Jennys tankar

Fredag!

Publicerad 2014-01-10 19:13:00 i Allmänt,

Hej hopp vad det har gått i ett i dag.
 
Idag tog vi en liten sovmorgon innan vi stressade iväg till vårdcentralen här i skåre. Vårt första besök där och jag glömde registrera oss där, vi ska snart tillbaka så får försöka komma ihåg det då.
 
Jag och V tog vår första vaccinationspruta av 3. Kan säga att det är svårt att förklara för en 4-åring att ta sprutor nu för att kunna ha roligare senare. Han ville inte alls ta spruta och var jätteledsen och det gjorde jätteont sa han. Hann inte se om de gav subkutant eller intramuskulärt, men jag hoppas det blev subkutant annars förstår jag mycket väl att det gjorde ont.
Min fina lilla ledsna unge <3.
 
Kändes jättekul att berätta att vi ska tillbaka snart och få en spruta till.
 
V frågade om vi inte kunde åka till Ikea och fika, för han hade varit så duktigt. Vi skulle egentligen åka och köpa skridskor till plutt och mig som jag egentligen inte har råd med denna månad, fick en sån superdålig lön och vaccinationerna på de + fika på Ikea nu så det drar iväg, så jag kan säga att jag längtar till barnbidraget nu.
 
När vi var på Ikea och "fikade" , V ska alltid ha mos och en efterrätt, såg jag att vi fått sms av min fina vän Camilla som undrade om vi skulle leka idag och de ville vi. Så vi träffades på XXL, där våra unga levde loppan.
 
Sen åkte vi äntligen hem till oss och fikade på bullar och satt och prata, vi pratade det som gick det var nämligen mammiga barn idag.
 
Haft en jättebra dag, nu väntar jag bara på min heting som ska komma snart. Mys väntar och någon film och lite vin förhoppningsvis.
 
 
 
Pöss och kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela