Jennys tankar

Onsdag

Publicerad 2009-11-18 23:08:18 i Allmänt,

Tjena tjosan!


Idag var jag och plutt med broder till vårdcentralen, han behövde lite pepp och om inte läkarn kom med nåt bra svar skulle ja gå in och lägga mig i =P. Man måste stå på sig om man ska få nåt svar och överdriva, den läxan lärde jag mig när jag och syster var med farfar på akuten och avdelningen.

Inte så att man ska ringa ambulans när man får flis i fingret, men har du skitont visa då för fasiken att du verkligen har skitont, bit inte ihop.
Men han fick en bra läkare idag som kom med ännu en "diagnos" på vad det kunde vara.

En annan sak, min mammas kusin har varit sjukpensionär i typ 30 år vart på massa behandlingar hos massa olika läkare.. Så nu fick hon för sig att hon skulle gå till en knotknackare för nån grej.. Gissa vad!

Han fixa de som inte läkarna fixat, han typ ja du har en nerv i kläm här och senan var det nåt med..*knak* och allt är bra! Då har hon gått som sjukpensionär hela livet och har 3 år kvar till pension nu.

Borde inte alla de läkarna upptäckt detta på de 27 åren?

Ska tvinga iväg broder till en knotknackare, man vet jue aldrig liksom..

Sen så gick vi ner till Ica för att köpa nåt gott! Christer skulle jue ha blivit 61 år idag och det måste man fira =). Tänk det är snart 2 år sen, känns inte så länge sen. Fast när jag tänker på Christer så är det friska Christer jag ser, kanske "tur" att det gick så fort (om man nu ska vara självisk) så man slipper komma ihåg sjuka Christer. Sista tiden var skitjobbigt tyckte ja, höll på att tappa hakan sista gången han var hemma. Ville bara bort härifrån, var hemskt att se han så =(.


Fast han har det bra nu, de vet jag! Så är jag övertygad om att han är här och hälsar på mamma ibland.

På promenaden kom jag ihåg att fota en smart grej som grums kommun gjort, om det nu är dem och inte nån snäll hemmasnickare, lr nåt annat bolag.. jaja vad vet jag, jag gillar det iaf!

Kolla!



Hur bra som helst för de äldre som är ute på promenix, hur kom de på den ideen?

Så de gör vi tummen upp för =P


Har också ringt kantorn idag och sagt vilka sånger som jag vill ska sjungas och vilken psalm jag bestämt mig för. Sen vill jag inte gå ut när det är knäpptyst så där skulle de överraska mig =). Vet bara att det ska sjungas nåt, men sång får jag reda på vid dopet. Spännande!
Imorgon så blir det prästen som får ett samtal =).


Ne nu är det dax för sängen så man är pigg imorgon när vi ska hem till Prins Linus och hans Mamma.

Sen på kvällen ska jag och min prins till Deje och träffa de härliga tjejerna från gymnasiet.
Hem till Charlotte och hennes lilla kille ska vi, ska hämta upp Nina och Jenny på vägen, så det ska bli riktigt kul. så sällan vi träffas.



Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-11-19 01:40:47

tyvärr måste man va frisk nog att kunna prata för sig själv om man är sjuk. hur gick tentan förresten? 19 december, tjoho! :P kram

Postat av: Therese

Publicerad 2009-11-19 05:34:58

Dom där små bänkarna är ju hur söta som helst :)



Här ska du få insider-tips: Endera kan du skaffa dig en stoooor rumpa eller så kan du börja dejta ett syskons partner, det är så jag gör. Både vad gäller stor rumpa och min brors tjej ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela