 =). Måste jue sitta bekvämt =P.



Bild.



Bio

Publicerad 2010-02-06 00:40:25 i Allmänt,

Idag så har jag varit på bio med dessa snygga grabbar.
 

LillErik och Kung Matz =P. Och ja, de är singlar bägge 2..

Vi såg iaf på Snabba cash, inte vet jag om den var så jäklans bra..
Jag satt och tänkte på nej, vad är det för värld Vincent ska växa upp i!


Jag vet inte den var väl bra men inte sådär wow, som folk vill ha den till..

Men det var kul att få se Erik och Matz en stund =).

Pöss och kram


Men det var kul att få komma ut och se lite folk. Passade även på att köpa lite alla hjärtans dag presenter

Sök.

Publicerad 2010-02-04 15:31:08 i Allmänt,

Tjo!

Var precis in och kolla på min sån här besökräknare här på bloggen..
Där kan man även se vilka sökord som används för att hitta till min blogg..

Bla: Karlsta blondinen blogg, blondin jagge, en blondins bekännelser, Jenny en blondin.. Okej så långt tycker jag att det verkar rimligt att min blogg ploppar upp nånstans på listan. Men det fanns även några som förvånade mig tex: Nakna rumpor och Avsugning karlstad.. Ehh.. Okej, hur passar min blogg in där då??

Ska prova att googla nåt korkat så kanske man hittar en blogg :P

Kram




Hittade faktiskt en blogg, jag gogglade på tuggummi och elefanter =P och bloggen har ni Här

Yeah

Publicerad 2010-02-04 11:28:06 i Allmänt,

Vet ni va, jag ska på bio =)!!! Längtar så att få komma ut och träffa lite folk. Man blir smått tokig av att sitta här och glo.
Jag, Matz och Erik ska se Snabba Cash, hoppas den är bra.. Eller det spelar inte så stor roll, ska bara bli kul att få komma ut.
Sen på lördag så blir det filmvisning hemma hos mig, Elektrikern har köpt Sommaren med Göran och redan köpt biogodis =). Så hoppas plutt är på sitt bästa humör så jag kan se hela filmen..

Igår kom syster förbi och bjöd på semlor, innan semlorna så käkade vi toast. Mummma va gött det var..
Var riktigt mysigt att ha syster yster här igår.. satt och töla och hon höll i Vincent så jag hade båda händerna fria =). Man får jue passa på när det är folk här =P.
Alltid nåt som ska plockas, diskas lr torkas av..
Hon gav även plutt kvällsmat, så jag bara satt en stund, hur skönt som helst =P.


Nam nam! min fina lilla älskling.


Kram

snö snö, underbara snö

Publicerad 2010-02-04 11:13:09 i Allmänt,

Tjo!

Så igår drog Pappa till Thailand, med sig hade han Lasse och Håkan. Så plutts farfar och morfar är ute på äventyr =P. Är inte ett dug avesnjuk, jag gillar vintern, att skotta snö, skrapa rutor, och pulsa runt med en barnvagn i snön är det bästa jag vet, näst efter nageltrång och bebisspyor =P.

De åkte jue rätt dag iaf, snön bara öser ner jue och de ligger på en strand nånstans med en öl i näven.. Ne vem behöver Thailand när det finns badkar och saft..
Nångång ska jag allt ta med plutt till Thailand, fast ännu hellre nya Zeeland. Han och jag och bara slappa och busa på nån strand, min fina lilla älskling.

Pnillurp drog jue iväg till Egypten igår också, inte ett dugg avensjuk på de heller =P.
Hoppas allihop får det riktigt roligt iaf och att de kanske kommer ihåg att skicka ett litet vykort =).

Börjar fundera på om detta tv-bolag skiter i att skicka ut "dosan" de glömt att skicka till mig. De tog en dag att få boxen och allt, skitsnabbt gick de... Får väl se när den dyker upp.. Ska ringa imorgon och kolla, de första tre dagarna jag ringde så sa jue alla att de skulle aktivera signalen, tror ni de blev gjort.. Nope.. Ska fan alltid ringa och kolla så det de säger stämmer..

Ne ska plocka lite innan plutten vaknar nu..


Kram

Award

Publicerad 2010-02-03 22:22:43 i Allmänt,




Idag fick jag en Blogaward av Jenny (Buzan

Med en award följer ansvaret att följande saker uppfylls:
-Kopiera awarden på din blogg
-Länka till personen som gett dig awarden
-Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
-Välj 7 andra bloggar som du vill ge en award till
-Länka till deras bloggar
-Lämna en kommentar i deras bloggar om att du gett dem denna award.

7 (o)intressanta fakta om mig (alla vet jue det mesta om mig):

1. Älskar knäckebröd och vatten ihop, kan leva på detta i dagar. Om knäckebröd skulle vara godis skulle det vara choklad. I love knäckebröd. Men det får inte vara de där tunna lättuggade grejerna, sport och lite grövre måste det vara =P.

2. Älskar skor, skor är alltid kul att köpa. Av nån anledning köper jag skor och ställer dem i garderoben, sen använder jag mina vanliga gympadojjor. Kan till och med köpa skor som jag vet är förstora bara att de är jue såå fina, måste ha dem! Men har faktiskt börja ge bort några som står i garderoben oanvända och förstora för mig.

3. En annan svaghet är köksgrejer och kokböcker av nån anledning som jag inte kan komma på. Är askass i köket, men kan ändå inte låta bli att köpe den där morteln, formen, muggarna som bara står där. Kanske har 20 + kokböcker och hur många recept tror ni jag hämtat från nån av de böckerna. Precis inte ett enda.

4. Tycker det är rätt ointressant att veta vad kungens farmor hette och vem som var kung när. Däremot tycker jag att det är intressant att bläddra i gamla album och se på kort på farfars farfar, när den och den föddes, vad de jobbade med mm. Japp ja gillar min familj "historia", mer än kungens =P.

5. Var antagligen mekaniker i mitt förra liv, då jag mer än gärna kollar på: Ice road truckers, Top gear, wheeler dealer, Occ, American hot rod mm. Vet inte varför jag tycker det är så intressant.

6. Älskar att klä ut mig, teman på allt. Om jag skulle gå bort nu, så haf jag sagt till mamma att jag vill ha ett tema på begravningen och kareoke efteråt =P. Roligast är fester med teman så man får tänka till lite, ännu roligare är jue att få vara med att planera festen. Håller tummarna för att syrran är hemma i sommar så vi får fixa 25 års fest. 

7. Gillar inte kryp, flugor getingar, myggor, spidnlar allt smått som man inte hinner med att se vart de tar vägen.. Hualigen. Men jag är nörden som kan stå en hel kväll och fånga flugor för att sen släppa ut dem utomhus. Krypen jag fångar släpper jag ut på grannens gård, så att om de nu promt ska inomhus så är det närmare till grannens hus =P. Gillar inte att slå ihjäl djur. 

Allt jag skrivit nu, vet ni väl redan iofs.. Men detta var svårt!


Vill ge Award till:

Malin, Anna, Tessan, LilLinda, Annica, Linda, Åsa

Hade gärna gett till några till men det får bli nästa gång.

Kram

Utmanad

Publicerad 2010-02-02 22:07:03 i Allmänt,

Jag har blivit utmanad av Therese.

Kopiera detta till din blogg, varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Utmana sedan 5 andra personer! Om någon av personerna du utmanar har samma bokstav som dig själv, får han/hon inte använda samma svar som du gjort. Lycka till!

1. Vad heter du? Jenny

2. Ett ord på fyra bokstäver: Java

3. Flicknamn: Josefin

4. Pojknamn: Jakob

5. Yrke: juvelerare

6. Färg: jadegrön

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Jordgubbar

9. Sak i badrummet: Jennys tandborste <--- brist på fantasi, lr kanske hjärnceller =P

10. Plats/Stad: Jönköping

11. En orsak att vara sen: Jag jobba över

12. Något man skriker: Jippie =)!

13. Film: Jackass

14: Något man dricker: Juice

15: Band: Judas Priest

16: Djur: Järv
17: Gatunamn: Jättestensgatan

18: Bil: Jaguar

19: Sång: Jump

20: Känd person: Julia Roberts

Jag utmanar: Tycker ni alla ska ta och göra den =P


Kram

Tisdag

Publicerad 2010-02-02 20:32:13 i Allmänt,

Tjo!

Så dagen började med att jag och grannen A och våra små pojkar tog en promenad till babycafét, där var det många mammor =). Satt och lekte tills plutt blev kinkig och smet iväg för att ge han mat, då kom även A med sin pojk och en kompis till henne med sin dotter. Så vi satt och prata medans vi matade de små, så blev det att de somna en efter en i våra famnar så vi satt kvar där och prata.
Sen kom Anna och sa hej då och då först fattade jag vad klockan sprungit iväg =P..
Vi gick inte därifrån förens efter 12 nångång..

Men så kan det gå, nästa gång får jag vara socialare =P.

Vincent fick också en fin julkalpp av prins Linus idag, fast de blev att vi öppnade den när vi kom hem. Hade tänkt ta det i slutet innan vi gick, så de inte var så många barn som skulle bli allt för intresserade av prasslet =P.

I paketet var det en jättefin haklapp som det står "litet busfrö" på, sen var det en.. Ja det har säkert nåt namn, men en leksak som man trär ringar på och som gungar lite.. det kommer kort, har bara inte hunnit med idag.
Har gått i ett idag, så inte hunnit med nåt känns det som. Helt slut i huvvet och kroppen. Tack snälla prins Linus och tant Anna och frabror Johan som säkert också var med på ett hörn =P.

När det bar av hemmåt så är det jue den förbenade backen som vi fick kämpa oss uppför. Ja det märks att ,man är vältränad =P.


Fick även höra idag att jag inte låter plutts pappa träffa plutt. Jag vet att jag inte borde bry mig, men när jag hör nåt sånt är det som om en tornado går fram genom kroppen. Det börjar i tårna och ja riktigt känner hur jävla förbannad jag blir. Känslorna bara sparkar bak ut och jag vill skrika högt!

Skickade iaf ett mail och skrev "Tycker du kan ta och stå för att det är DU som inte vill träffa Vincent istället för att sprida saker om mig! Jag har aldrig hindrat dig, nekat dig, sagt nej till en träff!"

Efter en massa mail framåt tillbaka så ser de ut som om han ska komma på fredag, men det är inget jag har några större förhoppningar om att det blir av.

Tydligen så ska en "vän" till mig sitta hos T's kompis och berätta alla dumma saker jag säger om T och att jag tydligen sprider en massa skitsanck. *suck* liksom.

Skrev tillbaka att ja tror knappast vi har några gemensamma vänner som jag öppnar mig för..

Kände bara att nu ger jag mig fan inte, ja tänker inte skoja bort lr skriva nåt vänligt svar.    
Kände bara att nu räcker de, varför ska jag vara snäll och försöka. Inte för att jag var otrevlig på nåt sätt, snarare rak, mot hur jag brukar skriva. 

Nu får de fan vara slut på detta, ska inte lägga nån större energi på de nu. Har varken tid, ork lr lust till de (lätt att sitta och säga nu =P).

Känner mig helt grynig i huvvet..

Annars idag då, pappa och broder kom hit och bjöd på mat, kycklingsallad blev det för mig. Fortfarande mätt som satan..

Snälla Annika ringde förut och tänkte hjälpa mig med tv-krånglet och förklara hur hon kopplat =). Men när "kanal- företaget" skickat sin dosa, som de missat ska de jue funka, så det är bara att vänta på den. Men en söt tanke från grannen snett över mig =P.

Ne nu blir det tv'n



Sen så har jag en liten glad kille brevid mig som tyckte att det räckte att sova 1 timme.. 
Inte ens en liten gäsp får man av honom =P


Natti natti

Kram

snabb uppdatering

Publicerad 2010-02-01 23:15:10 i Allmänt,

Tjoflöjt!
Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Först kom söta Annica på besök, hon hade med sig en jättefin blomma också =). Prata lite om dittan och datten. Vi syns alldeles för sällan nu! Men de var riktigt kul att få sig en pratstund, inte la jag märkte till att hon var nyfrissad heller =/. Får skylla på stress här tror ja..

Jag känner själv att jag inte är så rolig att prata med för de går in i ett öra och ut i andra, så mycket måste komma ihåg i huvet. SÅ jag tycker själv jag verkar väldigt distraherad, men de ska bli ändring på de..

Sen kom söta tant Malin också, fick även en jättefin present där och en prat och skvaller stund. Vincent har faktiskt varit riktigt glad idag =), så käka han gröt imorse. Mammas pojk blir så stor.


Idag ringde vaktmästarn han hade pratat med tv-bolaget och till honom hade de sagt en helt annan sak än vad de sagt till mig.

Ja det är xxx som är vaktmästare här...
De sa till dig att du är tvungen att hen en liten box och den var med i paketet, du ska sätta sladden i port 2..

Eehh nej, till mig sa de att jag ska leta upp ett skåp i hallen och när jag hittat de ringa tillbaka..
- ja fast de skåpen sitter inte i hallen de sitter i källaren lr på vinden
- jo du jag har fattat de, men han jag prata med sa att han pratat med så många från grums och det ska minsann sitta i hallen..
- ja i dosan du fick med ska du iaf koppla in allt på port 2
- men jag har ingen dosa
- lite mer tjat, ja sa iaf att ja ska ringa tv-kanal stället..

Ringde dit och fick prata med en tjej som förklara att det ska ligga en liten svart lr silvrig låda i paketet och den måste jag ha om jag bor i Grums.

Jag sa att nej det var ingen dosa med i paketet, hon försökte förklara mer hur den såg ut och jag sa, nej det var sladdar tv-dosa och en box i paketet.

Det töliga är att jag har ringt och pratat med säkert 10 stycken och sagt att jag satt sladden direkt i uttaget och ingen har reagerat på att jag satt den direkt i väggen och sagt att jag måste ha den där lilla lådan/dosan.

ÅÅHH irriterande! De kunde ha sagt de den 23:e liksom, nej bara krångla!!!

Ringde även ett annat ställe idag, vad trött jag blir!
Va fasiken, de tar aldrig slut, kommer aldrig få ett slut på de...
Funkar de inte denna gången så får ja kontakta polisen och se om de har tid för att åka dit..

ne trött som satan nu. måste sova.


Kram kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela