Jennys tankar

Tips

Publicerad 2009-10-30 11:17:54 i Allmänt,


Här är några bloggar jag brukar kika in i, kommer inte ihåg om jag hittade dem igenom någon av er, mina läsare. Men iaf så tänkte jag tipsa om dessa 2:

 Att leva med en slashas.

kaffekokarkokboken

Ja det var nog allt för nu, ska ta en lur på soffan nu!

Pöss och kram

Kommentarer

Postat av: annica branting

Publicerad 2009-10-30 11:41:46

Slashasen är kul att läsa :) man känner igen sig i en del ;)



Ska du med på bio på torsdag? Jaaaaaaa! :)

Postat av: Ananas

Publicerad 2009-10-31 21:24:51

Som sagt efter att ha sovit och tagit en tablett så var det bara förkylt. Och har man ett vilddjur som behöver uppmärksamhet och bus hinner man inte vara sjuk :)



Bättre sent än aldrig vännen. Förstår att det känns surt, men nu har du gjort det. Hoppas att du slipper vänta allt för länge på pengarna.



Tänkte också bjuda hem Malin på fika till veckan. Men jag kommer gärna förbi dig, annars är du välkommen hit :) Linus har som sagt bakat massor här :)



Efter Vincentkramar känner jag mig genast bättre :) Verkar som förkylningen har gett med sig men jag tackar för kramarna. Jag och Malin får väl slåss om Vincentkramar om vi ses till veckan :)



Trevlig helg på dig vännen!!



Kramar till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela