Jennys tankar

Sänggavel

Publicerad 2015-05-31 21:20:00 i Allmänt, Hemmet,

Jag och Matz har letat sänggavel i en evighet nu, men inte hittat någon vi är nöjd med. Jag har velat haft en mjuk och Matz en i trä. Nån vi hittat kosta 7000 och var i tyg, men det kändes inte värt det nu när man ska ha småbarn. Men så surfade jag in på Byggmax för att kolla virke till en gungställning och där hittade vi en som vi båda gillade + att vi skulle bygga den tillsammans, så vi är faktiskt jättenöjda båda 2 nu :).
Kostade max en 500 med allt och lite tid från oss då.
Vi gjorde den på 2 helger då vi inte kände att vi ville lägga för mycket tid på det under veckorna.
 
Här är den iaf och vi är väldigt nöjda och det är huvudsaken.
 
 
Sitter och spanar på nya projekt nu, tyckte det var så himmla kul att bygga något eget :)
 
 
Tjingeling!
 

Inte okej!

Publicerad 2015-05-31 07:48:52 i Allmänt,

Vet ni att när man blir gravid så är det som allt vett försvinner ur människor omkring en. Det diskuteras om min kropp hit och dit på ett sätt som aldrig någonsin hade varit accepterat annars. Människor tar sig rättigheter att ha en åsikt om min kropp, min kropp som dessutom fungerar precis som den ska och är fantastiskt på alla sätt och vis.
Det ska jämföras, kommenteras, ibland inte till mig utan nu är det som det är accepterat att diskutera min kropp men någon annan fast jag är på plats. Det kan frågas om viktuppgång och vikt något som aldrig personen ifråga skulle ställa till mig om jag inte var gravid.
 
Fast den gången du tillåts av samhället att vara tjock och ha mage är väl när du just när du är gravid och då måste det pratas om storlek, hade jag haft min mage och inte varit gravid hade ingen diskuterat min kropp med mig eller framför mig med någon annan. Visst det hade viskats bakom min rygg om hur lat jag är, ohygienisk, onyttig nåt som också tydligen är helt accepterat???
 
Blir så jävla irriterad och less.
 
Nästa jävla tjockisskämt eller åsikt om min kropp ska jag försöka hugga tillbaka. Är du säker på att det inte är 2? Då ska kontra med är du säker på att du inte väger 10 kilo för mycket?
 
När nån säger att jag är stor ska jag nypa tag i deras mage och fråga detsamma.
 
Säger någon tjockis kan väl jag kontra med något negativ om deras kropp, glasögon, ålder, hårighet, stor näsa, jajjemän ja tänker sjunka till deras nivå så de vaknar upp och kanske kanske reflekterar över va fasiken de precis sa.
 
Suck och stön från en som tänker fortsätta vara den bitch jag är, som de sa i Ack Värmland.
 
 
 
 
 

Fynd

Publicerad 2015-05-23 18:27:00 i "Fynd", Allmänt, Hemmet,

Har äntligen fått tummen ur och köpt en torkvinda, tog en tur till Jula där den var nedsatt till 199 kr, riktigt nöjd!
Det är så härligt att kunna hänga ut kläderna på tork.
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela