Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2010-02-23 21:15:47 i Allmänt,

Tjo flöjt!

Igår så klippte jag plutt i nacken ( ja inte så jag gjorde ett jack i nacken på honom). Klippte håret och nu är det så kort, nackhåret iaf..
Skulle egentligen ha klippt lite på luggen idag, men jag ångra mig, törs inte riktigt..

Så har vi varit på babycafét där han showade som vanligt =P.
Trodde fasiken aldrig jag skulle ta mig uppför backen, jistanes va trögt de gick..

Så har jag pluggat lite idag, har ju en tenta imorgon och en nästa helg.. Så försöker få lite pluggtimmar på dygnets alldeles för få timmar. Man ska diska, ut med sopor, borde dammsuga, ja ni vet..

Sen så råka plutt pela mig i ögat idag och de känns än, svider och har sig.. Sen så gjore jag nog lite för många lyft med plutten idag, så ena min handled värker som satan.. Men det kunde varit värre, min lille plutt är frisk och mår bra så mitt liv är ganska perfekt ändå =).

Att man kan bli så glad av ett litet leende, varje kväll när jag går och lägger mig tänker jag på vad jag och plutt gjort under dagen. De slutar alltid med att jag ligger där och ler, för de går inte att låta bli. Jag ser plutts stora fina leende och det smittar =P.

För mig är det helt ofattbart att en del kan behandla barn illa och aldrig vara stolta över dem. Jag är stolt varje dag och skulle lätt offra allt för att plutt ska vara glad och må bra.
Hemskt att de händer så mycket bakom ytterdörarna, som omvärlden inte vet om.. Som han som hade sin dotter inlåst i källaren, hur kan man "missa" en sån sak.. Fast det är kanske lättare än vad man tror..

Nej nu svammla jag iväg..

Dags att plugga igen








pössen och kramen


Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-02-24 00:08:20

hej. är det paton du pluggar till? vi lär ses på den tentan isf.

du kan verkligen vara stolt över att vara mamma till en sån söt grabb! :) kramkram

Postat av: Lindaa

Publicerad 2010-02-24 10:26:57

Guud va söt han är :) en sån super baby body har neo oxå den fick han av faster o kusinerna i julklapp :) kram

Postat av: Malin

Publicerad 2010-02-24 22:23:42

typiskt att jag tittade in! Nu fick jag ju bebbesjukan!!!! Bra att du inte törs klippa luggen, hi hi... håller tummarna för att tentan gick bra! kramis

Postat av: Linda

Publicerad 2010-09-09 17:05:18

Va söt :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela