Jennys tankar

Vincent

Publicerad 2013-07-29 21:11:00 i Familjen, Firarhörnan,

Tänk att  för 4 år sedan, låg jag vid den här tiden och tittade på mitt lilla lilla mirakel. 4 år, igår pussade jag min lilla 3-åring godnatt och imorse sjöng jag för min stor 4 åring.
Min fina lilla stora underbara skatt, Grattis på 4-års dagen. Mamma älskar dig!
 
Idag så tog vi en cykeltur till Café Råtorp (cykeln fick han som en tidig födelsedagspresent för ett några veckor sen), mamma, Lennart och Syster yster följde också med på cykelturen. Broder våga sig inte ut på en cykel än efter tt han variit inlagd på CSK.
 
Vi fikade och satt och prata :).
 
 
Min trötta plutt <3, mina paket fick han idag, fast han har blivit firad hela helgen.
 
 
 
 
 
 
 
Cykelturen.
 
 
 
 
 
Nam nam nam tyckte Vincent.
 
Sen bar det av mot Slottsbron för att träffa Morfar. Myspys dag och Nu sitter jag här och saknar mitt fina barn då han sover hos morfar.
 
Hipp Hip Hurra min fina underbara son <3.
 
 
Kram
 
 
 
 

Kalasdags

Publicerad 2013-07-27 23:58:00 i Allmänt, Firarhörnan,

Dagen D, idag skulle det nämligen vara barnkalas :).
Vincent gick och väntade och väntade, När kommer dem? När de väl kom så blev han lite blyg. 4 kompisar kom och busa och hoppa hoppborg. Har googlat och läst massor om barnkalas och på de flesta ställena stod de att det var ingen idé att ordna med lekar då de är för små. Så fri lek var det som stod på schemat. För att vara första barnkalaset och inte ha koll på nåt känner jag mig ganska nöjd. Har några saker som jag ska ändra på inför nästa iaf.
 
På kalaset bjöds det på grillad korv i bröd, massa kakor och glass i stora lass. Jag vill att alla ska kunna äta något så jag vet inte hur många byttor med glass jag köpte, mardrömmen vore om någon blev utan :/. Ja vet att jag går in för det lite för mycket, men jag vill så gärna att alla ska gilla nåt och allergiker och alla ska kunna moffa i sig. Det går liksom inte att hejda sig :/.
 
Jag höll tummarna för fint väder eftersom jag hyrt hoppborgen, och fint var det, lite för fint om det nu kan bli det. Det var så VARMT! Ungarna höll på att däcka i värmen.
 
Hoppborgen och bilen fick i 3-års present var populär iaf, hoppas det var nöjda barn iaf!
 
Tack alla snälla barn och föräldrar som gjorde Vincents dag så fin :) <3
 
 
 
 
 
 

 
 
Elvis ville också hoppa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
syns dåligt men de är musse pigg  i mina musse muffins :)
 
 
 
Jag och min kusin var lika roade som barnen :)
 
Mormor var också med :)
 
Vilar oss lite efter en fartfylld dag :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kamera

Publicerad 2013-07-27 22:29:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Vincent fick en kamera av mormor i födelsedagspresent, den ska vara vattentät också men det har vi inte hunnit prova än.
 
 
 
 
Finns några bra bilder också, men jag tyckte de 2 första var roligare :P.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barnkalas

Publicerad 2013-07-26 00:31:00 i Familjen, Firarhörnan,

På lördag ska Vincent ha sitt första kalas för 5 dagiskompisar och 2 andra kompisar, jag är skitnervös. Snälla vädergudar och alla där uppe se till att det blir sol på lördag :).
Är så räddd för att de ska få tråkigt och att Vincent inte bir nöjd :/.
 
Håll tummarna för mig på lördag :).
 
Kram

Elvis

Publicerad 2013-07-21 23:07:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Idag har vi varit och firat Elvis som fylld hela 1 år, nu är han ingen bebis längre :). Han fick så många paket som både Zack och Vincent + andra barn fick hjälpa till att öppna. Alltid roligt att träffa släkten igen :). Jag gick runt och var vattenflicka där ett tag, det var så varmt och jag pyttsade i de äldre generationerna lite extra vatten :).
 
Barnen hade kanonkul i den lilla poolen och vattenspridaren :).
 
Födelsedagsbarnet
 
 
 
Den fina tårtan :)
 
Den andra fina tårtan :)
 
Några av gästerna
 
Thomas hugger in på tårtan.
 
Stort Grattis Elvis på födelsedagen. Hipp Hipp Hurra!!
 
 

Fredag kväll

Publicerad 2013-07-19 23:52:00 i Allmänt, Semester och utflykter,

Idag var det gyllene tider för hela slanten och Vincents första konsert om man inte räknar med Mora Träsk och sånt då.
Tyckte att vi skulle göra något tillsammans allihop Och Vincents biljett kosta 15 kr så det var det värt, min var som sagt lite dyrare 460 :-har jag för mig. Syster och Lennart åkte dit på dagen och parkerade en bil precis utanför, ifall Vincent skulle ha somnat. Jobbigt att bära en sovande plutt till Sommaro. Musiken var bra, upplägget var sådär.. Lite missnöjd med vissa saker faktiskt. De sålde popcorn och godisremmar vid "barnkullen", där man kunde sitta för att vara säker på att ljudet inte var för högt. Men de sålde inget att dricka?! För att ta dig till drickan (om du hade barn med dig) var du tvungen att knö dig ganska långt fram för att ta dig runt 18-års stängslet, det gick inte att gå bakom. Och vid de ståndet de sålde mat hade de bara kolsyrad dryck ?!. Får man ta med sig barn och inte ta med sig ett dyft in till dem så får de väl ändå se till att det finns dryck/godis mm att köpa som barn gillar.Det konstiga är att på 18-års området sålde de Festis de gjorde de inte utanför vad vi hitta iaf ?! Varför sälja det där inne som man inte får ta med sig barnen?
 
Vi fick en bra plats tycker jag på barnkullen där vi satt på vår filt och åt popcorn.
Iaf så besluta vi oss för, syster yster, Matz och jag, att vi skulle köpa varsin cider. En kö med 8 personer tog 1 timme, japp ni läste rätt 1 TIMME!! Sen skulle man dricka upp den också, så det tog en väldans tid :/. Alltså många klagar på ungdomar när de dricker men de som är värst är fasiken personer som är 45+, vilket folk, hur de beteer sig! Ramlar knuffas, skriker, smiter före i köer bara för att de inte varit ute på 2 år och de tycker de är värda att gå före i kön?? Har serverat på några fester och det är inte ungdomar som är dryga och otrevliga iaf! Här drar jag alla över en kam som ni märker :P. Jag vet de finns på bägge sidor om 45 strecket :P.
 
Mysig kväll med några av dem bästa :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh vad är det för företag som har det där fåret som reklam, de gick runt och delade ut godis och tatueringar, något som var mycket uppskattat :)
 
 
 

 

Dejtkväll <3

Publicerad 2013-07-17 23:54:00 i Allmänt, Semester och utflykter,

Hejsan hej!
 
Väskan packades med badkläder och vi styrde bilen mot Bomstad. Mamma och Lennart var med de också och badade på förmiddagen. När Matz och Nina kom så passade de på att packa ihop och åka hem. Mycket bad blev det och jag fick chans att simma lite då Matz busade med vincent :). Det är så skönt att simma utomhus i vatten som inte är klorerat. I Love it! Efter en dag på stranden packade vi ihop oss vid 4 och åkte för att köpa mjukglas, sommarens första :). Mums! Jag och Vincent hoppade av hemma och Matx åkte hem till sig, jag och Matz skulle på dejt så det var bara att fixa till sig :).
Sen kom min drömMan och hämtade mig och vi for in till stan för att äta, och vilken god mat. Vi satt och prata om dittan och dattan åt gott oh smuttade på vin, Matz drack öl, men jag är ganska säker på att vinet var godare. Efter maten så tog vi en sen bio, den nya med stålmannen blev det :). Filmen var sådär tyckte vi, gillar man filmer om vm som kan riva mest hus är detta filmen för dig.
 
En underbar kväll med min älskade <3.
 
 
 

Mariebergsskogen

Publicerad 2013-07-16 22:43:00 i Allmänt, Semester och utflykter,

 
 
Idag spenderades dagen på mariebergsskogen med mina favoritgrabbar :).
Vi började med att luncha på kjell och bolas (heter det så?), egentligen skulle vi äta glass men vi passade på att luncha istället. Vincent åt pannkakor som vanligt, den grabben kan äta pannkakor han :). Efter den jättegoda maten var vi alldeles för mätta för att ens försöka oss på en varsin glass så vi hoppa den. Vi tittade på djuren och åkte tåget iställe. Tror jag åkt de tåget tre gånger denna sommar, en klar favorit för Vincent med andra ord :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bomstad

Publicerad 2013-07-12 22:57:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter,

Idag så packade vi väskan med badkläder och for till Bomstad, där vi spenderade dagen med min fina vän Camilla och hennes busfrön :). Vi kom dit lite innan och det var en lång lång väntan tyckte Vincent och ville spexa lite framför kameran. - Mamma ta kort på mig :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Va gör man inte för sin skatt, klart jag tog kort :).
 
Matzan var med en stund innan han var tvungen in till stan och leta present.
 
Sen efter stund kom Camilla, äntligen kunde buset börja :). Vincent och Linnéa bada och bada hela dagen lång, de sprang och sprang hoppa i vattnet och busa. Det bästa med Bomstad är att det är så grundt, man behver inte hålla handen hela tiden utan de kunde springa lite själva i vattnent. Självklart var vi med hela tiden och följde dem som hökar, men just det där att de kunde busa utan att hålla oss i händerna tyckte de var underbart. Självklart fick de inte gå långt ut själva, ifall någon trodde det.
 
Våra busungar <3
 
Tack gode gud för att vi hade våra solstolar med :), det är inte myket som INTE blir sandigt när man har sina busfrön med sig :).
 
Perfekt dag med lunch och glassätning på stranden :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bomstad

Publicerad 2013-07-09 22:13:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter,

Vi började dagen med frukost på vår altan, eller vår blivande altan :). Mysigt tyckte vi båda även om det inte var någn lyxfrukost utan plocka med allt ut frukost.
 
 
 
 
En liten sak att tänka på.. Man får bort ganska många gifter genom att byta ut varor till ekologiska varor + att det smakar mycket bättre :).
 
 
Ser ni pluttarna längst ut, bakom de 2 första plupparna.. Det är Matz och Vincent, ing långgrunt här inte.
 
 
Senare på dagen tog vi en tur till Bomstad för lite bad, eller ganska mycket då vincent är tokig i att bada.
Mysig dag på stranden med min lilla familj :).
 
 

Mariebergskogen

Publicerad 2013-07-08 23:35:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter,

 
Första semesterdagen är avklarad :). Har jag sagt att detta är min första betalda semester :), har aldrig haft det förut. Känns helt otroligt faktiskt!
 
Dagen har vi spenderat på Mariebergsskogen med min kusin Jessica och hennes fina familj :). Våra goa pojkar leker jättebra ihop och de har såå roligt <3.
Att vi skulle bada bestämdes dagen innan på Morbror Anders kalas :).
 
Vi badade  busade, fikat, tittade på djuren och åkte tåget :).
 
Zack och Vincent har sprungit och skrattat hela dagen, 2 nöjda killar :). Lilla Elvis var också nöjd, roligt att åka tåg och bada.
 
Så underbart att se att de har så kul ihop <3.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbar dag, efteråt brummade vi hem och fortsatte rota i lägenheten så kom min stora kärlek hit.
Som sagt underbar dag!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 

Kobingo

Publicerad 2013-07-07 23:59:00 i Allmänt, Familjen,

 
Igår så packade vi ihop oss i bilen och for mot Sunne :). Vi skulle hälsa på min barndomskompis Linnéa, tror faktiskt hon var min fösta kompis :). Vi skulle vi följa med henne och familjen på kobingo, något som tyfligen är varje år i Sunne.
Vi började med fika hemma hos Linnéa, så tittade vi på hennes nya fyrbenta familjemedlemmar. Massa prat och roligheter :).
 
Sen for vi bort mot Fotbollsplanen där kobingon skulle va :).
 
Fina Linnéa
 
Vincent stackarn somna jättetidigt och fick ont i pannan :/.
 
 
 
 
Väntar på att kon ska nummer tvåa :P.
 
Jag och mamma vann 1000 spänn var :). Lyckad kväll !
 
Jättemysig kväll med min fina vän och våra familjer, ser redan fram emot nästa års bingo :).
 
 
Kram
 
 

Tapeten

Publicerad 2013-07-06 23:32:00 i Allmänt, Hemmet,

Äntligen är spindelmannen på plats :).
Kan säga att jag har en nöjd kille som ska bli Spiderman när han blir stor, själv ska jag bli Batman har Vincent bestämt :)
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela