Jennys tankar

Måndag

Publicerad 2009-08-31 22:53:22 i Allmänt,

Hej hopp!

Så idag var vi på BVC, upp i vikt går han som bara den. Han streck går typ rakt upp på den där kurvan =P
Riktigt gött att komma ut och gå lite, fast vädret kunde ha varit bättre.
Men vi missa regnet bägge vändorna faktiskt =).

Sen så har vi haft fin besök här, Nina kom hit med några av barnen =). L och N hade varit med och valt present till Vincent så de vill se bebisen. De var så söta så!


Larisa och Nina med lille Vincent



Bröderna


Så vi fick oss en liten prat och skvallerstund =), Nina är lika roligt jämt!
Hon hade oxå med sig 5 kassar med kläder åt plutten! Han har så mycket kläder nu, hans ligger snyggt i garderoben, medan jag får flytta ut mina så han ska få plats. 
Får börja leta lägenhet på allvar tror ja =P
 
Nästa år ska vi ut och svänga som vi gjorde förra sommaren, Varken hon eller jag har ju haft tid i sommar.
Annars har det inte hänt så mycket idag, plutten har kommit in i en fas då han lägger sig runt 8, mycket bra tid för plutten egentligen. Bara de att han vaknar 4 och då ska han underhållas.. Inte lika bra för mamma kan ja tala om... Jag är mer lr mindre död vid den tiden.. oftast brukar han somna om, men nu när han sover såå mycket på eftermiddagarna så är det lite svårt att få han att somna om..

Men va gör man inte för pluttisen, han har ju varit så duktigt hela tiden, sovit på nätterna, skriker nästan aldrig. Så ja ska väl inte klaga över att han vaknar lite tidigt.




Tänkte jag skulle få tummen ur och hälsa på centrumtjejerna nån dag =), får väl se när man får tummen ur.



Natti natti på er!!


kramen




Söndasklubben

Publicerad 2009-08-30 21:37:15 i Allmänt,

Hallå lr!! (ni får låssas att jag är från göteborg och tänka er dialekten =P)

Så idag har jag varit helt slut i kroppen, tror det blir lite mycket med stan, amning och slarv med maten igår. Känner mig helt däckad så ska försöka hoppa i säng tidigt.

Jag och plutten ska jue till BVC imorgon och väga och mäta, ska smita bort till barnmorskevågen oxå =P. Neråt går det iaf vill se hur mycket bara, lr lite..

Iaf så igår blev min lille prins 1 månad, 1 månad!! Hur är det möjligt?? Han kom jue precis..Min lilla älskling, växer så det knakar.

Jo köpte jue en babyvakt, lr vad det nu heter. Den som fått bäst i test i vi föräldrar känns bra att ha en så man kan gå på nedervåningen utan att vara nervös för att inte höra plutten. Fattar inte ett smack av hur den fungerar än, men de Köpte oxå en babyspegel som man ska ha i bilen, så ja kan se plutten när jag kör.
Han får jue bara sitta i mitten i mammas bil så det är lite krångel när man ska in och ut.
Så blev det lite smink till mig, man måste jue göra sig vacker ibland =).
Så blev det en hel hög med kläder till Vincent.

Idag så var vi i Slottsbron en sväng och hälsade på morfar, känns som jag knappt sett Vincent idag. Har typ bara hållt i han när jag ammat. Annars så har morfar gått runt och bärt han hela dan och mormor gosade med han i morse. Så de ska bli mysigt att få krypa ner och lägga sig brevid plutten sen.

Han sover hur bra som helst i spjälsängen nu, men jag kan inte sova när han ligger där. Jag ligger bara och vrider och vänder mig och väntar på att han ska vakna och vilja ha mat. Inte konstigt att jag är trött på dagarna =P!
Hur kommer man över detta?? Ni mammor har ni nått itps?

Får väl se om svt tanten ringer imorgon, men då ska ja stå på mig..



Just nu ligger mamma och Vincent och sover i soffan, själv sitter jag vid datorn =P

Ne nu blir det lite slö surf

kram kram


Staden

Publicerad 2009-08-29 22:26:50 i Allmänt,

Hallå det är psykot som talar =P, ja va säger man.

Så idag har Jag haft en mycket trevlig dag i staden, massa shopping blev det både till mig oc Vincent =). Lillen vAr hur snäll som helst, Gick och bar han och titta på grejer. Nöjd och glad nästan hela tiden, inga större tårar bleV de =).
De e min plutt de, somna runt 8 idag så det blir till att Gå upp runt 5 till morgonen och mAta. Han är Riktigt morgonpIgg ibland, fast oftast somNar vi om och sover till halv 10 =P.

Snart är jag helT klar med tack-korten också, skönt! Han har blivit så bortskämd och fått så myckEt saker så phu va många det är sOm ska skrivas.. '

På måndag måste jag verkligen rava mig iväg till nordea och fixa konTo till lillen, hans pengaR ligger här hemma i hyllan.. känns lite onödigt att ha dom där..

Sist Lasse var hemma fick han en stOr Nalle Phu, jättego och mjuk! Den stora hunden ligGer i fotänden och vaktar VincEnt =P. Lasse kom jue och hälsa på när Vincetn var 3 dar, då fick han den bauta hunden =). Jag fick oxå en present då, så han skämer bort mig lite oxå =P.


Pappa ska tydligen oxå skämma bort mig, huxflux säger han att han funderar på att köpa en videokamera till mig, för jag måste kunna filma lillen.
Mamma har jue köpt en skitbra, men värsta zomen på.
Så mamma filmar plutten lite då och då..



Vet inte vilka som läser här, men hörde ett rykte om att jag inte låter T träffa VIncent. Det stämmer inte alls!! Har aldrig sAgt nej till de. De skulle träffas, T blev "sjuk" och sen dess har ja inte hört nåt. Ni som sprider detta kan sluta med de, skulle aldrig hindra honom.

Får väl ta och ringa upp XXX och säga till på skarpen snart. Inte första gången man hört den töla om saker..

Så trött på allt detta nu, vet inte va man ska tro. Bryr mig egentligen inte, men de börjar bli mycket nu så nångång måste man väl säga stopp!




Ne nu ska ja glo på film med broder

kramen

Tjolahopp

Publicerad 2009-08-28 16:35:46 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag ringde de och ville ha mig med i ett annat program..

Så nu har jag stängt av min mobil, de ringer nån varje dag känns det som..
Så idag sa jag ja till en grej, men nu är mobilen av =P.
Känns mest pinsamt nu tycker ja..

Idag var det en här och fota i över en timme, jag såg lagom road ut de sista bilderna =P. Lillen sov sig igenom de hela, han har sovit jättemycket idag.. ska ta en temp på han sen när han vaknar.

Jag har så svårt för att säga nej oxå, de går att säga nej 1 lr 2 gånger, men fortsätter de och pratar och försöker övertala en så går de inte. " De är inte så farligt, det blir kul!" Jo klart du ska visa upp lille Vincent.. Du kan ju lugna många andra..


Jag är perfekt att ringa till om man vill sälja nåt lr samla ihop pengar till nånting. Ni vet såna som "ritar" teckningar och kommer och knackar på dörren för att sälja.. Ja köper en varje gång, har ta mig fan såna teckningar överallt.. Så kan ja inte kasta dem heller utan ja lägger dom under nån byrå lr sängen för ja kan jue inte tapeltsera varenda hörn med såna..


Aftonbladet skulle bara göra en liten grej, bara några rader sa de.. Men de va ingen liten bild, den kallar jag stor =P..
Men jag ska inte klaga, tycker de ska bli kul att visa Vincent sen när han blir stor.. Inte ens en månad och redan varit med på massa ställen, fast de borde ha på bara han tycker ja =P.

Idag så har ja skickat pappren till försäkringskassan iaf, se va  man får för svar där.. Skicka inte med nåt intyg för jag har ingen lust att ringa tanten igen.
Men de ska nog gå ändå =)..


Pöss och kram på er


Suck!

Publicerad 2009-08-28 12:57:09 i Allmänt,

Tjoflöjt!



Nu börjar jag tröttna på de här, så nu går jag i ide!



Kram

Idag

Publicerad 2009-08-27 22:14:44 i Allmänt,

Tjenis på er allihop!

Händer inte mycket i mitt liv, lr jo på sätt och vis..
Men det känns som det börjar spåra ur lite nu, efter att NWT skrev om mig och lillen så har det ringt massa andra tidningar som oxå vill skriva artiklar. Men idag höll jag på att tvärdö på stört tror ja, SVT ringde och vill ha med mig i ett program där jag ska berätta lite hur jag upplevde influensan. Oh shit pommes!!
Iaf så försökte jag säga nej några gånger lite snällt och skyllde på mammafettet, att jag blir generad jämt och knappt kan prata inför folk..

Hon sa att det blir bara en kort grej och de som varit med tidigare har tyckte att det varit kul..
Men jag är en fegis jue, hon tyckte att jag har jue varit med i DN detta är typ samma sak..
Nja...

Iaf så ska vi höras imorgon eller på måndag..

Diskuterade det hela med tant Malin en snabbis, och nu vet ja fasiken inte hur ja ska göra. Hon sa tänk om det är meningen, tänk Svt ringer just dig! Tänk om drömprinsen väntar där =P..

Får ta mig en funderare, men de lutar åt nej..

Annars så har jag och Vincent varit i Slottsbron idag och hälsat på morfar. Lasse kom oxå en sväng och satt och gulla med lillen.  Så söta så!!

Fick lite tips av en reporter om försäkringskassan och underhållstöd och så, sånt som jag inte hade en aning om.. Så imorgon ska ja sitta i telefonkö igen, behöver ringa kommunal och försäkringskassan =P
Så ska vi göra oss fina för vi ska ta kort imorgon =P


Ne nu ska ja plugga lite..

Kram kram

idag

Publicerad 2009-08-26 21:00:04 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!

Så nu sitter man här och försöker hitta på nåt att skriva, man skrev bättre förr =P



Jaja.. igår hade vi Tant Malin på besök, massa prat och fika blev det. lille Vincent hann med att kissa på Malin 2 gånger, lägga en spya på tröjan och innan hon gick så bajja han och blöjan läckte lite =P. så han hann med det mesta =P. Fast så gör han bara på sina favoriter, han gjorde nämligen samma sak på moster Josefin för ett tag sen =P.

Idag har jag passat på att greja med hans album, riktigt nöjd än så länge faktiskt! Det krångliga var att kleta färg på hans fötter och stämpla på ett papper, inge lätt när man har en sprattelpelle =P.

Idag så har farbror Håkan varit på besök oxå, tur han inte blir något obekväm när man ammar =P haha
Vincent blev som vanligt bortskämd och fick en fin dress! Riktigt kul att sitta och stri en stund, fast han blev lite inne i tv'n ibland =P Massa mobbning blev det oxå =P. Väntar fortfarande på grillkvällen han skulle haft i säkert 2 år nu, dax att få tummen ur kanske.
Men som Richard sa: " vi syns 2012 då!" =P





Imorgon ska jag försöka få tummen ur och gå till banken och fixa ett konto till lillen, fast de beror på hur vädret är. ska hinna med en tur till Slottsbron oxå. Mamma ska i väg och vara med i syrrans nollning, de ska stå stationen och vara nåt "märke". Så jag och Vincent passar på att hälsa på morfar =).


 Ikväll när lillen har somnat så blir det plugg, skulle ha pluggat förut men när Vincent somna så somna jag med =P


Kram kram

Mail från Nina

Publicerad 2009-08-26 20:43:43 i Allmänt,




Ett gift par åkte under ett veckoslut bort till en sjö, där man kunde fiska.
Mannen gillade att fiska på morgonen. Hustrun läste gärna böcker.
En morgon hade mannen varit ute och fiskat. Efter flera timmar kom han tillbaka och lade sig för att sova en stund.
Frun hade tråkigt. Så hon bestämde sig för att ta en tur i båten.
Hon rodde en kort bit, la i ankaret och tog fram sin bok.
En kort stund senare närmade sig en man i motorbåt.
Han sade: Godmorgon, frun. Jag kommer från sjöfartsmyndigheten. Vad gör ni här?
"Jag läser"- svarade hon, "Det är väl tillåtet?"
"Ni befinner er inom ett område där det är förbjudet att fiska."
"Jag fiskar inte, ser ni väl."
"Ni har dock full utrustning mer er. Jag måste ta med er till kontoret och där ska ni få en böteslapp."
"Om ni gör det anmäler jag er för våldtäkt" utbrast frun.
"Men jag har inte rört er...!"
"Nej, men ni har full utrustning mer er!!"


Sens moral: Diskutera inte med kvinnor som kan läsa =P



Min misse Sara

Publicerad 2009-08-26 10:04:45 i Allmänt,

Hej hopp!

har jue glömt att berätta en sak för er, jag är helt övertygad om att det är så iaf..

Jo När jag var gravid så var min lille kat Sara väldigt försiktig med min mage, trampa inte på den och ville inte ligga på magen utan höll sig alltid på mina ben.
 
Men kvällen innan värkarna satte igång så la hon sig vid min mage och la tassarna om den liksom. Vet att jag tänkte för mig själv då att undrar om det sätter igång inatt. Katter kan jue känna på sig vissa saker lr läsa av våra kroppar lr hur de nu gör...
Iaf så startade värkarna den natten, tror min lille misse kände på sig de ja.




Kram kram

Mera tjat..

Publicerad 2009-08-24 23:35:53 i Allmänt,

Hej hopp!!

Kom på en grej idag, jag slipper använda gravidbältet i bilen, de sitter fortfarande kvar i pappas bil =P. Gu va det va krångligt att knäppa de sista tiden, men helt klart värt lite knövvel för att skydda bebben. Från v12 tror ja de rekommenderar att börja använda de..

Sånt tycker ja ni gravida borde investera i, om ni nu inte redan har ett då.

Idag så har jag träffat Cissi =), inte sett henne på år och dar känns det som. Hon blev jue moster till en liten Alfred i sommras, så hon snosar bebis där. Alfred är ett av Vincents andranamn, det är efter min lille farfar. Så himmla kul att se henne, vi hade alltid såå roligt när vi jobba ihop. Saknar pinglorna på jobbet, så himmla kul att man fortfarande räknas som en av dem liksom. Man får vara med och grilla och annat skoj =). Har saknat dem riktigt mycke i sommar, har jue inte vågat gjort nåt i sommar, ingen festival lr åka bort i fall plutten skulle ha tittat ut..

Iaf så Cissi jobbade, så vi träffades på solbergsgatan, Sara var oxå med. Mamma tycker Sara är så söt och säger de varje gång vi sett henne =). jag då mamma, jag då?? =P
så nu fick jag iaf ett kort på både Sara och Cissi när de håller lilla plutten.







Nu ikväll fick mamma passa plutten lite så ja kunde åka och handla, blev så himmla sugen på toast och vi hade inge toastbröd. Såg även att filmen män som hatar kvinnro fanns, så den köpte jag till lilla mammut..

Vill ha faderskapstestet klart snart, har ingen lust att vänta längre. Tänkte vänta och se vad testet visar innan ja skickar in pappren, men ja struntar helt enkelt i namnet tror ja.. Eller ja får fråga Lasse igen.. jaja

Ni missade väl inte min lille plutt på framsidan av DN, japp hela Sverige ska se hur söt han är =P.

Ne nu blir det verkligen sängen för mig, annars så orkar ja nog inte upp imorgon =P


pössen och kramen

Kusinbesök och träff i Segmon

Publicerad 2009-08-24 17:10:51 i Allmänt,

Hejsan i blåbärsskogen!!

Igår kom mina storkusiner på besök, mycket trevligt!
Som vanligt blev lillen bortskämd. fick flera kassar med urväxta kläder efter Adam. Tack snälla!!! 
Han får så mycke grejer min lille plutt. Själv fick jag en fin blomma, så jag blir oxå lite bortskämd =).










E & E var oxå med och kolla in deras tremänning (tror de blir tremänningar iaf)..
Mamma gillade besöket, då hon fick leka och prata med de stora barnen som redan börjat skolan.
Vincent var snäll och gnällde nästan ingenting, är så stolt över denna lilla människa. Kan inte fatta att jag har gjort honom, ja me lite hjälp av pappan då.. Men tänk att för en månad sen låg min älskling i magen..

Efter kusin besöket så var det dax för mig och Vincent att åka till Segmon, hem till Annica.  Det blev fika och prat som vanligt =). Söta bröderna Branting var med, och systrarna Zaring, så Pillan och Roger. Tror pnilla blev lite bebissjuk =).

Det är bara för Roger att sätta en ring på fingret och sen blir de bebbe om pillan får bestämma =P.





Säg till om ni inte vill vara med på bild så plockar ja bort dem...

Jag fick bara med Pillan på kort, är så dålig på att ta kort nu för tiden =/..
Var skitskoj att träffa tösera igen, måste ses oftare.
Så kul att se hur fort alla barnen växer. Oskar, Lukas, Emilia och Annie växer så det knakar..

Ne nu hör jag en plutt som vill ha lite käk..


Pössen och kramen


Tjejmys!

Publicerad 2009-08-24 10:22:34 i Allmänt,

Hej hopp!

Så igår var jag hos Malin på tjemys, lr tant Malin som Vincent kommer säga då =P.

Det var riktigt trevligt!
Lite skvaller och god mat, tacos bjöds det på i mängder. Vincent har jue sin lilla gnäll och tuttperiod på kvällen, så jag fick amma hur länge som helst innan han somna i Malins säng.
Han var så söt där han låg och snosa..
Inte stördes han av 5 tjejer som satt i vardagsrummet och snattra =). Han är så fin min lille älskling, fast det vet väl alla nu.. Min lille plutt är jue nästan kändis =).

Malins bebis ville inte vara med på mys, han ville hellre sitta ute i sitt koppel =).
Vet inte riktigt vilken tid jag och en sovande Vincent åkte hem, men det kändes som om det var sent när lillen vakna vid 7 på morronen =P.

Han brukar vakna då och vara vaken en timme, sen somnar vi om och rötar till typ halv 10-10 =P













så här låg vi och röta efter tjejmyset, mamma smög upp och tog ett morronkort =P



Kram kram

Svammel

Publicerad 2009-08-23 12:35:29 i Allmänt,

Hej hej!!

Så igår skulle min lille mormor fyllt år, hela år

Va fort de går, känns inte som om det var så längesen vi satt på sjukhuset med henne. Eller som hon bjöd på sina smarriga köttbullar, ingen kan göra köttbullar som mormor kunde.  Och ingen kan göra pannkakor som farmor kunde =).

Ska åka till Graven idag om det hinns med, dagarna går i ett!
Idag kommer kusinerna på besök, lr kusinen har inte riktigt koll där, sen bär det av till segmon för lite tjejmys med Annica, Linnéa och pnillurp.

Första gången pnilla ska träffa Vincent =).

Tänkte på en annan grej, om man nu ska byta samtalsämne helt...

Ni vet överkammning, sådär som gubbar har.. De är helt flint men långt hår på ena sidan som de kammar över flinten..

Iaf är det typiskt för vita?? (Får man säga vita, utan att bli påhoppad??)
För om ja tänker efter har jag aldrig sett en färgad (är det rätt benämning nu?, hänger inte med i vad man som är korrekt..) som har sån friss..

Bara en sak ja fundera på, har mycket fritid =P

Ne nu blir de nog lite lunch snart..


Pössen

Tv- tittar kväll

Publicerad 2009-08-22 01:08:41 i Allmänt,

Hej hå!!

Sitter och tittar på reprisen av Thomas Järvheden - seriöst roligt nu, han är jue för kul!!
Nästan Glans och Betneér klass, lr ne de e sån klass!



Sjunger bra gör han oxå, lite Stepehn Lynch =P

Lennart hade köpt en stor godispåse och han och mamma skulle promt sitta uppe och se detta program. 5 minuter efter att de börjat och mamma somnat ett x antal gånger i soffan så gick hon iaf och la sig =P

Lille plutten e jätteduktig och ligger i min säng och snosar =), blir mer och mer förälskad i denna lille plutt för varje dag. Tänk att han är min =). Känns fortfarande konstigt att säga min son.
Snart är det dax för ett blöjbyte och lite käk för lillen, han somna så tidigt idag så jag tror inte han sover hela natten idag.

Ja pöss och hej!!

Humor

Publicerad 2009-08-21 21:57:41 i Allmänt,

hej hopp igen!!

Idag har jag även haft besök av Reidar och Berit från Norge, de är och hälsar på Nipha och Anders nu.
Så det har varit fullt hus här, elektrikern Lennart är oxå här. Han har grejat med Vincent's hoj =).

Måste bara berätta en rolig sak, blir lite fel med språket ibland även om norska är lätt att förstå.

Iaf så ringde Reidar min morbro Anders för att förbereda dom på att de nu var på väg och att de skulle komma fram den tiden.
Anders frågar då om de har åte mat, med lite knaster på linjen så får han ställa frågan 3 gånger. Reidar i andra änden tycker de var en konstig fråga och säger ja.

Det Reidar hörde var "har du Automat?" , som automatväxlad bil.
HAHAHA!

Så sen när de väl kom till Anders och Nipha tyckte de att det var lite konstigt, för de brukar alltid ha maten på bordet. men iaf så frågar Nipha tillslut "Ni hade ätit redan va?".

Svaret blev jue självklart, nej de hade inte ätit och missförståndet blev uppklarat, men humor var de!!!




Kramen

Idag

Publicerad 2009-08-21 21:25:07 i Allmänt,

Igår så hade vi fikastund hos Malin, mycket trevligt!!
Pinglorna Maria,Linda och Anna med sin lillprins Linus var oxå med.
Riktigt roligt att se alla, prata om massa saker och småprinsarna fick oxå en liten "pratstund" med varandra.

Vill ni se kort får ni hoppa in på Malins blogg Malin.

Idag så har jag och Vincent haft fin besök av Gabby och Sara =).
Blev lite fika idag oxå, riktigt roligt att få höra lite skvaller. Gabby höll vincent och efter lite skrik somna sötingen i famnen på Gabby. Märks att hon är mamma =).
Riktigt kul att träffa dessa töser, som har blivit hurtbullar =P
Vincent fick en jättefin Nalle och Pyjamas av "tanterna", så snälla och söta pinglor!


Gabby och plutten

Tyvärr missa ja att ta kort på Sara =/..


Har oxå ringt lite samtal idag och annat.
så är jävligt förbannad på 2 saker, men de kan jag inte skriva här. Får ta och diskutera med söta Malin imorgon, hon har ofta bra svar!

Ne nu ska Vincent ha uppmärksamhet..

Pössen och kramen

Nina

Publicerad 2009-08-21 20:34:09 i Firarhörnan,

Igår den 20:e fyllde tant Nina år, jippie!!
Nu blev hon äldre igen =P

Hittar tyvärr inget kort på henne, men det kommer =P

Hipp Hipp hurra för tanten

/kramisar barnrumpan

Malin

Publicerad 2009-08-19 18:57:42 i Firarhörnan,

Idag fyller oxå Malin. O år hela 26 år blir hon =)

Grattis Grattis, hoppas du haft en bra dag!


Råka låna denna bilden oxå, hoppas det är okej.


Hipp Hipp Hurra för Malin!

kram kram

Tessan

Publicerad 2009-08-19 18:02:34 i Firarhörnan,

Idag fyller Centrums egna Tessan år

Stort Grattis på födelsedagen!!


Råka låna bilden, hoppas det är okej..

Hipp Hipp Hurra!!


kram

Dan

Publicerad 2009-08-19 17:59:38 i Firarhörnan,

Igår den 18:e så fyllde allas var Dan år, hela 26

Grattis Grattis på födelsedagen!!




Hipp Hipp Hurra för Dan


Kram

Tävling

Publicerad 2009-08-16 20:36:08 i Allmänt,





Överdimensionerat var ordet


De klassiska Stella Kei Concorde Vintage Sunglasses är ett par svarta rundade oversized bågar i svart skinande lightweight plastmaterial. Detta ger solglasögonen både en exklusiv och mycket bekväm passform.

Värde: 699:-

Var med och tävla om dessa brillor hos Millah 


Kram

16:e augusti

Publicerad 2009-08-16 18:26:24 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!



Så idag har jag sovit från 12-15 hur gött som helst, självklart låg lillen brevid =).
Var astrött igår så jag var helt däckad inatt, vakna av att syrran stod med vincent "ja han var vaken så jag tog upp han".
Då låg han ändå brevid mig och inte märkte ja nåt.
Somna om gjorde jag, sen vakna jag av att Vincent låg brevid mig igen och hans blinkande nalle stod brevid honom.

Var något trött inatt och imorse =P.

Vet ni nåt annat klantigt jag gjort då.. I 3 dar vid morronduschen så varje gång kja ska ta tvål, har jag lyckats sprätta iväg tvål i ögat på mig själv när jag ska sätta på korken.
Det är nämligen nån som haft lite vatten i flaskan.
Iaf imorse så tänkte jag på de, nu kommer det en plött snart, stod där och kisa och titta på flaskan. Varför??

Jag visste att de skulle hända ändå så står jag där och småtittar på korken när ja stänger den och mycket riktigt pricka jag ögat idag med.


Just nu ligger mamma och sover i soffan, Vincent ligger vaken och tittar på mamma så jag passar på att kludda här..
Elektrikern ligger i fotöljen och sover, så det är sömntutor omkring mig =P










Kram kram på er

Lördag

Publicerad 2009-08-15 22:28:39 i Allmänt,

Hej hopp!!

Blir väldigt mycket barn i bloggen nu, men han är så söt jue =).

Iaf så idag tog vi en promenad till orrby, var helt slut i hela kroppen när jag kom hem. Måste nog sova och äta bättre..
Han sover så gott i vagnen så det är synd att det regnat nu på kvällen, känns onödigt att ge sig ut i regnet =P.

Skulle ha varit chaffis åt pappa och Lasse ikväll, men de har inte ringt än så ja tänker hoppa i säng snart.

Just de tant Nina var och hälsa på idag, men jag missa att ta kort =(.
Hon blev skitglad när jag fick en son, för hon har fulla garderoben av kläder som hon vill bli av med.. Hon är så snäll, får massa saker av henne =).

Nästa sommar så ska vi ut och skaka våra lurviga, denna sommar har hon bara jobbat och jag suttit hemma och varit en blubb med vätska i hela kroppen =P Ja lille Vince var jue oxå i magen såklart.


Ne nu ska ja slummra på soffan ett tag, ska försöka se klart filmen =P

Kramen

Vincent

Publicerad 2009-08-15 22:03:06 i Allmänt,


Min prins, min son, mitt mirakel, min älskling, min ögonsten, min plutt, min bus, mitt allt!





Kram kram

Magnus

Publicerad 2009-08-15 14:27:30 i Firarhörnan,

Idag blir min dr Phil ett år äldre =), japp världens bästa farbror Magnus fyller år!!

Stort Grattis på födelsedagen!!



Hipp Hipp Hurra för Magnus!!!



Kram kram

Tävling

Publicerad 2009-08-15 10:40:33 i Tävling,




Var med och tävla hos Millah  om ett presentkort på 250 kronor att handla roliga prylar för.

Tävlingen avslutas 24 Augusti.


Kram


Fredag

Publicerad 2009-08-14 22:36:18 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har jag haft en latdag, Vincent har varit jättesnäll.

Ringde socialtanten om ett faderskapstest, sa att jag vet inte om pappan ringt, men ja sa att jag ringer för att få de gjort nån gång..

Man fick välja mellan blodprov och saliv på en tops, ja sa att mig kvittar de. Fast topsen verkar smidigast de kan man göra på kommun, blodprovet var man tvungen att åka in till stan för.

Iaf så kunde inte vi göra upp nån tid eftersom han har jobb så får jag anpassa mig efter tiden de kommer fram till.. Helt okej för mig sa ja, men kan vi fixa de snart..

Så vi får väl se vad som händer.

Så trött på tanten som säger såna jävla dumheter oxå, fy fan säger ja bara!!

Elektrikern

Publicerad 2009-08-13 23:22:49 i Allmänt,

Självklart har elektrikern varit här och pratat mopeder, båtar och allt annat som har motor med Vincent. Lite grabbprat skadar aldrig =P. Lennart tycker namnet är riktigt bra, det finns tydligen nån MC som heter Vincent. Men han är inte döpt efter en motorcykel, iofs är han inte döpt alls än men men..

Lennart håller på att göda oss på jättestensgatan oxå, en stor godispåse med choklad och lakris har han nästan alltid med sig när han kommer.
Själv är ja inte sådär jättechokladsugen som jag var förr, men en bit lr 2 slinker väl ner =P..

Lennarts mamma har stickat en jättefin mössa till Vincent oxå, den ska bli välanvänd till hösten =).



Ne nu måste jag sova, Vincent snosar redan sött och jag är trött som en gnu..

Natti natti på er

Kram

Torsdag

Publicerad 2009-08-13 22:51:32 i Allmänt,

Hej hopp!!

Så idag har Vincent och jag haft finbesök av tant Jenny och tant Nina. Vincent blev som vanligt bortskämd och fick jättefina presenter =).


Tant Nina



Tant Jenny

Vincent skötte sig och var världens snällaste, "tanterna" tyckte oxå att Vincent var en snäll liten bebisen. Så jag och tösera kunde skvallra och prata om allt annat oxå, fick vara bara Jenny ett tag =). Bara Jenny fast med ett öga på Vincent då =).

Nina berättade om killarna på biltema och ska börja ta kort på alla =P. Så biltema är stället att hänga på =P, vi får väl se hur våra planer går.. hihi

Förra veckan var även tant Linnéa och tant Annica här på besök, Vincent fick jättefina presenter då med. Alla är så snälla! Blev lite bebisprat, Nea försökte få med Stefan så han skulle bli lite bebissugen igen, men den gubben gick inte =P Jättekul att träffa tösera och hoppas att de kan vara med denhelgen min lilla pnillurp kommer hem. Ska bli riktigt kul att träffa henne och Roger igen =).

Tant Linnéa



Emilia var oxå med, självklart skulle hon oxå hålla Vincent


Tant Annica


Kram kram

Martin

Publicerad 2009-08-13 13:28:50 i Firarhörnan,

Idag fyller Martin 30 år, shit pommes vad alla blir gamla =P

Grattis på födelsedagen, hoppas festen var lyckad!


Råka låna denna bilden oxå, hoppas det är okej..

Hipp Hipp Hurra!!

Kram

Vincent

Publicerad 2009-08-12 20:23:05 i Allmänt,

Idag är min lille plutt 2 veckor, 2 VECKOR!!





Hur är det möjligt?? Hur kan han vara 2 veckor??
vi var jue på förlossningen typ i förrgår känns det som..



Det går för fort!!

Iaf så har vi tagit vår andra promenad, den första var till ica och tillbaka men det var lite för långt för mig. Fick jätteont i magen när vi nästan var hemma. Så andra promenaden tog mamma bilen till Konsum, så jag gick dit och så bytte vi på hemvägen. Så mamma mutter fick ta en promenad hem med lille Vincent.

Bvc var ju här hemma och hälsa på, min lille plutt hade gått upp hur mycket som helst, över 600g på en vecka. Så nu slipper jag väcka honom på nätterna =P, sov som en stock inatt.. Vakna av att det var en liten plutt som peta på tutten och i armhålan på mig.. 

Ne nu är det snart läggdags för oss, klockan 10 så ska vi va i säng.. en rutin jag lyckas hålla ganska bra..



Idag har vi bara sovit känns det som, hinner knappt med nånting..

Ne nu blir det tv och lite mat


Kramen

Andreas

Publicerad 2009-08-10 21:23:38 i Firarhörnan,

Den 6:e fyllde grums egna lille Teuscher år

Grattis Grattis på födelsedagen!!


Råka låna kortet, hoppas det är okej



Kram kram

Mathias

Publicerad 2009-08-10 21:17:19 i Firarhörnan,

Idag fyller frabror Mathias år, hela 25!

Stort grattis på födelsedagen!!




Hipp Hipp Hurra!!!

Kram

Annika

Publicerad 2009-08-09 21:51:34 i Firarhörnan,

Idag fyller rock n' roll bruttan Annika O år =)



Grattis Grattis på födelsedagen!!

Hipp Hipp Hurra för Annika!!!

Men vart e bloggen???

Kramen

Söndag

Publicerad 2009-08-09 09:52:26 i Allmänt,

Hej hopp!

Tänkte jag skulle passa på att skriva lite, Vincent har precis fått frukost och ligger i min säng och sover.
Tur att man köpt spjälsäng =P, den sov han bara i de första dygnen sen ville han inte ligga ensam nåt mer..
Fast han får så gärna ligga brevid mig och sova =).

Vad har mer hänt då, jo han har tagit sitt första dopp i badbaljan för några dar sen, det var populärt, japp han är en Thörnqvist =P Vi var jue vattendjur som barn och älskade att bada.. Det gör jag iofs än, men det blir inte lika ofta som förr + att badkaret var aningens större förr =P

Så har plutten tappat naveln, japp han är stor pojk nu.

Han är så söt, när man håller honom och han sträcker på huvvet för att titta över axeln på en så ser han sååå stor ut, inge bebis alls över honom då =P


Ne nu är det dax för en dusch för mig, sen blir det mat till lillen..


jo just det, du Anonym.. När jag skriver Farbror menar jag det inte som fars bror, utan farbror ungefär som när jag skriver tant. Typ farbror doktorn =P


Pössen och kramen

Malin

Publicerad 2009-08-08 19:12:12 i Firarhörnan,


Idag fyller en av Vincents favorit tanter år, nämligen tant Malin.



Stort Grattis på födelsedagen önskar vi här bort i andra änden av grums =P.



Hoppas kvällen och firandet blir bra och att du hinner med några glas vin och annat gott

Hipp Hipp Hurra för Malin!!


Kramkram

Tisdag

Publicerad 2009-08-04 22:38:53 i Allmänt,

Hej hopp!!

Tänkte skriva nån liten rad, blir säkert längre än tänkt..

Iaf äntligen så har ammningen kommit igång och funkat skitbra i 2 dar utan krångel. Peppar peppar!!
Hoppas det håller i sig så, han är så duktig min lille kille.. Men shit pommes va han äter!
De märks på vågen oxå, han vägde 3740 i lördags när vi åkte hem och på måndan var han uppe i 3900 nånting =)

Min lille plutt..
Gnydde lite inatt, så då fick han ligga brevid mig och sen var det bra. Tror inte jag hört han gråta riktigt sen vi var på förlossningen och avdelningen.
Är så stolt så det finns inte, kan sitta i timmar och titta på min lille älskling!

Idag så har min moster, kusiner, morbror och morfar varit här och sagt hej, full rulle var det. Känner ändå att jag börjar sova ikapp lite så det var helt okej.
Men helgen blir nog lugn, bara sova och snosa och gosa. Så nästa vecka kan de börja med besöken igen..

Massa presenter fick lille vincent oxå, till och med jag fick presenter.
En jättefin ängel av min kusin Camilla och Patrik, ska skriva Vincent på hjärtat =).

Jo vi har jue varit på sjukhuset idag igen, det var dax för hjärnröntgen för mig. Först så tog de en serie, sen spruta de lite kontrastvätska och tog en till. Satan i gatan va han krångla och slog på händerna för att få fram nåt kärl, han leta efter sin favoritven =P..
Sluta med de då, tänkte ja och ta en annan =P

Kontrasten kunde påverka smaken på bröstmjölken sa de, men det var inge min lille glupska kille märkte nåt av. Käka på som vanligt =)

Imorgon ska ja ta mig tid till att läsa era bloggar oxå, så ska ja skriva lite i Vincents böcker. Vill komma ihåg allt jue!!




Gammel Morfar



Camilla



Petra



Gammel Moster




Petra och Tomas med lille plutten




Ja det var lite om min dag..





Pössen och kramen

Anders Muppen

Publicerad 2009-08-04 22:08:32 i Allmänt,


Igår den 3:e fyllde Anders hela 28, haha Gamling!!
I hela 5 månader slipper jag höra att vi är lika gamla =P

Grattis Grattis på födelsedagen!!



Hipp Hipp Hurra



Kram kram

Lite bilder

Publicerad 2009-08-02 20:44:38 i Allmänt,



Moster Josefin, mormor och tant Malin fick ta hand om lille vincent medans
jag låg kvar på operationsbordet och sen på uppvaket 03:24 fick jag äntligen hålla honom själv =)..
Tyvärr har jag inte ett enda kort på Tant Malin och Vincent...


En stolt moster




En stolt men trött moster, som gjorde allt och lite till för mig under förlossningen



En stolt Mormor




En stolt mormor och lilla Vincent



Min underbare lille son, son känns helt overkligt att säga så. Kan inte fatta att han är min.



En stolt Morfar



Farbror Mathias


Farbror Magnus


Moster kom på besök


Tant Jessica, Farbror Perra var oxå med men fastna inte på kort.



Farbror Anders



Tant Malin



Morbror Fredrik


Ja, det är svårt att hålla sånt man säger... Bilderna hamnar här ändå, struntar som sagt i om de ser. Är så stolt jue!!


Godnatt på er..


Kram kram

Snurrig och trött

Publicerad 2009-08-02 19:41:28 i Allmänt,

hej hopp!!

Känner att nåt mer måste man jue skriva..  =P

Vet att jag skrivit i bloggen att jag skulle inte lägga ut bilder och allt sånt, eftersom jag tycker att man kan ringa och fråga mig om saker och inte hitta dem på andra sätt.
Men nu skiter jag i vilket, han är så fin och vacker och jag kan inte vara stoltare, måste bara få visa han för världen. 


Förlossningen hade jag inte klarat utan mina 2 stöttepelare, Malin och Syster Yster, de var fantastiska!!
De hjälpte mig nåt helt otroligt! Vilket jobb de gjorde! De skötte lustgasen, puschade på mig, ja de gjorde allt. Man kan inte begära mer. Höll mig i händerna så jag fick klämma när de skulle känna värkarna, sätta elektroden, ta proverna på bebisen. Helt underbara var de.. Vet inte hur ja ska tacka dem, ni är underbara och gjorde mig en jättetjänst. Är så glad att ni ville vara med när mitt lilla mirakel kom till världen!!

Läkaren som snitta mig sa att jag gjorde snittet lite kortare så vi "rädda" tatueringen.. Skit i tatueringen var mitt svar =P.. Har inte ens tänkt att den på magen kunde vara i vägen..
Fick reda på idag oxå att syster klippte navelsträngen =), trodde nån gjorde de när jag låg på bordet.. Men ikke!



Så igår kom jag äntligen kommit hem, känns gött att få lämna sitt rum. Men nu är han bara mitt ansvar, på avdelningen har jag fått jättemycket hjälp!! Tog mig jue inte ur sängen de första dygnet.. Magen har värkt som satan men börjar komma igång någorlunda, men får inte lyfta nåt på en månad förutom min lille Vincent. Så det är tur att min familj ställer upp =), vet inte hur jag skulle gjort utan dom! Mamma skämmer bort mig och Vincent alldeles för mycket.
Ska lägga upp kort på de nån dag och visa vad jag fått av henne, självklart vad jag fått av andra oxå då =).

På hemvägen så stanna vi till vid ica, för att inhandla lite smått och gott, så lillen har redan varit i affären =P..

Vet ni vad, de första ja gjorde när ja kom hem var att ta en härlig dusch och raka benen.. Såg ut som han i star wars, lyckades oxå klippa mina tånaglar, de ni! Så nu är de inte 4 meter långa längre.
Måste hoppa runt i stödstrumpor i 6 veckor oxå, mamma och syster sliter som bara den med dom =P.
Får ju inte bära lr ta i med magmusklerna nå värre så de e lite svårt att få på sig stödstrumpor själv.. Fast de töligaste är dessa sprutor som jag måste ta, de e tur att man inte är diabetiker!
Det är en sak att ge andra sprutor men att sticka sig själv är sådär.. Man vet jue när sticket ska komma, men men bara några dagar kvar, helt klart värt det oxå varje gång man tittar på lillen =).

Idag då, tog en tur till obs med lillen, för jag var tvungen att åka till apoteket, hade inte stått ut en dag till.. Passa även på att köpa några mysbyxor till mig, som man kan dra upp lite högre på magen. De jag har hemma nu är så låga och hamnar precis på stygnen..

Är himmla osocial för tillfället, men jag har inte riktigt kommit in i rutinerna.ska sätta mig att svara på sms nån dag, har bara inte hunnit =/.. Men det kommer svar, jag lovar! 

Tycker det är himmla krångligt när barnmorskan säger en sak och böckerna en annan sen så kommer det fram ett tredje alternativ. Så det är lite rörigt i huvvet på mig..

Men jag ska försöka uppdatera med nån liten rad varje dag tänkte jag..
Men vi får se, mycket som ska hinnas med på dygnets få timmar tycker ja..

Måste tacka för alla gratulationer, tack tack snälla!


Ha det gott


Kram kram


Det blev en Vincent

Publicerad 2009-08-01 19:53:10 i Allmänt,

Min Lille prins är här, finns väl ingen som missat det nu =P

Efter 40 timmar + med värkar hemma och 26 timmar på förlossningen så kom han äntligen ut.

4060g tung och 52 cm lång och helt underbar på alla sätt och vis!






Kram kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela