Jennys tankar

Tisdag

Publicerad 2009-05-28 20:33:22 i Allmänt,

Hej hej!!

Så idag har jag varit i skolan, det var meningen att ja skulle ta kort på oss tappra själar som var där och träna på att sätta PVK, KAD, venprover mm..

Snart är det eximination och på ryktes vägar har vi hört att det är en lärare som ställer till problem.. Till och med andra lärare har fått säga till henne, de har haft möte om henne. Hur hon blev lärare är för mig helt ofattbart, kan inte förstå att hon har hand om sjuka människor. 

Sen så sker det visst viss särbehandling för vissa elever..hmmmm!

Men vi hade ganska trevligt idag, är mest oroad för Kad! Mycket att tänka på att, inget får stöta i nåt och höger ska vara steril.

Iaf var hemma lagom till lunch, som även idag spenderades med trevligt sällskap. Oxpytt blev det idag, snabbt och enkelt!







Riktigt trevligt sällskap!!



Kom fram till att jag ska göra fisk nån dag, så ska han komma hit och luncha.

Roligare att laga mat om de e fler som ska äta.

Ska göra klyftpotatis och kycklinggrillspett nån dag oxå, så Mattias lär få komma hit ofta och luncha =P



      

Så har jag varit hos Barnmorskan idag, prata om dittan och dattan.. Hade en annan idag, då min vanliga hade semester..
Lite frågor om vilka bedövningsmedel jag funderat på.. Det enda jag bestämmt mig för är kvaddlar, blev så himmla nyfiken på dem. Måste bara prova! Sen resten får gå som det går...
Magen flänger åt alla håll, så det är en partykung/pingla som bor i magen. Längtar såå efter att få se mitt lilla mirakel!


Måste oxå börja med järntabletter varje dag, låg precis på nedersta gränsen.. Har ju haft uppehåll med järntabletterna några dagar för att få igång magen.

Gött att solen kom fram idag oxå, hagla imorse när jag var utanför kau.

Ska ta och sätta mig och vara lite social och skicka sms, till alla goda vänner. Har ju varit väldigt dålig på att svara och att höra av mig.


Ja det var väl allt för mig för tillfället..

Puss och kramen

Kommentarer

Postat av: Annika A

Publicerad 2009-05-28 21:54:43

När jag gick us-utbildingen var det någon där som sa att dom som blir vårdlärare är sjuksyrror som inte orkar med patienter längre. Kan vara en sån typ du råkat ut för. hoppas det går bra ändå, kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela