Jennys tankar

Sjukling

Publicerad 2014-01-21 18:50:00 i Allmänt,

Idag har jag spenderat dagen i sängen, vilket jag gjort de senaste dagarna.
För att avbryta sängvistelsen tog jag en tur till vårdcentralen, där allt tydligen är tipp topp med mig.
 
Hur kan allt va bra när jag mår så dåligt och har ont i halsen så jag knappt kan svälja på kvällarna och nätterna. Jag kan inte sova pga halsen utan sitter mest och försöker allt va jag kan och inte svälja. Jag har ingen feber, haft 37,5.. Känner mig febrig och fryser som bara den..
 
Gör ont i halsen bara av att andas och ändå ser jag fin ut i halsen enligt vårdcentralen, inge svullen ( vilket jag tycker jag är). Det värker i armhålorna och från halsen upp till bakom öronen.. Sen i fredags har halsen bara blivit värre för varje dag som gått, kanske vänder nu då eftersom allt såg bra ut, tror dock inte att det vänder för det gör fortfarande ont varenda gång jag sväljer! Detta är så frustrerande!!
 
Ville bara sätta mig och grina på vårdcentralen, är så trött på att ha ont! Jag är inge bra på smärta 3 dar brukar fungera efter de blir jag bara trött och ledsen på att ha ont!
 
Ne nu ska jag sluta gnälla, de kunde va värre!
 
Tjinge fucking ling

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela