Jennys tankar

AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHhh

Publicerad 2010-02-27 20:49:29 i Allmänt,

Jag börjar sakta men säkert bli tokig, vet inte om lägenheter över mig är nåt helgboende för nån.. Men varje helg och särskillt kvällar och nätter låter de som om de möblerar om.. Det släpas och det dras grejer, tappas saker och ja fråga mig inte vad de gör.. De dunkar så jag blir tokig, de måste ha gympingpass där upp och inte kan "vanliga" fötter föra sånt oväsen.. De måste ha träskor!!!

Dunk dunk dunk dunk!!! Har lust att gå upp och bidra med tofflor till dem lr en pall så de kan vila fötterna..


ne nu ska jag sluta klaga och fortsätta plugga =P


Kram kram

Kommentarer

Postat av: Angelica - mamma till noah

Publicerad 2010-02-27 21:19:37

Haha, du dedär med att det låter hela tiden hör vi jääämt också, ibland låter de som de e över oss typ, eller ja över dig typ.. ibland låter de mitt emot oss! det låter ju högt också.. störande.



Tack, ja UL bilden blev jättebra=)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-02-28 13:16:43

I lägenheten ovanför oss låter det som killen bowlar varje natt kl 3. Dom som bodde där innan möblerade om jämt. Och dammsög alltid mitt i natten.

Han som bor där nu flyttade in, bodde 1 månad, sedan flyttade han ut alla sin möbler, lämnade kvar 2 tv-apparater och var typ försvunnen i 2 månader, helt plötsligt så var han tillbax och flyttad in sina möbler och en del nya...

Postat av: Lindaa

Publicerad 2010-03-01 18:48:25

Man får klaga tycker ja :) vi har en unge över oss som verkar va uppe hela nätterna o dunka i golvet o grejer.



kram på er

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela