Jennys tankar

Julafton

Publicerad 2014-12-24 00:23:25 i Allmänt,

10 minuter in på den 24:e december, dvs julafton. Vincent har laddat till 1000 idag, vi har ställt ut smörgås och mjölk till tomten så han ska orka åka vidare till alla andra barn som väntar.
 
Dagarna så här innan jul har gått i ett, jag har haft feber från och till, men tyvärr har man inte lyxen att få vara sjuk när det är alldeles för många måsten som ska göras. Vincent har hostat krupp några nätter, så vi har suttit ute på en stol samt sovit med ytterkläderna på sittande i ett svinkallt rum, men v blev bättre och det är ju det som räknas. Stackarn var så tät så han inte ens kunde prata.
Men snoriga och hostiga har vi iaf lyckats förbereda allt inför julen..
 
Kanske borde önska mig en flaska cocillana till och lite nässpray för det är något som går åt.
 
Vi har även varit på stan och lunchat med syster och Lennart och tittat på national geographic utställningen, så det är inte bara massa jobbigt man har hostat sig igenom.
 
Både jag och V är slitna så idag gick vi och la oss för att sova middag. Är det inte V som hostar och är ledsen på nätterna så är det Boris som mjauar och vill berätta nåt. Säkert uppe en 4-5 gånger per natt, så har man svårt för att somna om och har inte lyckats sova till 7 en enda dag, har ändå varit ledig sen den 20/12. Imorgon har vi julfrukost inne hos oss och sen kommer pappa och broder, så det blir nog till att gå upp tidigt imorgon också...
 
Ne får skriva mer snart igen, ville bara g er ett tecken på att jag lever :)
 
Tjingeling!
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela