Jennys tankar

Pepparkakans dag

Publicerad 2016-12-08 22:43:00 i Allmänt,

Kan ni gissa vad lucka 9 är?
Baka pepparkakor stod på schemat idag. V bakade några men annars åt både V och N deg, M var också med och bakade. Det enda som fattades var julmusiken.
Resultate av dagens bakning
 
 
Jag gillar att baka pepparkakor, men annars är det ingen favorit att äta.
 
Tjingeling
 
 

Lucka 8

Publicerad 2016-12-08 22:37:00 i Allmänt,

 
 
Lucka 8 var toppen, oj vad vi har skrattat. Guitar hero som maninte spelat på x antal år och då tyckte det var plätt lätt. Nu var det inte riktigt lika lätt.
 
Bowling och boxning var också en hit.
 
Detta ska vi gör någon mer gång
 
Tjingeling

Lucka 7

Publicerad 2016-12-07 23:26:00 i Allmänt, Pyssel,

 
 
Lucka 7 blev att pyssla granar och snöflingor. Det började bra men det var ensom var väldigt trött och det slutade i tårar. Så stora krav på sig själv. Här är resultatet i alla fall,det var blod svett och tårar för att ta sig hit.
 
Något stressad mamma också som skulle på julbord och behövde åka senast 17, men det var bara att bita ihop och inte visa. Jag satt lungt kvar och styrde upp de, sen fick jag duscha på 3 minuter iställe för 10, men vad gör man inte för sina barn.
 
Tjingeling

Lucka 6

Publicerad 2016-12-06 22:21:00 i Allmänt,

Dagarna går i rasande fart redan lucka 6 idag. Eftersom det är tisdag fick vi ta något lättare i lucka 6 då både jag och V har Krav maga träning. Jag kör räserbil hem från jobbet och M får hämta V och lämna på träningen där jag möter upp. V vill att jag är där så då är jag det. När v's träning slutar, hämtar M vincent, för då börjar min och när jag kommer hem sover barnen. Just denna tisdag fick jag skippa träningen då det är svårt att få ihop logistiken..
 
Så lucka 6 fick bli läsa saga i nya boken.
 
 
Tjingeling
 
 
 
 

Lucka 5

Publicerad 2016-12-05 20:49:32 i Allmänt,

Idag tog vi en riktigt slöar dag efter jobbet, inge laga mat eller städa. Det får vänta tills imorgon, som om det finns tid till det imorgon, det blir jag som får plocka senare idag.
Lucka 5 var äta chokladpudding och filmmys.
Vi gjorde varma mackor och åt dem framför tv'n och avslutade det hela med chokladpudding, N som varit på förskolan idag orkade halva filmen innan det var dags för sängen. 
 
Mums!
 
Tjingeling
 
 

Lucka 4

Publicerad 2016-12-04 22:49:00 i Allmänt, Familjen, Pyssel,

Då var det dags att avslöja vad vi hade i lucka 4, nämligen magnetpyssel.Mycket uppskattat av båda barnen, v som var med och målade dem och N som lekte med dem på kylskåpet. Jag och vi satt nog och pyssla i 2 timmar, vi passade på att göra lite annat än bara magneter.
 
Så kul att göra något tilsammans och att man kommer bort från skärmtiden lite då den är så lätt att ta till medans man lagar mat, tar tvätten osv.
 
Här har ni resultatet av vårt pyssel
 
 
 
Tjingeling

Lördag

Publicerad 2016-12-04 11:35:54 i Allmänt, Familjen,

Hejsan på er!
 
Denna lördag latade vi oss lite extra och hoppade över Skriodsko-kul, alla andra Lördagar är vi på Tingvalla och kollar på V som åker skridskor. Det rycker allt lite i den gamla bandynerven och det ser grymt kul ut att åka. Men än så länge har jag inte vågat mig på att försöka, är x antal år sen jag stod påå ett par skridskor.
 
Efter en mysfrukost som vi för en gångs skull åt hemma frågade vi om mormor kunde passa barnen, N sov sig igenom hela mormormyset och märkte nog inte ens att vi var borta.
Jag och Matzan passade på att gå på stan, bara han och jag. Vi fixade de sista julklapparna och lunchade, så gött att bara få va Jenny och Matz för en stund!
 
På kvällen, kväll och kväll, vid 17 ungefär påbörjade vi lucka 3 som var spela spel och äta chips något som gick hem hos 7-åringen. Även om han blir lite sur när det inte går så bra för honom.
Vi började med Tjuv och polis, sedan fortsatte vi med Mix Max.
 
Alfapet
 
och avslutade med
Labyrint.
 
Nu ska vi ta och sticka till Ikea så vi kan göra lucka 4, mer om det kommer det ikväll.
 
Tjingeling!
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag = Lucka 2

Publicerad 2016-12-03 11:23:00 i Allmänt, Familjen, Vänner,

Ja då satt man här igen, livet rullar på och jag hinner inte riktigt med. Hur hinner folk med? Mina dagar spenderas med att jobba, köra bil och göra måsten, sen barnen och gubben på de.
 
Helgen gick fort som vanligt, kalenderluckorna bara flyger upp efter varandra. N har en Pixiekalender och V har en Star Wars Lego kalender (svindyr om ni frågar mig men vad gör man inte för sina barn.) Sen har jag faktiskt pysslat ihop en kalender.
Jag gillar min kalender bäst, jag kanske inte är helt neutral ifrågan men min är bättre!
 
I fredags var det dags att öppna lucka 2, i kalendern jag gjorde innebar det att vi skulle leta Pokemon när det blivit mörkt och titta på Wermlandsoperans ljusshow. Anders lurade vi med också, jag och Anders brukar ses varje fredag och titta på The grand tour, så han fick helt enkelt följa med på lucka 2.
 
Jag ger er Lucka 2!
 
 
Jagar Pokemon
 
Jag har mobilkameran så ni får stå ut med de, kommer knappt ihåg skötväskan så hur jag ska komma ihåg en kamera förstår jag inte!
 
Sedan bar det av hemåt för att laga Tacos, som var mums. Sedan gick vi över till mamma för att se På Spåret, gick sådär för oss, några frågor kunde vi iaf.
 
 
När klockan var halv 10 började vi äntligen titta på The grand tour och hela programmet satt jag i soffan och snarka, halv 10 vem försöker börja titta på något mitt i natten?!
 
Anders och Matz såg klart och jag sov, får försöka se ikapp innan fredagen.
 
Det var min fredag de.
 
Tjingeling!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela