Jennys tankar

Min dag

Publicerad 2009-09-23 22:45:04 i Allmänt,

Tjo!

Idag kan man tro att jag haft tråkigt.. Ni vet på film när det borstar tänderna, då spottar de sällan och brostar upp värsta skummet..

Jag gillar inte att ha munnen full av skum och spottar ofta när jag borstar tänderna..
satt och fundera på vad som egentligen är rätt. Spottar jag ut all tandkrän för fort och bara borstar på när jag inte har skummet i mun?
Eller drar man runt allt skräp i munnen med allt skum så det får chans att fastna på nåt annat ställe??
Det sägs jue att man ska borts tänderna i 2 minuter oxå.. Vet att jag fråga på jobbet en gång =P, för vi hjälpte en med tandborstning och den hade typ bara 4 tänder.. Ska man stå i 2 minuter på dem med, lr hur ligger tiden då??
Nu fråga ja ju mest på jobbet som skämt när vi satt och prata om dumma saker, bäst att förklara de så ni inte tror att jag ringde sköterskan lr nåt =P..

Jaja bara en tanke som slog mig..

Mamma mutter börjar bli lite nervös inför partyt oxå, ska bli så jäkla kul!!
Sitter och klurar på mer presenter till världens bästa mamma =P..

Idag iaf så har jag ringt lite olika ställen och kolla upp lite kurser, har också pluggat matte.
Självklart så har vi tagit en liten promenad, med betoning på liten. Har inte riktigt hittat min runda här i Grums än, i Slottsbron har jag min runda som jag "alltid" går.. Har iofs fått ändra rutten lite pga att jag har Vincent med, en del känns inte riktigt säker att gå med honom.
Sen har jag sorterat i mina skolpapper, försöker lägga upp dem i den ordningen tentorna kommer..

Jo, de ringde idag från sjukhuset, på fredag ska Vincent in på ultraljudet.. Ska bli skönt att få det gjort!
Min lille plutt =).

Sen så har jag pratat med Magnus idag,  jag vill jue ha en sån där napp som det finns en bitring på, så han skulle kolla upp de =). Berättade för honom vad mamma hade sagt och att han tydligen "fjäskat" in sig bra där =P. Han sa iaf att på jobbet mobbar de honom för samma sak typ.. haha

Nu ikväll så var vi hos morfar och hälsa på =), morfar måste jue få lite Vincent tid =).

Imorgon ska vi på privatsittning hos ett medium, ska bli himmla kul!! Mamma, jag och syrran har en varsin tid, ska bli kul och se vem som får "prata" med vem =).
 Snälla Malin ska sitta barnvakt =), så Vincent får en myskväll med familjen på björnbärsvägen =). Så jag hoppas han visar sin bästa sida =P.

Måste jue bara avsluta med några bilder på min älskling!









Kram kram

Kommentarer

Postat av: Milla

Publicerad 2009-09-24 01:26:58

Gud vad han växer den lille godingen! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela