Jennys tankar

Det var inte igår..

Publicerad 2010-11-29 23:35:14 i Allmänt,

Nu har jag bläddrat i fler album och eftersom ni aldrig får nåt intressant att läsa nu för tiden, så får jag väl bjuda på några gamla kort (nya kort när jag är ute och flänger existerar tyvärr inte :P).
Här har ni lite blandade kort iaf.

Är ni riktigt snälla kanske det dyker upp ett mycket snyggt spice girls kort :P.

Ignorera datumet, då jag har nördat igen och fotat :P.




Sommaren jag träffa kilspöjkera, här har vi fest i kil i Christers stuga. Jäklar vilken rolig kväll det var :).









* Han i gult var föresten min dåvarande pojkvän...











Jag och "min" baldate, jag och en kompis ville inte gå med nån okänd så vi fick igenom att vi bägge fick gå och sitta vid honom. Vi hamna föresten vid snyggingarnas bord och särskillt en klasskompis var väldigt nöjd :P.


Hoppas detta är okej nu, inte många jag har kontakt med ur klassen.. Men här har ni några av oss ur SMBF..







Just de, jag funderar på att bli mörkhårig igen...




Säkert första och sista gången dessa 2 sjöng en duett på finska :P


Kareoke kan inte bli tråkigt..



Det var allt för nu


Kram

Vincent

Publicerad 2010-11-29 23:07:19 i Allmänt,


Tror det är dags för en klippning snart, min lille plutt börjar bli långhårig igen








kram

Kyckling

Publicerad 2010-11-29 22:48:25 i Allmänt,

Jag har börjat veckohandla och har gjort menyer för 2 veckor framåt, känner mig duktig :P.

Det jag undrar över är om nån av er har nåt gott kycklingrecept, gärna nån kycklinggryta som sköter sig själv eller nån kycklingrätt som man gör i ugnen.
Jag vill att det ska vara "enkla" grejer i den, sånt man har hemma, inget man springer och köper för att använda en gång och sen kasta. Helst inte för starkt då Vincent ska äta utav de.

Det står nämligen still i mitt huvud och jag hittar inget som jag direkt fastnar för i mina kokböcker, har ni nåt ni provat eller brukar göra så får ni mer än gärna skriva ner receptet.


Kram kram

lite smått och gott

Publicerad 2010-11-29 22:37:21 i Allmänt,

Hallå hallå!

Nu blir det ett hoppigt inlääg mycket att ta upp och berätta, ni vet jag är jue ute och flänger så det finns mycket att berätta :P.

I Fredags skulle jag egentligen ha varit på vin-kväll hos Anna, men jag började må dåligt på tordagnatt. Inte spytt nåt men hulkade och mådde pyton. Fredan samma sak + några toabesök, så det kändes som en dum ide och chansa och kanske smitta ner alla på vinkvällen.

Mamma skulle ta Vincent så jag skulle ligga på soffan hemma och försöka plocka lite och damma, det blev inget utav de. Jag fick börja med att köra Bark, Broder och Fesk till staden, när jag kom tillbaka till Grums igen började bilen skaka och var jättekonstig. Fick svänga in vid gruvan och ringa Lennart, han sa att jag skulle köra hem till mamma och det var knappt att jag tog mig dit. Bilen dog hela tiden och den orkade knappt uppför backen på 2:ans växel.. Så min ensamns hemma-kväll, blev en kväll hos mamma, inte helt fel de heller, fast jag känner att jag behöver vara ensam ibland.

Ensam ibland tänker ni, jag är ensam jämt jue, töligt det med kan jag meddela. Särskillt på kvällarna ( ja, jag säger emot mig själv nu :P), men jag kommer tappa svenska språket snart. Jag får aldrig prata och diskutera tv-program, dagen som varit och allt sånt.. Jaja hellre ensam än att nöja mig med nån som inte är värd mig! Skulle aldrig stanna hos nån bara för att slippa vara ensam, jag och Lasse diskutera detta en gång och han har så mycket bra saker att säga.

Så sovmorgon blev det ingen, mamma kom iofs upp och tog Vincent men jag hade redan vaknat till så jag kunde lika gärna gå upp, men jag längtar till nästa sovmorgon.

På lördan så traskade jag, Vincent och mamma på skyltsöndan, det var så mysigt, fast SVINKALLT! Nu när mamma bil är trasig (som förhoppningsvis är fixad idag), så får man gå i kylan.

Jag vann föresten en chokladkaka, servetter och servetthållare, en ljuslyckta, sen köpte jag sockar av Pillans mamma och en grej av Malin och Linda.



Söndan var det Beck som vanligt, varma mackor blev det också :). Fast jag såg inte så mycket av Beck, jag passade på att smita iväg och handla när jag ändå hade brorsan här. Morbror är storfavorit för Vincent, han ska bli bärd av Fredrik coh sitta i hans knä hela tiden. Idag när jag skulle göra välling åt Vincent så kom de ut och tittade och Vincent krama Fredrik så hårt så hårt, precis som släpp mig inte till mamma nu :P. Så jag är inte direkt ororlig för att Fredrik inte skulle duga om Vincent hade vaknat medans jag storsa i affären.

Mina gardiner kom idag också yay :), imorgon kväll ska det upp.


Jag tycker det är viktigt med genus-tänket, fast ändå är jag en bakåtsträvare som vill att varje familja ska få bestämma över föräldradagarna, jag vill att Lucia ska vara en tjej, jag vill att tomten ska vara en kille och jag vill att det är bara killar som ska kunna bli kungar och prinsar, precis som jag vill att prinsessor och drottningar ska vara tjejer med diamanter, kläningar och tiara.



Kram kram

Det var en gång för länge länge sedan :P

Publicerad 2010-11-25 23:28:12 i Allmänt,

Tjo!

Sova? Skrev jag de?? Neee??

Kollat i gamla album och jag bjuder på några kort. tyvärr har jag ingen scanner här, så jag har nördat och fotat korten :P. Behöver ingen kommentar på de..

Ser ni föresten halsbandet, fick det efter min farmor och som ni ser tar jag aldrig av mig de..


Här har vi förfest hemma hos mig, vi hade så jäkla kul så förfesten drog ut på tiden :P.
Men tillslut kom vi iväg till Slottsbrons folkeshus där Arron hade fest :).



Fest i folkesthus, fast vid ett helt annat tillfälle.. 2 gamla klasskamrater till mig är också med på kortet, GO Slottsbron typ :P.



I stan och tittar på påskparaden



Jaja man kan inte vara snygg jämt, kolla in ögonbrynen.. Just precis de syns kanppt :P. Här har iag jag och Peter snustävling, inte den bästa tävling jag har deltagit i :P. Fest i segmon hos tvillingarna var det iaf :).



Jag och Felle på nån fest vi hade hemma..



Jag och Magnus, sommaren vi lärde känna varndra.. En av mina roligaste sommrar hittills :P.



Påväg till Kil på Pillans klassfest, jag vet inte vad jag gör för min :P



Lila hår hade jag också ett tag... Ska leta upp ett kort från mina rosa perioder också :P



Världens bästa Pilla och jag :).


Skoköpet och andra händelser :P

Publicerad 2010-11-25 22:52:12 i Allmänt,

Idag så tog jag och Vincent en tur till skoaffären och kika på skor, hade fått för mig att han behövde nya skor.
Trodde dom han hade var alldeles för små, så jag fick nästan lite ångest när gubben som mätte foten kolla skoran :P. Men det var ingen fara, han kan ha dem ett tag till, fast jag köpte ändå ett pax-skor som Linda tipsat om.

Vi pratade nämligen skor på babycafét sist, ammning är också ett ämne som kommer upp titt som tätt :P. Iaf så pratade vi märken och hur mycket pengar man behöver lägga på ett par vettiga skor. Pax och kavat var de märken som kom upp och ecco, ecco känns ganska avlägset med min plånbok.

Jätteviktigt att barn har bra skor. Pax blev det denna gång för Vincent hade för höga virster för att ens ta sig ner i ett par Kavat. Så han fick ett par precis likadna som H, tack vare att snälla Linda tipsat mig.

Veckan har även bjudit på en liten fika stund med farfar Lasse, alltid lika trevligt. Vincent och farfar busade och tittade på grejer :).

Jag har också haft lite tur i veckan, ni vet att boxer ska lägga ner sitt tv via bredbandet här, så fick papper om att vi fick ha det gratis fram till sista december. Snål som jag är så tänkte jag inte skaffa nåt nytt förens efter den tiden, men jag har tittat lite på vad andra har att erbjuda. Har inte hittat nåt ställe som har alla de kanalerna till de priset som jag har nu, men gissa vad.. fick brev om att kramnet tar över och jag får behålla alla kanaler till samma pris, bra att vara snål ibland :P.

Sen satt jag och leta julgardiner, hitta några som jag sååå gärna ville ha, men jag tyckte de var alldeles för dyra. Kolla runt lite mer och tänkte att jaja kan väl lika gärna kolla de vanliga sidorna också.. Gissa vad, precis de gardinerna jag ville ha fanns i fyndhörnan på ett av de "vanliga" postorderföretag, har jag tur eller tur, så nu är de hemklickade och jag går och väntar på paket.


Lite sämre är det med "hälsan" jag inge allvarligt eller så tror jag iaf.. Mår lite illa idag iofs, men jag är inne på 5:e veckan nu med med ont i "magen", ska ringa VC varje dag men det är alltid nåt som kommer imellan och jag missar tiden att ringa på..

Ne nu har jag svammlat nog, nu blir det att hoppa i säng..

Kramen

stan

Publicerad 2010-11-25 11:31:45 i Allmänt,

Igår så packade jag och Vincent in oss i bilen för att brumma in mot staden, vi gjorde en liten avstickare till Slottsbron för att hämta upp morbror a.k.a Vincents stora favorit :).

Vi skulle leta julgranar, jag ska ha en plastgran i år för Vincent smakar fortfarande på en hel del. Hittade ingen fin, eller jo det gjorde jag men de kosta 800 spänn, glöm de sa både jag och min plånbok! Tänkte att jag ska försöka haffa en efter jul om det finns nån kvar, iår får jag låna mammas :).

Hittade lite andra julgrejer iaf, så snart ska vi börja jula till det på riktigt :).

Påvägen in så höll en jävla dåre på att preja mig av vägen, han låg i ytterfilen och körde om och fick för sig att han skulle in framför mig. han blinka och svängde bara in, jo bilen passade fint i den luckan, bara det att dåren hade ett långt jävla släp som höll på att putta mig i diket. Och ska man köra in framför en bilen kanske man ska se till att börja svänga när man kört förbi bilen helt, fast de  tyckte nog dåren var onödigt som börja ratta in innan han ens var förbi med hela bilen.. NÖTTER!!
jaja jag fick bromsa in hårt, så inga större problem så, men ska man köra som han, så lär det hända olyckor.

Efter shoppandet i staden så for vi hemåt, jag och plutt följde med Fredrik hem. Plutt busa med morbro som bara den, sen när fredrik blev trött och skulle lägga sog och sova, så stängde han in sig på sitt rum. Då stod min lilla älskling och stortjutandes bankade på dörren, han är för söt.


Ne nu vakna han så nu ska vi börja med maten..

Pöss och kram

platser..

Publicerad 2010-11-25 11:02:25 i Allmänt,

Hejhopp!

Kommer en bättre uppdatering ikväll tror jag :P.

Tycker det är lite jobbigt att skriva nu när jag inte vet vilka som är här inne och snokar, allt kan tolkas fel. Men så är det när man är intressant :P.


Så idag har jag ringt skolverket efter att Linda tipsa mig om de, fick reda på att jag har ingenting att säga till om. kommunen ska ta hänsyn till vissa skäl, men det bestämmer kommun själv vad som gäller, sa att då gäller inte mitt för de vill inte ens notera de nånstans. Ja då är det tyvärr så sa han, va helt grinfärdig för jag är så trött på detta. Jävligt lätt att sitta på andra sidan och säga vad jag ska göra, när de själv slipper gå igenom allt. Han sa lycka till och vi la på..

jo tjena tänkte jag och insåg att jag har 2 alternativ, ha längre studieuppehåll och försöka få föräldradagarna räcka ytterligare ett halvår eller flytta från kommunen.
Tänkte att jag gör ett sista försök att prata med dom..
Ringde kommunen igen och fick denna gång prata med en underbar människa,  som helt förstod att jag inte ville ha det så och noterade detta och skulle se vad hon kunde göra. ÄNTLIGEN, en människa som är förstående! Hon kan inte garantera nåt, men nu finns det iaf anntecknat så de förhoppningsvis tar hänsyn till de :).

Sen tänkte jag, varför ska jag krångla med det här, dom borde ha samma inställning som jag till det här. Dom borde också va på kommunen och tycka lite (vad vet jag, det kanske de är..)...


Äh vi får se vad som händer, jag och x antal till håller tummar och tår iaf..

Känns bra att det finns anntecknat iaf :).

tjing tjong!



Julsånger

Publicerad 2010-11-21 23:12:44 i Allmänt,

Hejsan hej!

Precis sett på Beck med mina grabbar som, fin tradition vi skapat :P

kladdkakan blev kanon, så hjärtformen är invigd :P

Nu till frågan då..

Jag spelar nästan jämt samma julcd, har en favorit (av de få jag har), så jag skulle vilja ha lite tips på bra julcd-skivor. Gärna med blandade artister som sjunger.

Vad har ni för favoriter?


Kram


Vår dag

Publicerad 2010-11-18 22:48:46 i Allmänt,

Vet ni vad, ja hoppas ni sitter ner för annars kommer ni åka i golvet :P. Håll i er nu.. Jag fick väcka Vincent i morse, kvart över 9 väckte jag honom, det har typ aldrig hänt! Jag fick sovmorgon, jag duschade i lugn och ro, jag åt frukost utan att behöva dela smörgåsen med nån annan. Ja att dela smörgåsen är gulligt typ 375 gånger, sen tröttnar man och trycker i sig allt fort om attan för att få nåt över huvudtaget.

Jag sminkade mig och klädde mig i lugn och ro, hör här då, jag  gick på toaletten utan att någon låste upp dörren och puttade upp den och det var inte igår de hände kan jag meddela :P.

Blev dock lite stressigt för att hinna till vagga gunga gå i tid, men de gick de med :P. Var full fart på Vincent hela tiden, han vill sitta i knä först efter fikan.
Min lilla bebis röjer runt när alla de andras sitter fint i knät, ja de sitter iaf stundvis i knä, jag får jaga min över högt och lågt känns det som. Gympingpass för mig :P. Försöker jag tvinga han att sitta still ålar han runt och böjer sig som en ostbåge. *svettig mamma*

Efter Vagga gunga gå, hämtade jag ut mina skor, 3 par stövlar. Ja behövde nya vinterskor och på nåt sätt så låt det som en bra idé att köpa 3 par stövlar. Nu känner jag mig fattig, fast jag har varma fötter så de var nog värt de :).
Sen for vi till kil för att laga mat med Magnus, lax stod det på menyn idag. Efter några timmar hos Magnus for vi vidare till stan för att hämta upp mamma mutter..

Ja de var min dag, nu är jag apans trött så jag ska ta och hoppa i säng.

Natti natti

Kram

Christer

Publicerad 2010-11-18 22:11:18 i Allmänt,

Idag den 18/11 skulle christer ha blivit 62 år, Hipp Hipp Hurra!

Jag, mamma och Plutt var ut till graven och tände ljus och sjöng en liten truddelutt, vi passade även på att tända ett ljus på mormors grav.

Grattis Christer :)!


Kram

Brrr

Publicerad 2010-11-18 21:51:33 i Allmänt,

Jag och plutt skulle åka hem till morfar och hälsa på, iofs visste vi att han egentligen inte slutat än, men va fasiken..

Svinkallt var de och ingen nyckel hade jag med mig, knacka och plinga som bara den för att försöka väcka min lille lillebror. Min bror sover som en stock! Det är stört omöjligt att väcka honom, ringde pappa och fråga om han snart skulle vara hemma. Han var 10 minuter bort, så jag och plutt skutta in i bilen igen, drog på värmen i full karriär. .



Självklart så fick han sitta i farmsätet och trycka på alla knappar han ville, eller han fick sitta i framsätet, alla knapptryck var mer ett beslut från hans sida :P.

Själv muttra jag över att alla bilknappar promt ska lysa och vara lätthittade för små busiga pojkar..



Kram

Mums

Publicerad 2010-11-18 21:33:00 i Allmänt,

Har glömt att visa, vad vi käkade i söndags efter varma mackorna.






Det slår ju inet en marabou digestive, men helt klart värt att smaka :P.


Kram

Farfar

Publicerad 2010-11-17 22:02:53 i Allmänt,

Jag var hem till pappa och hämtade några av min album, va kort man tog förr. Jag fota jämt, kul att kolla alla gamla festkort.. Såg att jag har jue faktiskt haft riktigt roligt :).

Hittade även ett kort på min fina farfar, det är ifrån när mina kusiner döpte sina första små döttrar.




Va jag saknar honom!



Kram

Söndag

Publicerad 2010-11-14 23:52:00 i Allmänt,

Idag har det varit fars-dag, det är det väl ingen som missat lr?
Vi tjuvstartade och firade lite igår redan :P.

Var hem och fira pappa lite idag också. Efter att Vincent mumsat käk hos morfar drog vi till staden för att kolla på skor. Titta på skor med en liten Vincent var inte det lättaste, rena rama gympingpasset skulle jag vilja säga :P. Innan jag började kolla gick vi 4 varv inne i affären, inte kunde vi stå still och kika på nåra skor inte. Efter varven bestämde jag mig för att kika på skorna och ha Vincent på armen, kändes som en smart ide, de första 5-10 minutrarna, sen gick det utför. Försökta ta med lite olika skor och gick bort till en bänk, ner med plutt på den, muta han med min mobil-sitt still här nu. Jag provade dojjor i räserfart innan han skulle tröttna på att skicka iväg massa tomma sms till folk, nåt som han är förvånadsvrt duktig på :P. Till slut tröttna jag och vi for hem till pappa igen.

Nästa gång tänker jag släpa med mig vagnen :P.

När vi ändå var hos pappa passade jag på att bada Vincent. Sen blev det Mord och inga visor, jag gillar de programet, när jag ändå håller på att prata tv program kan jag medela att jag även följer Hem till gården och med följer menar jag tittar när jag har tid typ :P.

Kvällen har spenderats som varje söndag kväll, nämligen så här:








Barkus med te-påsarna, skickade efter lite produkter från ett ställe och fick ett varuprov på choklad/chili te som vi bara var tvungna att prova.


tonfiskröra *mums*


Broder var här


Lägg märkte till hur vi spar på disk, en kväll som denna :P.


Skitstark dipp, Bark gillar kryddor på allt :P

Ja de var allt för nu


Kramen


Favoriter

Publicerad 2010-11-13 23:40:21 i Allmänt,

Har sett några andra bloggare lägga upp sina favorit saker, så jag tänkte ta och härma dem (Milla

är en utav dem).

Här är några av mina favoriter iaf:


Några av änglarna, änglar hittar ni lite över allt i lägenheten. Vanligtvis står de inte i fönstret, men på deras ordinarie plats kan man inte tända ljus i dem :/.


hmm tycker inte det ser så där snett och vint ut i verklligeheten??
Jaja det är mätt och vattenpassat in, men nån tavla har vickat på sig under dammning som ni ser :P.
Och efter snart ett år i lägenheten har jag fortfarande inte fått upp nåt 6:e kort, ja det går inte fort på landet :P



Lampan efter farmor och farfar, är egentligen inte min stil, men jag tycker den är fin och finare blir den eftersom farmor och farfar ägt den.


Kommer nog in fler bilder nån dag, men nu ska jag hoppa i säng..



natti natti


Plugg och kalops :P

Publicerad 2010-11-13 23:08:00 i Allmänt,

Igår så tog min snälle far en semesterdag, så jag skulle kunna åka in till kau. Var riktigt kul att få trippa runt där igen :). Sprang på Lisa och fick mig en pratstund, sen sprang jag på Nina så vi töla och luncha ihop :).

Blev en riktigt rolig lunch iaf! Strax efter 2 så drog jag från kau och brummade till mamma vi skulle ut och shoppa. Mamma spontanshoppa en soffa för x antal tusenlappar, men det var en riktigt fin soffa :). Jag gjorde inte av med riktigt så mycket pengar, hitta inget typ.

Efter shopping brummade vi hemåt, släppte av mamma i grums och jag for hem till pappa. Min granne skulle ha fest, så vi passade på att övernatta en natt till hos pappa.

Idag  har det inte gått i många knop heller, pappa ville köpa pizza, men icke! Jag bestämde att han skulle äta riktig mat, min far har nog inte lagat mat sen i påskas :P. Jag gjorde iaf kalops och räkna kallt med att pappa skulle ha soja och mjöl hemma <-- big mistake. Jaja det blev bra ändå.. Vincent blev glad, han älskar kalops.


Glott lite på tv och runt 6-halv 7 tittade farfar Lasse förbi, så Vincent passade på att ge honom farfarsdag presenten. Tog de sista som var kvar i affären, jag tyckte lyktorna var jättesöta så morfar och farfar fick en varsin. Lasse tyckte jag hade blivit smal (smalare), sug på den du Magnus!

Jag och Vincent drog oss hemåt och han var i säng lite efter 8, så jag hoppas han sover lite längre imorgon.



Myser med morfar










Pöss och kram


Dröm

Publicerad 2010-11-13 21:58:18 i Allmänt,

Inatt så drömde jag en massa konstigt, bla så träffade jag min drömkille :P. Han bodde i vikningshede och jobbade på eon eller elgiganten, vi höll på att spela in en reklamfilm, det var så vi träffades :P. Snygga armar hade han också! Han hade ljusbrunt hår och var helt perfekt :P. Han var inte alls min typ av kille, nästan lite pojkband över honom -ni vet frisyren, stilen mm.

Jaja, undrar om det betyder att jag kommer hitta kärleken snart :P



kram

snö, snö och mera snö :)

Publicerad 2010-11-10 23:01:45 i Allmänt,

Har precis tölat med pillan i 1,5 timme, precis vad jag behövde en kväll som denna!
Hon kan lyfta upp den mest deppade person, skrattar alltid med henne. Det är min Pnillurp de :). Saknar den pinglan som bara den, får hålla mina egotummar på att hon och Roger flyttar hem till Värmland igen :P.
Klockan bara susade iväg så jag missa hela Grey's anatomy, fast det var det helt klar värt :). Så tittar på Nurse Jackie istället :P.

Vad ha hänt annars idag då?

Jo plutt och jag har varit ute och busat och vad han njöt! Han skratta högt när han sprang runt i snön, min fina lilla pojk de :). Han skratta som en tok när han åkte pulka, förutom när pulkan välte och han såg ut som en snögubbe i ansiktet (för då skratta jag :P). Härligt att se honom så glad, iofs är han glad för det mesta.

Han är så go, han har börjat komma och ge mig spontankramar och pussar (okej pussar har hänt en gång än så länge, men vadå, måste jue skryta lite :P), precis som han ser att nu behöver mamma en kram så kommer han och är go och det finns inget bättre än en kram från Vincent. Har svårt att tro att nåt skulle kunna slå de faktiskt!

Är grymt nöjd med Vincents nya overall också, andra gången han gick ut fick han ha skidställ på sig och gu så söt han blev. Ni ska få kort på det nån dag, bara för att jag vet att ni vill se de :P


Här är overallen iaf.


Pöss och kram


Söndag

Publicerad 2010-11-07 23:26:00 i Allmänt,

Idag så har det varit fullt upp, vi började med att gå upp alldeles för tidigt, vet inte varför Vincent fått rutin på att gå upp så fruktansvärt tidigt. Jag är mer eller mindre medvetslös vid den tiden, men men..

Vi har kikat på disneydags, eller jag försökte få Vincent att se bumbibjörnarna, man måste introducera sånt som man själv står ut med :P. Tänk om han skulle råka se Ika i rutan och gilla de, då måste jag nog kasta ut tv'n :P.

Vi har varit till morfar idag och hämtat paketet som pappa så snällt hämatde ut åt mig, jag var lat och orka inte gå till Slottsbron :P. Så nu är overallen äntligen hemma, den verkar kanoners, så nu håller jag tummarna för att det blir lite snö, med betoning på lite :P.

Vi har även varit i Borgvik och hälsat på Vincents farfar, Vincent var väldigt förtjust i hundarna :). Snäppet bättre än hundrana var deras skålar med mat och vatten, stackars Lasse hade hundmat i hela köket och han fick torka golvet efter att Vincent vält vattenskålen :P.

Efter borgvik for vi till Eds kyrka för att titta till farmor och farfars grav, de lysste så fint på krkogården :).


kram

Tårtverkstad :P

Publicerad 2010-11-07 20:38:00 i Allmänt, Tårtor och annat bak,



Nu skulle man kunna tro att vi pimpla vin under baket, men så är inte fallet..

När bägge tårtorna var klara med fyllningen och det bara var att kavla ut marsipanlock, upptäckte vi att det saknas nåt i mitt kök :P



Nappflaskor funkar också kan jag meddela :P


Kram

Kalas

Publicerad 2010-11-06 23:01:00 i Allmänt,

Nu sitter jag här och hänger framföt tv'n, fast jag borde lägga mig. Gick upp för tidigt imorse av nån anledning som jag inte kommit på än, när man ändå är barnledig så skulle man jue kunna tro att jag ligger kvar i sängen, men IKKE.

Tack och bock för alla fina kommentarer om tårtorna :). Blev riktigt nöjd med dom, även om de hade sina skavanker här och där. Goda var de också tyckte släkten :).

Idag har jag snosat bebis en snabbis, lilla Zack trivdes inte i min famn, han blev lite kinkig så han fick åka tillbaka till pappas famn där han satt och njöt :). Han är så söt, och så liten, jag blir så bebissugen.

Kalaset började med att släkten samlades ute vid kyrkan för att tända ljus vid mormor och Christer grav. Sen bar det av hemåt för lite mat och tårta, massa töl och skratt.

Mamma hade fixat så det blev en liten "klappjakt", tipspromenad och frågor :).

Riktigt kul att träffa alla, nästa träff blir vid jul och jag längtar redan.








Morbror är stor favorit, han går före både mormor och morfar :P






Har fler kort, men de hamnar inte här :P


Kram

Tårtorna

Publicerad 2010-11-06 02:58:00 i Allmänt, Tårtor och annat bak,

Ja nu är det äntligen klara, jag är trött som en tok.. Sart varit uppe i 1 dygn, trött, trött, trött.. SÅ varför hänger jag här då? Mycket bra fråga, som jag inte har nåt vettigt svar på, får skylle på tröttheten :P.

Tårtbaket blev lite försenat idag, då jag fick hoppa ut och jobba. Var så kul att få töla lite med tjejerna och att få träffa de gamla igen :). Lagom takt var det också på turen, hoppas iaf att jag inte missa nåt..

Jag och plutt har varit hos Malin idag också, även Linda kom dit :). Så jag och plutt har haft en superdag, tycker lite synd om Malin som säkert får russin i strumporna i 2 veckor framöver och behöver putsa några fönster..

Linda kom med en kasse kläder också, så Vincent har en hel del att prova nu :).Vi tackar och bockar :)!








tårtideén till denna snodde jag rakt av från nätet :P..


Snälla broder hjälpte mig att baka, så jag slapp stå hela natten. Han är föresten en hejare på att göra rosor :).

Skriver mer senare

Nu blir det natta

Kramen











Kort och gott

Publicerad 2010-11-04 23:01:27 i Allmänt,

Tjena tjena!

Idag har jag handlat tårtgrejer, världens bästa mamma fyller nämligen år idag :).
4 November 2008 fick jag reda på att jag var gravid också :), så 4:e november är speciellt.

Så fyller jue Bugg-Erik år :P.

Jag har iaf lovat mamma att baka 2 tårtor till hennes kalas, så bilder på det kommer under helgen. Har tänk att jag ska försöka mig på att göra en fin tårta och inga "tema-tårtor" :P. Men vi får se hur jag lyckas, huvudsaken är att de blir goda.

Jag fick tummen ur och hämtade ut ett paket också, ska hämta ett till imorgon. Vincents overall har äntligen kommit, tror den blir super. Den verka bra och har hört att många verkar tycka att det märket är bra, men det är väl olika de också.

Jag tog mig även tid till att vaxa ögonbrynen idag, hela jag håller på att förfalla, men man måste jue börja nånstans.
Får ta lite fix och trix varje dag nu tror jag, fotbad skulle inte sitta helt fel, inte massage heller för den delen :P.

Imorgon ska jag och Vincent hälsa på hans gudmor Malin, ska bli kul att se henne igen, det var inte igår precis. Jossen och casper ska också vara hemma, så Vincent sätter nog de flesta i arbete :P.

ne nu blir det sängen för min del..

Kommer bli en internet paus för mig nu, så jag nås bara på mobilen. Tenta-time igen! Men jag kikar in med en snabbuppdatering om helgen..


Pöss och kram


Lycklig

Publicerad 2010-11-03 22:09:00 i Allmänt,

Har precis suttit och stritt i telefon med en av min goa killkompisar, vi har mycket att diskutera så 2 timmar prata vi ikväll :P.
Ikväll så gick vi igenom en hel del med ämnen bla sex, alltid kul att diskutera snusk med killkompisar. Vi tycker inte direkt lika.
Kul att få töla av sig om allt iaf.

Annars så har dagen varit lugn, imorgon ska det hämtas paket igen :).
Va mörkt det blir fort, känns som om dagen tar slut alldeles för tidigt. Vincent sov mitt på dagen idag, istället för på morgon och när han vakna och fått i sig mat var det nästan mörkt. Man är inte direkt sugen på att ta en tur då :/.
Vi tog en liten tur runt ringvägen här, va så mysigt att går dä med Vincent. Så får du hålla mamma i handen, så kommer hans lilla han och ska hålla i min. Min duktiga lilla pojk gick hela vägen utan gnäll.

Jag fick föresten väcka Vincent idag, han hade sovit 2 timmar och jag tyckte att vi skulle hinna med nåt under tiden det var ljust. Tog upp han och vi satt oss i soffan och mös, så han skulle vakna till. Men vet ni vad, han somna om i min famn istället, satt där och titta på mitt lilla underverk och tänkte att jag är nog världens lyckligaste människa :).

Jag verkligen gillar mitt liv nu, visst jag är dödens trött ibland, men det är de värt :).

Natta!



Kram kram


Snabb uppdatering

Publicerad 2010-11-01 20:04:02 i Allmänt,

Tjena tjena!

Så vad händer i mitt liv då.
Jag har diskuterat mycket med Magnus, vi har så mycket bra att säga :P.

I lördags så hjälpte jag Camilla att flytta, var en kanondag och kväll :). Bar kartonger och möbler, riktigt kul att få använda kroppen lite :P.
Christan var med och rattade kärran, vilket han gjorde som en gud, ratta-ratta *poff* klart och kärran stod bra.

På kvällen blev det vinkväll, fattar inte hur jag orka de, Vincent krångla natten innan så det blev inte många timmars sömn.
Blev många skratt och alldeles för mycket vin iaf, men trevligt hade vi. 
 
Så fort jag fått på mig pyjamas och soffan var bäddad så somna jag pang bom, Camilla förklara tv'n och jag hörde nada utan bara tvärsomna.
En kannondag och kväll, ännu bättre var att jag hann hem för att säga godnatt till en trött liten älskling.

Söndag kväll spenderade framför tv'n med mina tv-polare, vi käkade varma mackor och kolla på Beck- En tradition jag tycker vi ska fortsätta med, så nästa söndag ses vi igen (förhoppningsvis alla).

Ne nu ska jag pyssla lite här..


Pöss och kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela