Jennys tankar

Home Sweet Home

Publicerad 2008-02-28 19:11:19 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag har jag varit riktigt hurtig, lr ja det beror väl på hur man ser det..

Iaf vaknade 8 och låg och läste en timme <-------första hurtiga grejen.
Sen tog jag på mig gympadojjorna och gick till farfar för att hälsa på, lr ska man vara helt ärlig var jag tvungen att låna bilen och han skulle bort vid 10.
Satt och prata med farfar en stund innan jag fortsatte min morgonrunda, på vägen hem gick jag och hämtade bilen. <---- andra hurtiga grejen =P

Hem och käka frukost, har fått dille på keso av nån anledning. *mumma va gött de e*

Smart som man är så åkte jag till stan en timme innan pappa skulle komma, ja tänkte vara smart och köpa ett par jeans. Men det fanns inga som jag gilla, men inte fan höll hjärnan med om att fönstershoppa nu när jag inte hitta några byxor.

Så när man ändå är i stan måste man ju passa på, inte säkert att jag ska till stan snart igen. De kanske faktiskt dröjer flera år, de vet man ju inte.

Så jag gick och kika på allt. Blev helt kär i ett par skor men där lyckades min medvetna hjärna ta över och faktiskt släpa med mig ut ur affären.
Får inte köpa mer skor, ja har skor överallt. Fast ja köpte faktiskt ett par stövlar i förrgår, men de var på rea så då räknas de inte.

Hann med ganska mycket på en timme iaf, hade hunnit mer om det inte varit för clas olssons lampavdelning. Stod säkert där en halvtimme och glodde. Hitta ändå inte lampan ja skulle ha, hitta iofs lite grejer till skolan så helt onödigt var det väl inte.
  


Några grejer fick jag iaf med mig hem..

         



Möte iaf pappi roll vid bussen, skäggig som bara den klev han av.
Gick till farfars räserbil och brumma iväg ända till pizza house, de gör nämligen grums bästa pizza och sallader där.Pizza Pie

Hemma käka vi och sen började pappa packa upp, fick massa saker. Min pappa är att för snäll han!
Är mest nöjd med solbrillorna, man kan aldrig ha för mycket solbrillor, skor eller smycken.

Hade ju beställt parfym också Christina Aguilera, som jag av nån anledning fick för mig lukta gott. Den lukta tant, sån där 70 årig tant med mycket smink och som tror hon är 30.

Fast om nån jag känner har den som favvo parfym, så skojsa jag bara när ja skrev det där, den luktar smaskens =P.

Så fick jag en av mina favorit parfymer Donna av Sergio Tacchini, mmm va gott!
   


Ska skriva om mina 2 veckor här nån dag, så ni ser att jag haft mycket roligare än han =P

Okej, lite brun var han väl då.. och tittar ni på höger sida ser ni min prydliga hög med läxpapper =P




 


Hugs And Kisses





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela