Jennys tankar

Uppdatering

Publicerad 2009-12-28 11:59:19 i Allmänt,

Hej hopp!!
Känner att jag borde uppdatera lite, men jag har helt tappat suget för att blogga.. Ska försöka starta upp bloggnerven igen =P.

Kan kanske bero på att det händer inte så mycket i mitt liv, lr jo det händer mycket med Vincent varje dag.. Men det är nog inte så intressant för er, iofs är väl inte jag nå mer intressant..


Men jag gör ett försök..

Den 25:e så firade vi jul igen, denna gången hos min morbror och Nipha =). Massa god mat igen!
Jag lyckades pricka in så plutt sov när vi skulle äta, han har jue ingen barnstol som vi lätt kan ta med.. Tror jag ska investera i en sån där som man trär på vanliga stolar, men vi får se..

När vi proppat oss mätta med mat så blev det julklappsutdelning, behöver jag tala om vem som fick flest paket.. Japp ni gissa rätt, nämligen Vincent, min lilla charmiga son =).

Fast just nu är julpappret mest intressant för det prasslar, iofs allt som går att stoppa i munnen är intressant.
Riktigt kul att träffa kusinerna också, min hmm "mitten kusin"(?).. ja Jessica har iaf blivit gudmor åt en liten tös =), Hon och Perra har så mycket bebisar omkring sig, nästan så man blir lite avensjuk..

Efter allt firande så delade vi på oss och alla åkte till sig, nästa gång vi ses så blir det antagligen hemma hos mig.. Beror på hur mycket jag hinner få iordning, tentan är jue mitt i flytten..

















Några av Vincent julklappar:
Bilar
sagoböcker
raket
skallra
bordsleksak
bitringar i alla dess formar
Kläder
Tomtedräkt
Gosedjur
Docka som vi döpt till Alfred
Spelande leksaker

Ska försöka lägga in kort på allt nån dag, får väl bli efter att jag packat upp allt sen

Vincent har jue väldigt svårt för att somna på kvällarna, han brukar ligga och prata och titta på "ljuset i taket" och när han börjar gäspa och är precis på gränsen till att somna så sparkar han och sträcker på sig och börjar gnälla. och så håller det på varje kväll, vet inte vad han kommit in i för period, rädd för att somna?
Igår gråt han hela kvällen, så jag fundera på om nåt var fel, fast det var "jag-är-trött-gråt".. Men han brukar inte gråta så mycket och sprattla till som bara den när han ska sova.. Men ingen feber och inte ont på nåt ställe vad jag kunde se, så eftersom ingenting funka kom jag och tänka på Annika O. Ni vet så som hon fick hennes dotter att sova =P, så jag gick ner och prova de och efter en kvart så hade jag en snarkande son =) =) =).
Efter plutts bad och kvällsmat ska jag prova detta igen =).

Han brukar jue somna när han tuttar på mig, nåt jag inte ville att han skulle göra. Men ända sen han var liten så har han blundat och tillslut somnat när han ammas. Jag har aldrig som det står i böckerna varit med om att han tittar på mig medans han får mat och ytterst få gånger har jag varit med om att han släpper bröstet själv och ler som att nu är jag mätt.. Han somnar nästan alltid! Men detta är inget jag vill att han ska somna till på kvällen, då kan jue ingen annan natta honom och stackars barnvakter i så fall =P..

Måste säga att Tant Malin, har nåt knep för Vincent brukar somna i hennes famn och hur mycket jag och mamma än försöker så somnar han inte i våra famnar.. Då ska han nog vara riktigt slut =P. Får väl ringa Malin sen när jag flyttar så får hon komma med Winnerbäck och låna ut sin famn till Vincent =P.

Se nu blev det jättemycket tjat om sömn igen...



Nu ska det fixas lite lunch

Kram


 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-28 17:11:03

Hihi å ja å Perra som satt å va avensjuka på dej som får hålla i en bebis hela dagarna, å vi får bara gosa lite då och då =P Han e en toppen killen den där godingen å du e ju självklart en toppen mamma ! God fortsättning !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela