Jennys tankar

Sara

Publicerad 2011-08-08 20:08:13 i Allmänt,

Idag så ringde jag veterinären och fick en tid åt min lille misse, hon har lite knas i munnen och vill inte äta. Hela vägen in till djursjukhuset var jag grinfärdig, vet att hon är gammal och en dag vet jag att jag kommer komma därifrån med en tom kattbur. Men det var inte denna gången som tur var.

De var flera olika som var in och tittade och alla sa de att det var roligt att se en sån pigg och fräsch katt för sin ålder, det var väldigt sällan de fick se sa de. Hörde att de stod utanför rummet och prata om min fina misse också. Nästa månad blir hon 19 år och still going strong.

När vi satt i väntrummet träffade vi Anneli, hon som vi köpte Sara av :). Hon var bara tvungen att titta på Sara och tyckte det var helt otroligt. Okej jag vet att katter kan bli gamla, men det är bara min som jag är stolt över och tycker är världens finaste :P.

De tog några blodprover och hon fick smärtstillande + att vi fick sprutor med hem som vi ska ge henne fram till onsdag då jag har telefontid med veterinären. Eftersom Sara har haft lite problem med njurarna tidigare så kan de få problem i munnen, så de ville inte ge henne nån längre behandling med smärtstillande ifall det skulle vara njurarna den här gången också..  Får provsvaren på onsdag.. Så vi börjar så här iaf tyckte veterinären och jag höll med, dumt att söva henne och kolla munnen direkt. Gamal katt och sövning tänkte jag och blev nervös..

Snälla säg att det inte är njurarna!


Japp, jag knäpper fast buren med bältet, man ska skydda sin dyrgripar!


Kram

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-08-08 20:57:27

hoppas hon frisknar till! jag brukar också spänna fast buren/burarna numera om jag har möjlighet. Jag gjorde misstaget en gång att inte spänna fast, buren stod i baksätet löst och jag fick svänga väldigt skarpt och då snurrade ju buren runt(!), stackars kissen!!! Antingen bälte eller ställa något emot så buren står stadigt, det är viktigt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela