Jennys tankar

Bad

Publicerad 2012-08-24 19:19:00 i Allmänt, Semester och utflykter,

Hej hej!
Tänkte jag skulle försöka uppdatera bloggen lite, så jag får väl börja med idag och jobba mig bakåt sakta men säkert samtidigt som jag tänkte försöka börja skriva mer aktivt här.
 
Idag iaf så funderade jag och Vincent på vad vi ville göra, bada blev svaret. Så vi packade väskan eller väskorna eftersom Vincent numer ska ha en egen väska :). Eftersom Matz inte ville vakna av telefonen och x antal samtal så bestämde vi oss för att åka hem och väcka honom :P. Gick förvånansvärt snabbt att få liv i honom :P. Såhan packade badkläderna och vi drog till Torsby.
 
 
Så vi har badat hela dagen och Vincent har plaskat och simmat som bara den, riktigt roligt att se han bli lite tuffare. Simma själv i den där strömmen och skratta högt. Nästan inge folk heller så det var perfekt! Toppendag, kan verkligen rekommendera er att åka dit, lagom stort (ganska litet faktiskt :P) och mysig.
 
På hemvägen stannade vi och åt på sibylla, ja vet skräpmat, men man måste ibland :P.
Fredagsmys består av Lady och Lufsen som visas på Disney channel..
 
Det var väl allt för idag tror jag..
 
Pöss och Kram
 
 
 
 
 

Karlstad

Publicerad 2012-08-23 19:00:00 i Allmänt, Familjen,

Hej hopp!
 
Idag så har vi varit i stden och busat i lekparken, vi for hem till Matz storasyster M, lillasyster enligt Vincent :P. Plutt hade jättekul och lekte med bollar och rota runt hemma hos M, sen gick vi ut i det fina vädret och busa i lekparken.
 
Efter lekandet for vi till mormors jobb där mormor bjöd på glass :), vilket regnväder det blev under tiden vi vr där. Sen for vi hem till mormor och fikade innan vi tackade för oss och åkte hemåt :)
 
Kram kram

Magsjukan

Publicerad 2012-08-22 19:41:00 i Allmänt,

Hua, säger jag bara, tror idag är första dagen allt har varit normalt. Kan säga att det dygnet som var värst så släppte min toafobi för Matz :P, ibörjan tvinga jag ut han.. Men när man sover på soffan och vaknar av att man mår så för jävla illa och spyr ut allt utom tarmarna så sket jag fullständigt i att han satt brevid och när jag i nästa vända var tvungen att kuta på toa sket jag blankt i vad han gjorde! Han fråga om han skulle gå ut, brukar tvinga ut han på balkongen :P, så jag orkar inte gör vad i h-vete du vill!
 
Han är så snäll har hjälpt mig och hämtat vatten och allt jag bett om sprungit till affären för att köpa blåbärs soppa, kört Vincent till barnvakten för att min lille plutt skulle slippa få de. Tisdag natt låg Matz däckad och spydde, inte väckte han mig, jag sov som en stock så man kan väl säga att jag inte var till lika stor hjälp för honom.. Hämta lite vatten åt han, men efter som min mage krångla fram till idag så har jag sovit en hel del.
 
Plutt har iaf sluppit de och det är huvudsaken! Lennart fick det också, han börja på måndag morgon :P. Hua, men nu ska jag inte ha det på länge, det har jag bestämt!
 
Pöss och kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela