Jennys tankar

gäsp

Publicerad 2011-09-28 09:29:21 i Allmänt,

Brrrööölll!

Sitter i skolan och är astrött, tänkte jag skulle vara snabb in och norpa åt mig en bok :P. Tyvärr blev det lite problem med parkeringen då jag åkte ifrån plånboken, FAN!. Så självklart hann någon annan norpa boken innan mig, fick bita i det sura äpplet och beställa den, inte för att jag hinner få den innan hemtentan ska lämnas in.. Jaja får försöka få ihop detta på något sätt..

tjoflöjt

Snälla mormor :)

Publicerad 2011-09-25 21:47:14 i Allmänt,

Just de, Mormor och Vincent var jue i staden och luncha en dag när jag var tvungen att vara i skolan. Snälla mormor köpte ett par fina vinterskor till honom som han valde själv :).

Självklart var de lila :).Tack snälla mormor Birgitha B, som Vincent säger.

Idag satt vi och tittade i Hm katalogen och han hitta jättemycket som han ville ha, så det får nog bli nån julklapp därifrån :).  Det mesta var lila :P, han hittade en tröja som ser ut som en som M har och den skulle han absolut ha :P. Sötnöten :)


Kram


Present

Publicerad 2011-09-25 20:57:27 i Allmänt,

Sist men inte minst så har jag fixat pappas födelsedagspresent idag :)
Då var den klar, bara att sätta fart med julklapparna nu :)

Kram

Fynd

Publicerad 2011-09-25 20:52:54 i Allmänt,

Idag har jag fyndat, gjorde enligt mig själv ett riktigt kap.
Vincent behövde ett par höst skor, lite högre än bara vanliga gympadojjor. Vattentäta och allt sånt där som ni vet.
tyvärr fick han inte vara med att välja skor idag då det var en pengafråga :/. Men han verkade nöjd med dom jag valde iaf. Jo, 399 kostade dem, men när jag kom till kassan så kostade de 249 :). Hon förklarade att företaget aldrig informerar om prissänkningarna utan de körs via systemet i kassan, ja nåt sånt. Så det blev ett klipp :). Sen hade de 70% på sommarskor, vet jue inte vad Vincent kommer ha för storlek till sommarna, men jag chansa så jag köpte ett par sandaler för 59 kr till honom.

Så 308 kr för 2 par skor till Vincent, det har nog aldrig tidigare hänt. 500 spänn brukar 1 par gå på tycker jag. Känner mig skitnöjd med de köpet.

Sen svängde jag och broder in på Obs Bergvik idag och där sålde de filmer för 40 kr, känns som jag fyndade där med, men vad vet jag. det blev 3 filmer till Vincent (okej mig också då, jag gillar jue "tecknat") och 1 till mig :). Fick även tag i 2 lim och lite överstrykningspennor för 10 kr..

Det var allt för mig


Pöss Pöss

Examen och tjejmys

Publicerad 2011-09-25 20:29:37 i Allmänt,

På lördan så tog syster yster examen, lr hon gick jue ur innan sommarn, men firandet på Kau var då. Så då var vi i staden och firade, käkade alldeles för mycket tårta och annat göttigt.
Var trött som bara den, kände egentligen för att åka hem och sova, men jag bestämde mig för att åka till Malin som hade tjejmys. Ett riktigt bra val kände jag när jag väl kom dit :). Plutt somna i bilen så han fick sova vidare i Malins säng, min söta lilla plutt. Var ett riktigt mysig gäng centrumpinglor som var samlade, många många skratt blev det :). Underbara tjejer som man träffar alldeles för sällan nu, ibland kan jag känna att det är lite sorgligt att man inte ska fortsätta jobba med dom, lr det vet man jue aldrig. Men vi får se vart man får söka sig sen..

Blev en jätterolig kväll hos Malin med alla tjejer :). Blev kvar till halv 12- 12 tror jag, satt och gäspa som en tok.

Just de vi började jue  morgonen med 2 timmar på badhuset :), var riktigt roligt att bada med plutten. jag simmar, jag simmar och så visar han hur man gör.. Sen går han fram och tillbaka och säger att han simmar utan att göra armrörelserna :P De gör han bara när han visar :P...

Tack för en superkväll!

Kram kram

Säfflan

Publicerad 2011-09-25 20:12:36 i Allmänt,

I fredags så satt jag och gjorde en hemtenta fram till 2, sen ville jag ut i det fina vädret! Jag och plutt styrde kosan mot säffle, vi släpade med morbror också. Var riktigt roligt att gå där och titta på saker, mindre roligt var de att knö så förbannat. Köpte iaf 2 ballonger och en t-shirt till Vincent. Sen när vi gått varvet kom farbror Bark, han hade jobbat och ville vara lite social :).  Var en riktigt mysig dag! Sen blev det lite fredagsmys som vanligt :)
Bilstolen är i baksätet på bilenoch då kan man inte flytta bak sätet där fram :P. Bark drog nitlotten och fick sitta fram på hemvägen..Kram

Projekt sova på helgen :P

Publicerad 2011-09-25 20:01:37 i Allmänt,

Hej hopp!

Så vad händer i mitt liv, inte mycket.. jag är i skolan kommer hem, fixar kvällsmat nattar och sen sitter jag och pluggar igen. det är bara en kort period av mitt liv, det är bara en kort tid av mitt liv.. Vincent har blivit väldigt mammig och jag har fått för mig att de e för att han aldrig får se mig, känns så.. Denna helgen har varit kanon, vi har hängt hela helgen och gjort masa mys :).

Iaf så håller vi på med projekt på lördag och söndag går vi inte upp före klockan 8.
Jag har en sån dår klocka som lyser med siffrorna i taket och jag försöker lära Vincent att det är natten fram till 8, när 8:an står först. Det går lite sådär än så länge, vi går inte upp före 8, utan han lägger sig tillbaka när jag säger att klockan är inte 8 än och pekar i taket. Men han ligger inte där tyst, han sjunger och rullar runt och varje gång det kommer en 8 Nu mamma, nu 8, nu upp. Nej nej 8:an ska stå först säger jag. Jaha..

Idag så sa han mamma nu ått, och precis då slog det om till 49, nee :P.

Den lilla filuren är morgon trött också när vi ska till dagis, så där kör han med nehe mamma inte öpp, inte 8 :P haha.
Det är svårt att föklara att 8 regeln bara gäller på helgen :P.

Men en dag ska jag få sova till 8, tycker ändå det är bra att vi kommit så långt att han inte går upp före 8 även om han är vaken :). Ja jag måste få sova ibland, jag går upp kvart över 5 varenda morgon och plugga på kvällarna. Så det är inte av ren lathet jag gör detta, man funkar inte till slut om man sover för få timmar varje natt och på helgen vill jag sova lite längre för att orka..


Det var allt för nu..

Kramen


tv..

Publicerad 2011-09-22 09:33:36 i Allmänt,

Igår efter skolan och föreläsningen blev det en spontan tv kväll med Martin, riktigt roligt att sitta och stri och glo på tv.

Blev många diskussioner om pinsamt folk, vi kollapå svenska miljonärer lr va de heter :P.

Ne nu blir det plugg, får skriva mer sen..

Sitter på kau och nu började Lisa plugga så det är bäst jag gör detsamma :P

Kramen

Våld mot kvinnor

Publicerad 2011-09-22 09:02:03 i Allmänt,

Hejhej!

Igår var jag på en grymt bra och intressant föreläsning.
Jag läser kursen våld mot kvinnor, en krus jag tycker att verkligen alla borde gå. Man lär sig att våld är så mycket mer än slag och de tar upp "symtom". Allt är verkligen jätteintressant.

Förra gången tog de upp att många som varit utsatta för våld och övergrepp, får en ADHD diagnos. det är så lätt att sätta ADHD istället för att gå tillbaka lite och ta reda på hur de haft det hemma när de var yngre, lr rent av nu. ADHD och PTSD (Posttraumatiskt stressyndrome) har nästan samma symtom.

Igår pratade vi om hur barnen som bor med föräldrar som slår, eftersom vi är inriktade på kvinnor så pratade vi mycket om pappor som slår mamman och ibland även barnen. Vilka symtom som dessa barn kunde ha och hur de ger sig uttryck, och tänker jag tillbaka på min egen skoltid skulle jag nog kunna pricka ut några som inte hade det så lätt hemma. Nu behöver inte det innebära slag, utan kanske missbrukande föräldrar osv, nån som inte kunde ge dem den tryggheten de behövde.

Dessa barn får också ofta en ADHD diagnos kanske för att de agerar utåt och har svårt att koncentrera sig i skolan, nu menar jag inte att alla barn med ADHD haft taskig barndom, men man kanske borde kolla upp lite mer än att bara sätta en diagnos.

Visste ni att barn som blir utsatta för våld och övergrepp aldrig (visst de finns undantag men de vanliga är detta) berättar de, de berättar ofta först när det är för sent och när de är 14-15 år, för det är då de anser sig stora nog att inte behöva föräldrarna. Man älskar mamma och pappa även om de slår och man behöver sina föräldrar även om det är de som slår.  

Träffar man en mamma som utsatts för våld i nära relationer ska man ALLTID räkna med att barnet också utsatts, nåt som inte görs idag.

Visste ni föresten att i en studie på 300 barn, studien gjorde i göteborg sök på våld mot mamma så får ni fram den, iaf att 75% av barnen som varit utsatta för pappas våld fortfarande måste träffa pappan för att domstolarna dömmer umgänge lr delad vårdnad. Det är rent ut sagt för djävligt, 75 %!!! Anledning till att de dömer så här är att det finns aldrig dokumenterat om vad barnet upplevt och känt, man riktar in sig på mamman. finns det inte dokumenterat att det hänt hjälper det inte att mamman säger de. Ofta läser man och hör om mammor som säger att pappan slagit barnet lr utnyttjat barnen och pappan säger att mamman hittar på för att hon är sur på pappan. tyvärr är det mamman som talar sanning i många fall, och barnen kan inte säga något till socialtjänsten för att pappan har rätt att läsa det som barnet sagt --> vilket leder till att barnet får det ännu djävligare för att det skvallrat.
Hur sjuka system har vi inte i sverige?
Mamman kan inte göra någonting för att då kan hon förlora vårdnaden lr åka dit för domstolstrots (lr vad detheter), så hon måste helt enkelt skicka iväg barnet till pappan som slår.

Även om pappan är dömd kan han få umgänge för att normen i Sverige är att pappan är så viktig, ja pappan är viktigt MEN inte i alla lägen. En pappa som slår är aldrig bra!! Det görs en riskbedömning, men denna riskbedömning följs inte upp och man gör ingen ny.

Jag blir så jävla arg, hur kan det gå till så här för våra barn. Det är 2011, när man vet vad problemt är varför inte ändra sina rutiner.

Visste ni också att socialtjänsten och barnpsyk (har för mig att det var barnpsyk iaf) har som rutin att träffa familjer, de träffar alltså inte mamman och pappan var för sig och inte barnet heller själv. Hur ska man kunna fråga en familj om det finns våld i hemmet och hur ska någon kunna erkänna att denne blir slagen --> krångliga barn nåt är inte bra  ADHD typ..


Alla som kan gå kursen och skaffa er mer kunskap för att kunna hjälpa våra barn och kvinnor som utsätts för detta,  gör de. Det finns så mycket man kan lära sig och med så enkla knep kan man kanske hjälpa någon som blir utsatt, det gäller bara att se de små tecknen och våga fråga..

De var allt för mig, för den här gången :P

Just de ni måste söka kursen innan den 15:e oktober vet ni och den är 1 gång i veckan. Nu kör vi tiderna 15-18. Sök den, kunskapen behöver spridas.
www.studera.nu

kram kram

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

Publicerad 2011-09-15 19:29:05 i Allmänt,

Är det jag som blivit folkilsk?
Jag orkar fan inte med folk, lr iaf inte vissa av jordens befolkning. Jag förstår mig inte på hur de tänker och va fan problemet är.

Skka stänga av telefonen så man slipper prata, längtar till lördan då blir det gnäll och skitsnack på hög nivå. Ska träffa Nina, Karin och Håkan, funderar på att tjata med Fesk också :P.. Han behöver komma ut tycker ja.. Håkan ska ringa så fort han klivit ur bilen så jag hoppas inte det blir för sent..

Sitter och är grymt sugen på en öl också, jag som inte ens tycker om öl.. Får kanske ta en, jag har faktiskt 3 stycken här hemma av nån anledning..

äh, skitsamma

Natta!Min lilla plutt <3

Publicerad 2011-09-14 19:54:32 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag ringde dagis precis när jag kommit fram till skolan och startat datorn, Vincent var sig inte lik. Han hade ingen feber sa dom, men han ville inte leka med barnen lr äta nån mat och han gick runt och smågråt hela tiden.. Min fina lilla pojk, så jag fick packa ihop allt och rava mig hem. De sa att jag fick bestämma om jag ville hämta han lr avvakta eftersom han ändå inte var dålig på nåt sätt, utan han var sig bara inte lik..
Men de var lika bra att åka hem kände jag.

Hemma busade vi och pussades vi och han fick äta glass och frukt som gick jättebra, mer päron, mer päron :).
Sen satt vi oss i soffan och pratade lite om varför han varit ledsen på dagis, först sa han att han ramlat, men sen kom det fram att han menade att han ramlat ur morfars säng, vilket han gjorde i helgen. Jag frågade om han hade ont nånstans, örat, näsan, halsen, munnen, benen, armar, rumpan, magen.. Nej överallt, tillslut sa han att han hade ont i magen och han hade inte nr 2'at nåt idag, så jag antog att de var magen.. Fick inte titta han i halsen heller, men efter att han sa att han hade ont i magen ville jag inte bråka med han om halsen..

Så vid 1 när moster sluta brumma vi in till stan för att lämna Vincent där, men jag fick absolut inte lämna Vincent, han var som en igel runt halsen på mig. Jag med mamma, nej mamma inte åka och massa gråt och detta är absolut inte likt han.

Iaf så gick det bra att gå när han och moster busade och åkte med tuff tuff tågen, sen ringde syster yster och sa att hon hade fått se i Vincents hals och den såg för jävlig ut..

Så snälla snälla syster ringde skåre VC och fick en tid, de tror väl inte att Vincent har nån mamma där snart :(. Förra gången han fick medicin så var mormor med han dit och nu moster.

Iaf så har min lilla plutt streptokockcer :(, fick så dåligt samvete, hur kan jag missat detta?? Visst han har varit snuvig och hostig, men vi har kikat febern nästan varje dag och han har inte varit dålig.. Han har varit väldigt trött iofs, men de trodde jag var att han har så långa dagar på dagis nu..

Min fina fina lilla pojk..
Imorgon ändrade vi tiden, 10-18 ska vi vara i skolan då jag sa att de kan bli svårt att få barnvakt till kavrt över 7 på morgonen. Känns hemskt att inte kunna vara hemma och ta hand om min lilla plutt när han är sjuk, men hur jag än vrider på de så måste jag vara i skolan.

Snälla morbror ska passa honom imorgon <3, va skulle jag göra utan min familj och alla mina fina vänner som alltid erbjuder en hjälpande hand med Vincent <3.Kram kram

??

Publicerad 2011-09-12 21:23:15 i Allmänt,
Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Tror jag är lite kär :P

Publicerad 2011-09-12 19:51:23 i Allmänt,Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

Jag är vaken för sent, jag sover för länge
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten
om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng
när jag är för lat för att torka hans ben

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin
och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet
att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt

Kram

Lördagsmys

Publicerad 2011-09-11 11:53:00 i Allmänt,

Igår begav jag mig hem till Martin för lite vin och spelmys, inte sett han på flera år. Han bor precis här i närheten, så man borde väl ses lite oftare egentligen..

Jaja, Snälla Jörgen tittade förbi innan, ja tvinga han att gå till mig innan han gick till Martin så jag skulle få följa med någon :P. Stackarn fick stå här och vänta medans jag sprang runt och gjorde mig iordning :P.
Du syns det att jag haft hästsvans?? Det är inte lätt att platta håret utan spegel :P.

När jag väl var klar godkände han allt och vi drog vidare..


Eric visade ett kort på sig utan ögonbryn och jag kan inte låta bli att se vissa likheter mellan oss.. Jag måste färga ögonbrynen, så borde jag byta läppglans..

Blev ett´mysigt litet gäng hos Martin :). Marie och Christer var där, som jag inte sett på en evighet, som tyckte att jag blivit smal by the way :). Jepp sånt suger jag i mig, är jue äntligen nere på det ljuva 60-talet igen.. 9 kilo till ska bort, kommer bli svårt då jag sitter i skolan hela dagarna och inte rör mig ett jota!

Iaf så var vi Martin, Bark, Jag, Jörgen, Marie och Christer. Jag och Jörgen var ett lag, det gick väl sådär för oss..

Stackars Jörgen skulle till jobbet 6 så han gick hem runt halv 12-12, Marie och Christer åkte vid 12.. Så jag Martin och Barks satt och töla om tjejer och killar och spela 7:an.

Får ta ett snack med M och höra om det stämmer de de säger :P.

Du fattar väl att han bara skriver sådär för att bla bla bla..

Jag som är så jäkla bra på förhållanden, försökte hjälpa Martin med hans nya hugg.. jo tjena, jag är verkligen rätt person att fråga :P.
Många skratt blev det och de snälla pojkarna följde fega mig hem sen i regnet :P.
kanon helg med andra ord..

En puss från M och det hade varit snäppet bättre, men va den segrpöppen sysslar med vet jag inte riktigt :P

Inte ett enda kort på Marie blev de, får norpa dem från Martin sen..Kramen

Lördag

Publicerad 2011-09-11 11:50:00 i Allmänt,

Igår tog jag och Vincent en tur till Slottsbron, väl där blev det en promenad med phu som behövde sova lite :P.
Kan ligga nåt i att Morfar inte kommit hem från jobbet än, så det var liksom ingen ide att gå in och sätta sig :P.
Tittar efter bilar..

Efter promenixen blev det lite bus med Morfar innan vi for till Anders och Nipha, nipha ringde och ville bjuda oss på mat och de tackar jag inte nej till.. Slippa diska *hurra*, hatar att diska, det är det tråkigaste som finns!

så klockan 4 var vi hos Nipha och fick mat, mums, så jäkla gott!

Efter maten kikade mamma och Lennart förbi, de skulle lämna lite grejer till mig som jag glömt hos dem.


De var ute och åkte på en av alla hojjar som Lennart har..

Vincent busade runt och höll låda.
Sen efter fika och massa mer gottigt så blev det dags för att gå ut..


Vincents grejer låg i bilen, det var för varmt för jacka när vi kom till dom. Innan jag hann reagera så var han klädd och klar :). Niphas jacka, anders halsduk och mössa :P.


Ja det var nog hela min lörda..

Pössen

fredag

Publicerad 2011-09-09 11:39:00 i Allmänt,

I fredags så blev det en träff med Magnus, var så längesen vi hängde och töla. Han är trummis som ni vet, trummisar har fina armar :P. haha

Lite mer tatueringar så rättar de till sig :P. Sagt de till han att han börjar jue bli riktigt het med skägget :P, så de får han inte ta bort. Singel är han också (om jag fattat det hela rätt), så passa på nu tjejer innan nån annan norpar han.Han har precis köpt hus också, så vi var där en stund och han visade mig runt :). Ett stort jäkla hus också!

Efter de drog vi till staden och käkade pizza, mumma!Lite mer töl om dittan och dattan och fick höra några av deras nya låtar :), håller tummarna för att de kommer till Karlstad och spelar snart!

Sen var det äntligen dags för bio Cowboys och Aliens tror jag den hette, min humor kan jag säga :).
Reklamen innan var fan skithemskt så jag har fortfarande lampan tänd på nätterna, vem fan visar skräckfilms reklamer innan en rolig film. Jag satt böjd över Magnus och sa "jag ska inte se sånt här, jag ska inte se sånt här, är det borta?" Hua!! Lite såg jag och de kan jag inte få ur huvve, fan!

Halv 12 på natten kom vi till mamma och hämatade mitt lilla hjärta, stackarn. Han sov som en stock hela vägen hem och när jag bar in han började han röra på sig lite men han fick nappen så somna han vidare, tills jag la ner han i sängen då tittade han upp klarvaken.

Skit jag var trött som ett as! Vid 3 nångång somna han, då hade jag somnat x antal gånger och vaknade av att han fick in en spark på mig lr petade på mig.. Just ja, du sover inte nej.. Kom nu Vincent, lägg dig här brevid mamma med phu.
Världens längsta natt kan jag säga, Ne'e inte sova mer, öpp, jag vill ha välling.
mamma gör välling så ligger du här med phu..

Man skulle jue kunna tro att han sov längre på morron, men de kan jag meddela er att de gjorde han inte.

Mitt lilla söta hjärta, han är så fin och go, till och med när jag inte får sova. Älskar min lilla sötis, mer och mer för varje dag. Det är jag noga med att berätta för han också, han har faktiskt börja svara tillbaka att han älskar mamma, så det är inte bara phu han älskar nu :P


Kramen

Promenad

Publicerad 2011-09-06 11:19:00 i Allmänt,

Phu och vagnen ska med varje gång vi ska ut nu :).

Ska vi till bilen så lyfter Vincent ur phu, så ska jag sätta vagnen i bagagen :P. Han är så söt!


Han har faktiskt en docka, bara så ni vet. Men det är Phu som ska med överallt..


Kram

Fredrik har fyllt år

Publicerad 2011-09-04 11:15:00 i Allmänt,

Broder har fyllt år yeahy :).
(iofs den 4:e september men jag hinner inte blogga)
Tänk att min lilla lillebror blir så stor hela 28 år.
Grattis grattis broder..
Kram

Zack 1 år!

Publicerad 2011-09-03 11:04:00 i Allmänt,

tjoho gott folk!
Ska egentligen sitta med hemtentan nu, men jag avsätter lite tid för bloggandet också.

Den 3 september blev släktens minsting 1 år, ett helt år. De ni, här går det undan, växt som bara den hade han gjort sen sist vi såg han, han är en stor liten pojk nu :).

Har inte fått korten av mamma mutter än så ni får nöja er med dem jag har, hade dåligt batteri så det blev inte så många tagna..

Kalasaet var kanon, grillade hamburgare åt så jag blev proppmätt efter det var det kakor och sista en jättefin tåg tårta som jag tyvärr bara orkade äta 2 skedar av. Alldeles för mycket av allt annat i magen.


Fina 1-åringen :)


Anders och Nipha var där


Zack's gammelfarmor och Gammelmorbror Anders


Nipha och min fina morfarBroderMamma mutter


Min fina lilla son <3

Efter all mat och fika så blev det fiskedamm :)


Zack fiskar


Vincent fiskar

Sötisen


Kopior :)


Tårt kort kommer, men det finns i mammas kamera. En jättefin tåg tårta var de :), god också.


Kram kramMin kropp

Publicerad 2011-09-02 20:25:12 i Allmänt,

Bara för att hon är så jävla bra och klok som en bok, tycker jag ni ska läsa detta allihopa. Tänk tillbaka hur det var i skolan och vill ni att era barn ska ha de så???


Lady DahmerKram


Skolan.

Publicerad 2011-09-01 21:56:26 i Allmänt,

Tjoho!

Idag så började jag och Lisa dra igång vårt arbete, shit pommes vad mycket som ska göras och jag fattar Nada!! Hur ska vi hitta alla artiklar till de ämnet vi valt?? Vi har sökt som dårar idag och letat ämnesord, så vi har väl egentligen inte börjat söka.. Utan diskuterar ämnesord.
Vi ska göra ett PM, en hemtenta och ett seminarie nu i september, tjoho full fart framåt!


Ska bli kul att se hur detta går, hon som höll i föreläsningen sa idag att antingen så skriker man på dem lr så sitter man och gråter. Jag förbereder mig på att grina :P.

Hur ska detta gå?


Ne nu ska jag hoppa i säng och sova brevid världens finaste kille :). Ända sedan jag såg den där dokumentären barn med cancer så lyfter jag upp Vincent till mig.
Vill ha han nära mig. Vill pussa på han och mysa. Vet inte varför, kan liksom inte förklara varför jag gör de, vill bara ha han nära.

Jaja ska inte snöa in på detta.


Natti natti

Kram
Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela