Jennys tankar

Havets hus

Publicerad 2011-07-25 23:43:00 i Allmänt,

I måndas blev det en spontan tripp till Lysekil, jag skulle börja jobba på tisdan och vi behövde nån sista grej att göra tyckte jag. Eftersom vi varit på Parken zoo tyckte jag att det fick räcka med djurparker, vi fundera först på att åka till borås.. Men han är så liten och skulle nog inte förstå att han varit på 2 olika.. Ja ni fattar. Så därför valde vi Havets hus och titta på fiskar, då blev det inte lika liksom.

Känner verkligen hur väl jag formulerar mig nu :P.

Jag trodde Havets hus var större faktiskt, men det var mysigt att gå där och titta på firrarna.

Broder och morfar tog vi med oss, riktigt lyxigt att ha morfar med, jag slapp köra och kunde slumra lite :P.

Visste att det skulle vara dåligt väder i Lysekil, men jag tänkte att vi chansar lite mulet gör jue inget. Men det blåste och var jättemulet, Vincent satt i vagnen och sa brrrr kallt, stackarn. Så efter lite köande var vi äntligen inne och kunde kika på firrarna :).











Man fick inte ha blixten på, sådärför blev det lite mörkt. Men det är Vincent och morfar som tittar på firrarna:)












































På hemvägen så svängde vi förbi hos farfar Lasse, vi tog den vägen hem och när vi ändå var i Borgvik kunde vi lika gärna kika förbi :)







Vincent busade med både farfar och Vivianne, krocket de e grejer de :).





Bläckfisken Vincent valde på Havets, snälla morfar köpte den :)



Utav mig fick Vincent denna och en pingvin som han valde själv. Jag tyckte han kunde valt nån av fiskarna, så vi hade nåt han hade sett.. Men nej pingvinen skulle han ha :P





Perfekt dag med ycket skratt, det har varit en underbar ledighet, man skulle ha varit rikare bara. Mycket pengar har de gått, men roligt har vi haft!


Kram kram




Semesterveckan

Publicerad 2011-07-24 23:27:00 i Allmänt,

hej hopp!
Söndagen var semsterveckans sista dag (fast jag var ledig på måndag också men den hörde jue inte till v29).
På söndan åkte vi först till mamma och lelle senskulle vi leta flygplan tänkte vi, men de fanns inga så vi får åka dit en annan dag :P.
Det slutade med att vi rattade till mcdonalds i regnet och käka skräpmat i bilen innan vi gick in på mariebergsskogen i regnet..


Bus hos mormor, vå åkte dit för att hämta upp morbror.




Vincent fick happy meal och dessa glajjer fanns på boxen..



Skräpmat på mariebergsskogsparkeringen
Vincent är väldigt noga med att när man sitter i bilen har man bältet på sig, de spelar ingen roll om bilen står still. Så fort nån sätter sig i bilen så påminner han :P.


Broder, med bältet på som ni ser..































Plutten :)

Det var vår regniga dag på mariebergsskogen, min lille buspöjk :).


Kram kram



....

Publicerad 2011-07-23 22:15:19 i Allmänt,

Idag har jag och Vincent varit hos morfar en sväng, sen drog vi hem och lagade mat. Eter de blev det tråkigt att sitta hemma så vi drog till staden och hälsade på lelle och mormor, mest för att jag ville låna poolen :P.

Blev inget bad i poolen, men det blev bad på skutberget med syskon och Anders. Vincent är så söt, jag simma, jag simma.. ooohhhh. Han verkligen älskar att bada :).

Ska uppdatera mer en annan dag, alldeles för trött nu.

Visste ni föresten att Amy Winehouse har dött?? Såg de nu, oväntat (fast ändå inte kanske).. Sorgligt!


Kramen

semesterveckan

Publicerad 2011-07-22 23:04:00 i Allmänt,

På fredagen så körde jag plutt till morfar vid halv 8 på morron, så kom mamma dit och hämtade mig. Tjejgänget skulle åkta till göteborg! Med tjejgänget menar jag mamma, syster, kusin, moster och jag. Trötta som bara den på vägen dit och nåt fel på tåget så de tog en evighet, fasiken va sakta det körde och sen buss sista biten för att tåget inte går ända fram till Göteborg. Vi blev sena till stället vi skulle och gick som tokar med väskorna.

smink och fix! (Blev sådär nöjd, men snäll som jag är ville jag inte klaga, då den innan mig gjorde de :P)

Efter kort tagningen åkte mamma på ryggskott så henne fick vi släpa ut till en taxi och skicka iväg till en naprapat för smärtlindring. Så det tog en evighet innan vi fick se korten och få allt fixat. Vi hann inte med att gå ut och äta och allt vi planerat så jag och Camilla satt i bussen hem och skratta och skämta om den goda maten :P.

Min moster fick springa in på mc donalds och fixa mat, medans jag och mamma började gå mot bussen, de tog jue lite tid :P.

Snyggingarna innan..







Muntergöken själv :P


Här har ni snyggingarna..


En riktigt rolig och lång dag blev det!!!


Kram kram




Semesterveckan

Publicerad 2011-07-21 22:14:00 i Allmänt,

Torsdan blev en lugn dag, efter en rejäl sovmorgon efter de åkte jag till Slottsbron för att hämta min lille goding. Men vi blev kvar en stund hos morfar och sen åkte vi till staden, blev några affären också. Jag kom hem med en dvd-hylla från ikea, nåt som verkligen behövdes då det varit berg av filmer på bänken här och resten försökte jag knöka in i de dvd hyllor jag redan har..

Vincent börjar få många filmer sörrni, lr det kanske är jag fast jag använder honom som ursäkt :P.
När pappa var på kakeldax tröttnade Vincent på affärer och ville övningsköra istället, så vi satt i bilen och ratta. Lugn dag med andra ord.

Semesterveckan

Publicerad 2011-07-20 23:19:00 i Allmänt,

I onsdags så packade vi väskan och for till Sunne vattenland, jag, Vincent, Thomas, Anders, Josefin och Fredrik. Vincent älskar jue att bada så detta passade honom perfekt!



Jag och Vincent var i barnpoolen, i poolerna, i lagunen och så provade vi Lazy River den tyckte vincent var jätterolig.

Själv provade jag även lite andra åkgrejer, Thomas och Anders blev barn på nytt och hade jättekul. De sprang runt och åkte allt flera gånger :P.  Roligt att se dom faktiskt!



Bilen Vincent valde från Sunne vattenland, man måste köpa minnessaker vet ni :P



Efter en heldag i Sunne var det dags för en barnledig kväll och mys. Det blev bio och en film här hemma, kan säga att det blev en rejäl sovmorgon också :).


Så här snygg var jag på bion, vi såg Harry Potter i 3D.


Kram kram


semesterveckan

Publicerad 2011-07-19 22:05:00 i Allmänt,

På tisdan så drog jag, Vincent, farbror Anders, Broder och syster till Eskilstuna för att kolla in Parken Zoo, tror vi hade lika kul som Vincent hade :). Vi titta på massa olika djur och Vincent berättade vad de va vi såg Jättestor mjau, Det fanns många olika mjau, kan jag säga. Aporna var också roliga tyckte Vincent :).

Han är jue stor kille nu och fick för första gången smaka på snabbmat, strips gick ner väldigt fort kan jag säga :P. Doppa i ketchup och mums mums mums. Det kommer fler kort här så fort jag fått dem från syster och Anders.

En jättetrevlig dag med mycket skratt och roligheter!










Vincent tittar på aporna















Lägg märke till Anders fina skor som speglar sig :P










Mera apor


























Anders bjöd på choklad på hemresan








Gosedjuret Vincent valde, klart han ska ha nåt minne från parken..




Kram kram












Ja just de..

Publicerad 2011-07-18 23:13:22 i Allmänt,

Imorgon ska vi ta en långtur så jag har grejat med bilen idag, ja inte bara bilen hela dagen då. Jag hade filmkväll igår, så det blev lite mys idag också :).

Iaf så har det varit nåt som låter konstigt i bilen, bromsarna har folk gissat. Så jag fick väl försöka få bort hjulen och titta de då. 1 bromsskiva behöver vi byta kom "jag" fram till, passade även på att tvätta fälgarna, fast på kortet här är de lortiga..

jaja

Kvinnor kan!!!



Kan säga att jag behövde lite hjälp med att lossa muttrana, men sen gick de vägen och det låter inte lika mycket längre :).




Party Party

Publicerad 2011-07-17 23:06:00 i Allmänt,

Efter en dag i Borgvik somnade plutt i bilen hem, medan han sov så var vi i Slottsbron och hämtade öl, plockade upp Jörgen i Grums, plockade upp Anders i Karlstad för att brumma hem till mamma och lasta ur alla grabbar för att åka till Kronoparken och hämta upp Mattias. Japp ja hade lyckats tjata med dessa grabbar ut, jag har inte varit ute i stan på år och dar! Det var en riktigt trevlig och rolig kväll, som jag hoppas vi kan göra om fler gånger!

Väl hemma så satt sig grabbarna på syrrans altan för att börja grunda lite, själv sprang jag in i duschen, sen blev det kläder och sminkining och rätta till håret.


Ja denna kväll var jag en tuff brud i lyxförpackning :P

Efter en del grundande hemma så sprang vi till bussen, ja man har jue så bra humor, så massa skratt och löjl blev det!
 
Kvällen blev perfekt! Jag hade jättekul! Tack snälla grabbar för att ni ställer upp på mina tokigheter :).














Vi hade innan pratat om att alla tjejer plutar med läpparna och klämmer ihop sina boobies :P. Då får man som man vill vet ni *humor*. ja så vi var tvungna att ta ett kort :P








Jörgens ben i kors



Rktiga män sitter bredbent, det vet väl alla :P










Anders är jätteglad  att äntligen får följa med oss ut.



Het-Jörgen






Mellanmål, måste man ha mellan barerna :P
























En mycket trevlig kväll med mycket skratt! Den blev inte sämre av att man fick skjuts hem ;).



Dagen efter, huvudbonaden har jag för att syrrans rum hatar mig och är skitljust jämt. Vaknade 4, satan! Det var inte bara ljust, det var varmt som helvete också. Fick lägga mig på soffan och öppna ytterdörren :P.








Borgvik

Publicerad 2011-07-16 22:41:00 i Allmänt,

Vincent och jag släpade med Lelle, Mormor och morbror till borgvik på motordagen. Hett som satan var det där, det var det inte i Karlstad där vi åkte ifrån. Var riktigt roligt och vi träffade mycket folk, som man inte sett på länge. Vi sprang även på plutts farfar och kusin T, mamma Marie var också med:).

Vi sprang på Malin och Jossen och fick oss en liten pratstund, träffade även ett gäng med Zaringar :). Såg allt några fler också, får nog bli borgvik fler gånger. det var första gången jag var där..

Vi kollade in Biltema, mest för att jag bara var tvungen att ta ett kort och skicka till Nina :P. Vi lyssnade på dökött, kollade bilar, skrattade som tokar när det var dragning :P.












Var en riktigt rolig men rörig dag :P

Kram kram'


lite uppdatering

Publicerad 2011-07-15 22:50:03 i Allmänt,

Nu har jag äntligen lite semester, lr semester är väl fel ord.. En liten ledighet kanske passar bättre, jag ska inte jobba förens den 26, känns hur gött som helst. Jag och plutt ska mysa järnet och hitta på massa saker.

Jag ska även hitta på saker och bara vara Jenny. Började iaf redan idag med att hitta på grejer :). Efter jobbet så åkte jag hem och packade väskan som blev alldeles för tung, så drog jag till staden för att äntligen få pussa och krama på min lilla älskling. Efter lite bus och mys och fika så for vi till Anders för lite bus, dit kom också Mathias och Emilia med deras lilla C :). De var lite blyga i början men sen gick det bättre. Söta "bebisar" vi har!


Titta Anders, jättestor groda!


Kom Anders, kom.. Snäll som Anders är följer han med Vincent till köket för 20:e gången :P



Snart fyller Vincent år också och jag håller på att planera tårta och massa bakning, min lilla bebis! Hur i hela friden blev han så stor och duktig ( lr ja med en mamma som mig så :P...).

Tycker det är svårt med vilka man ska bjuda och inte bjuda, vissa är jue mer självklara än andra. Men det blev som förra året typ släktingar och gudföräldrarna och de som hör till familjen + några andra..
Just nu är Anders och X väldigt populära, mamma bil, nej X bil..

 Ska bli så kul att få pyssla till kalaset och köpa massa presenter, ska göra som förra året köpa lite smått och sätta in en peng på kontot åt honom.

Tårtdesignen har jag tänkt ut, så nu ska jag bara försöka få till det på riktigt! All bakning är planerad och jag tror jag hinner med de, blir inte riktigt lika många sorter som förra året utan vi får nöja oss med 4-5 saker.

Ne nu ska ja hoppa i säng, Vincent ligger redan i "min" säng så jag ska krama på honom hela natten. Som jag har saknat honom!


Kram


Sjuklingen

Publicerad 2011-07-14 22:11:57 i Allmänt,

Hej hej!

Min lilla plutt är sjuk och jag jobbar, det känns lite i hjärtat att inte kunna vara där och ta hand om honom. Men han har det bra hos mormor det vet jag, han har Moster, mormor och lelle som tar hand om honom. Min lille plutt, vi var på vårdcentralen här igår och tittade i öronen, men de såg bra ut, men när Vincent är sjuk blir han jättemammig och jättekinkig så det var helt omöjligt att titta honom i halsen.

Idag var han på vårdecentralen i skåre med mormor och fick medicin för halsen, han är jätteful i halsen min lilla stackare och jag får inte träffa honom förens i morgon kväll :/. Saknar honom så mycket! Vill vara där när han är sjuk och slår sig men vi måste jue leva av nåt också..

Ska bli skönt att få åka till mamma imorgon och gosa och mysa med honom, ska tvinga honom och ligga brevid mig hela natten :P. ibland säger han bestämt "nej, min säng"! Men jag ska muta honom i så fall, lr iaf lyfta upp honom när han somnat :P.


Kram




Stoppkloss

Publicerad 2011-07-13 22:18:00 i Allmänt,

Tror aldrig detta hänt mig förut, men på vägen hem fick jag en motorcykel som stoppkloss..

Den låg och puttra i 80, de brukar jue bara svisscha förbi annars...





Kram

Spelkvällen

Publicerad 2011-07-13 22:14:00 i Allmänt,

Hej hopp gott folk!
Då var det dags att uppdatera lite igen :P. Hinner inte alls med bloggandet och fettkampen, jag har full sjå med att njuta av livet :P.

Den 12:e så samlades vi kusiner på syrrans altan för en spelkväll, vi gillar jue spel och har väldigt roligt ihop (tycker jag iaf). Det vara bara Camilla a.k.a svikar'n som inte kom :P. Men förhoppningsvis hinner vi med nån liten träff innan hon flyttar sitt pick och pack till Norge.

Vi han med Rapakalja som kusin Jessica skulle vara askass på enligt henne själv, hon vann stort kan jag tillägga!
Vi spelade Helt hysteriskt, Draw och Scattegories och det käkades en hel del onyttigheter. Fettkampen har väl inte riktigt kommit igång, men jag har faktiskt gått ner nåt kilo.




















En rolig kväll, men jisses så trött jag var dan efter..


Kram


badning på älvåker

Publicerad 2011-07-11 22:59:00 i Allmänt,

I måndags var jag ledig, hur skönt som helst, var ledig tisdag också om man ska vara noga :P.
Iaf i måndags så fick jag åka in till stan och panik leta upp en bikini. Var både i stan och vid bergvik och hittade inget, INGET!

Var in på Stadium och fick väl till slut prova såna som jag inte alls gilla och jo jag köpte en, men jag är icke nöjd. men jag var tvungen att ha en..

Så det blev en svart i storlek 38, hur fanken de nu gick till, jag har inte storlek 38 kan jag meddela. Men hade jag en större storlek och sträckte upp armarna så for hela överdelen upp..Bikinibrallorna tycker ja inte heller sitter så bra, men jaja ja kan bada nu. Har hittat en jättefin på internet men den är slutsåld så jag sitter och väntar på att de ska få in fler..

Jaja jag har iaf badat en gång i mamma pool nu :P








De där pluff/flytgrejerna man har på armarna är jättebekväma, ska fasiken skaffa ett par jag med :P


kram kram



Bada

Publicerad 2011-07-09 22:25:00 i Allmänt,

När pappa var barnvakt för att jag jobbade helg så passade de på att åka och bada. Vincent sprang ut i vattnet, jue djupare desto bättre tydligen och bryggan var intressant men att de kunde vara djupt var inget Vincent oroade sig, jag däremot får ångest jag bara tänker på att åka och bada. Tänk om man blinkar 1 sekund och olyckan är framme, hualigen. En sekund är allt som behövs, nej jag ska inte bli en sån där mamma som bara sitter hemma med barnet för att undvika alla olyckor.

Nästa gång tar vi ett ställe utan bryggor :P


Vincent skulle absolut inte ha några badbyxor på sig heller, ett mycket bestämt nej kom det från honom. det är jue så roligt att vara nakenfis :P.



Han skratta och tjoa hela tiden, vi var jue vattendjur allihopa, så det var väl väntat att han skulle bli det också :P. Han ville absolut inte gå upp och värma sig, men är man liten så bestämmar mamma :P.














kram



Torsdag

Publicerad 2011-07-07 22:41:00 i Allmänt,

På torsdag var det massa mys här hemma, massa lego byggande. Vissa dagar är bara bättre än andra :P.

Vid 3 kom syster yster, så vi packade in oss i bilen och drog till stan, jag behövde färg till skrivaren. Sitter och försöker få till några inbjudningskort, plutt fyller jue snart 2 år. När vi ändå var i staden så passade vi på att åka och hälsa på Mormor och Lennart, " Lelle" som Vincent säger.

Där blev det fika och sen tog de en cykeltur, så fort Vincent ser en cykel så talar han om att han vill cykla med mormor. Vi kikade även på poolen de köpt till Vincent, en sån där stor pool.

Någon som har nåt bra tips på bikinis? Jag äger ingen oh måste verkligen köpa en, men jag hittar ingen. Den ska helst inte vara för dyr, då jag inte har nån lust att lägga 900 på en bikini. tips nån??

Va ska man köpa till någon som fyller 2? Jag har ingen idee alls!

Sen blev det sängen för Vincent och tv'n för mig och syster..

Idag blir det jobb och likdant blir det under hela helgen..

Kram


Onsdagen

Publicerad 2011-07-06 22:57:00 i Allmänt,

Hej hej!

Nu har jag haft 2 lediga dagar och det har varit superskönt :). I onsdags så var vi i stan och köpte balkongmöbler, hälsade på mormor och moster på jobbet och ar på Mariebergsskogen med garbbarna och busdae runt och käkade glass.

Äntligen har jag möbler på balkongen, har bara haft Vincents lilla bassäng där förut, ska ev knö dit en solstol också men vi får se. Tycker det är lite svårt att få det bra på balkongen, men men jag kan sitta där nu iaf (och dricka vin på kvällarna :P).

Släpade med broder som fick vara lite bärhjälp, eftersom jag inte kunde ta med någon vagn då jag skulle ha möblerna där + att det är omöjligt att gå i affären utan vagn med Vincent. Jag springa! så sätter han av i en jäkla fart åt nåt håll :P. Han blir så stor, ingen haklapp, ingen pipmugg lr annan bebismugg längre, blöjan håller vi också på att tränabort, då han inte vill ha den längre, nu gled jag in på helt fel spår här :P...

Efter affären drog vi till YIT och hälsade på mormor och syster, alltid kul att hälsa på dem på jobbet. Vincent brukar gå runt och säga hej till alla grabbar där och störa i jobbet :P.
Efter lite prat och gos med mormor och moster for vi vidare mot mariebergsskogen. Vi mötte upp Magnus och Anders där, Anders är storfavorit hos Vincent. Anders skulle med överallt och det gick bara att hålla Anders i handen.. Ändå har han inte träffat Anders så många gånger, så jag fundera på om Anders muta han med choklad :P.

Mycket bus och lek, så tittade vi på djuren, sen blev det glassdags. 300 spänn på glass lr ja 270 nånting för 3 glassar :P. Dyra men smarriga!

Magnus var duktig och hade kameran med sig, så jag får korten av honom någon gång.

Sen på kvällen blev det tv mys :)


Kram

Tisdag

Publicerad 2011-07-05 22:11:00 i Allmänt,

I tisdags efter jobbet och hämtning på dagis kom Vincent farmor på besök. Jag och Vincent satt och tränade på att säga farmor, de gick till ungefär så här: Kan du säga farmor? Farmor sa Vincent :P. Det märks att han börjar bli stor.

Vincent och farmor lekte med bilar, byggde lego och byggde med klossar.  På klossarna står det siffror och Vincent börjar bli ganska duktig på siffrorna. Så farmor höll upp en och sa 6, Vincent sa nej vände klossen och sa 9 haha sötnöten. Det är en liten tjej på dagis som brukar sitta och räkna och läsa böcker med Vincent så jag får nog tacka henne för detta med siffrorna..



Farmor och plutt busade i några timmar, sen var det en trött liten kille som somnade på stört.

Kram

Sunne

Publicerad 2011-07-01 19:18:00 i Allmänt,

Hej hopp!

den 1:e så for vi till Sunne för snosade bebis och att träffa mina pinglor. Alltid kul med tjejerna!
vi grillade och moffade mycket mat. Pernilla var hemma från Örebro också, så vi var hela gänget :).

Barnen lekte och stojade, det blir full rulle när vi alla har barnen är med.

Varmt så in i norden var det också..






Vet inte varför, men det blev inte många kort tagna..

Kanon dag och jag längtar redan tills hela gänget samlas igen <3.


kram


Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela