Jennys tankar

Båtbuss och Bark

Publicerad 2012-07-21 22:11:00 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Idag fick vi för oss att vi skulle ta båtbussen med plutt. Jag såg framför mig hur vi satt i en mysig båt och fika lite och hade det mysigt. Så blev det inte. Men visst de va en kul grej, men jag förväntade mig mer.
 
Iaf så åkte vi den långa turen och skulle gå av i Mariebergsskogen. Det blev ingen mysig åka båt sitta och fika tur. Det blev en trång tur där man satt på varandra. Barnvagnar i hög och barn överallt som föräldrarna inte hade koll på..
Och va lång tid det tog, vi var alla 3 något rastlösa när vi väl kom fram.. Äntligen, snälla mormor kom och hämtade oss sen :).
 
Efter båtbussen gjorde vi oss klara för att åka till säffle på 30-års fest :). Fina Herr Bark fyllde 30 och det måste absolut firas. Alla man känner var där som vanligt + några till :). Förfest i säffle sen till Karlstad för att festa lite till innan det var en trött Jenny som åkte hem. Efter allt jobb och stress är jag trött jämt.
 
Vet att jag tog nåt kort, men de har jag nog slarvat bort :P. Hipp Hipp Hurra för bark Iaf..
 

Nordens ark

Publicerad 2012-07-13 21:16:00 i Allmänt,

Vi var iaf hemma 2 dagar innan vi satte fart igen :). Nu släpade jag med Matz och Vincent till Strömstad för att hälsa på syster yster. Så mysigt att va i Strömstad, älskar den staden!!
 
Vi smaskade pizza och mös hela kvällen, nästa dag tog moster sovmorgon så hon skulle få gosa lite med Vincent :). Vid 9-10 gick hon till jobbet och vi fortsatte vår färd till Nordens ark. Måste säga att jag blev glatt överraskad av den parken, förväntade mig inte så mycket. Men vilken rolig park :)! 
 
Denna sötnos var det första djuret vi såg, det var så mysigt byggt när man skulle gå runt på trävägen :).
 
Fina Matzan :) Här ser ni gången man fick följa runt hela parken, mycket bättre än andra parker jag varit i (inte vrit i så många men ändå :P).

Vänta mamma jag ska bara läsa kartan, ja tror vi ska hitåt.. Ungefär var 5:e steg kollade han kartan.
 
Större "vingbredd" än en fiskmås iaf :)
 
Vincents "vingbredd"
 
Matz var rätt nöjd :P
 

 
 
Matz ville se lo och järv, lodjuret fick vi se, men järven var det värre med. Vi får ta det nästa gång :).
 
Vi busade såklart i lekparken innan vi tackade för oss och åkte hemåt.
Jag och matz firade jue 7 månader idag <3, så när vi väl kom hem till värmland igen åkte vi till mormor som skulle vara barnvakt. Matz for hem till sig en stund och vi fixade oss iordning och rattade mot örebro. Klockan 23:00 skulle vi på spökpromenad i Örebro slott. Helt okej, faktiskt. Väldigt mysigt att gå runt där inne i mörkret, även om jag skulle vilja haft lite mer historia inblandat, men men en mysig grej iaf. Det var några som var lite äldre med och hade svårt att gå i trappor, så jag kan väl inte rekommendera det för dom. Vi gick i trappor hela tiden och det var kolsvart, jag tyckte det var svårt att gå i de där trapporna..
 
Så mysigt att åka iväg och göra nåt bara jag och Matz, vi gör alltid samma saker annars..
 
Pöss och kram

Sunne vattenland

Publicerad 2012-07-09 21:03:00 i Allmänt,

Igår åkte vi till Sunne för att bada, bara jag och Vincent. Vi bada och bada, kul hade vi! Det var mysigt att vi fick lite egentid bara han och jag utan någon annan var med. Ibland tror jag han saknar mig, för när vi ska göra nånting och jag frågr om vi ska fråga om X vill följa med, så säger han nej bara du och jag nu, mamma. Han börjar bli så stor. Prickig som en korv var han, men det stämde fortfarande inte fullt ut med vattkoppor. Klia ingenting på han, helt oberörd, förutom attdet såg ut som han hade lite finnar här och där..
 
Efter timmar av badande åkte vi och köpte skräpmat för det var vi värda :)
 
 
Idag var vi till bvc för att visa upp prickarna, vi fick komma absolut sist för att inget annat barn skulle vara där. Vi tyckte båda att de såg ut som vattkoppor, men eftersom man brukar säga " kliar det inte är det inte vattkoppor" så ville jag vara helt säker och dubbelkolla.. Jojjomen det var vattkoppor, så nu får vi ta det lungt några dagar. Typiskt ledig 1 vecka på hela sommaren och plutt får vattkoppor :P.
 
Kramen
 
 
 

Orsa björnpark

Publicerad 2012-07-07 21:04:00 i Allmänt,

Tjena tjabba hallå!
 
Ser ni björnen?
 
Så idag när Vincent ätit klart sin medicin för streptokocker, så packade vi in oss i bilen och drog till Orsa över dagen. Det blev en riktig kul road-trip med Plutt, Border och Matzan :). Men jäklar i min lilla låda vad långt det var, nästa år funderar vi på tomteland och leksands sommarland, där var jag som barn och jag tyckte det var mysigt och kul redan då, så det kan väl bara ha blivit bättre antar jag.
 
Jag var väl sådär imponerad av stället, man fick se djuren på ganska nära håll, men de va inte direkt stora..Hade förväntat mig stora björnar så är våra kor större typ :P.
 
Ser ni ugglan, det tog tid innan vi såg den, satt en annan i huset som man såg ganska lätt :P
 
 
Björnbebis
 
 
Små Brunbjörnar..
 
Amur-sibirisk tiger, stor som en skogskatt :P.  Ja ni ser ett huvud där bland alla löven :P
 
 
En hög Kamtjatka björnar, synd bara att det var en gubbe som skulle stå och bre ut sig framför björnarna HELA TIDEN!
 
Persiska leoparder
 
En skitande snöleopard :P, ni ser en svans där nånstans.. Skygg sak som inte ville vara med på kort :P.
 
Fina broder
 
Isbjörn
 
 
Kodiak björn
 
Bra att veta..
 
Varg i full fart..
 
Var sådär nöjd med parken, men det var en rolig resa med några av mina favoritgrabbar :). Men efter att ha sett djuren i nordens ark, så tror jag att man får se dem i mer "verklig" storlek där.
 
När vi var hemma hos mormor igen, så upptäckte vi Vincents första vattenkopp, som vi då trodde var ett myggbett/fästingbett..
 
 
Somna gott gjorde den kvällen iaf
 
Kram kram
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela