Jennys tankar

Mors dag

Publicerad 2011-05-31 23:49:16 i Allmänt,

Hej hopp!

I söndags var det mors dag och jag blev firad av Vincent från flera håll :). Min syster yster kom hit med ett jättefint inramat kort på Vincent med ett litet meddelande på som min mamma knåpat ihop, fast det var från Vincent då mormor hade bara hjälpt han lite på traven :P.

När jag hämtade plutten hos pappa så hade pappa, Fredrik och Vincent dukat upp med mors dag fika :). Det var de Vincent som hade bestämt sa de :).

Så fick jag filmen Änglagård av plutten också, han är att bra snäll han. Min lilla fina bebis, jo han är bebis :P.

Efter en massa firande så åkte vi hem och väntade på moster som skulle sova här då hon varit och jobbat :). Alltid kul att ha syster yster på besök. Min fina lilla syster ville lämna Vincent på dagis sa hon och de fick hon gärna då det är nog stressigt ändå för mig på morgonen. Så jag gav henne nycklarna och sa hej då till min lille plutt och vet ni vad..

På kvällen när jag kom hem efter lite besök och sånt får jag se att Snälla Syster har tagit disken och tvättat all tvätt. Hon hade till och med märkt Vincents kläder :). Min snälla syster de, blev jätteglad då tvätten är nåt jag nästan aldrig hinner med. Tvättar de helger jag är hemma eller de dagar jag kommer hem tidigt, men det var väldans skönt att komma hem till en tom tvättkorg :). Väldigt skönt att hon struckit på märkeslappen på Vincents kläder också, det är sånt jag aldrig tar mig tid till, förens det är en jättehög med kläder.

Jag har väl sagt att jag har en underbar familj <3

Kram

Vinmys

Publicerad 2011-05-29 11:08:37 i Allmänt,

Jag och Vincent hade en sån mysig dag igår, älskar hans skratt, älskar att få honom att skratta :). Min lilla busunge! Undrar hur mycket tid jag spenderar liggandes på golvet egentligen, varje dag så busar vi och kryper runt låssas-sover, gympar lite och bara myser och det är alltid på golvet.. Mysigt är det iaf.

Efter en mysig dag med plutt så gjorde jag mig iordning och körde Vincent till Morfar, som ställde upp som barnvakt ännu en natt :). Hem och lämna bilen och traska till Malin :). Jättemysigt att träffa tjejerna och töla och äta gott. Malin hade gjort jättegod mat, mumma!

Vi töla om det mesta och många skratt blev det under kvällen.









Maria var också med, men hon fastna inte på kort.



Jag drack Elvis vin, som faktiskt var helt okej..

Casper hade kompisar hos sig som tur var, passa så bra att en av hans kompisar skulle hem ungefär samtidigt som mig :) så jag tog följe med en Simon hem.  Vi kom överens om att kommer det en orm och anfaller så tar jag hand om den, medans han skulle ta alla mördare och våldtäktsmän. Ganska fin deal om jag får säga det själv :P.


Tack Malin för ännu en superduperkväll <3


Kram

Kram kram

50-års festen

Publicerad 2011-05-29 10:20:37 i Allmänt,

Tjoho!

I fredags var det då dax för moster Gunnels 50-års fest, vi hade jätteskoj! Kvart över 3 lämnade vi bygget, men va vi röjjde och sjöng som tokar.

 


Partyklar
Ser ni mobilen??

När vi kom dit så blev det välkomstdrink och en tipspromenad om Gunnel, ja känner inte min moster så väl då jag bara fick 5 rätt av 12.. Väl uppe i partytältet letade vi upp våra platser och satt oss till rätta.








Min lilla gullunge <3



Det bjöds på jättegod mat som kom från Oliven, mums!! Både jag och Vincent åt och åt, till maten så drack jag vatten eftersom Vincent fortfarande var med..
Min lille trötta pojk, sötisen.







Lyx, Perra som lekledare då Vincent inte ville sitta still längre. Vet inte hur många varv han åkte traktor :P.

Runt halv 9 kom barnvakten och hämatde Vincent, det var en trött liten kille som följde med Morfar hem.

Varje person hade fått en prick på sitt placeringskort, så nu var det dags för tävling. Jag hamna i lag sport, som by the way vann allt! Oh yes man är kung på att plocka makaroner med spaghetti, som blev min gren och som jag vann :P, 3p till mitt lag!


Fan, orkar inte kludda mer.. Blå pil är moster, röd pil är bartendern som gick runt och tog upp drinkbeställningar.
De i partyhattar tillhör laget Fredrik och flickorna.


Morfar som var lagledare över lag Björnligan



De andra deltagarna i lag Björnligan


Fredrik och flickorna


Lag dubbelt så bra, där alla hade dubbelnamn. Fast de hade en Åsa och en Stefan som fick heta Åsa-stefan, då några hade hoppat av och inte kom på festen.


Lag Pink Ladies, där moster var lagledare.


Lag Birgitha och Lennart, Där alla i laget hette antingen Lennart eller Birgitta :P. De fick iofs en Stefan som var tvungen att kalla sig Birgitha :P.


Delar ur mitt lag, lag sport.
Maria nånting och Mats Wilander.


Johnny Holm och Emma Igelström



Björn Dæhlie, så var jag, Jenny Kallur..




Broder


Kusin Petra

Under kvällen så fick Gunnel visa sin hurtighet, hon håller på att träna in för olika maraton och tjejvasan (som hon fick av oss i present + presentkort och en dag i skidtunneln :P).

Så hon fick en stor tärning så fick hon hålla på att slå tills hon hamnat på alla siffror och fått göra sin gren. Hon hade tur och slog ganska snabbt en av varje och behövde inte göra 5:ans gren 10 gånger :P.







Rockringen blev populär och jag tror de flesta gjorde ett försök :P, men de korten lägger ja inte upp :P.




Men va fan det går ju inte att ta kort på er, bara massa skägg och hår överallt!!

Dans och röj fram till det ljusna!











Fyllefingrar, ser ni sugröret som fastnat i mitt hår.. undrar hur länge de satt där?? Försvann från min drink efter en vild dans med Petra :P.


Nattamat, mycket uppskattat. precis vad magen behövde :P




Huxflux ville att dansa och det blev trångt på dansgolvet..







Fyllefingrar igen *suck*









multitasking, chipsätande och dansar, prova de ni grabbar :P


Kvällen avslutades med Jag går och fiskar.



Vi lämnar bygget.

Tack moster för en superkväll, med mycket skratt, alkohol och gamla minnen :).



50 +

Publicerad 2011-05-27 12:46:34 i Allmänt,

igår när jag var på MVC, så passade jag även på att boka en tid till mig på vårdcentralen. Jag frågade en av sjuksköterskorna om de kunde sätta upp mig på en tid, så redan innan vi började klämde de lite på mig och beställde en massa prover. Jag fick nog lyx-paketet, de tog hur många prover som helst, klämde igenom hela kroppen och gjorde lite olika tester. Har inte fått svar på alla prover än, men han misstänkte stress.

Vi får se, har fortfarande ont i kroppen och det flyttar sig hela tiden, igår satt det i händerna och ena armen, armen är iofs kvar än. Fast mycket är bättre, illamåendet är kvar fast inte lika kraftigt som förut..


Vi får se vad som händer.


Ikväll är det 50-års fest, min lilla moster börjar bli tant :P
Så det blir party för hela slanten, jag har fått äran att göra tårtor :). Det har gått lite si och så med dom, har svårt att hitta nån design som passat och svårt att få de som jag vill. det slutade iaf med att det blev några enklare tårtor som förhoppningsvis smakar bra då jag provat nya fyllningar efter födelsedagsbarnest önskningar.

Marsipanen på tårtorna blev ganska tunn och naturligtvis glömde jag fuktspärren, så hoppas de står sig tills ikväll.
Skulle ta av locket på tårtformen förut för att ta kort och då jävlas de jävla locket med mig. Handtaget fastna i fel läge så när jag lyfte uppåt blev hela locket snett och dunka i tårtan. Ett stort jack blev de som jag försökte laga, men vacker blev det inte FAN!.

Kort kommer senare då jag inte vill att 50-åringen ska få se dom sist av alla :P..

har ni tur kommer det upp lite kort på mig och mina kusiner när vi svänger våra lurviga :P



Kramen

MVC

Publicerad 2011-05-27 12:22:44 i Allmänt,

Hej hopp!

Igår hade jag en jättebra, kanondag!
Jag fick gå brevid på mördravården :), kan verkligen tänka mig att jobba som barnmorska, jag och 3 miljoner till. svårt att norpa åt sig platserna har jag hört..

Iaf så jag fick klämma på fina fina bebisarmagar, med både 1 och 2 bebisar i. Så spännande att få se det från andra sidan, den endra erfarenheten jag har från MVC är när jag själv gick där med Vincent i magen.

Jag var även med på några inskrivningssamtal, där man fick träffa de förväntansfulla föräldrarna. Jag har liksom missat den biten känner jag så det var roligt att se några blivnade pappor :). Jag var även med på några undersökningar, som var väldigt lärorikt bla så tog vi några cellprov.


Vi hade en del utländska patienter också och det var spännande att se hur det gick till med tolk och hur man löste allt.
Visst ni föresten att man kan lämna in kläder och leksaker på MVC (antar att de funkar på BVC också ?), så de flyktingar ( får man säga flykting utan att det uppfattas som otrevligt lr rasistiskt nu? Jag hänger liksom inte med i svängen där...) här i grums får när det är lite knapert. Jag ska faktiskt ta och rensa nån dag och lämna in en hög med kläder och lite leksaker, de tycker jag ni också kan göra..

Ne nu får jag fortsätta pyssla här hemma, så jag hinner klart inför 50-års festen ikväll.


Pöss och kram





Gnäller lite..

Publicerad 2011-05-23 21:40:54 i Allmänt,

Hej hopp!

Ja tror min kropp håller på att bli knäpp eller så håller jag på att bli tokig..

Det började i lördags natt, jag sov ganska dåligt då jag vaknade av att mitt ena knä gjorde förbannat ont. Vet inte hur många gånger jag vakna, under natten så drog det sig neråt hela tiden så jag vakna av att jag hade ont i vaden också och då hade de i knät släppt. Det drog sig neråt hela söndan och satt sig under foten. imorse när jag vakna hade jag ont på yttersidan under foten och när jag väl kom till Vårdcentralen hade det flyttat sig till precis under tårna. Under dagen så drog det sig ut mot stortå sidan mer och mer.

Det har idag också börjat i andra benet så båda mina fötter värker under foten, lederna värker och det pirrar i hela kroppen. Börja med att i högerarm fick jag ont i lederna, sen spred det sig som sockerdricka i hela överkroppen.. Jag känner också hur en kroppsdel börjar göra lite ont och sen känner jag hur det pulserar i den och jag borde inte känna nåt pulserande i en delen..

Nu sitter jag iaf här och det spirar och pirrar på båda sidorna om halsen, yr i bollen och känner mig skitkonstig. illamående har jag också varit fram och tillbaka, fast det som är mest irriterande är fötterna. Hela kroppen känns skittung och det känns som allt dras neråt.. 

Broder kommer snart som ska hålla lite koll på mig då jag inte törs röra mig när det snurrar som värst.. 


Får nog försöka få en tid på vårdcentralen imorgon för att utreda min konstiga trötthet som kommer varje dag halv 2 och nu fötterna och alla andra knäppa symtom..



Kramen

I Sunne hos Linnéa

Publicerad 2011-05-22 21:36:04 i Allmänt,


Jag och Vincent har haft en sån där mysig helg ihop, han är så fin min lilla underbaring. Jag vet att jag skriver så nästan jämt, men det går liksom inte att låta bli!

På fredagen skulle vi egentligen ha träffat Camilla och Linnéa på eftermiddagen, men Linnéa hade blivit sjuk så vi får skjuta på det. Jag och Camilla har inte setts på en evighet och jag saknar henne så, måste träffas och töla hoppas hoppas vi jobbar mycket ihop i sommar :).
Svårt att få till träffar när de små blir sjuka  hon jobbar och jag pluggar, så är det kalas och tentor , ja fullt upp jämt.

Iaf så på fredagen drog jag och Vincent mot Karlstad, vi skulle sova i stan eftersom jag hade tenta på lördagen. Vincent sov inne hos mamma så han skulle få sova utan att bli väckt, som om de nånsin hänt att han har tagit sovmorgon :P. Jag sov hos syster yster, så vi hade film-mys, fast utan film :P. Vi kollade på Criminal Minds och käkade rostat bröd och drack te, vet inte hur många avsnitt vi hann med innan jag trillade i säng. Klockan ringde halv 7, men jag snoozade säkert till 7. Gjorde mig iordning och gick in till mamma för att äta frukost, Lennart hade som vanligt dukat upp frukosten, det är sån lyx att komma till köksbordet och det är massor av grejer framdukat och man kan välja och vraka vad man vill, MUMS!
Så är det varje helg hos mamma, Lennart han kan det där med frukost.

Göra tenta är väl att ta i, då jag enbart åkte dit för att skriva av frågorna på ena tentan och den andra tog jag med mig som den var. Jag läste denna kursen 09 och kände att jag ville se hur tentorna ser ut nu, vad tar de upp, vilken lärare gör tentan mm. Det är den enda tentan jag ligger efter med, men den tar jag vid nästa tillfälle.

Efter att ha suttit av de där 40 minuterna som man måste sitta, rattade jag mot mamma för att göra mig och Vincent klara för en tur till Sunne :). Vi skulle till Linnéa och hälsa på hennes familj, det var så roligt att se Linnéa och självklart resten av familjen också. Vi töla om allt, va jag saknar henne. Vi pratade en hel del bebis, då hon ska ha när som helst.

Här har ni den vackra magen, den blivande mamman är naturligtvis också vacker.



Vi åt mat, fikade och pratade en hel del massa, dagen bjöd på många skratt :).
Annie var det full rulle på och trodde att det låg en lillebror i magen, hon tog hand om Vincent så bra när vi satt och tölade, torkade upp när han spillde, toirkade honom runt munnen mm de var så söta.

Hennes stora tjej Emilia hade en kompis där så henne såg vi inte så mycket av..
Linnéa har ett så fint tjejnamn också, ett sånt där som jag önskat att jag kommit på själv om jag nu väntade barn.
Skriver de inte här, för det ska inte snos av nån :P.

Vi pratade en hel del namn och jag sa att nästa barn har jag namnet klart på om det blir en tjej. Det blir en Lilly/Lily då, det bestämde jag när jag gick i 8:an och jag viker mig inte där, men så måste man jue komma överens med pappan till barnet också.. Kan bli svårt där, för jag ska nämligen ha det namnet, jag har "levt" med de i tanken sen 8:an och det går liksom inte att ändra..

Vi kom in på det när Linnéa sa några namn som Stefan sagt stopp för :P. Jag får skaffa mig en mesig gubbe lr iaf en som är snäll nog att låta mig bestämma namn :P.


Allt smakar bättre om man hoppar samtidigt :P. Vincent mumsar kärleksmums.


Fina Annie, lägg märkte till att Vincent förbereder sig på att kasta sig över Nalle Phu =P


Nu har han kramkalas med Nalle Phu, och Annie "ritar" på bordet.

Detta får vi göra om snart fast med en liten bebis vid sidan av bordet :). Vi prata om att Pillan kommer hem nångång i Juni och vi kanske skulle försöka oss på en liten grillkväll då.  Det svåra blir att välja datum som vi alla 4 kan på, men nåt ska vi nog kunna hitta som passar.

Fick ännu mera energi av denna dagen :).

Efter en trevlig dag i Sunne rattade vi in till Karlstad för ännu en natt hos mamma. Syster skulle ut med några kompisar så jag och Vincent tog en av extra sängarna hos mamma. Vincent sov jättegott hela natten och håll i er nu, han sov till 10, ja ni läste rätt, till 10!
Det var en trött liten kille jag hade efter allt springande i Sunne och sen en cykeltur med mormor. Jag var inte heller sen med att hoppa i säng, först låg jag brevid Vincent för att han skulle somna, brukar göra det när de är dubbelsäng så han inte kravlar ur :p. Det sluta med att jag somna och vakna till vid 22, gick upp och gjorde mig iordning för kvällen och sen somna jag om ganska snabbt.

Söndagen spenderades med lite biltvätt och häng hos moster, lite bus i lekparken blev det också.

Ne nu blir det snart sängen för mig

pöss och kram





Kram


Fika med Malin

Publicerad 2011-05-22 20:59:08 i Allmänt,

Hallå alla glada!

Nu känns allt mycket bättre efter lite prat så löser man mycket!


I torsdags så fick jag sluta tidigare, då det inte fanns särskillt mycke för mig att göra, LYX! Jag passade på att ta en runda på det trånga Apoteket, innan jag hämtade Vincent.

 Vem ur Apotekspersonalen tycker det är smart att ha en kassa precis vid ett stort fönster?? jaja..

Efter hämtningen på dagis så drog vi vidare till Malin, hans fina gudmor. Alltid lika kul att träffa henne och hennes familj :).  Vincent hade jättekul och hade grabbsnack med Fille på altanen, han gosade med Bam, lekte med Jossen och kolla in Caspers rum utan att möblera om i hans garderob :P.

Anna och hennes lila H på 4 månader kom också förbi, behöver jag säga att jag är bebissjuk. Nu när många vänner ska ha bebisar så blir jag ännu mer bebissjuk, om jag ska vara självisk skulle jag vilja ha en nu direkt.. Fast det vore inte så klokt då jag varken har råd lr orken till att ha en bebis till själv.

Nu tappade jag tråden som ni märkte :P.

Så jag snosade lite bebis iaf, åh så söt lilla H var :).

När det var dags att gå hem blev det ett långt hejdåande, Vincent skulle nämligen runt till Malins alla grannar :P. Så var han naturligtvis tvungen att titta på Bam och undersöka lekstugan :P.

När vi väl började traska hemåt så var vi mätta och belåtna för snälla Malin hade nämligen bjudit på både mat och fika. Tack snälla Malin!

På vägen hem så träffade vi Johanna och stannade och pratade lite, vi har jue barnen på samma dagis :).  
Sa hej då efter en stund och fortsatte traska hemåt då mötte vi Cissi och blev och vi stod och pratade hur länge som helst. Vi ses så sällan så när vi väl ses måste vi töla om allt :), gu va roligt vi haft, saknar denna goa pingla.
När vi står där och pratar så kommer Johanna och joggar förbi - Men har du inte kommit längre. Då har hon hunnit med att jogga och jag har inte ens tagit mig hem :P haha.

En perfekt dag, behövde energi och det var precis det jag fick, så fina vänner har jag :).

Kort får ni kika på i Malins blogg..


Kram kram

Klag

Publicerad 2011-05-18 21:00:23 i Allmänt,

Tjoho!!

Under dagarna knallar jag runt på vårdcentralen i Grums, mycket roligt kan jag meddela er :)!

Jag sitter med och lyssnar på rådgivning och tidsbokningar, vilket jag tycker är väldigt lärorikt. Vad ska man snappa upp som "akut", vem behöver läkartid, vem ska till sköterskan mm.

Idag var jag med på planerad mottagning och diabetesmottagningen, man får se väldigt mycke!
Jag har även varit på akutmottagning och fotvården.

Har jättekul på VFU'n, allt funkar här hemma okej lite mer tid till städning skulle man kunna önska men, den tiden får Vincent iställe! Jag älskar att jag både kan lämna och hämta på dagis :), vi har fått rutin på det mesta nu och det är så skönt att inte krångla nåt mer. Ingen annan som måste hämta eller lämna, eller sova över mm.

Men på övriga plan är jag så trött, jävligt deppig faktiskt. Det är sällan som gråten är långt borta, jag vet inte ens vad det beror på, jag kan inte skylla på sömnbrist. Jag är bara trött och det går liksom inte in att jag är de, jag är så jävla trött på att stå själv.


*suck*

Mardröm

Publicerad 2011-05-15 22:55:49 i Allmänt,

Flera nätter nu har jag drömt att de tar Vincent ifrån mig, hemsk tanke!!

Kan säga att när jag vaknat och ser mitt lilla underverk känner jag mig otroligt lättad :).

En gång var det mitt ex R och hans mamma som kidnappade Vincent..

Det började med att en tjej kom hem till oss i Slottsbron och hon såg så lurig ut (detta var en vi kände kommer bara inte ihåg vilken tjej :P) och hade min brors ryggsäck. Vi ryckte den ur näven på henne och hitta en bomb, jag hann springa ut och det så Poff i köket och sen kom ett eldklot.. Jag kämpade med att dra ut min skadade bror och hittade Vincent och fick med han ut. Sen fick jag se den luriga tjejen sitta och stor flina vid köksbordet, sen hörde man Poff Poff Poff Poff från hallen på nedervåningen, sen ett jätteeldklot och under detta eld klot passade de på att kidnappa Vincent. R var nämligen helt säker på att han var Vincents pappa :P. Blev värsta jakten för mig, när jag letade och försökte få tillbaka min lille son.
Lyckades hitta R¨s mamma, men hon visste inget sa hon ändå hade hon massa kort på min Vincent..

Vaknade innan jag hittat Vincent, vet inte om jag vaknade av att jag gråt, men det var otroligt skönt att se Vincent ligga i sin säng och sova.

Andra drömen var det familjen som glömt att hämta Vincent från dagis och istället för att ringa mig hade personalen ringt socialen som hade kommit och hämtat Vincent. Först när jag ringde hem för att se hur de hade gått med dagishämtningen,  sa både pappa och Fredrik att de hade inte hämtat Vincent. Jag sprang ifrån Psyk och kastade mig i bilen och körde till dagis. Mötte personalen som sa att socialen hämtat honom och det var det ena med det andra. Vet inte var det var för dagis men det hade en bro till ingången :P.
Iaf så fick jag kämpa och slåss för att försöka få tillbaka Vincent, vakna innan jag vet hur de sluta. Plutt låg brevid så jag var bara tvungen att lägga mig lite närmare och hålla om honom innan jag somna om.


Hur skulle jag klara mig utan min lille prins?


Pössen




Helgen

Publicerad 2011-05-15 22:34:38 i Allmänt,

Igår satt jag bänkad framför tv'n i Borgvik, redo för att kolla på eurovision song contest. Jag, Bark, Broder, Marie, Christer och Lasse. Okej då, det var bara jag som ville se de, men vi satt där allihop :P. När omrötsningen började spelade vi TP. Jag och Bark var ett lag, ett dåligt lag, jisses vilka frågor vi fick. Fredrik och Marie fick "barnfrågorna" och vann överlägset :P.

Trevlig kväll, med tv-tittande, spel, vin och trevliga människor :).












Idag så hade jag sovmorgon, snälla mamma hämtade Vincent dagen innan så jag skulle kunna ha en slagerkväll :). Vaknade strax innan 10, drömmer så mycket konstigt nu för tiden..
Sen grejade jag en del här hemma innan jag for mot staden för att pussa på min lilla prins. Min fina fina underbara älskling! 
Väl i stan så dög inte jag, det var bara mormors famn som passade, men sen blev han mammig igen, mitt lilla hjärta.
Efter lite mys, mat och fika så tänkte jag passa på att städa bilen. Det slutade med att jag tog alla bilarna när jag ändå var igång. Så 4 bilar har fått alla rutorna putsade på både in och utsidan, de är dammsugna och lite halvurtorkade... Det började regna, vilket var lite typiskt då jag började med att putsa alla rutorna :P.  jaja det blev bättre än innan ändå.

Imorgon börjar nya VFU'n, ska bli spännande, fast jag vet inte när eller vem jag ska träffa. Hon som har hand om studenter skulle ha ringt mig i fredags, men jag har inte hört ett dugg. Så jag får väl knalla dit runt 8 och se efter om nån saknar mig :P.


Kram kram

Tävling

Publicerad 2011-05-13 10:17:02 i Allmänt,


<bild från http://www.tlcsverige.se/tavling>

Hörrni alla skoälskare ni har väl inte missat denna tävling?
Ni måste prova lyckan, ni också!
Lyckan skulle vara total om jag vann, har alltid sagt om jag skulle vinna massa pengar blir första besöket i en skoaffär :P.
Ni får klippa och klista in länken själva för det är jag för lat att fixa åt er :P


Kramen




Påskpresent

Publicerad 2011-05-12 14:39:51 i Allmänt,

Har jag visat påskpresenten plutt fick av tant Barbro?






Bilen är mer röd i verkligheten, så det är jue mammas bil :).
Han sitter och grejar med den jämt, öppnar dörrarna och berättar att där sitter mamma, där sitter momor, där sitter moster, där sitter mobror, där sitter morfar, (Nipha och Anders är också med ibland) och där sitter jag. Vagnen har han i bagagen :P. Han varvar oss hela tiden, oftast är det bara 4 stycken som åker bil :P.

Min lille bus!


Pöss


"Träning"

Publicerad 2011-05-12 14:25:59 i Allmänt,

Jag har träningsvärk precis överallt tror jag, inte efter springningen utan efter morrongympan. Nu jäklar ska här tränas, får väl tacka Magnus som är så dryg mot mig, så nu känner jag bara "jag ska nog visa han!".

Att springa går faktiskt bättre och bättre, fast det är inte på långa vägar bra. Men vi har börjat och det känns inte helt omöjligt att vi faktiskt tar hela varvet snart. 3 gånger i veckan är vi ute och svettas och flåsar och det är faktiskt kul, jag som aldrig springer. Okej kanske inte överdrivet kul, men det käns bra att få komma ut.

Nån som har lust att börja styrketräna? Jag skulle vilja komma igång, men kan inget. Sen vill jag inte träna själv för då blir det så svårt att ta sig iväg..

Jag behöver nån som vet hur man gör, ja jag är lat och orkar inte googla mig fram till de. Jag vill ha nån som står brevid och säger 10 till sen tar vi den maskinen.
Känner ni nån sån eller är du en sån??

Tänkte börja med 2 gånger i veckan, va tror ni om de?

De var nog allt, för nu!

Pöss






VFU

Publicerad 2011-05-12 14:16:52 i Allmänt,

Tjoho!

Så igår gjorde jag min sista dag på psyk :(, det är nu det börjar bli roligt och patienterna känner igen mig och har fått förtroende för en och då ska man sluta. Sista veckan har varit kanon! Jag har lärt mig otroligt mycket, träffat människor med tragiska händelser i bagaget, människor som lider nåt otroligt över sin situation och sjukdom.
Fina människor som hamnat fel, som inte fått hjälp i tid, som inte har föräldrar som kunnat ställa upp osv. Detta är sjukdomar vem som helst kan drabbas av, bara att vissa är mer sårbara än andra.

Om jag tuffar till mig och lär mig mycket mycket mer så skulle jag nog kunna tänka mig en framtid inom psyk.

Idag hade vi seminariet också, så det betyder att jag är hel ledig fram till på måndag då Vårdcentrals-placeringen börjar. Jag har lyxen att få vara i Grums också, nära och bra ingen mer restid, jag ska njuta varje dag och tänka på alla pengar jag spar på att låta bilen stå.

Inga fler parkeringsböter *jippie*.

De jag hoppas på är att folk inte tycker det blir för känsligt att ha med mig som ska titta, jag menar Grums är inte så stort. Jag ska få vara på lab en dag och en dag på BVC, så det ska bli spännande :).

Kom på att jag måste ringa Arvika och få slutbedömningen bara, så ev blir det en sista tripp till dit.


Pössen och kramen

Svammel

Publicerad 2011-05-04 23:46:43 i Allmänt,

Hej hopp!

Nu var de förbannade boten betald, skitparkering :P.
Parkerar på ett annat ställe nu, jag får iofs gå lite längre men det är de helt klart värt.

Gissa vad jag och en av mina tokar har gjort, jo vi har börjat springa. De ni, de trodde ni väl aldrig om mig som bara springer om jag blir jagad.
Nu gör jag det mest för att bevisa för min killkompis att jag visst kan! Hur svårt kan de va liksom..
Vi sprang inte hela vägen utan det blev mer springa, gå springa, gå, men vi är på gång iaf.

På freda ska vi ut igen, tror jag iaf, jag måste kolla halsen igen. halsen är inte bättre fast jag käkat tabletter, öronen värker iaf inte så mycket..

Händer inte så mycket, jag gör min psyk VFU på nya huset vid csk, lite tur att Klaragården flytta så jag slapp leta upp ett nytt ställe. En intressant plast att vara på, men samtidigt väldigt svårt tycker ja.

Min Valborg var föresetn toppen, jättekul kväll med mina glada grabbar :). En kväll med några överraskningar :P.

Ne nu måste jag hoppa i säng imorgon blir det upp och fixa grejer inför skolan och kalaset på lördag.

Pöss och kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela