Jennys tankar

Bebis

Publicerad 2010-09-02 10:47:32 i Allmänt,

Sitter på helspänn hela dagarna nu, min kusin ska snart ha bebis och jag väntar och väntar på det där speciella sms, där det står att det finns en ny människa i vår värld :).

Jag tror det är värre att sitta och vänta på att någon annan ska föda snart, när jag väntade på Vincent så var det inte alls lika nervöst. Då var man jue med från början och visste att ja nu startade det hela. Nu vet man inget, har hon värkar?, har vattnet gått?.
Självklart var det nervöst och spännande med Vincent och det mest speciella, underbaraste, perfekta upplevelsen jag haft, vilken resa! Fast då var det i min mage han var och jag hade kollen liksom, vet inte hur jag ska förklara. Men att gå och vänta på Zack och inte veta nåt är nästan snäppet värre. Konmmer få magsår om inte lille Zack väljer att titta ut snart :P.


Kommer han idag, imorgon, om 2 veckor, ingen vet förutom han, spännande =)

Själv kan jag inte bestämma mig för om han kommer den 5:e, 8:e lr 13:e alternativt 12:e. Har väldigt svårt för att välja mellan 12 och 13 faktiskt..

Bara han kommer ut och mår bra och är frisk, så spelar det ingen roll när han kommer, men jag tror vet att hela släkten väntar på  denna lilla killen. Så kom ut!


kramen


Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2010-09-02 16:33:23

Ja. Det kanske är så. Jag biter oftast ihop. Men ibland rämnar det och jag sörjer som jag aldrig sörjt förut. Måste släppa på trycket emellanåt.



Tack. Men stark är det sista jag är. Jag kämpar för att det är det enda jag kan göra på min väg att lyckas bli gravid. Men nu har jag nått min peak. Nu orkar jag inte kämpa utan hjälp från proffs längre. Nu får de vägleda mig och kolla hur det egentligen ligger till, om det är något stort fel på mig eller om det "bara" är hormonsjukdomen som spökar eller om jag rentav inte har något fel alls. Jag måste iallafall få veta.



Tack för hållna kroppsdelar. Det betyder skitmycket. :) Kram!

Postat av: Lij

Publicerad 2010-09-02 16:34:41

Så om barnet är sjuk så kommer ni inte älska det?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela