Jennys tankar

Grabbarna

Publicerad 2013-06-16 23:26:00 i Allmänt, Familjen,

Tog en snabbsväng till Stuvbutiken för att leta tapeter. Mina medhjälpare arbetar effektivt på att kika på tapeter :P
 
 

Kolmården

Publicerad 2013-06-16 23:19:00 i Allmänt, Familjen, Semester och utflykter,

 
I fredas så gick vi upp tidigt och styrde kosan mot Norrköping, kolmården väntade på oss :P.
Matz rattade dit, GÖTT! Vincen och jag kunde snarka nån minut :P. Bilresan dit var inte det roligaste den dagen tyckte Vincent - mamma är vi framme snart. -men mamma, det är ju jättelångt!
 
När vi väl kom fram hade vi en toppendag! Nästan inge folk, så ingen kö någonstans :). Det kom iofs en åskskur där på slutet men den gick över fort och vi passade på att kolla på delfinerna störtsa delen av skuren. Vincent och M åkte delfinkarusellen, som Vincent jättegärna ville åka men sen satt och sa att "ne de här e farligt" och sedan skrek till M när de åkte iväg i full fart. Min fina lilla plutt <3.
 
 
 
 
 
 
 
Kön var jättelång till linbanan som ni ser :P
 
 
Nöjda killar och de är bara mina <3
 
Giraffer äntligen! Vincent hade pratat och längtat så efter dessa djur :)
 
 
 
 
 
Delfinshowen spanade vi in :)
 
 
Vi tog en glasspaus
 
 
Vi träffade Bamse´, såg en teater med Bamse och de andra och plutt fick pannkakor i Bamseland.
 
Efter en heldag på Kolmården och djurstället brevid som jag glömt namnet på nu, var vi trötta och hungriga. Lite mat i magen innan vi brummade mot Scandic för att spendera natten där :). Jättemysigt även om Vincent tyckte att vi skulle åka hem och sova <3.
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Publicerad 2013-06-09 23:21:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

I helgen har det varit fullt upp som vanligt. På fredagen så gick jag och Nina ut och käka , satt på en uteservering och skvalra fram till midnatt ungefär. Patrik körde oss in och sen fick M hämta oss. Jätteroligt att träffa Nina igen. Ses alldeles för sällan, men vi ska nog få till en baddate nu under sommaren. Iaf så pratade vi om dittan och datten och så klart om hur läget är med våra jobb, löner stress mm. Sånt som syrror måst prata om :).
 
Jättetrevligt var det i början, tyvärr så var "vår" uteservering "vägg i vägg" med en något yngre publiks uteservering :p.
Jäklar i min lilla låda vad det bolmades därifrån och vilken ljudnivå. Dessa gamla syrrorna fick sitta och skrika till varandra och ukta på rök :/. Men det var supergod mat och det var jättekul att få prata bort en kväll med Nina :).
 
På lördagen skulle jag ha träffat Linnéa men det bidde inte så :/.
Söndagen var det kalas dags igen, Nipha hade fyllt år och det måste firas!
Plutt cyklade dit och Jag och M tog en promenix.
 
Zack och Vincent lekte för fulla muggar, vad de killarna har kul ihop :). Hoppas vi kommer ses lite oftare nu efter vår flytt :).God mat och trevligt att träffa alla igen :).
Som Perra och Matz säger, ni har ju kalas jämt!
 
 
 
 

Nationaldagen

Publicerad 2013-06-06 22:54:00 i Allmänt, Familjen,

Idag struntade vi i allt firande och åkte och tittade på cyklar :).
Vi var på obs bergvik och kollade cyklar men ingen dög åt Vincent, så vi for vidare till biltema. Efter en massa provande och tittande på andra saker så bestämde han sig tillslut för en röd cykel. Så köpte vi en liten cykelkorg och ett lås. Förklarade för Vincent att att ska få den i födelsedagspresent :P. Vincent är jättenöjd och det ska cyklas överallt :). Värmer mamma hjärtat när man ser sitt barn så glad, min fina underbara stora lilla älskling <3.
 
 
Flaggan köpte jag i ullared :).
 
Kram

2 år

Publicerad 2013-06-05 23:39:00 i Allmänt, Familjen,


Idag är det 2 år sedan jag och älsklingen "sprang" på varandra i kil :).
De firade vi med picknick i kil, sitta vid vattenet och prata och kramas :).
 
Love you Mr M
 
Kram

Kalasvecka

Publicerad 2013-06-02 23:48:00 i Allmänt, Familjen, Firarhörnan,

Hejsan hallå!!
 
Under veckan har det varit jobb, vårfest och kalas för min morfar. Fullt upp!
Vårfesten på jobbet var jättetrevlig :), Vi tackade av en kollega som gick i pension. Vi grillade lekte lekar och hade det jättemysigt. Tipspromenaden var toppen, så tjejerna som fixat med detta hade gjort ett kanon jobb :).
 
Lördagen började med sol och bad, Vincent orkade inte vänta på att poolen skulle fyllas :P.
 
 
 
Poolhäng :)
 
På kvällen firade vi Eriks födelsedag, han ska bli 1 år äldre den 3/6 :). Så kul att se dem igen, det var längesen sist :/.
Vi bestämde iaf att vi skulle grilla vid fryken och bara mysa. Presenten blev snus och ett biobesök med gänget :). Får se till att ta de nu snart :).
 
Vi glömde kniv och grillspett, bra där.
Men MacGyver grabbarna fixade detta på sina egna vis..
 
Glada Anders tog en pinne och sina nycklar.
 
Födelsedagsbarnet Erik
 
Broder tog en bit från en ölburk
 
v
Grillpinne-verkstad
Men tillslut så gick det :).
 
 
 
Just de, vi glömde glas också :P.
 
Lina var också med, men henne fånga jag aldrig på kort..
 
 
På söndagen blev morfar 1 år äldre, så vi pakcde ihop familjen och drog till kristinehamn :). Morfars lillebror var också där, ser hans bröder alldeles för sällan. Alltid roligt att träffa morfar och resen av släkten :). Morfar bor precis vid en lekpark, så ni kan giss vart jag fick hänga.
 
Kankse jag som är överbeskyddande men jag tycker nog att det bör vara åtminstone en vuxen med när barn ska till lekparken, iaf småbarn. Skulle aldrig släppa iväg plutt själv, men det är jag de..
 
Kram kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela