Jennys tankar

Fin fina grannskapet..

Publicerad 2012-02-28 14:11:06 i Allmänt,

Hej hej! Blir så Jävla trött på små fjortisvåp.. Förbannade Jävla pack! Igår hörde jag hur det dåna ute i trappuppgången, gick och kika i titthålet men ser bara nån som springer ut.. Sen hör jag hur det slår i entredörre, alltså nån som kommer in.. Går och kikar i titthålet och får se nåt Jävla våp ladd och sparkar på min dörr.. Hon var nog inte beredd på att jag skulle stå och kika i titthålet och rycka upp dörren och fråga va fan det va för fel på henne.. Hon bara tittar och springer ut till en annan tjej och nån kille.. Va fan är det för fel på folk, jävla nötter! Tur inte Vincent vakna som redan sover kasst pga den falska kruppen. Jävla små fjortisäckel som springer och sparkar på dörren och röker, kanske därför det jämt luktar rök i trappuppgången.. Får ja se dit blonda Tryne här nå mer ska jag fan polisanmäla dig ditt helvete.. Inge grinig ja inte som ni märker.. Matz undrar va fan jag bor på för ställe, det bråkas och skrika en heldel här.. Ringt störningsjouren en gång när de höll på att slå ihjäl varandra här i huset, diskutera med störningsjouren om jag skulle ringa snuten lr inte.. En Annan granne bråka Me sin fru i trappuppgången, skrika jämt.. Och nu har de flyttat in nån med hund, så de skäller och ylar konstant.. Jag kan verkligen inte rekommendera min trappuppgång till någon.. Suck och stön! Kram

:::

Publicerad 2012-02-27 11:40:21 i Allmänt,

vad är detta??


Vad använder man den till?? Röstning, sån där Ellen tävling när det flyger massa pengar??

Kramen

30-års festen

Publicerad 2012-02-27 11:38:55 i Allmänt,

Jag har ju som sagt hunnit bli 30 år, men är fortfarande ung och fräsch tack vare lammköttet haha.
Iaf Kändisfesten var kanon och jag hoppas alla hade roligt.

Tänkte jag skulle bjuda på några kort..


Jag, stressad till tusen innan festen börjar, Tintin sover under bordet som ni ser. Natruligtvis var jag nykter tills han åkte hem med barnvakterna.


Fina syster yster "Sandy"


Kilspöjkera, några av dem iaf.. "Pete Doherty, Anna Anka, Sheldon Cooper och en paparazzi"Fina mamma och Lennart som för kvällen var Kicki Danielsson och Grannen i BeckOzzy & Uggla
Tingeling och snubben i sabaton


Blues brothers
Alice Cooper & VictoriaPretty WomanLady GagaJag igen :PLeela & James HetfieldDjävulen och en av bröderna BluesClintan och Dolly PartonEn av bröderna Marx och Whoopi GoldbergAmy Winehouse och Stig-HelmerGrannen och Lilla MyQuasimodo och EsmeraldaSandy och Ica-UlfB.... Pippi, Marilyn Monroe och Lill-babsPippi och MarilynAvril Lavigne och jagMarilyn Monroe, Avril och jagWolverine och Snygg-eric som jag glömt namnet på just nu :PLilla bebbenThomas Di LevaBarnvakt, Magnus Uggla, Di Leva och BarnvaktLivvakterna a.k.a Barnvakterna
Ozzy
Ozzy & Sharon
Barkus
Caroline Af UgglasCruella De Vile och VictoriaDolly och Di Leva bjuder på ett nummerAnna Anka, Sheldon Cooper, Avril och Marilyn
Pippi Och Roger


Lite mobilpaus i städtagen efter festen :P


Paketöppning dagen efter :P

Pulkaåkning

Publicerad 2012-02-27 11:20:30 i Allmänt,

Igår spenderade vi dagen med min Moster Gunnel och hennes gubbe Thomas :). Pulkaåkning stod på schemat!En jätterolig dag i solen, många skratt bjöds det på.
Soligt och härligt väder var det, jättemysigt att fika ute i pulkabacken :). Stackars Thomas var förkyld och han höll på att bli fälld av en pulkåkande Vincent i backen.
Jag, Matz och Vincent hade en mycket rolig dag.


Tack snälla moster Gunnel och Thomas för en perfekt dag i solen!

Kram kram

Skutberget

Publicerad 2012-02-24 21:59:00 i Allmänt,

Hejhej!

Slutade tidigt även denna dag och skyndade hem för att hämta plutt på dagis :). Vi hämtade upp broder och sen for vi till affären för att handla göttigheter. Syster yster var på väghem från Strömstad och vi träffades i Grums på konsumparkeringen innan vi for till Skutberget. Det var grillning som stod på schemat, mysigt även om solen hann gå i moln. Många skratt och dumheter bjöds det på, mina syskon är bäst. Matz skyllde på att han skulle hjälpa far sin och tvätta bilen, så han kunde inte följa med, men jag vet inte ja :P.

Efter grillningen åkte vi till Köp Barnvagn, där syster skulle köpa en bilbarnstol, riktigt kap blev det tack vare snälla underbara Magnus. Nu har plutten 3 bilbarnstolar, han är lite bortskämd på den fronten :P


Magnus, Vincents snälla gudfar (en av dem iaf :P)

Sen for vi till mormor, däe Vincent ville stanna med moster. Så jag och Matz blev barnledig, så mys i soffan med lite vin <3.

kram kram


Godingen

Publicerad 2012-02-17 21:34:00 i Allmänt,

Plutt gillar sitt skrivbord som jag och Lennart grejat ihop till honom, han sitter där och läser, målar och pusslar.. Han la föresten ett 60 bitars häromdagen, han fixar också såna med småbitar, vet inte vem detta kommer ifrån. Han räknar till 20 utan problem, han kopplar ihop bokstäver med ord och pratar långa långa meningar vet inte hur många ord han kan  <--- skryt jag vet, men man måste väl få lite stolt :P.

Han ska göra allt själv, lite man får hjälpa till med, lite nervös när han byter film i dvd-spelaren eftersom den är svinddyr då det egentligen inte är en dvd-spelare.. Men han fixar det galant, så når han upp till att starta tv'n så när jag pluggar kan han fixa själv :P..

Plöttelötten <3


kramen
Trulsen

Publicerad 2012-02-17 21:25:00 i Allmänt,

Tjoho!
Jag fick sluta tidigare en dag och passade på att hämta plutt tidigt på dagis :). Det var så fint väder så vi åkte till trulsen och fika. Hur gött som helst att sitta i solen och mysa. Vi käkade smörgås, kokosbollar, drack festis och bara myste, sen gick vi till klätterställningen och busa :)

Min vackra underbara lilla goding <3

katastrofövning

Publicerad 2012-02-16 21:15:00 i Allmänt,

Vi har haft katastrogövning i skolan, jag fick skalltrauma och skulle antagligen inte prioriteras och komma till sjukhus, eftersom vi inte bor i uppsala.. Kan jue va en liten funderar hos er.. Cykelhjälm kanske?

Iofs var detta en bilolycka, med många skadade, vi övade hur man skulle prioritera vid en eventuell katastrof, då det inte finns resurser för alla och abulansen kommer om en kvart vem skickar du först??

Skallskador måste man antingen skicka direkt, men då de inte kan hjälpas i Karlstad ska man räkna med helikoptertid, väntan på helikopter mm så man blir inte skickad direkt eftersom man inte har ett A problem.

Hoppas jag aldrig hamnar i den situationen och måste prioritera mellan människor på detta sätt..


Kram kram

Vad jag har haft för mig..

Publicerad 2012-02-14 21:09:00 i Allmänt,

Jag har tenta pluggat, så det kändes onödigt att lorta ner massa fat.. Man sitter jue X antal timmar liksom :P


Jag och Matz had snaskat på denna kvällen innan :P

Kram

Alla hjärtans dag

Publicerad 2012-02-14 09:01:19 i Allmänt,

Tjoho!
Uppdatering om festen och allt annat kommer, men har 3 tentor på 6 dar, så det är lite körigt..

Men alla hjärtans dag som det är, så måste jag jue lägga upp denna bild..


Har jag sagt att jag är kär??
Här har ni min Wolverine iaf :P, söt som socker, snygg som få, underbar på alla sätt och bara min min min <3

Hoppas ni får en go alla hjärtans dag allihop.

Kram kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela