Jennys tankar

svammel

Publicerad 2012-09-13 21:29:58 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Idag har jag jobbat i säffle igen, knappt så jag hinner med att plugga! Hua, men jag törs inte tacka nej till nåt jobb när jag inte vet hur nästa månad ser ut, ska försöka skrapa ihop lite mer timmar denna månad så jag kanske kommer upp i heltid.. Vi får se! Måste bara säga att jag har så underbara vänner, ni är underbara allihop!!
 
I mitt jobb så får man uppleva många jobbiga saker men också många väldigt roliga saker och situationer. Jag kan säga att jag är kanske inte den bästa på det här md döden och hur man ska ta upp det ämnet, lr hur man tar hand om anhöriga när vi har palliativa patienter, lr hur man försöker att börja trösta när patienten avlidit, men jag springer inte därifrån iaf.. Det är jue alltid något iaf, hua va jag bävar mig för allt sånt. Men jag tränar iaf och har börjat närma mig ämnet med patienter som har misst någon..
 
Jag har ett riktigt roligt jobb och jag börjar känna mig säkrare i min roll, även om jag tar egna beslut så brukar jag alltid efteråt dubbelkolla med en kollega för att få en liten bekräftelse lr tips på hur de skulle ha gjort.
 
Idag efter jobbet så har jag och Vincent bakat, jag är inne i en sån där bakperiod nu och eftersom jag har en lång lista på saker från läkaren på vad jag ska äta och inte äta för min mage så kan jag lika gärna baka grejerna själv. Så idag har vi bakat "Maivis goda tekakor", fick receptet av en kollega. Hon var så snäll att hon åkte hem och hämtade sin bakpärm så jag kunde kopiera de recept jag ville ha :). Så här ska bakas och provas :). Ne nu ska jag hoppa i säng..
 
Pöss och kram

Fikabesök

Publicerad 2012-09-11 17:54:00 i Allmänt, Vardagslyx,

Tjoho!
Idag kom Camilla på besök med hennes 2 sötnosar, det var en evighet vi sågs, ska försöka ändra på detta nu (så säger jag varje gång). Lilla L har busat runt här med plutts leksaker och lilla S var på ett mycket bra humör, man kan jue inte annat än att le när man ser bebbar. Så lite rund och go :). L hade ocks¨å blivit stor, vilade lite och läste en saga för plutts bebis :P.
Massa tjöt och skvaller som vanligt :), go fika hann vi också med, hembakat sådant. Bullar som jag och plutt baka och Hallongrottor som L och Camilla bakat, mumma!
 
Riktig mysig dag :).
 
Kram
 

uppdatering

Publicerad 2012-09-11 16:56:35 i Allmänt,

Hej hallå!
Dags att uppdatera lite igen då!
 
Som det är nu jobbar jag så mycket jag bara kan i Säffle, ska göra min första helg snart och är jäkligt nervös faktsikt! Men som min gode vän Camilla sa, de hade väl aldrig låtit dig göra en helg om de trodde att du inte klara de.. Ska försöka hålla fast vid dem orden.. Ska bli spännande faktiskt.
 
Barnledig är jag också då Vincent har tagit en semestertripp till Strömstad för att hälsa på moster med Morfar och Morbror. Saknar mn lilla busonge som bara den, inte villa han prata med mamma heller när jag för en stund sen ringde. Att man kan sakna någon så mycket!
 
Jag har början skolan igen också, går hälsa och massage nu, verkar vara en riktigt rolig kurs. 8 stycken pass ska vi boka upps oss på och massera frivilliga och kau's personal. Har redan tvingat mamma och Matz att ställa upp som frivilliga :P.
 
Var på vårdcentralen idag också, ska få en remiss till hud för tumören som sitter som berget, försvann inte ens av att bli bort opererad :P Fick oskå en lång lista på saker och lite medicin jag ska test för magen. Hoppas hoppas det hjälper, bara att luta sig fram känns det som knivar i magen.. Skulle va skönt att få ha en dag med normal mage och inget ont..
 
Fick också veta att min läkare och en till ska sluta :(, hallå chefen dgas att lyssna!
 
Det var lite för nu!
 
Ne nu blir det lite mat..
 
Kram kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela