Jennys tankar

Klamydia

Publicerad 2011-08-31 22:14:42 i Allmänt,

Hörrni, alla ni som inte har fast partner.. Även ni som har de, men inte testat er tycker jag ska pallra er iväg (Nu menar jag inte par som varit tillsammans flera år, men nya par :P)

Ni missar väl inte klamydia-måndagen den 12:e september.
Det kostar inget att testa sig, det gör inte ont heller.

Mer än hälften av alla klamydiasmittade har inga besvär. Därför är det viktigt att du testar dig - för säkerhets skull - om du har haft en tillfällig oskyddad sexuell kontakt, även om du inte har några symtom.


http://www.klamydiamandagen.se/
Så ni som inte testat er gå och gör de!

Kram


läs

Publicerad 2011-08-29 20:51:37 i Allmänt,

Läste detta hos Sara-mitt liv som ensamstående mamma , snodde den rakt av :P. Tycker att ni också borde läsa den..

Efter 17 års äktenskap ville min fru att jag skulle gå ut med en annan kvinna och äta och gå på bio. Hon sade, ”Jag älskar dig, men jag vet att den andra kvinnan älskar dig och skulle tycka om att vara med dig en stund.”

Den andra kvinnan som min fru ville att jag skulle träffa var min MAMMA, som varit ensam i 20 år, men kraven från mitt jobb och mina två barn hade gjort att jag träffat henne ytterst sällan.

Den kvällen ringde jag för att bjuda ut henne på middag och bio.

“Vad har hänt, mår du inte bra", frågade hon?

Min mamma är en kvinna som misstänker att ett samtal sent på kvällen eller en överraskande inbjudan betyder dåliga nyheter.

“Jag tänkte att det skulle vara trevligt att umgås lite med dig”, svarade jag. ”Bara vi två.”

Hon tänkte ett ögonblick och sade sedan, ”Det vill jag väldigt gärna.”

* * *

Den fredagen efter jobbet, när jag körde för att hämta henne, var jag lite nervös. När jag kom till hennes hus märkte jag att även hon verkade nervös inför vår träff. Hon väntade vid dörren. Hon hade lockat håret och bar den klänning hon hade burit när hon fyllde år den 19 november.

Hon log med ansiktet strålande som en ängel.”Jag sade till mina vänner att jag skulle gå ut med min son, och de blev imponerade” sade hon, när hon klev in i bilen. ”De väntar med spänning på att få höra om vår träff.”

Vi gick till en restaurang som inte var förstklassig, men väldigt trevlig. Min mamma tog min arm som om hon var en Lady. När vi satt oss var jag tvungen att läsa menyn. Hennes ögon kunde bara läsa stor text. Halvvägs igenom förrätterna lyfte jag blicken och såg mamma sitta där och stirra på mig.. Ett drömmande leende låg på hennes läppar. ”Det var jag som brukade få läsa menyn när du var liten.”sade hon. ”Då är det dags för dig att slappna av och låta mig återgälda dig.” svarade jag.

Under middagen hade vi en angenäm konversation - inget märkvärdigt, men vi fick veta vad som hänt i varandras liv sedan sist vi sågs. Vi pratade så mycket att vi missade filmen:

När vi kom hem till henne senare sade hon: ”Jag vill gå ut med dig igen, men bara om du låter mig bjuda.” Jag gick med på det.

* * *

“Hur var middagen? frågade min fru när jag kom hem. ”Väldigt trevlig. Mycket trevligare än jag kunde tro.” svarade jag.

Några dagar senare dog min mamma i en svår hjärtinfarkt. Den kom så plötsligt att jag inte hade en chans att göra något för henne.

* * *

En tid senare fick jag ett brev med en kopia av ett restaurangkvitto från samma ställe där mamma och jag var och åt. En medföljande lapp sade: ”Jag betalade i förskott. Jag var inte säker på att kunna följa med; men i alla fall så betalade jag för två platser - en till dig och en till din fru. Du kan aldrig förstå vad det betydde för mig. Jag älskar dig, min son.”

I det ögonblicket förstod jag det viktiga med att säga: “JAG ÄLSKAR DIG” i tid och att ge våra kära den tid de förtjänar. Inget i livet är viktigare än familjen. Ge dem tiden de förtjänar, för det här går inte att skjuta upp till “en annan gång”.

* * *

Någon sade att det tar sex veckor att bli normal igen efter att du fött barn ...
"någon" vet inte att när du väl blivit mamma blir inget “normalt” igen..

Någon sade att instinkten säger hur du ska vara som mamma ...
"någon" har aldrig haft en treåring med sig till affären.

Någon sade att det är tråkigt att vara mamma ....
"någon" har aldrig åkt med i en bil som körs av en som nyss fått körkort.

Någon sade att du är en ”bra” mamma, ditt barn ”blir bra” ...
"någon" tror att det följer med intruktionsbok och garanti till barnet.

Någon sade att du inte behöver en utbildning för att vara mamma ...
"någon" har aldrig hjälpt en tolvåring med matteläxan.

Någon sade att du inte kan älska ditt andra barn lika mycket som du älskar ditt första ...
"någon" har inte två barn.

Någon sade att det svåraste med att vara mamma är förlossningen ...
"någon" har aldrig stått och sett sitt barn gå på skolbussen den första skoldagen.

Någon sade att en mamma kan sluta oroa sig när hennes barn gifter sig ...
"någon" vet inte att ett giftermål ger en ny svärson eller svärdotter under hennes vingar.

Någon sade att en mamma har gjort sitt när hennes sista barn flyttar hemifrån ...
"någon" har aldrig haft barnbarn.

Någon sade att en mamma vet att du älskar henne, så du behöver inte säga det till henne ...
"någon" är ingen mamma.

gnäll..

Publicerad 2011-08-29 19:27:49 i Allmänt,

Hej hej!

Nu blir det gnälligt värre..

Gnäll 1: Jag är inne i en sån där spy och hulkperiod, då de är jävligt jobbigt att få i sig mat. Magen värker också. Frukost får jag äta efter 10, varje gång jag öppnar kylskåpet vill jag bara spy! Det har varit på gång ett tag har jag känt, men nu är det här på riktigt.. Inge fel på nåt heller, så det är bara att stå ut..
HUA!

Känner mig ledsen i kroppen liksom, gråter för allt och lite till glädjetårar och sorgliga tårar, min kropp är inte gjord för stress för den slår bakut och blir knäpp..

Idag började jag skolan också, heldag första dagen. Slutade klockan 18:00, var något trött då. Det funkar inte att ha föreläsningar så länge, huvudet var med fram till 4 ungefär..

Kanske inte får börja termin 6 heller, måste prata med dom. Jag ligger efter med en halv tenta och allt ska vara klart till 1 december, det betyder att den ska vara rättad och klar senast då. Den tentan är klar den 2 december, tjoho för de liksom. Måste höra med dom..

Är det inte min tur nu??Kram


Mys dag

Publicerad 2011-08-23 22:08:00 i Allmänt,

Hej hej!

den 23:e när det var så varmt och fint, hämtade jag Vincent på dagis och vi brummade tilll skutberget för lite picknick.
Det var så mysigt, det var bara han och jag och vi satt där på filten käka kakor och tittade på vattnet.

Min mysiga lilla pojk :).Farbror har badat, farbroder är blöta, 3 stycken: sa Vincent när de gick förbi..
Kunde inte hålla mg för skratt då de säkert var 10 år yngre än mig :P hahaha

Hade jag varit snabbare med kameran, så hade de inte hunnit så långt, bara så ni vet :P


Efter fikat och känna på vattnet turen så for vi till Mariebergsskogen :). Min lilla gullpöjk, han lekte och han klättra :).


Kramen


Some days are better than others

Publicerad 2011-08-22 22:35:48 i Allmänt,

suck och stön, måste verkligen ta mig iväg och köpa en sladd till datorn.. Råka rycka sönder den, så nu kan man inte flytta datorn en milimeter lr röra sladden för då stängs den av. Skit!

Idag gick det inge bra med pluggningen, hittar inte motivationen alls. Uttråkad som bara den var jag och nätet funka inte så jag kunde inte få nån googelhjälp :P.

Vid 2 hämtade jag Vincent och vi for mot staden bara för att vi skulle göra nånting, gick i några affärer och hoppa in på Biltema för att köpa såna där klister lappar att ha i skolböckerna..

Vincent hitta en dockvagn som han ville ha, så de fick han väl då. Han har jue ingen och han behöver jue en :P.
Vi sprang även på Nina och tjöta lite där innan vi tog ett varv i affären..

Idag klappa han mig på magen igen och sa stor mage, bebis! haha

Sen när mamma och syster kom på fika fråga Jossa han vem som har bebis i magen och han svara Mormor :P.
Då fråga Jossa Vem är det som inte har bebis i magen uatn en platt och fin mage?
Jossa förvänta sig svaret Moster, men hon fick svaret Jag utav Vincent. Mycket riktigt så är det han som har en fin mage utan bebis :P.

Eftersom det fanns tårta kvar så lockade jag hit Mattias och Jörgen på lite tårta, fick även med Barku som kom och tog en tårtbit till idag..

Bara fettkampare som var här, jag göder dom så ser jag bättre ut :P.
Vi prata vikt och visa hur mycket byxorna växt :P.  En riktigt rolig kväll blev det och Vincent fick vara vaken till efter halv 9. Massa bus med Jörgen och Mattias..

Vad har hänt annars idag då?
Jag ringde barnmorskan och fick en tid imorgon, de ni. Nya piller finns det att hämta också, här går det undan.
Får lämna Vincent tidigare på dagis, har haft med han en gång där och de gör vi inte om!Plutt med sin nya dockvagn


Jörgen och Mattias


Mormor drillar och moster skyddar sig :P


Bark

...

Publicerad 2011-08-21 22:39:54 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har det varit en lång lång dag, 3 timmars sömn blev det, om ens de.
Men jag och plutt har hunnit med mycket, vi har badat, busat och myst. Vi tog en sväng till sommarlagret och Ikea med mormor och lelle, sen följde vi med dem hem och fick mat. Så plutt har busat med moster också.

Jag och Lelle har målat plutts skrivbord som vi håller på att göra iordning (och med vi så menar jag han grejar och jag sitter på en stol och säger hur de ska se ut :P). Var så jäkla trött idag, så jag hade inte ens fixat att måla de.På ikea blev det iaf en stol till plutt, som förhoppningsvis passar till skrivbordet.

Väl hemma så lurade jag hit Barkus för att äta tårta och kakor, måste jue göda de andra deltagarna :P. Äter ingen annan så gör jag de, så jag försöker luta hit folk :P. Imorgon kommer syster och mamma på en tårtbit :).Händer inte så mycket i mitt lilla liv faktiskt.

Pössen

torsdag

Publicerad 2011-08-18 22:44:09 i Allmänt,

Hej hopp!

Igår så blev det massa plock i badrummet, är lite trött på hur jag har grejerna, vill göra om och sätta upp hyllor där. Nåt man kan lägga Vincents grejer på.

Sen kom pappa och broder hit för vi skulle åka och handla, min snälla pappa de :).

På kvällen sen kom M och vi lagade lite mat och myste framför tv'n, töla om dittan oh dattan då vi inte sett varandra på en vecka, en hel evighet alltså :P.
 Vincent väckte mig alldeles för tidigt imorse, så det var bara att knalla upp och ta en dusch, duschen är världens bästa tidsfördriv när man har barn. Han älskar och duscha, han kan tvåla in sig 3-4 gånger och ändå inte vara nöjd Mer tvål mamma, mer tvål.. Det blir en lugnare morgon och man slipper hitta på nåt underhållande när manäär sådär dyngtrött. Man ståd där och duschar och piggnar till.

Vad gjorde man innan duschen fanns?? :P.

M tog en lång sovmorgon så jag hann både plugga och äta innan han ravade sig upp och följde med till dagis och hämtade min lille bebis.

Min fina fina lilla pojk, han är så mammig på morgon och kramar mig så hårt när jag ska lämna honom, så börjar han snyfta och underläppen börjar darra, min fina lilla älskade pojk. Jag vet att de går över snabbt, men det är lite jobbigt, då är det bättre att han gråter iställe för att se sådär ledsen ut :/.

Imorgon ska han vara hemma och hjälpa mig att göra en tårta, en utan marsipan, de ni. M gillar inte marsipan och han måste moffa tårta när han kommer, annars kan inte jag låta bli den och då går de inte bra med fettkampen..

Trött som en gnu nu, så jag får ta och hoppa i säng nu..

Vet knappt va ja skriver..

Kramen på er!

Märkning

Publicerad 2011-08-18 22:13:09 i Allmänt,

Vi pratade på jobbet om att vi måste börja märka maten med datum när vi öppnar nåt, så nästa person vet om det är gammal lr inte. Hos en Person sitter det till och med en lapp på kylskåpet om de..

Det var här jag fick se detta..


Hahaha en märkt mjölk, min törra humor de :P


Kramen


Tisdag

Publicerad 2011-08-16 21:20:30 i Allmänt,

Hej hopp!

Ikväll har jag pratat med Karin och va roligt det var, har inte sett henne på över 1 år nu. Men nån helg ska hon komma upp och hälsa på oss och så ska vi ut och skak våra ludna :). Var så himla kul att prata med henne, mycket skratt som vanligt.

Idag gjorde jag sista dagen på centrum också, känns både skönt och inte skönt. Nu börjar allvaret och tänk om jag inte klarar de? 1 år kvar nu sen är jag syrra, 1 år! Det är typ ingenting! Inte ens 1 år om man ska räkna månader, spännande :P.

Det är iaf dags för mig och Lisa att skriva ett maffigt arbete denna terminen, så det kommer säkert bli en hel del gnäll om de.

Så har vi varit hos Malin och fikat idag :). Hon bjöd som vanligt på smarrig mat och fika, vincent har fikat så han behöver inte ha nåt på flera månader..


Hjälper Malin och Jossen att städa poolen :)


Nu är det bra plugg som gäller för mig, så imorgon ska plutt till dagis så jag kan plugga lite. Tycker det känns sådär att ha han där när jag är hemma, men jag har frågat om man får göra så, inte så att jag ligger hemma oh latar mig direkt..


Ne nu ska jag förbereda lite inför morgondagens pluggning!

Kramens

Jaha...

Publicerad 2011-08-15 21:17:26 i Allmänt,

Jag gillar inte folk som ljuger, speciellt inte när det inte finns nån anledning till att ljuga!
*suck*
Film med mina grabbar

Publicerad 2011-08-14 21:05:46 i Allmänt,

När jag brummade mot staden ringde Magnus och tyckte att jag skulle rava mig till Anders för lite film, så det gjorde jag. Behövde verkligen träffa mina grabbar och ha lite kul. Vincent somna i bilen in, så hos mamma var det bara att bära in honom till sängen, mamma du.. Magnus ringde och tyckte att jag skulle komma bort och hålla dem sällskap, kan inte du vara barnvakt??

Min snälla lilla mamma ställde självklart upp och jag fixade till mig och for till gruvplan, där det var typ 8 snutar, 2 snutbilar och en massa folk på parkeringen. En kille satt i polisbilen och en polis gick runt och fotade bucklor på en bil, mycket intressant start på kvällen. Kan säga att jag har aldrig känt mig så säker när jag gått över den parkeringen som jag gjorde igår :P.

Ringde Anders och sa att nu får du röva dig upp och öppna dörren, han var tvungen att ha det hemliga lösenordet, men jag locka med skvaller så ha öppna tillslut :P.

Kvällen började bra men sen spårade de ur :P, vi diskuterade manboobs (efter att jag klämt på både Anders och Magnus, ingen av dem har det tydligen enligt dom själva :P). Sen kom vi in på pungreflexen, en teori som var tvungen att prövas, det vevades en hel del haha :P. Lite kuddkrig, en barbie, feltolkad musik och lite film så var det en helkväll :P.


Magnus, som tydligen inte är ett dugg kittlig under fötterna :P. Nästa gång blir det däng, måste säga att mina "karateknep" funkade ganska bra ändå :P


Anders fixade den "feltolkade" musiken :PBarbie var med, anders tv-sällskap som han haft i 5 år..


Jag och Barbie har soffhäng


Sen spårade det ur...Fler kort får ni inte se :P
 
Tack för igår killar, en kväll med er var precis de jag behövde <3.kramen

Kalas

Publicerad 2011-08-14 20:35:44 i Allmänt,

Tjoho allihopa!

Igår så var vi bjudna på 2-års kalas, Vincents första egna inbjudan, ja ni fattar va ja menar va. Inge släktkalas, lr mammas kompis typ :P.

Halv 3 letade vi oss ut till flokerud för att fira sötisen Lia, Lia Bus :P. Så stor hon blivit och det var så kul att träffa dom allihop. De växer så de knakar de små liven. det var vi och en familj till som var där, helt lagom om ni frågar mig. Barnen åkte kana, busa med Lia's leksaker och åt massa tårta :). Lia's sandlåda var väldigt populär, där spenderades det mycket tid.


Innan 2-års kalaset hade vi kalas hemma, Anders och Nipha kom och firade Vincent <3. När barnen busat färdigt packade vi in oss i bilen åkte hem och packade och for mot staden :).


Kramen

12/8

Publicerad 2011-08-12 21:26:14 i Allmänt,

Hej hej!

Idag efter jobbet så åkte vi och hämtade morbror Fredrik, han skulle med oss en sväng till stan. Jag kom inte hem med nåt av det jag skulle, men det gick en hel del pengar ändå.

Jag skulle köpa korgar att ha på hatthyllan, men de i rätt storlek och rätt färg var slut. Jag skulle ha puder, men att ha med Vincent på sminkavdelningen var inte det smartaste jag gjort. Allt är i hans höjd, hur mycket som helst att pilla med :P.

Det blev 2 blommor och 2 krukor, några filmer till Plutt, en lila randig tunika till Plutt som han valde själv, han skulle absolut ha den, ett duschdrapperi, massa tjaffs egentligen..


Världens finaste lilla kille.

Behöver nya köksgardiner också, jag vill ha vita! Vill ha bort allt de blå i köket nu.
Efter att ha snurrat runt och letat korgar for vi och häslade på mormor, lelle och moster. Egentligen var det bara moster för Lelle och mormor var ute och cykla :P.

Vincent skulle iaf inte följa med hem, han skulle stanna hos mommo. Jag som hade planerat fredagsmys och köpt nya filmer :/. M är ute och festar så han kunde inte heller mysa..

Jag får väl ta att passa på att sova lite, finns väl inte mycket annat att göra..

Vet knappt va jag skriver, så trött e ja!

Ne sängen nu, måste upp och baka imorgon.


Pössenrubriker är överskattat..

Publicerad 2011-08-11 21:58:50 i Allmänt,

Tjoho!

Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat min sista dag, men jag får gå ut måndag tisdag också :).. Vett ni vad det betyder, jag slipper baka nåt ikväll :P.

Idag har varit en riktigt bra dag, det är så kul att jobba och man får jue tyvärr sina favoriter som man ömmar lite mer för.

De går ganska bra med maten också, tycker jag iaf, får se vad vågen säger.. Bara jag inte gått upp till mittenvägningen så är jag nöjd..

Idag gick det jättebra att lämna plutten på dagis, han skulle promt ha klänning på sig så han fick väl ha de då. Egentligen är det ingen kläning utan det är mitt linne, men sätter man ett skärp i midjan så funkar de. Han hade jue byxor under för det var svinkallt imorse.. Allt ska jue vara lila nu, och det linnet får inte ens jag använda utan gnäll Ja ha klänning, jag vill ha lila.. Mammmmmaaaaa!!
Fattar inte vart han fått detta med klänning ifrån, men det är väl nåt han snappat upp på nåt ställe.. Mig spelar det faktiskt inte så stor roll, han får ha det han vill.


Imorgon blir det dagis igen och sen en tur till staden efter jobbet, måste till jysk ock köpa några lådor, efter de blir det fredagsmys :).


Är det nån som har nåt bra tips på väggord? Jag vill ha nånting med familj, vänner, kärlek och minnen.. Tänkte gör en fotovägg, med bilder på vincent och familj och vänner.. 

Om det är någon som har ett bra filmtips så får ni gärna hojta till, jag försöker få tag i en film som M inte sett och det är inte det lättaste. Varje gång jag har nått "nytt"  den har jag sett *suck* .


Ne nu ska jag hoppa i säng och hoppas att huvudvärken går över, haft den sen igår..
kramen


Lite uppdatering

Publicerad 2011-08-10 21:48:01 i Allmänt,

Hej hej!

beställt grejer från Hiko 2 gånger nu, jäklar i min lilla låda vad de e snabba med att leverera grejerna :). Köpte Magneter till Vincent igen, köpte siffrorna nu. Han sitter vid kylskåpet och trixar Titta mamma A, titta mamma 2 A.

Iaf så har jag varit ledig måndag och tisdag, vilket var väldigt skönt.
I måndas var vi hos veterinären med lilla missen, fick provsvaren idag, njurvärdet var lite förhöjt, krånglar de igen så ska vi kolla upp de. Men nu har hon piggat på sig och äter igen :).  tack gode gud för de, funderar på att hämta hit henne i några dagar sen när jag slutat jobba. Vi får se, regnar de vill hon iaf inte gå ut och då kan hon jue lika gärna vara här :).

Efter veterinären så var vi hos morfar och bada, så passa vi på att göra våfflor också.

Tisdan så var vi hos Annica och busa :), Linnéa och barnen kom också dit, vilket liv det blir när alla barnen är med :). Annica bjöd på smarrig lunch och go fika :). Efter en massa bus och prat så samlade vi alla barnen och åkte till affären brevid öb för att titta på skor..

M har även sovit hos mig bägga nätterna, så lite mys har det också blivit. Även om segpröppen har fullt upp på kvällarna och kommer mitt i natten :P.

Inatt drömde nog Vincent mardrömmar, han bara gråt och de gick inte att få ur han om han hade ont lr vad det var. När han lugnat sig, så släckte vi lampan och då drog de igång igen, så jag antar att de var en mardröm. Tillslut somna han liggande på mig och han krama mig så hårt så hårt, min lilla fina älskling.

Mamma bär, mamma bär,
var det enda han sa och då måste man stå upp och bära honom, de går inte att ta honom i knät och tösta utan man ska bära :P.

M blev lite impad av honom också, för jag försökte lura Vincent att lampan var trasig och skruva ur den lite mednas de var släkt, vi hade en hall-lampa tänd och det blev lite väl ljust att ha den tänd i sovrummet också. Iaf så vincent prova knappen några gånger för att tända lampan, när inte de gick stack han in handen i lampskärmen och skruva i lampan hahaha gosongen!


Imorgon ska Vincent på dagis igen för första gången på 4-5 veckor, få se hur de går. Han har blivit jättemammig nu det sista.

Nattis på erKramCRP

Publicerad 2011-08-08 23:40:08 i Allmänt,

Idag när jag åkte hem fick jag denna bilen framför mig, visst borde jag ha de på registreringsskylten CRP :P

Kram


Sara

Publicerad 2011-08-08 20:08:13 i Allmänt,

Idag så ringde jag veterinären och fick en tid åt min lille misse, hon har lite knas i munnen och vill inte äta. Hela vägen in till djursjukhuset var jag grinfärdig, vet att hon är gammal och en dag vet jag att jag kommer komma därifrån med en tom kattbur. Men det var inte denna gången som tur var.

De var flera olika som var in och tittade och alla sa de att det var roligt att se en sån pigg och fräsch katt för sin ålder, det var väldigt sällan de fick se sa de. Hörde att de stod utanför rummet och prata om min fina misse också. Nästa månad blir hon 19 år och still going strong.

När vi satt i väntrummet träffade vi Anneli, hon som vi köpte Sara av :). Hon var bara tvungen att titta på Sara och tyckte det var helt otroligt. Okej jag vet att katter kan bli gamla, men det är bara min som jag är stolt över och tycker är världens finaste :P.

De tog några blodprover och hon fick smärtstillande + att vi fick sprutor med hem som vi ska ge henne fram till onsdag då jag har telefontid med veterinären. Eftersom Sara har haft lite problem med njurarna tidigare så kan de få problem i munnen, så de ville inte ge henne nån längre behandling med smärtstillande ifall det skulle vara njurarna den här gången också..  Får provsvaren på onsdag.. Så vi börjar så här iaf tyckte veterinären och jag höll med, dumt att söva henne och kolla munnen direkt. Gamal katt och sövning tänkte jag och blev nervös..

Snälla säg att det inte är njurarna!


Japp, jag knäpper fast buren med bältet, man ska skydda sin dyrgripar!


Kram

Offer?

Publicerad 2011-08-08 19:57:37 i Allmänt,Nu ska man inte tro på allt man läser, men varför är artikeln vinklad så att han låter som offret??
Jag blev lurad, jaha så om tjejen varit 16 hade du gladeligen stått rakryggad och erkännt då?

Jag blev lurad, va fan!Idag då..

Publicerad 2011-08-06 22:24:35 i Allmänt,

Hej hopp!

Idag så har jag jobbat delad tur, vilket inte är det roligaste jag vet, men det har funkat bra idag. På rasten så var jag hemma och fixade en köttfärslimpa som blev ganska bra faktiskt. Har äntligen kommit igång med fettkampen nu, så kaloriräknandet är igång. Nu ska jag försöka gå ner i vikt och sen träna upp musklerna lite.


18 st är vi som tävlar, inte dåligt! Tävlingen jag drog igång och trodde att vi skulle bli 4-5 stycken och nu är vi 18st, fränt. Så "snart" kommer ni 18 stycken välsvarvade deltagre göra staden osäker, om jag och Mattias nu får som vi vill :P.

Ne ska snart hoppa i säng, trött som en gnu och börjar 7 imorgon, så jag får se till att vara pigg och glad :).
Men först lite Tintin :P
KramIdag

Publicerad 2011-08-04 21:13:29 i Allmänt,

Hej hopp!

Igår var det bad dax igen, denna gången var det öna som fick sig ett besök. Väljer faktiskt hellre öna än trulsen, då öna är hemma liksom :P

Idag så kom vi upp itid, men jag kom inte i säng i tid igår.. Men va fan klockan måste gå fel, den står på halv 4, va?
M kollar mobilen och säger att tiden stämmer, har ingen aning om hur det gick till, var inte lika kul att kliva upp 8 iaf.

Iaf så for vi iväg och shoppade lite innan det blev bad med syskonen och Jörgen..

Kan säga att Vincent är grymt nöjd över sina nya lila skor, allt ska va lila.
Min stora cooling :)

Har väl inte så mycket mer att säga om dagen


Kram kramMys med moster 31/7

Publicerad 2011-08-04 09:24:34 i Allmänt,


Han fick ett golfset från farfar och Vivianne (och en sopbil, fast den är inte med här då).


Detta har jag för mig han fick av Moster Gunnel, Thomas, Camilla och Putte (hoppas verkligen jag har rätt nu )

Sen blev det dags för lite bad :)

Kram kram30-års fest

Publicerad 2011-08-04 09:09:32 i Allmänt,

I lördags hade Anders sin 30-års fest, riktigt kul att få träffa nästan hela gänget. Jag och en drös killar, som vanligt :P. Synd att inte bebbe kom, inte sett han sen 09 tror jag, då skrämde jag iväg han med min bauta mage :P.

Min snälla broder gick med på att vara barnvakt, så efter att Vincent somnat blev jag hämtad av M som körde mig till Anders. Vi spela kubb, grilla korv, satt och drack och tjöta. Efter kubben så kom M och gänget godkände han som SF :P.  Ne vi får se, kul iaf..


Thomas och en sleten Magnus
ErikSe 30 ut då!  födelsedagsbarnetPeter och MathiasBlev inte många kort för mig, får sno några av Anders sen :P, så ni får se alla som var med :P


Jättemysig kväll, jag och M var kvar till sist, innan vi traska hem till honom..


Pöss och Kram
Kalaset

Publicerad 2011-08-03 23:19:10 i Allmänt,

Tjoho!

Dags för lite uppdatering igen..

Förra veckan bestod av jobb och bakning, Vincent skulle ha sitt 2 års kalas så det blev väldigt mycke bakning.
2 kladdkakor, chokladrutor med päronlime, coccosbollar, småkakor en med färgglad glasyr och med choklad,tårta, regnbågsmuffins, ja mycket bak helt enkelt.

Det är så roligt att baka till hans kalas!
Få pyssla och trixa, greja med inbjudningskort. Kalaset hade vi den 29:e på hans födelsedag, en rolig dag för min lille prins som öppnade paket på paket och käkade kakor.


Moster får öppna säger Vincent och ger henne ett paket, sen fortsätter han med sitt paket. En glad moster som fick hjälpa honom..

Tårtan, som jag fick skynda mig att lägga iordning, så jag hann inte knåda marsipanen tillräckligt länge :/.FörberedelserBallonghållar'nFörbereder poolen, jag och Vincent prova hans nya fiskar och fiskspö..
Broder var först i poolenDe första trillar in..


Paketöppning
Peter är väldigt glad över att få komma på 2-års kalas :P

Buspöjkera badar


En liten Zack, som snart går, kom och sa tjena :).


Vincent visar grabbarna några av sina presenterSnackar lite grabbar imellan


Det är slitsamt att fylla år, så man måste vila lite också

 
Han börjar bli stor nu min lille pojk, han gillar att räkna, rabbla färger och bokstäver.. Han är så söt när han sitter med miniräknare lr nån bok, 7 säger han och trycker 7, så håller han på så och rabblar siffrorna.. Mormor hade jue satt in kort i tidningen på Vincent men sa inget till nån, så Vincent och hon satt och bläddra och så säger han jätteglad Där är jag, där är jag :). Sötnöten! Han säger säkert 10 nya ord varje dag nu, det går för fort!!! Sopbil, lastbil, kranbil, motorcykel, buss, cykel mm, fattar inte hur han lyckas hålla isär allt. Han är väldigt duktig på namn också, kilsgrabbarna har han koll på, släkten har han koll på, gudföräldrarna, han pratar jue inte rent men man fattar, lr jag fattar iaf kanske är bäst att skriva.Tack alla för att ni kom och firade min lilla stora 2-åring :)Kram kramOm

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela