Jennys tankar

Onsdag

Publicerad 2014-10-15 21:27:53 i Allmänt, Familjen, Vänner,

Tjoho!
Idag har jag haft en ledig dag, fast det har varit fullt upp ändå.
Vincent hade "Tigergruppen" idag, så han lämnade jag på förskolan strax innan nio. Klockan nio skulle jag nämligen träffa en som har hand om sjuksköterskorna här i Karlstad, tänkte nämligen att jag skulle försöka få jobba lite extra nu när bensinkostnaden drar iväg. Det skulle jue även betyda lite kortare dagar, de dagar jag ev får chans att jobba extra.
 
Sen bar det av till förskolan för att hämta upp Vincent, hem och plocka lite, handla och luncha innan vi begav oss till förskolan igen för att hämta en kompis till Vincent. Så idag har det busats så in i norden :). De har haft konsert här som jag fick köpa biljett till. - Kom nu mamma det är rock n' roll! Vilka sötisar! Sen blev det lite besvikna när de kom på att de inte hade någon scen, men 4 spelningar fick jag gå på ändå.
 
När kompisens mamma kom så pratade vi lite i soffan innan det var dags att säga hejdå till varandra. Runt 5 fick jag världens huvudvärk, som jag brukar ha nångång om dagen, men det är bara att bita ihop. Huvudvärk från hell och illamående, hua!
 
Jag hann inte ens läsa sagan ikväll innan Vincent somna.
 
En helt perfekt dag :).
 
På fredag drar jag och Matz till Ullared, på lördag ska vi ut och äta med Mattias och Elin :). Så det blir en trevlig helg också.
 
Tjingeling!

Torsdagsmys

Publicerad 2014-10-09 23:47:00 i Allmänt, Familjen, Mat, Vardagslyx,

I torsdags var jag ledig. Gick inte i många knyck då kroppen är otroligt sliten. Gäspar dagarna igenom känns det som, ska försöka lägga om kosten lite och se om det har någon effekt, funderar också på att gå och ta ett Hb.
 
Jag vaknade tidigt idag då jag glömt att stänga av larmet, så jag kollade lite Mord och inga visor innan V vaknade. När han vaknade myste vi i sängen och låg och pratade en stund, sedan ville han se barnkanalen, så jag följde med upp och tryckte in rätt kanal. Frågade Vincent om jag kunde lägga mig i sängen en stund till och det gick bra.
Och gissa vad, jag somnade om något som bara händer vart 5:e år ungefär. Men jag har en teori på detta, så jag ska prova den några fler gånger och se om jag somnar om då. V kom in och väckte mig 10:10, vet inte när jag sov så länge sist. Så vi tog en mysfrukost till Thomas tåg och vi avslutade kvällen med my till Astrid Lindgrens alla vi barn i Bullerbyn.
 
 
 
 
 
 
Frukost glutenfritt havrebröd, som är plätt lätta att göra.
 
 
 
Torsdagsmyset var väldigt uppskattat av Vincent. WOW mamma!!
 
 
Tjingeling!
 
 
 
 

 
 
 

Ledig måndag

Publicerad 2014-10-06 23:56:00 i Allmänt,

När jag bytte vindrutetorkare på gamla Bettan, så fick vi besök jag och Vincent.
 
 
 
 
 
NI får ignorera mina miner :P
 
Vincent tror att det var någon som bor i himlen som var här och hälsa på <3
 
Tjingeling
 
 
 
 

Leklandet och jobbbhelg

Publicerad 2014-10-05 23:06:00 i Allmänt, Familjen,

I torsdags hade jag lovat V en överraskning klockan 14, mycket noga med tiden där enligt v.
Leklandet öppnade klockan 14 och det var en lång lång väntan innan det blev dags att åka. Nästa gång ska jag inte börja morgonen med att säga att jag har en överraskning förens jag kollat öppetiderna. Den läxan kan man tycka att jag borde ha lärt mig!
 
Försökte underhålla V med legobygge, men när det gäller lego har vi lite olika intressen. Jag vill bygga lego, han vill bygga och sen leka med grejerna. Som den dåliga mamman jag är när det gäller lego så skyller jag på att jag måste sortera och se att alla bitar finns, så... så fort jag byggt ihop nåt plockar jag isär en annan grej för att få bygga. Kanske är jag som borde önska mig lego i julklapp.
Vi åt en lite senare lunch för att vi skulle kunna åka direkt efter de, så in i bilen och åkte runt lite innan jag avslöjade vart vi skulle.
 
 
Han satt i bilen och gissa massa olika saker :P
 
- Ska vi till Morfar
-Inte doktorn va, jag vill inte ta spruta!
-Vi ska handla eller hur..
-Ska vi till mormors jobb
 
Leklandet
 
 
 
 
Kan säga att vi var helt slut när vi kom hem, 4 timmar på leklandet, vilket gympingpass!!
Nästa gång ska jag tvinga med Matz, så man kan få en liten paus.
 
Väl hemma så badade v hos mormor och jag tog en dusch hemma, sedan var det gonatt dags. V skulle sova hos mormor då jag har min jobbhelg nu. Så hopp i säng för mig, vid 5 ringde klockan och det var dags att gå upp för att sträcka ut den stela kroppen.
 
Jobbhelg betyder att jag får jobba med E och G, vilket är jätteroligt nu när man ses så sällan. När jag och E åt frukost, kom världens största spindel, okej kanske inte världens men Säffles iaf. En sån där springspindel sprang under soffan vi satt i, när man såg mig skutta upp därifrån kan man lätt tro att jag extraknäcker som ninja på nätterna, s snabb och smidig var jag!
 
Jag tänkte spindel och skutta ur soffan, E tänkte mus och hoppa ur soffan för att jag gjorde de. Okej lite skrik kom det från mig. Vid lunch våga jag knappt sätta mig någonstans, tänk om den där jätten tänkte anfalla mig. Iaf så hittade de den inne hos västras hemtjänst, eller jag hoppas det var den iaf. En tuffing tog upp den i handen och släppte ut den. Vilket jag tyckte var bra och jag vet helt logisk att den där spindeln har sprungit iväg och sitter inte och lurpassar på mig för att anfalla. Den försöker heller inte lista ut vilken bil som är min för att följa med till Karlstad. Hua imorgon ska man dit igen.
Lördagen sov vi hos pappa så jag slipper gå upp så tidigt. Där blev det lördagsmys och Aladdin på tv'n :)
 
Söndag blev det kalas efter jobbet, pappa blev lite äldre. Grattis pappa!! Tårta och annat göttit, nom nom.
 
Jobbhelgen har gått kanon och det är kul att vara "ute" och jobba lite, imorgon väntas en ledig dag för mig :).
 
Tjingeling
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela