Jennys tankar

Lekparkshäng

Publicerad 2014-04-25 21:54:00 i Allmänt,

Idag har vi lekt med V och jag har pratat massor med J :). Busisarna leker så bra ihop :). Vi brjade med att cykla till lekparken, naturligtvis plockade vi med oss lite fika. Skönt att komma hemifrån lite, helgerna går så fort! man hinner knappt blinka innan det är måndag igen, då är det skönt att ha lite inplanerat så man inte bara suttit på rumpan eller städat bort helgen :):
 
Kompisarna bestämde sedan att vi skulle gå hem till V, som Vincent har längtat! Han vill så gärna se hur V har det hemma, ändå sedan v var här och busa pratar han bara om detta!
 
Så tillslut traskade vi hem till V och på baksidan hade han en studsmatta, lyckan var total :). Oj oj oj vad det har hoppats, även lekt med leksaker så klart.
 
Vid 4 var det dags att cykla hemåt för att förbereda lite mys, något V inte alls ville. Han ville vara kvar och leka mer.
Så det var lite ledsamt där en stund..
 
 
 
Tjingeling!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela