Jennys tankar

Bittermoan :P

Publicerad 2010-12-31 12:55:39 i Allmänt,

Är det bara jag som är förbannat trött på alla diskussioner om raketer och alkohol, ja inte ihop nu men..

Man ska inte ta en droppe alkohol nångång om man har barn och speciellt inte på nån högtid för de är barnens högtid.
Ge mig en jävla högtid då, en högtid jag kan få se fram emot att smaka på nåt nytt vin, kan ta en snaps till maten. Ge mig en ensamstående förälder högtid där jag kan dricka vin till maten, kan ta en snaps på kvällen om jag nu känner för de. Naturligtvis skulle jag aldrig nånsin bli full framför Vincent, men i vissas ögon får man inte dricka vin till maten om man inte har barnvakt :P.'

Hit med en högtid så jag kan skaffa barnvakt och gå ut och skaka röven av mig och dricka så mycket jag vill, utan att få dåligt samvete!

Vet att det inte är så svart eller vitt och att många barn har det förjävligt när föräldrarna super, men att hela tiden dra upp att det är barnenshögtid och göra så att vi andra får dåligt samvete funkar tyvärr inte, jag lovar de som behöver hålla sig nyktra super till som vanligt vare sig det är jul lr inte.


Sen detta tjajtet om raketer, jag spyr på skiten! Ja, det är synd om skotträdda djur, samtidigt är det max 5 dar på ett år som vi skjuter raketer. Finns så mycket värre saker än just de 5 daren som tex hundägare kunde koncentrera sig på. Typ lämna hunden i bilen för länge eller lämna hunden hemma för länge nåt som händer fler gånger än max 5 dar per år.

Ta alla jakter hur länge håller inte de på och hur många älgar skiter inte på sig då av alla skott som går av. Ne men det är bara synd om alla djur när vi samäller rakter att vara ute och kuta i skogen med ett gevär det är nåt djuren är vana vid, inte skrämmer de nån. Fan jag stör mig på alla jävla skott man hör under jakter! Hur många hundar är inte ute och kutar i skogen då när det smäller.

Sen kanske ni hundägare inte köper raketer och ni klagar på alla andra, men nog fan står ni i fönstret och glor klockan 12 för att se alla smällare..

AAaahhh jag blir fan tokig på allt gnäll, förutom mitt eget då, för det är jue mycket bättre :P


Pössen :P


Sötisar

Publicerad 2010-12-30 14:33:16 i Allmänt,



2 små sötnosar i sina mostrars knä..
Jag kan inte låta bli att kalla de små för kusiner, vet att de inte är de, men det bara blir så :P.

Vet ni va, den lilla lilla sötnosen till höger, jag fick frågan om jag ville göra doptårtor till hans dop :). Fatta vilken ära, känner mig skitstolt, att mina tårtor är fina nog för dop :)!
Jag tackade ja, med en gång, men ska kolla hur mitt schema ser ut och hoppas hoppas att jag kan göra detta. Jag googlar tårtor och skaffar mig massa insperation. Ska såklart fråga om de har några krav och så, men det ska bli jättekul! Och sen att få gå på dop, yay! Ska bli jättekul!
Måste skaffa kläder till både mig och pluttidutten.

Ja det var bara det jag ville säga :)


Kram

Kramkalas

Publicerad 2010-12-29 23:52:15 i Allmänt,

Idag har Vincent varit sådär underbart go, som bara han kan va (så säger nog alla mammor :P).
Han har kastat sig runt halsen och gett en världens goaste kramar :). Först kastar han sig runt halsen, släpper taget lite och tittar på en och skrattar, sen kommer det en ny go kram och så har han hållt på idag. Till och med en och annan puss har man fått, man kan inte ens försöka vara deppig en dag som denna.

Hans kramar är det bsäat som finns <3, rena rama må bra pillret :)

Förutom alla kramar så tog vi en liten promenad idag, farbror Bark släpade vi med som sällskap :). Kallt som stan var det!

Vi har även hunnit med ett besök, syster yster kikade förbi nu ikväll. Så även moster fick smaka på kram-maskinen Vincent och han bjöd även på några pussar, min fina lilla goding.

















Kram kram


Post

Publicerad 2010-12-29 23:37:48 i Allmänt,


Kolla vad jag fick på posten idag :).
Helt oväntat, jag visste inte ens att det tog för lång tid för paketet. Det var en trevlig överraskning iaf!




Nope det var ingen vinst..


Kram


julfin

Publicerad 2010-12-28 23:28:29 i Allmänt,

Fick för mig att jag tog många kort när vi firade jul hos Nipha och Anders, men jag drömde nog bara de :P

Här har ni min lilla plutt iaf..



















Pöss


Julafton

Publicerad 2010-12-25 23:10:00 i Allmänt,

Hej hej!

Igår firade vi jul, oväntat va :P.
Jag vägra åka nånstans så folket fick röra på rumpan och rava sig hit. Den 23:e på kvällen räknades vi som helst friska, så jag tog tag i julbaket.


På julaftons morgon stod plutt i sin säng och ropa mamma, man kan aldrig vakan grinig med en sån sötnos. Hur gulligt som helst när han står där och ropar mamma.
Vi gick upp och han fick öppna paketet som fanns i strumpan, min lilla gullunge.






Först paket, sen blöjbyte.. så ignorera blöjan :P

Hela morron spenderades med att sätta frosting på cupcakesen, diska, göra sallad, duka, stress stress stress som vanligt. Så skulle man hinna med en dusch och lite sminkning på de..

Klockan 1 kom pappa och broder och klockan 2 kom mamma mutter och klockan 2 började smaskandet yay.
Alltid äter man för mycket också..










Kalle Anka var intressant som ni ser :P





Sen blev det paketöppning som vanligt efter Kalle Anka, gissa vem som fick flest paket...

Vid 4 hade syster yster piggat på sig så mycket att hon orkade rava sig hit :). Inte sett henne sen hon kom hem, då magsjuken har gått hos oss alla.

Klockan 21 åkte de sista gästerna och det blev dags för soffhäng för min del, somna ganska snabbt där..

Plutt fick så mycket fint, tack och bock för allt. Även jag fick mycket fint. Kommer lite kort på några av klapparna nån dag.


Det var nog allt för nu...


Pöss och kram








Hjälp

Publicerad 2010-12-22 10:45:19 i Allmänt,

Finns det nån där ute med lite Saida-kunskaper?

Det är nämligen så att plutt fick leka med min plånbok när han var lite dålig och kinkig. Mitt på köksgolvet spred han ut alla kort, han brukar sitta och plocka i och plocka ur dem. De brukar aldrig försvinna nåt och nu såg man jue alla på golvet.

Men nu är det så att mitt körkort har varit helt borta sen dess, vi är flera stycken som krupit runt, lyst,städat, lyft, letat som tokar efter detta lilla rosa kort, men det finns ingenstans.

Antingen har jag i nåt stressmoment lagt undan de så han inte skulle slarva bort de eller så har han slarvat bort de.

Jag vet inte vart jag ska leta??

okej, ja ska kika under spisen, men ja tänkte pappa skulle få hjälpa mig med det, annars har vi letat överallt (tycker jag iaf).

Så nån av er som får in nån känsla på vart de kan vara?
Alla tips mottages tacksamt :).


Kram



Gnäll

Publicerad 2010-12-21 22:29:41 i Allmänt,

Tjenis igen!

Kan säga att det tog nog inte ens en halvtimme efter förra inlägger innan de tog omtag igen! Ett under att tarmarna är kvar, är helt övertygad om att mjälte, lever och njurar följde med ut :P.
Fram till 3 höll det på, vid 3 vakna plutt och hade kissat igenom blöjan, nåt som typ aldrig aldrig händer förutom när jag är magsjuk och mår piss då.

Jag var helt gråtfärdig vid 3 på natten och orkade knappt röra mig, ringde min lilla mamma som fick komma till undsättning, va skule jag göra utan henne? Mamma tog och bäddade om Vincent's säng som jag påbörjat, hon nattade honom och jag somna på soffan av utmattning tror jag. Vid 7 tog hon med sig Vincent hem, så moster och morbror fick sitta barnvakter, ville inte att det skulle börja på honom igen. Jag sov mig igenom hela dagen typ. Vincent fick sova kvar en natt till hos mamma, så jag skulle kunna krya på mig helt. Men imorse ringde hon och sa att Vincent får komma hem nu för Lennart och syster yster har börjat spy.

Den här kommer sluta med att vi alla sitter med en varsin proviva på julafton och knappt kan röra oss..
Jävla skit sjukdom!
Fast denna vändan hade jag inte lika ont, jag kunde knappt gå gången innan hela ryggraden värkte och nacken stelna, fy satan!

Söta Camilla och sandra kom föresten med glass till Vincent och choklad till mig precis när Vincent insjuknat och sen när jag åkte på de så erbjöd dom sig att ta med Vincent ut på promenad :). Hur söta och goa som helst! Underbara vänner jag har :).

Jag lever fortfarande på nyponsoppa, har avancerat upp till knäckebröd idag också så inge mer skorpor yay.

Okej nu har jag gnällt klart!

Eller ja nästan, för nu hinner jag inte fixa de sista julklapparna, FAN! Får kanske pnikspringa runt på julafton eller på kvällen den 23:e, men det lutar nog åt att några får lite försenade julklappar :/. Men jag har en giltig ursäkt!

Plutt äter nästan som vanligt nu :), min fin fina lilla pojk!

Ne nu har jg svammalt klart för idag

Pöss och kram

Magsjukan

Publicerad 2010-12-20 00:31:00 i Allmänt,

Hej hallå!

Vi lever och mår bra, eller vi lever iaf..
Plutt åkte på magsjukan i onsdags, så det har varit lite upp och ner. Han har äntligen börjat äta igen nu, så det känns helt underbart :).
Vatten drack han som bara den, som tur var.

Så jag har bytt blöjor i räserfart, en timme tog vi oss knappt ut ur badrummet. Så fort vi kom utanför var det dags att gå in och byta igen.  Bytte sängkläder tre gånger den natten. Min lilla lilla älskling, hoppas han aldrig blir sjuk igen! Magsjuk och hög feber, usch och fy. På lördan var det min tur att ligga däckad, idag har jag faktiskt kännt mig bättre ändå fram till typ klockan 21 då jag allvarligt fundera på att flytta in tv'n till badrummet :P

Dröjer innan jag provar fast föda igen kan jag säga.. HUALIGEN!

Ne nu blir det sängen

Kram


ps jag blir inte ledsen om jag slipper se toan på 24 timmar nu..


skrubbeliskrubb

Publicerad 2010-12-16 10:55:45 i Allmänt,

Igår när jag hängde tvätt så stängde Vincent in sig i badrummet, jag hängde färdigt tvätten och gick för att titta vad han gjorde...










Duktig liten kille jag har, fint initiativ tycker jag :P


Kram

Mössa

Publicerad 2010-12-15 01:02:21 i Allmänt,

Vincent gillar sin nya mössa :). Han sätter på sig den så fort han får chansen, fast ibland blir det inte helt rätt..















´

Så där har ni min lille goding..
Mammas fina pöjk!


Kram kram


In i dimman

Publicerad 2010-12-12 14:04:42 i Allmänt,

Fredag kväll var jag barnledig och skulle spendera kvällen i kil med mina underbara grabbar, dessa 3 är bland dom bästa! En del säger till mig att jag verkar ha så bra killkompisar och att de tar hand om mig. Det gör dom, dom tar hand om mig, de ställer upp i vått och torrt. Jag vet inte hur många gånger jag ringt och gråtit ventilerat saker med dom och dom finns alltid där :). De var ett enormt stöd då när Christer och farfar gått bort, varje gång jag faller så är de där och plockar upp mig  Purple Heart

Men det var inte de jag skulle skriva om, utan jag skulle berätta om våran kväll.

Jag började göra mig iordning och tyckte mitt ruffs blev riktigt bra :P


Men jag bestämde mig för att göra nåt annat, så här är resultatet



Det började med att vi satt i soffan drack glögg, käka pepparkakor, spela julmusik och kolla på en eld på tv'n :). Jättemysigt! Töl och ditten och datten :).

Massa glögg och massa vin blev det :)..

Ja här har ni bilder i från kvällen iaf.










Fotografen Magnus är i farten, här har ni glöggkoppen och mina armar :P





Visst är vi söta :P




Vi lirade frisbeegolf











just de, det fanns öl också :P










Ja där har ni kvällen typ..

Jag hade bokat sängen hos Magnus eftersom han ändå alltid ligger på soffan :P. Så när Anders och Erik traska hemåt bar det av rakt ner i sängen, somna rätt snabbt, alldeles för mycket vin.

Vakna tidigt på lördan och jag och Magnus intog varsin ände på soffan och glodde på film och töla. Alltid lite roligare att vara 2 när man är bakis :P. Vid 11 halv 12 kom min privata chaffis och körde hem mig. Resten av dagen var ganska seg förutom att vi skulle bort på kvällen.. Men de kommer i nästa inlägg :P



Kram kram

 

Dagis

Publicerad 2010-12-12 13:23:52 i Allmänt,

Äntligen hemma!
Jag har inte sovit hemma en enda natt den här veckan, inatt ska jag borra ner huvve i min egna kudde skönt!

Men vi börjar på fredan :P.

I fredas så tog jag och plutt en tur till Anders och Nipha, de skulle passa han en liten stund så jag kunde åka till kommunhuset.
Hade ringt och kollat hur länge de skulle vara där, men när jag kom dit vid halv 4 hade alla på barnomsorgen traskat hem. Behöver hjälp med att fylla i några papper, lämna iaf in lappen att jag tackar ja till dagisplatsen så ska jag ringa på måndag och lämna in dem då.






Vi stannade på en fika och Vincent fick busa lite, han är så förtjust i Nipha =).

Kram

Vincent

Publicerad 2010-12-12 11:37:49 i Allmänt,

För precis ett år sen, sprang jag runt stressad och leta grejer, köpte blommor åkte härs och tvärs för att hämta grejer. Jo, just de jag var nervös också.

För precis ett år sen fick min lilla bebis sina namn ( ja ni fattar vad jag menar..). Han döptes nämligen 12/12-09 till Carl Vincent Alfred Anders Thörnqvist, det ska vi firas med att tända dopljuset sen. Han får nog nån pepparkaka också :P.

Min lilla kärlek blir så stor  Blow Kiss .





Kram

Tre apor

Publicerad 2010-12-09 23:12:21 i Allmänt,

Imorgon bär det av till kil för lite mys med mina grabbar. Jag står för vinet, Magnus fixar glöggen, Erik pepparkakorna och Anders snackset, jag tror vi har allt förberett :P

Ikväll så "pimpade" jag vinet lite, ena apan heter jue Anders.. Det är liksom upplagt för dålig humor :P


Humor från 2 håll :P



Kram


Morgonpigg

Publicerad 2010-12-09 23:06:08 i Allmänt,



På morgonen är jag så där hurtigt pigg och allt är rosenrött. Jag flyger upp ur sängen pigg och fräsch, som på film nästan :P jag dricker nypressad juice och bara njuter av lugnet på morgonen...



Eller inte...







Så här söt är jag på morron, när jag tvingas upp alldeles för tidigt :P



Kram

VC

Publicerad 2010-12-09 22:49:00 i Allmänt,

Gissa vad, jag har äntligen fått tummen ur och fått en tid på VC, i måndas klockan 11 var jag där. Känns skönt att få magen kollad! Snart inne på 8:e veckan med knövvel. Hon klämde och kände och först då kände jag hur jävla ont jag hade i hela magen och inte bara den där lila punkten som jag känt. Fick några tabletter som jag ska äta i 14 dar och se om de hjälper. Sen fick jag komma tillbaka fastande på tisdag för att lämna ett gäng prover, en liten del av mig hoppas att de hittar den där bakterien så jag vet vad det är och kan bli av med skiten.  Imorgon fredag får jag provsvaren, så det ska bli spännande att höra om de visa nåt..

 

Kram

 

 

Beck

Publicerad 2010-12-09 22:48:21 i Allmänt,

Beck

Idag var det beck som vanligt, Bark och Broder kom tidigare och underhöll plutt så jag fick diska i fred. Passa på att handla också, när man ändå har barnvakt :P.
Blev inte så mycket Beck tittande,det blev  Vem kan slå Fredrik och Filip?Och lite big bang theory tittande istället. Sällskapet käka chips och jag värmde en pizza, salig blandning och ingen var sugen på att lägga ner nåt större arbete på käk/snacks.
Nästa söndag så blir det pepparkakor och Glögg, jag gillar egentligen inget utav de men jag faller för grupptrycket (vilket grupptryck vet jag inte, då det var min idee :P) det känns juligt iaf.


Barkus vill inte vara med på kort



Dagen efter,  grabbsnack i soffan. Morbror Fredrik är storfavoriten här :)


Kram


Farfar Lasse

Publicerad 2010-12-09 22:42:43 i Allmänt,

Vincents farfar har blivit 1 år äldre så vi packade in oss ibilen för att åka dit och fira gubben :). Vincent hade jätteroligt med farfar och sprang flera gånger till honom och skulle bli bärd :). De busa och gosa, var riktigt kul att se dem. Vi träffar inte farfar Lasse så ofta, tyvärr. Men vi gör så gott vi kan!
Känns väldigt kul att Vincent är så framåt med farfar, fast de inte ses så ofta. 

Med på kallaset var även Vincent kusin lilla T och hennes familj, vad hon växer den lilla tjejen. Snart har ingen utav oss nån bebis. Vincent och lilla T lekte på golvet, lekte och lekte de tog grejer för varandra och tittade konstigt på varandra :P. Men de var så söta sååå.


Naturligtvis glömde jag kameran, så tyvärr är det helkassa kort :/.




Bus i soffan, Vincent skratta högt. Såmysigt att se och höra :)



Kram


Spontanbesök

Publicerad 2010-12-09 22:28:09 i Allmänt,

I lördags så fick jag besök av en gammal killkompis som jag säkert inte pratat med på 10-13 år. När vi sprungit på varandra har vi hälsat men aldrig pratat nåt mer.

Blev en riktigt kul kväll faktiskt J. Han kom innan Vincent la sig så de hade lite killsnack i soffan medans jag kunde plocka lite J, Perfekt! Okej, ska jag vara ärlig så gick det kanske inte riktigt så smidigt, Vincent var väldigt skeptisk i början :P. Men sen hade de killsnack :P.

Efter killsnacket så var det nattning på schemat, vilket har varit ett helt projekt den senaste tiden. Men just denna kvällen gick det ganska smidigt.Vincent somna och vi tog plats i soffan framför tv’n, filmtajm!Lite vin och kladdkaka, jag har fått dille på kladdkaka. Det är så gott!!Vi kollade på Grown up och old dogs, kan rekomendera båda! Old dogs var nog min favorit, min typ av humor J!
Efter filmerna blev det lite mer prat, finns mycket man måste ta ikapp 13 år.Herre jävlar, 13 år, jag känner mig gammal!

När klockan var 1, var det dags att skicka hem sällskapet, för då var jag mer än trött.

Slockna innan huvudet landa på kudden.

Kram

Tenta Tajm

Publicerad 2010-12-08 22:54:00 i Allmänt,

Idag hade jag tenta, plugga nästan hela natten till den. Har inte blivit så mycket pluggning nu när plutt krånglat på kvällarna, så jag hade bestämt mig för att plugga in i det sista. Vid halv 11 var jag så in i nordens trött, så jag bestämde mig för att ta en halv kopp kaffe, usch och tvi vale statans dryck det där. Var inte lätt att få i sig den koppen, men jäklar va pigg jag blev. Halv 2 – 2 nångång hoppa jag i säng och där låg jag och vred och vände mig. Somna tillslut för att bli väck 5 av min lilla älskling, behöver jag säga att jag var trött då.

 
Här inne ska det tentas..
Sen gick dagen av bara farten, tentan och efter den blev det lite julklappsshoppande för mig. Försökte hitta några/nån leksak att lägga i plutts julstrumpa men jag fastna inte för nåt :/. Ändå kom jag hem mycket fattigare, känns som om han bara får mjuka paket. Julpappret är säkert roligast ändå :P.




Efter tentan, grymt trött.. Sitter och väntar på "arkiv-gubben", jag är därså ofta så han har koll på vilka ämnen jag ska ha :P

Väl hemma blev det till att äta lite och sen göra sig i ordning för julbordet.

 

Jag skulle nämligen ut och äta med 12 snajsiga arbetskamrater J. Julbordet var trevligt som vanligt, lite trångt men roligt som vanligt.

Jag vet iofs inte vad jag ska på julbor att göra när jag inte gillar nästan nåt av det som serveras. Men det mesta av det jag smaka på var gott, särskillt ”efterrättsbordet” mumma =).



Lägg märke till minen, inte för att kortet under har nån bättre min  :P






kram


Kladdkaka

Publicerad 2010-12-04 00:21:22 i Allmänt,



Har gjort 2 kladdkakor idag, en till mamma och en till mig. Skäms lite över bilden, men jag kom på att jag skulle ta kort först när man tagit av den :/. Detta receptet var mycket bättre än de förra jag prova :).

Här har ni Receptet


Kram


Mini me

Publicerad 2010-12-04 00:06:07 i Allmänt,

Den här ska Vincent stå på hela tiden, peppar peppar så har han aldrig ramlar ner utan kliver av den ganska fint :).





Han ska alltid upp på saker, som tur är brukar han hålla i sig bra :).
Går hur smidigt som helst att byta blöja nu:)
Vincent går in till badrum 7000 gånger per dag nu, klättrar upp och tar sin tandborste, sen står han där och ropar.. Då ska jag komma och tända lampan, sätta på vattnet och ha på tandkräm. Tandkräm får han dock bara på morron och kväll :P.

Min duktiga plutt borstar tänderna :)





Kram

ZZZZZzzzzz

Publicerad 2010-12-03 23:53:38 i Allmänt,

Här ligger min lilla Prins nerbäddad, varje gossedjur har sin plats. Han måste ha kissekatten och nalle phu när han ska sova, annars går det inte! Är han hos mamma funkar det bra med vovven bara :P




Kram

Fynd

Publicerad 2010-12-02 22:59:59 i Allmänt,

Gardinerna i köket är nog mitt bästa fynd än så länge, skitnöjd med dom!
Tänk att jag kunde fynda så, jag har aldrig haft tur med köp förr.

Idag när jag kolla runt på Facebook, så såg jag att köp barnvagn hade tagit hem just en sån fotölj Vincent ska få i julklapp <---- tur igen!!

Ring ring, Magnus vet du vad, jag ser att ni har såna där fina fotöljer :P.
Tur att jag har Magnus, tur att jag har alla mina fina kompisar, det som är synd är att man inte träffs så ofta bara :(. Måste försöka ta tag i detta, måste bara försöka skaffa bil först så man kan ta sig nånstans..

Känner mig nöjd med mina fynd :).



Bild från Köp barnvagn

 barnfåtöljer


kram

Vincent

Publicerad 2010-12-02 22:39:38 i Allmänt,

Vincent har inte varit sig själv under veckan och jag vet inte vad som är fel, börjar fundera på om det är tannebissingar som spökar. Han har vägrat sova under veckan! Han är trött men vägrar sova springer runt och gråter och kastar sig på kuddar och håller låda. Han brukar alltid sova innan lunch, men den här veckan har han stupat i säng vid 5! Lite sent att sova middag vid 5, då är det snart läggdags. En timme har han fått sova då, sen är det samma visa igen, igår somna han vid halv 11 för att sen vakna till runt 1. Jag önskar mig att få sova i juklapp, jag har varit riktigt snäll i år tomten (iaf mot dem som förtjänar de :P).

Idag har varit lite bättre då jag provade att ge honom alvedon, tack gode gud för att det inte är nåt problem att ge honom de. Han har aldrig fått Alvedon supp, utan alltid fått flytande kanske därför han är så duktig på att ta de nu?

Iaf så efter VGG, fick han alvedon och jag la mig inne hos honom för att lugna ner honom. Efter en stund så somna han, klockan var väl halv 2 och gissa vad, jag fick väcka honom när klockan var halv 5. Sliten liten pojk jag har, tog ett bra tag innan han pigga på sig, han bara satt i mitt knä helt lealös och gäspa.

Han är så söt när han går runt och ropar mamma, han ropar så där tonåringsstönigt nästan :P. Ibland ropar han även pappa, vet inte om han snappat upp de när jag kallar min pappa för pappa. Vet inte riktigt vad jag ska säga då ofta blir det Nej, här är MAMMA :).
Vid såna tillfällen kan jag bli ruskigt förbannad, inte på Vincent utan på omständigheterna. Jag tycker han förtjänar ett svar, men de kunde vara värre. Vi har det jättebra och om jag ska vara egoistisk har jag ju världens tur, jag får uppleva allt med Vincent, "vid alla hans första" har jag varit med :). Jag får vara med på allt!
Med handen på hjärtat så skulle jag faktiskt inte ville ändra på nåt.

kram



Vagga gunga gå

Publicerad 2010-12-02 21:18:15 i Allmänt,


Idag har jag och Vincent varit på vagga gunga gå, det var jävligt kallt att gå kan jag meddela! Men man får vara glad över att det inte blåser + att vi slipper slasken när det håller sig kallt.

Vincent satt still i mitt knä under hela vagga gunga gå, tror aldrig det har hänt tidigare faktiskt :P. Han satt still under tiden vi var där nere och sjöng, när vi skulle ha avslutningen i "kyrkan" där uppe så sprang nästan alla barn runt och förde väsen. Tyckte synd om diakonen som fick höja rösten flera gånger, de är vana säger Ann-sofie, barn sitter inte still..

Kan inte låta bli att känna att jag stör och att det är lite oförskämt att springa runt när nån pratar, men vad ska man göra?

Sist av allt när några började ta på ytterkläder kom Ann-sofia på att vi hade glömt att ta en avslutningsbild. Tror det blev en kanonbild, svettiga föräldrar och småkinkiga barn som inte ville sitta i knä :P.
Kommer sakna denna gruppen, vi är några som hängt ihop ett tag nu, ska bli tråkigt att inte träffas lika "ofta".



Kram


 

BBBBRRRRRR...

Publicerad 2010-12-01 00:03:03 i Allmänt,

Fy satan va den här lägenheten är kall, ställer du dig mitt i den så drar det från 3 håll..
Tänder flera värmeljus varje rum för att försöka få upp värmen lite, BBBBBBBRRRRRRRRRR!
Det går några ljus om dagen  :P.

Nu ikväll bytte mina kanaler levrantör eller hur man nu säger de. I brevet stod det att jag skulle få behålla alla kanaler till samma pris, så vart i h-vete är mina kanaler?? Fattas fler stycken :/, får plinga dem imorgon.

Vincent är inne i nån trots period nu, han vägrar sova.. Han bara gråter och skriker, hoppas det går över så vi kan återgå till våra vanliga rutiner. Jag gillar våra rutiner, de passar mig perfekt =P...
Vi får väl enas på mitten typ, imorgon ska han vara i säng senast halv 8, hållertummarna för att det funkar fint imorgon.


Idag fick jag upp mina julgardiner också, ett rum kvar nu :P. Jag gillar rött på julen, helst skulle jag vilja ha det sådär som i tomten är far till alla barnen, massa rött, pynt och myspys :P.


Ignorera stöket i slutet på bordet.

Jag vet, det är finare med långa längder, men av praktiska skäl fick det bli kort i köket :P.


ne nu blir det sängen


kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela