Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2011-10-25 22:30:53 i Allmänt,

Tjoho!

Vet ni vad jag har upptäckt, det finns reklamer som verkligen kväljer mig. Alltså jag tycker inte de är så usla så jag mår dåligt utan jag börjar faktiskt hulka när jag hör dem.. Har ni hört Kenos radioreklam, den med de där skratten.. Den får mig att vilja spy och jag hulkar, jag riktigt känner hur det där skrattet formar sig i munnen, fy fan!

Sen den där jäkla hångelreklamen på tv, hua.. Det är inte så att jag tycker det är äckligt lr nåt, jagvet inte varför jag hulkar men hulkar gör jag.

När vi ändå är inne på reklamer tycker jag Statoil ska ta tillbaka den där "First marry then Statoil" :P.

Inte hänt så mycket idag, pratat i telefon med Tomas medans plutt röjde runt med tågbanan..
Funderade på att ringa Magnus och psyka han inför söndan, men poff så var klockan för mycket..

Ja det var allt för nu :P

Pössen

Måndag

Publicerad 2011-10-24 19:55:45 i Allmänt,

Tjoho!

Vet ni vad jag vill, jag vill åka och titta på Spamalot. Den verkar så jäkla bra av det lilla jag sett, vill se vill se! Kan de inte bra råka spela den i Karlstad, typ bara en ynka pytte dag.

Idag skulle vi haft en väldigt intressant eftermiddag på våld mot kvinnor kursen, men den blev inställd.. Det skulle ha varit en paneldiskussion, med deltagare från kvinnojouren, polismydnigheten och socialtjänsten, tror de skulle ha blivit riktigt intressant.

Men det var skönt att komma hem i tid på en måndag också, fast plutt blev lite besviken över att de inte var morfar som hämta :P.

Så han ville ringa morfar när vi kom hem,  kom morfar, kom morfar, kom hit.
Morfar fick helt enkelt sluta greja och komma och busa med plutt.


Det var allt för nu..

Pössen

Helgen

Publicerad 2011-10-24 10:30:24 i Allmänt,

Hej hej!

Så vad har jag haft för mig då?
Jag har faktiskt haft en lugn helg för första gången sen början av september :P. Jag är jue sååå ungdomlig vet ni :P.

I fredags så var jag och M på bio, jag kände att jag ville hitta på nåt men inte gå ut. Svensson Svensson blev det för vår del, typ den enda som gick den tiden vi kom dit. Men vi skratta några gånger även om den var jävligt dryg på sina ställen :P.

När vi kom in i biosalen så fick vi platser brevid ett par och vi titta på varandra och men det är jue du. Vi hamna brevid Marie och jag antar hennes kille :). Marie och jag börja ssk-programmet ihop och sen blev jag mammaledig. Hon pluggade iaf vidare och hade även fått en fast tjänst nu :). Riktigt kul att springa på sina gamla klasskompisar.

Var riktigt myspys att sitta i biomörkret och hålla  M i handen, efter bion så hängde han med hem och vi låg på soffan och kolla på film och töla. Eftersom Vincent ville sova hos morfar och ha fredagsmyset där så fick jag sovmorgon på lördan, förutom att jag fick väcka M och skick iväg han hem då han hade en tid att passa :P. Jag är jue tvungen upp att låsa dörren :P.

På freda ska vi på bio igen, tintin har äntligen premiär, nåt som M har väntat på i en evighet :P..

Lördan var lugn, jag och Vincent for till mamma för lite lördagsmys. Mat och chokladpudding mumma. Vi tände även en brasa och kolla på mamma mia ihop, sjöng med gjorde vi allihopa, förutom Vincent om sjöng bä bä vita lamm :P.
Riktigt mysigt var de, Lennart tände brasan också, så varmt och skönt blev det till mamma mia :). På lördag kväll for jag till Nöjesfabrikens område och hämta lite, nej ganska mycket dykgrejer :P. Bark ville låna min bagage för att få hem allt, då han själv skulle åka buss :). Så vi lasta in allt i bilen och jag for till mamma och lova att vakta grejerna, då de är rätt dyra :P.

Söndan fick jag också sovmorgon, hur lyxig helg som helst. Eller jag vakna 6, men jag la mig på soffan och somna om till Sten Stensson kommer till stan :P.

Målade och fixade med Vincents skrivbord innan det blev en promenad med mamma, Lennart och plutt till ica i skåre fram och tillbaka, tog en jäkla tid :P.



Sen blev det käka hos mamma igen innan vi packade in oss i bilen och for hem.

Just de 3 svängar till kronoparken för att va "social" med ett grabbgäng blev det också :P.

Jag har fått en ny kompis också :), ni ska få se kort på den nån dag :)




kram kram

Okt. 18, 2011

Publicerad 2011-10-18 21:46:16 i Allmänt,

Tjo flöjt på er alternativt din gamle indian.

Idag har jag egentligen massa nyttigt som jag borde göra, så därför prioiterar jag att uppdatera bloggen? Ett mysterium hur min hjärna tänker ibland, men ni är helt enkelt viktigare :P..

Idag så hann jag med att fixa några matlådor, vi har varit och fixat blommor, vi har fixat patroner till lilla skrivaren,  vi har busat och mitt upp i buset så sakna Vincent morfar. Så vi ringde morfar och Vincent sa kom morfar kom, kom hit morfar.

Så det var bara för morfar att pallra sig hit och underhålla sitt lilla barnbarn :P.

Min fina lilla plutt!

Imorgon ska det granskas artiklar i en rasande fart, får se hur detta går.

Har inte särskillt mycket att skriva när det är desperate housewives på tv..



Pöss och kram






The Baseballs

Publicerad 2011-10-18 21:36:54 i Allmänt,

KANON KVÄLL!!!

Så jäkla kul, många skratt, nya bekantskaper, lite för mycket alkohol, och alldeles för mycket pladder :P.


Fina Nina



Förbandet



Sen vänta vi en stund..

Vännta vänta vänta.. Vakten där kan man tro är Sveriges mest fotograferade vakt, han är med på varenda kort jag har :P



oh yes, här är grabbarna :)















Som sagt, kanon kväll :).. Okej kanske för mycket pladder från min sida :P. Jaja, ja sitter jue så tyst i skolan annars :P

Sov hos M och E ringde på natten.. M trodde att det var min kompis E och inte "hans" kompis e.. hahaha så fel de blir ibland.
Skrattar fortfarande åt vårt samtal :P

Kram


Trötter

Publicerad 2011-10-18 21:17:31 i Allmänt,

Min lilla tröttis, han har blivit så otroligt trött. Vi slutade sova middag innan sommarn säkert tidigare. Men nu somnar han lite hipp som happ, tror det är halsen som spökar.. Får ta och kolla upp detta om de håller i sig..


 Men lite mysigt är de <3


Kram

Bilen

Publicerad 2011-10-18 21:05:26 i Allmänt,

Det bästa med att åka bil :)


Värmen i bott, rumpvärmarn på, kan det bli bättre ?

Jag fryser överallt, så jag längtar efter att få åka bil :P

Kram kram

Julklappstips :P

Publicerad 2011-10-13 11:53:51 i Allmänt,

(vad ni kan köpa till mig i julklapp alltså :P)
Den här boken tänkte jag önska mig i julklapp, så man ser vad man kan bättra på och kanske tänka annorlunda kring.
Intressant läsning tror jag :)




ps. jag har varit ganska snäll i år, bara så du vet tomten :P..


Kram


Söndag

Publicerad 2011-10-12 19:45:27 i Allmänt,

Tjoho!

På söndan kom det hem en liten slö kille som bara fick högre och högre feber :(, vi slappade i soffan och kollade på film hela dagen.
Jag var lite seg så mys i soffan passade mig bra..

Alvedon för hela slanten, min lilla febriga goding. Inte längesen han avslutade sin kur med Dalacin, så krånglar halsen redan. Hoppas inte han blir värre i halsen bara, febern är borta som tur är. Fast sista hade han jue streptokocker utan att ha feber, så man vet jue aldrig..


Sov nästan hela dagen, sen poff så var febern borta :). Håller koll på halsen som börjar se värre ut :/..


Kramen


Fredags mys och lite lördags tjat :P

Publicerad 2011-10-12 19:35:48 i Allmänt,

I fredas efter skolan och alla måsten for jag och Vincent till Bergvik för att fixa fredagsmys åt hela familjen. Jag hade tenta på lördan så vi sov i staden, för ovanlighetens skull var vi syskon samlade.

Så det blev riktigt frdasmys, förs med Taco och sen choklad till lite tecknat. Mormor och lelle moffa choklad som de inte sett godis på flera veckor :P, okej jag och Vincent var inte direkt dåliga vi heller..



På lördan när jag tentat klart så åka jag till mamma mutter igen. Mamma, broder och min moster skulle åka till Torsby och åka skidor, så jag och Vincent passade på att ha FF hemma hos mormor. Vi tvättade och diskade, plockade ur diskmaskin och dammsög lite, så mormor skulle slippa de när hon kom hem :P. Vi var ändå tvungna att vara kvar i stan ett tag, då vi skulle ha Mattias med oss hem.

Titta va han kan :)

Mattias skulle med hem för att han, jag och ett gäng andra coolingar skulle till Christer och Marie på kvällen :). Party party!

Jag kan faktiskt längta till helgerna nu, just för att jag vill ut och träffa folk. Har suttit hemma så länge och nu vill jag ut och prata strunt, träffa nytt folk och skaka rumpa :P. Jag har skitkul! Inte så att utgång är prio 1, klart jag och Vincent  myser och nusar järnet, är han jättemammig så blir jag hemma ( om jag inte köpt en dyr biljett då, som nu till helgen :P).
Sitter i skolan jämt och träffar aldrig nån, så jag måste hitta på nåt på helgerna, inte bara jag då utan jag och Vincent hittar också på grejer..

Kvällen blev kanon iaf, mobba Jörgen och Mattias. StorBark tyckte jag plocka ner Martin bra :P. Okej blev kanske nån känga till Martin, men du vet att jag bara skämtar :P.

Fick åka med snälla Jörgen hem, riktigt skönt att komma hem "i tid".

Kort från kvällen kommer snart :P


Pöss och kram



Tack Christer och Marie för en kanonkväll, med alldeles för mycket vin :P



Mysig dag för mig och Vincent :).


Kram



Ja hallå...

Publicerad 2011-10-12 19:09:13 i Allmänt,

Jag tycker detta är så klockrent!
Okej kanske grymt för dem drabbade, men tänk på alla ställen de kunde ha kommit till pga den där siffran.. De kunde lika gärna svarat Bengtsson lr Ica i andra änden, men så kommer de just till krematoriet :P. Sen att det var kyrkan och alla var 70+ är jue bara ett pluss i kanten :P.



Ser riktigt framför mig hur Svea 86 ringer och ska tacka ja haha :P.



Kram kram


Pass dig M :P

Publicerad 2011-10-11 07:50:39 i Allmänt,



Kanske dags att börja hålla koll på min "dejt" :P..
Haha Nwt's horoskop blir bara bättre och bättre :)


Kram

Godingen

Publicerad 2011-10-11 07:43:57 i Allmänt,


åker soptunna med morfar :P



<3



mamma ta kort på mig och bussen..



cyklar hos mormor..




kram

Toaproblem :P

Publicerad 2011-10-10 12:38:51 i Allmänt,

hej hej!

Ska sätta mig och uppdatera och lägga ut lite kort nån dag. idag är jag hemma med plutt, då hans hals krånglar igen..

Iaf så var jag till GHAB och hämta ett busskort, passade på att felanmäla några grejer och när de frågar om de kan gå in med huvudnyckeln säger jag alltid ja. Jag borde ha lärt mig detta från förra gången men icke.. Så nu sitter jag här hemma och törs inte gå på toa ifall de skulle komma nån och traska in med huvudnyckeln.. Jag vet att jag är skitlarvig, men de går fasiken inte, så mellan 8-16 går ja inte på toa här hemma :P

Vilka problem jag har va :P..
Sista tog det flera veckorn innan jag våga gå på toa just för att jag visste inte om de vart här lr inte :P.

Kom ihåg till mig själv: Lär inte Vincent såna här dumheter



Pöss

YES!

Publicerad 2011-10-04 21:50:02 i Allmänt,

Ställde mig på vågen imorse och jag har bara 3 kilo kvar till mitt första delmål yeahy :). Fattar inte hur det gått till då jag bara sitter på rumpan oh inte gjort nåt för att få bort några kilon, en bantningsmetod som jag gillar :).


Ville bara uppmärksamma er på detta, frörstår att ni alla är väldigt lyckliga över att jag kan dra av mig brallorna utan att knäppa upp knappen :P. Sån här information måste jue bara ut till allmänheten :P

Pöss på er!

Kvinnofrid

Publicerad 2011-10-04 14:47:57 i Allmänt,

Tjoho!'

Jättebra föreläsning igår, får ni chansen att gå och lyssna på Marie Glaas, gör de!

Igår föreläste hon om "kvinnofrid - fungerar lagstiftningen?", går ni inte där ifrån och känner hur viktigt genusfrågorna är, ja då är det något fel på er.

Pössen

Lördag

Publicerad 2011-10-02 21:08:00 i Allmänt,

Tjoho!

I lördags var jag på dop i Sunne, fin fint dop :).  Det var lilla Victor som skulle få sina namn. Jag packade in mig och Vincent i bilen och vi for för att hämta upp Pillan, med den fina fina bebismagen <3. Jag vill bara klämma och känna hela tiden, så fin liten mage :). Ska bli så spännande att se det lilla livet, gu va jag väntar.

Dopet var de ja, Vincent var jätteduktig i kyrkan, jag hade laddat upp med massa mutgodis egentligen hade det inte behövts men han såg en tablett ask när jag greja i väskan, så det var bara att ge han den :P.
Slips och riktigt finklädd var han.

Annica var också på dopet med sina grabbar så det var riktigt trevlig att sitta och prata sen under fika och massa samrrigheter. Hon tyckte jag och pillan skulle fixa wordfeud också, så hon hjälpte oss med det. Jag och Pillan är 2 spån när de gäller vissa saker :P

Dopet var jättemysigt och det var kul att se hela gänget, vi träffa jue så sällan. Egentligen skulle vi försökt oss på en roadtripp i år igen, men nu när det är bebis med och bebis på gång blir det lite krångligare.. Får väl se om vi kommer iväg på nåt..


Den fina familjen :)

Iaf efter en heldag i Sunne bar det av hemåt och fixa till sig. Jag skulle nämligen ut och skaka mina lurviga :P.
Eftersom Vincent är så mammig så får jag smyga ut när han lagt sig..
Jag är hemma och det är jag som lägger honom och när han somnat så smiter jag iväg, naturligtvis med en barnvakt hemma.. Så vincent är i tryggtförvar :). Sen efter min utekväll så får jag smyga hem och skicka hem barnvakten för att på morron gå upp som om jag har slumrat i sängen hela natten.


förfest?

Följde med fina Nina ut och röjjde :P

Iaf så hade jag en skitkul kväll,  träffade massa nya människor och fick till och med en godnatt puss på kinden :P, ja inte av M då, han var jag mest lite surig på. Men sen så kom han hit på söndan och myste framför tv'n, så nu känns det ganska bra ändå.

det var allt för nu


Pössen



Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela