Jennys tankar

Gäsp..

Publicerad 2010-01-31 23:07:12 i Allmänt,

Hej hopp!

Vad händer här då, tycker knappt man hinner gå upp innan man ska i säng igen. Ingenting hinns med!
Hur gör folk, gosa, mysa, diska, laga mat, laga mat till plutt, mata, koka dinappar, städa, gå på toa, sova, duscha, plugga, ha egentid och allt annat som ska hinnas med.

Höll på att bli tokig här en kväll, hade precis fått Vincent att somna så drog de igång med musik, vem vakna då.. jo plutten, han blev väckt 2 gånger *suck*.
Sen vid 12 - 1 var det nån som knacka på en dörr, tog ett bra tag innan nån öppna, det var nästan så jag gick och öppna min dörr och skulle bjuda in honom bara för att få tyst på knackandet.
Har detta med åldern att göra, kan inte komma ihåg att jag varit så här känslig för ljud. I Strömstad hade vi jue nattklubben 20 - 30 meter ifrån lägenheten, inte kan jag komma ihåg att de störde. Lr när det var festival, där sceenen låg precis intill lägenhetshuset. Inte störde de..

Bara att inse att man börjar komma uppåt nu =P.

sen så har plutt invigt sin nya bilbarnstol, han höjde knappt på ögonbrynen.. Inte ett dugg intresserad, fast han var jue lite trött..

Har fortfarande inga kanaler, förhoppningsvis får ja de imorgon =).

















Kramen


Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-01-31 23:39:12

Fan vad gullig!

Är det väldigt lyhört hos er? Här hör man typ om någon står utanför och släpper en smygfjärt. Skitlyhört.



Hehe. Du är förlåten. Förstår om du int ehinner kommentera alla bloggar du läser! :)



Ja, man blir ju jättenyfiken när man ser att antalet läsare ökat också!



Du kanske skulle vilja komma på ljusparty hos mig på tisdag? Vi är ju typ grannar nu. Lite kort varsel kanske, men det skadar inte att fråga! :) Hoppas allt är bra med er annars!



Kram.

Postat av: 24 år och snart pappa

Publicerad 2010-02-01 00:41:28

hej. igår tog jag hand om Emma och tog bloggen vid sidan om. Kommer bli mkt bättre uppdatering i fortsättnignen.Var på akuten igår dessutom, vi behövde undersöka emma men allting gick väldigt bra. fick göra ett tidigt ultraljud och tog en bild på bebisen. visar upp den senare.



tack för du kommenterade. fint barn :) saknar våran nu

Postat av: Åsa

Publicerad 2010-02-01 10:59:40

ja det var en riktigt mysig kväll :) har kommit in i en period så ja kan vara vaken hur länge som helst ;) Innan det var det läggdags för Åsa runt åtta ;) haha.

Gud så söt han är din lilla prins. Tycker han är väldigt likt sin söta mamma med :):)

Postat av: 24 år och snart pappa

Publicerad 2010-02-01 21:13:14

Hej tack för du kommenterade på "abort eller inte?" Bra skrivit från dig! =)

precis alla magar ser olika ut, hur skulle de se ut om alla magar så lika? :) lägger ut somsagt inlägget ikväll eller imorgon angånde vårt besök på akuten!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela