Jennys tankar

Ulvsby

Publicerad 2014-01-07 22:09:12 i Allmänt,

För att göra en kanonstart på året har jag och V idag packat in oss i bilen för lite bus i Ulvsby. Vi har varit och hälsat på min fina kusin Jessica och hennes P, V har busat som bara den med Z och E.
Och jag har fått prata om allt möjligt med 2 fina vänner och familjemedlemmar :). Barnen har dansat till Mora träsk, spelat spel, sportat lite, åkt motrocykel och sparkcykel då jag fick extraknäcka som polis, något som var mycket uppskattat av de små busfröna. Riktigt spännande blev det när de inte visade upp några körkort, utan smet från polisen, då blev de jagade med blåljus, eller kanske inte blåljus då men av en tutande konstapel Jenny :P.
 
Jag och Jessica pratade om saker som ska hinnas med i sommar :).
 
 Det var en ledsen kille som inte alls ville åka hem fram mot kvällen, han var ledsen nästan hela vägen hem. Vi har pratat om Z hela kvällen och att han saknar Z för dom har så kul ihop. Min fina underbara lilla unge.
 
Vi har 2 playdater till inplanerade :), appropå mina mål 2014, jag hoppas jag kommer få mer tid över för vänner och familj detta året.
 
 
Tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela