Jennys tankar

...

Publicerad 2011-06-30 22:58:42 i Allmänt,

Hej hej!

Hinner inte med bloggen som jag vill, ska sätta mig en dag och uppdatera.
För mycket jobb och för mycket mys :).

Jag tror de kommer bli en bra sommar..Pöss och kram

Fettkampen

Publicerad 2011-06-30 21:47:36 i Allmänt,

Imorgon börjar fettkampen och jag har bullat på mig som bara den, inte med flit, men nu när jag vet att jag måste fixa detta så har jag unnat mig allt de senaste veckorna :P.

Ett gäng på 12 personer är vi än så länge, så nu jäklar kör vi. Satan i gatan va roligt de ska bli, jag tror vi kommer klara de, jag hoppas vi alla kommer klara de.. Här ska peppas och tappas kilon!

Förhoppningsvis ser ni en ny Jenny i början av december.

Idag..

Publicerad 2011-06-27 22:30:40 i Allmänt,

Tjena tjena!

Idag har jag varit på Vincents dagis och haft utvecklingssamtal, min lilla plutt börjar bli stor.

Jag har också varit och kapat nån decimeter på håret, gu va skönt. Nu har jag slingor och en frisyr, det är inte bara långt, hängde till rumpen innan och jag hade det alltid uppsatt. Nu kan jag ha utsläppt igen :).

Passade även på att färga ögonbrynen, för det försvinner nästan på sommaren, fast det blev lite väl mycket färg.. Förhoppningsvis mattar de av snart, eller så kanske det bara är ovant ?

Får fråga nästa gång jag får besök :P.
Ser ni mig kan ni väl låssas som ni inte märker att de är väldigt mörka ögonbryn, pleeeease.

Ne kort får ni en annan dag, för nu ska jag hoppa i säng!

Pössen

Mariebergsskogen

Publicerad 2011-06-26 22:46:00 i Allmänt,

Tjoho!

På söndan tog jag och Vincent vårt pick och pack för att åka till Mariebergsskogen, vi skulle träffa Pinglan Nina :).
Men jag sprang även på Linnéa med familj och passade på att titta på den lille fina bebisen :). Vi träffade Vincents kusin Tilda, Gabby och hennes barn. Ja det blev mångfa små korta pratstunder :).

Vädret var kanon nästan hela tiden, i slutet när det började droppa från himmlen drog vi oss mot bilen.

Jättekul att äntligen få träffa Nina, var evigheter sen sist.
Fina Nina och Vincentkram
spel.

Publicerad 2011-06-26 09:17:23 i Allmänt,

Vi syskon fick för oss att spela spel en hel natt, kändes inte som en lyckad idee när jag fick gå upp med min lilla väckarklocka klockan 7 :P.


Karlstadspelet!

Sunne

Publicerad 2011-06-26 09:14:52 i Allmänt,

Den 16:e så åkte jag och plutt till Sunne för att hälsa på Linnéa, tösera och den nyaste lilla killen i vår kompisgrupp. Annica och Lucas var också där för att hälsa på lillkillen. Viktor heter han och var sötare än sötast, åh vad jag blir bebissjuk. Så liten så söt, jag ville låna med honom hem och bara snosa. Var jättekul att träffa allihopa och töla bort en dag medans våra små godingar lekte..


Min lille cooling


Pinglorna


Blomplockning


Flest mönster vinner och färger :P. 


BlomplockningBlomplockning


En mysig dag i solen, med massa gott att äta :).Kramen

Lennart

Publicerad 2011-06-25 22:44:00 i Allmänt,

Dan efter midsommarafton, var det dags att fira Lennart som skulle bli 1 år äldre den 28:e.
Trötta och slitna var vi, men vi for upp med glada miner ändå, lr jag fick faktiskt en riktigt lång lång sovmorgon typ. Jag gick upp med Vincent, sen när mamma kom upp fick jag gå och lägg mig och det var underbart kan jag säga..

Massa massa god mat, blev det och jag och syster skynadade oss att svänga ihop en tårta..


Nam nam ännu en dag, gu va möe göttit det blivit på sista tiden :P.Grattis Lennart!KramMidsommar

Publicerad 2011-06-24 22:31:00 i Allmänt,

Hej hopp!

har fortfarande inte hämtat korten från midsommar, men några har jag iaf :).

Jag jobbade dagen och slutade 14, vilket är en perfekt tid, för du hinner ändå med firandet. For hem och hämtade väskorna och for till mamma och Lennart, där vi skulle fira misommar.

När jag väl kom fram till mamma så satt vi igång med stångbygget, den blev enligt mig jättefin!


Vi dansade en hel del runt stången och Vincent hade jättekul! Raketen fick vi köra säkert 15 gånger :).


Sen var det bara att göra sig iordning och invänta grabbarna :).

Fina Magnus som tagit vägen förbi stureplan :PMathiasNipha och VincentPeter, Anders och MathiasErik som inte ville ha peppekaker :PLennart med elektrikersmilet :PMorbror AndersAnders och AndersFotboll, Vincent älskar att spela fotboll :)
Grabbsnack med Anders


Underhåller vid bordetJo, det är sant.. Det var så..Jippie
Kubb. lag 1: Peter, Mathias och morbror AndersLag 2: Josefin, Lennart, ErikLag 3: Vincent (som hjälpte alla lagen att kasta), Nipha, Anders och Mamma
Lag 4: Magnus och jagGrabbsnack med Erik

kvällen avslutades med detta spel :).
Sen var det bara att vänta på taxin som skulle hämta upp grabbarna, trött som ett as var jag då,.
 
(det kommer komma fler kort, vet jue att ni inte kan få nog av mina bilder :P)Kram kram
Trivselkväll

Publicerad 2011-06-22 20:10:24 i Allmänt,

Hej hopp!

Så nu ska jag få tummen ur och äntligen uppdatera här, så lite tid att lägga på bloggen. Finns så mycket annat som jag vill lägga min tid på :).
Detta kommer bli en kanonsommar, mer kanske ni får reda på någon annan gång :P.

Jag och Vincent har varit på trivselkväll på dagis, det var trevligt att få se alla andra föräldrar och barn. Så söta när de springer runt och leker, vi lekte lekar och sen avslutades det hela med att barnen sjöng för oss.
Duktiga de små liven är!

Jag tycker att Vincent har fått sig alldeles för mycket sötsaker, så jag hade packat med äppelskivor, russin, mariekex, sånd där barnfestis och kravmärkta "barnkakor". Han åt de tills han upptäckte vad alla andra hade med, massa kakor och stora bullar, jo tjena lätt att försöka få i han äpple när kompisen 1 meter bort smaskar stor bulle..

Det var en trött liten kille och jag som traskade hem efter en myspys dag :)


Kram

Fettkampen 2

Publicerad 2011-06-19 21:16:06 i Allmänt,

Hej hopp!

6 deltagare har vi än så länge, men vi hoppas på fler..

Vi tänkte att de som vill, kan få hitta på ett alias för att på så sätt hålla sig anonyma. Man kunde kanske skriva att nu har lojsan3 gått ner 2kg.. Det enda är att ni måste ge er till känna ifall ni vinner, annars kan ni vara helt anonyma om ni vill. Det bästa är jue om någon vet vem som står bakom namnet, för att ingen ska glida in och fuska.
Men vem som helst får vara med, kända och okända..

Ni som deltar får gärna komma med ideer..

Jag fundera på om man skulle fixa en blogg som alla får inloggningen till (som bara vi deltagare har adressen till då), så kan man skriva lite vad man vill, om man behöver peppas på, vilken diet ni provar osv, ja vad som helst helt enkelt. Naturligtvis så skriver de som vill i bloggen under sitt påhittade namn och man behöver jue inte skriva nånting om man inte vill..

Kom igen nu folket, hoppa på de här, ju fler desto roligare.

1 Juli till 1 December kör vi!Kram

Hos Camilla på..

Publicerad 2011-06-19 09:35:00 i Allmänt,

Den 19:e så var det full rulle, jag och Vincent for till L och Camilla för att busa och att töla. Jättekul att träffa dem igen och va stor L blivit. Riktigt mysig dag!Våra små godingar!

Fett-kampen

Publicerad 2011-06-17 22:46:11 i Allmänt,

Tjoho!!

Jag och Mattias tänkte dra ihop till en fettkamp.
1 Juli börjar de ifall någon vill vara med. Det blir typ som biggest looser, den som går ner mest kilon (procent till sin kroppsvikt) Vinner. De andra som är med får hjälpa till med ett pris till vinnaren.

Känner att jag behövver nåt som sporrar mig till att ta tag i de..

Självklar kan ni som vill vara med vara anonyma, inte för mig lr Mattias då, det är vi som kommer räkna och hålla koll, men för varandra. Vi kommer inte skriva ut lr berätta för någon vad ni väger, hur mycket ni förlorat mm de får den som vill berätta själv. Vi tänkte att allt sker via mail och tex att när halva tiden gått kunde man skriva att ledaren (med lr utan namn)  tappat si och så mycket i %, så man ändå har lite koll på de som är med.


Vi tänkte att de kan hålla på 3-5 månader nånting, just för att man måste hålla igång och inte tappa suget. Det är jue lättare att hålla någonting en kortare stund :P.

De vi tänkt är att vägningen ska ske på en digitalvåg för att de ska bli så rätt som möjligt..

Den som vill vara med kan väl skriva en kommentar, som jag inte kommer att publicera, skriv mailadressen så mailar jag lite regler mm.. Skriv även om ni vill vara anonym, så ni får ett eget mail och inget massmail..

Ni får köra vilken metod ni vill, så länge ni inte börjar svälta er själva lr några andra dumheter.

Vore kul om så många som möjligt vill vara med, så kom igen nu!Kram kram

12 Juni

Publicerad 2011-06-12 23:32:35 i Allmänt,

Idag har jag och Vincent hunnit med en hel del faktiskt, imorse körde vi hem broder och efter de tankade vi bilen och tog en sväng förbi trulsen.

Klockan 1 skulle vi vara hos Nina, som tog examen för bara några dar sen, tänk nu är hon färdig sjuksköterska :). Duktigt Nina! Lucas och Noah var också hemma så Vincent har busat för fullt idag :).

Bus i soffan


Sagostund

Vi var så hurtiga, så vi passade på att gå när det var så fint väder. Härligt att få komma ut, känner att det är ännu viktigare för mig att ta tag i detta nu, så nu kör vi!!

Efter att vi sagt hej då till Nina så tittad vi in en snabbis hos Anders och Nipha för att låna toan :P. Sen bar det av till Bark, lr ja inte hem till Bark utan vi skulle ta en promenad..

När vi gick förbi lekapraken så var det en liten kille som promt skulle gunga, så det var bara att traska däråt :P.


Jag passade på att leka lite jag med :P, tänk va kul det är att klättra gunga och busa  :P.På hemvägen bestämde Bark att vi skulle ta himlabacken, något vi ska göra varke promenad kom vi fram till :P.

Bara denna biten kvar..


Denna biten avklarad :)..


Påväg hem från Nina sprang vi på en annan Nina och hennes kille och deras underbart fina lilla S, så liten och fin! så liten och perfekt, tänk att de kommer ut så perfekta. Inge bebissugen jag :P. Grattis igen, de där har ni gjort bra!


Kramen


Studenttårtor.

Publicerad 2011-06-12 23:11:01 i Allmänt,Jossen ville ha en prinsesstårta, men det kändes så tomt att bara ha en ros i mitten.. Så jag slängde på lite mer rosa och vips så såg den ut såhär, också sista minuten design..


Försökte mig på att göra en studenthatt, så denna blev också ganska enkel men ändå fin om jag får säga det själv.

Inte ett kort lyckades jag få på studenten heller :/, dålig planering från min sida..


2 dagiskamrater sitter och snackar skit :)..Kram kram

Tentan och sommarlovsmys

Publicerad 2011-06-12 23:03:59 i Allmänt,

Den 8:e juni hade vi äntligen de 3 sista tentorna, inte för att jag haft direkt tid att träna på dem men nu är de klara. Bara skönt att bli av med det sista, kan säga att kirurgitentan var de nog inte många som blev godkända på..

Räknar med att få göra om den om hon inte rättar jättesnällt :P.

Efter tentan väntade jag in Lisa och pratade med lite nya klasskamrater, alltid kul att småprata lite.
Klockan 18 skulle vi samlas hemma hos Anki för lite sommarlovsmys :). Jag och Lisa pratade fram och tillbaka om vi skulle gå lr inte, men efter lite på puschning från Lennart och syster så bestämde vi oss när klockan var 17:50 för att gå. Fick vin av syster och Lennart rattade för att hämta upp Lisa innan vi drog till herrhagen.

Var rirktigt trevligt att träffa nya människor, vi ar haft praktik hela terminen, så jag har bara träffat dem som varit i min grupp.. Trevlig kväll! Jag och Lisa fick åka vid 21, då jag var tvungen hinna handla tårtgrejer innan 22.. Malins tös Jossen tog studenten den 9:e och jag hade lovat att göra tårtor.

Tyvärr får ni inga kort från sommarlovsmyset då jag knappt känner dem som är med, vet inte vad dom tycker om att hamna på min blogg.kram


Poolparty

Publicerad 2011-06-12 08:15:51 i Allmänt,

Den 6: var jag aningens bakis, men det var bara att traska upp och le ändå.
Sova får man göra när man blir gammal :P.

Varmt som satan var de, så Vincent skulle få bada bestämde vi oss för, sagt och gjort vi fyllde upp poolen med älvvatten och varmt kranvatten.

Det hela slutade såhär..


Vi försöker få mamma till att köpa en större pool, men hon tycker att denna räcker för Vincent :P.
Vi bada et bra tag och sjöng medans vi tittade på bilarna som åkte förbi :P. De sa bom bom bom, det var bohus bataljon lalala.


Vi sa de att vi skulle bjuda på poolparty och på inbjudningen ser de en riktigt pool, men när de kommer till oss står de 20 sånna småpoolar på gräsmattan :P humor!
Kram kramErik

Publicerad 2011-06-12 08:08:52 i Allmänt,

Den 5:e inleddes med en morgonpromenad, de bestämde Vincent. Vet ni vad han har börjat säga till mig på morgonen "upp och hoppa mamma". Han säger de efter att han sagt att han vill gå upp och vill inte göra det själv och jag säger "nej mamma är trött".

Upp och hoppa mamma, va fasiken, vem har lärt han de?

Godingen min :)Morgonpromenad, jacka, Mosters skor och lila kallingar. Själv hade jag rutiga pyjamasbyxor och Bh, ja här är vi inte blyga..

På kvällen skulle Vincent på starboys med mormor och Lennart medan jag åkte till Kil för att fira allas vår Erik som blev 1 år äldre. De e mina fina grabbar de!

Vi gjorde hamburgare och pommes som vi friterade själva.. Jag och Anders luktade Burger King hela kvällen, vi var inga proffs på de, första gången jag gjorde de..
Men det blev bra förutom lite oljesprätt på våra fötter, men det blev en fin dans av det hela och en fin ramsa :P.En jävla tur att Anders slutat röka, han fixar de bra som ni ser :PErik, vill du ha peppekakaer?Magnus blev trött
Anders blev trött och ringde en taxi :P. Jag var sist därifrån och fick skjuss hem av en rikti heting :P. 4-5 kom jag hem, trött som ett as..
Kram
80-års kalas

Publicerad 2011-06-12 07:56:00 i Allmänt, Firarhörnan, Tårtor och annat bak,

Den 4:e hade morfar sitt 80-års kalas, jättekul. Många skratt och trevligt folk!

Tipspromenad, lekar och bus, gött att äta, egen skriven sång och ett sånghäfte, jag och syster går fortfarande runt och nynnar på bohus bataljon :).

Jag hade fixat de tårtorna, så den 3:e var de tårtverkstad hemma hos syster yster, kan säga att man ska inte greja med marsipan när det är asvarmt :P. Kyla händerna hela tiden, in och ut ur frysen med verktygen, man får vara uppfinningsrik.

Tårtorna blev sådär, då jag fortfarande inte haft tiden, jag vill vara förberedd och haft tid till att leta designer och tips på innehåll.. Nu blev det lättaste möjliga innehåll och inte så avancerade tårtor ( som ni tyvärr inte får kort på nu, då mamma har bilderna i sin kamera)..


Den här tårtan slängde jag ihop samma morron, som vi skulle åka. Hann inte mer än att knåpa ihop ett väldigt enkelt tåg.. Gillar inte när jag inte får göra klart, skulle vilja haft kanske nån text lr nånting mer.. Morfar var nöjd iaf :), Min morfar älskar tåg, har gjort sen han var barn :P.


De andra tårtorna får ni se nån annan dag..


Jag gjorde tårtorna och inte mer, sa att jag har inte tid och de hade jag verkligen inte, men får ändå lite dåligt samvete att man kanske skulle gjort nåt mer. Stod och delade ut välkomstdrinkar med broder och försökte få folk att gå tipspromenad innan orkestern spela <-- ingen lätt uppgift kan jag säga..

Utsikten

De kommer mer kort, men de finns i Lennarts kamera.. jag glömde min hemma och fick springa runt med hans iställe :P.

Grattis Morfar!!


Kram kram

Seminariet

Publicerad 2011-06-09 23:10:24 i Allmänt,

När jag skulle åka till seminariet så stod det en stor stoppkloss mitt i vägen, Obligatoriska saker i skolan kan man faktiskt missa eller komma sent till även om det är jävligt surt. Men hur tänkte de här då ifall de vart ambulans lr barndkår..

 
Ser ni skylten vid den bor vi, så vi tog oss verkligen jättelångt. STod där och var asstressade..

Men jag hann precis och seminariet gick kanon :).

Efter seminariet så tog vincent sitt första dopp utomhus, han älskar verkligen att bada :).


Kram

Familjedag

Publicerad 2011-06-09 23:03:39 i Allmänt,

Hej hopp!

Jag lever och jag har äntligen sommarlov, fast det är full fart fortfarande, suck och stön! Men på Lördag har jag inga tider att passa :), jag får till och med sovmorgon då Vincent ska sova hos Morfar.

Imorgon är det sista full fräsdagen, vad jag vet iaf..

Jaja, ska passa på att uppdatera lite.

Den 2:e juni beslutade sig familjen/ släkten för att vi skulle ha picknik på skutberget. Vi samlades där med stora picknick-korgen och när vi ändå var där så passade vi på att fira Nipha som blev 1 år äldre just den 2:e. Vi skulle också ta ett familjekort som Morfar skulle få på sitt 80-års kalas.

Riktigt roligt att träffa familjen som vanligt :).

Jag skulle ha seminarium den 3:e och tenta den 8:e så jag har egentligen inte haft tid till annat, men släktkalas säger en inte nej till i vår släkt och det har varit några stycken nu..

 


Här var några av bilderna, ska ta och slänga upp familjebilderna också, bara min lilla kusin mailat över dem :).

Kanon dag, med kanon släkt!

Kram

Frisörbesök

Publicerad 2011-06-03 00:15:51 i Allmänt,

Den 31/5 så hade Vincent sitt första frisörbesök, det är ju jag som skött om hans kaluffs tidigare.. Tyckte att de behövde göras ordentligt, så kan jag underhålla de sen, det är tanken iaf, men vi får se hur det blir med de.

Hos frisören, innan de satte saxen i kaluffsen..Efter besöket, min lille kille blev så stor. Vart tog min bebis vägen??
Så här fin blev han iaf :)
Kram kram


Tårtor

Publicerad 2011-06-01 00:17:00 i Allmänt, Tårtor och annat bak,
Här kommer tårtorna jag gjorde, med hjälp av broder och syster :). Den lila marsipanen var väldigt svårt då det blev små luftbubblor i som blev ljusare, skitsvårt att få bort helt.

Som ni ser blev det några enklare tårtor då fantasin och tiden inte var så där super duper. Goda blev dem iaf..

Lägg inte märke till "sprickan" :P

Denna snodde jag rakt av, lägger upp länken nästa gång jag sätter mig här..


Kram

...

Publicerad 2011-06-01 00:03:35 i Allmänt,

Tjoho!

Idag fick jag se alla provsvaren, inte ett enda prov hade fel värden, allt var bra, iofs jättebra. en det skulle vara skönt om nåt visat nånting, så man kunde göra nåt.

Det finns inga fel, men jag har ont för de igår hade jag skitsvårt att växla i bilen, då det gör ont att greppa växelspaken. Fick försöka växla med handen utan att böja den över hela växelspaken..

Munnen värker och magen idag, pluss lederna som de inte hittar nåt fel på, iofs är jag ganska känslig för det här vädret, men att de ska påverka en så..

Börjar iofs bli lite förkyld nu, tror jag och då brukar jag ha jätteont i lederna de första dagarna..

De tror att de kanske kan vara stress, så jag får gå på den linjen helt enkelt.

Hur ska man kunna stressa ner när det inte finns tid till att göra alla saker jag måste? Känns som alla drar i en och jag måste hinna med alt, då de jag egentligen bara vill koncentrera mig på är skolan. det är faktiskt min framtid det handlar om och jag börjar tröttna på att jag alltid måste kompromissa med den. (De kanske inte är så, men det känns så..) 
Får väl minska ner ännu mer på sömnen, vem behöver 5 timmar när man kanske kan klara sig på 3,5 - 4 timmar.. *suck*

Kram


Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela