Jennys tankar

Sjukling

Publicerad 2013-02-15 09:47:43 i Allmänt,

Måste bara fråga, om det nu är någon som ortfarande är in och tittar :P.
 
Nu har jag varit sjuk i ett par dagar, vincent är hur pigg som helst, inte ens snuvig.
När jag är hemma och är sjuk är Vincent alltid hemma hos mig. Bor man 2 så lämnar väl den andra föräldern på dagis antar jag och ingen vet att mamma/pappa ligger hemma och är sjuk. Men hur gör ni ensamstående? Får man lämna på dagis när man själv är sjuk (naturligtvis inte magsjukan lr något annat skitsmittsamt). Men Vincent är hur pigg som helst och underhålla en 3-åring när man har feber jordens huvudvärk och hosta from hell är inte lätt + att jag är livrädd för att han ska bli sjuk.
 
Så hur gör ni, ska fråga på dagis sen hur andra föräldrar gör?  Brukar alltid fråga om allt jag funderar på där och de är så snälla och förstående :).
 
Jaja nog tjatat om detta.
 
pöss

Alla hjärtans dag.

Publicerad 2013-02-15 09:42:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Hej hej!
Så då var det dags igen, har många gånger lovat att bli bättre på att skriva här..
Igår var det ju alla hjärtans dag. Den firades inte här hemma, jag låg och hade feber hela dagen, på kvällen fick jag ringa broder och be han komma hit och göra kvällsmat till Vincent, jag frös så in i norden.. Febern pendla mellan 38,5 och 39, fy farao vilken dag! Som vanligt köpte jag en hjärtepin till alla, som stöder barnhjärtan, det är hjärt och lungfonden som fixar de. Ni vet väl att Februari är barnhjärtans månad..
 
Perfekt alla hjärtans dag present tycker jag, litet men betydelsefullt :).
12 st köpte jag i år, hur många köpte ni?
 
Varje år ger Vincent sina gudföräldrar + några till ett sånt hjärta. I år är det Carl-Philip som är designern. Så vill ni egentligen inte fira men ändå ge ett litet hjärta köp ett sådant!
Kram på er allihopa
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela