Jennys tankar

Kalas

Publicerad 2010-02-18 21:37:15 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har vi haft kalas för mig här =), alltid lika trevligt att träffa alla.
Fick jättefina presenter, ska lägga ut kort nångång..

Fick också reda på att plutten ska få en kusin i september, ja egentligen inte kusin utan tremänning.. men eftersom vi kusiner står varandra så nära så, säger vi att de blir kusiner och jag blir låssas moster =).
Ska bli såå kul med en liten bebis, Grattis Grattis till de stolta föräldrarna. Ska bli så kul, längtar redan tills nästa gång vi ses och får se magen =). Kan inte tänka mig några bättre föräldrar, gu va kul de ska bli =)!! Jag känner mig skitstolt över att bara få vara med och se magen nångång ibland och sen få se de lilla underverket växa upp, så fatta va stolta de riktiga mostrarna ska vara och mormorn.

Skriver inga namn, så jag hoppas ja får skriva detta.. Annars säg till mig så tar jag bort de, vill jue inte förstöra och skvallra om ni inte berättat för alla. Blev bara så himmla glad så jag kan inte vara tyst =P.

Annars så har det inte hänt så mycket idag, var på BVC och fick droppar och prata med Eva lite. Föräldragrupperna ska jue dra igång nu =). Fick tid och plats av eva, ska bli så kul att träffa de andra från föräldrautbildningen..


Ne nu ska ja ta igen mig lite

Pöss och kram



Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2010-02-19 07:37:27

Nu blev jag inte bara lite nyfiken du :)

Kram

Postat av: Sessickan

Publicerad 2010-02-24 11:21:13

Tack för senast ! Va go du e ! =)Det ska bli så underbart kul allt de här och läskigt:P Tur att du har gått igenom det så att vi har en bra förebild att se upp till :D

Tycker du är skit stark som fixar allting "själv", beundransvärt !



Ha de gott !

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela