Jennys tankar

today is gonna be the day

Publicerad 2010-09-17 23:15:31 i Allmänt,

Hej hopp!

Idag har det varit fullt upp och med fullt upp så menar jag gå-i-pyjamas-hela-dagen-dag :P.

Jag och plutt har dansat, jagat varandra och allt annat som man gör för att få lite skratt från godingen :). När han "sov middag" så passade jag på att göra köttfärslimpa, de var så nära att jag skrev smörgåslimpa nu :P.

Köttfärslimpan hade nog blivit lite godare med lite salt i, men det gick bra så här också. Mäster kocken Jenny är i farten! Magnus är imponerad över att "mat-jenny" har letat sig ut.

Åh min lilla fina älskling kana ur soffan idag, inge hemskt med de. Men han landa liksom på huvudet och kroppen ramla över åt fel håll..

Kändes som en evighet innan jag hann fram och dra rätt han, min stackrs lilla fina älskling.. Benen stod rätt upp och sakta sakta åkte de åt fel håll, trodde fasiken han skulle bryta nacken där ett tag, hualigen!

Som minne av händelsen har han en röd liten bula i pannan och lite röda märken på kinden..

Nu sover han hos mormor och jag sitter här och saknar honom, men ska njuta av sovmorgonen, det händer alldeles för sällan att jag får sova ut.

Har pratat med herr Mupp i x antal timmar också, vi hann med alla ämnen från snoppstorlekar till vanligt skvaller :p. Herr mupp har spanat in alldeles för dåligt med snoppar och fatta inte alls vad jag mena..

En hårig ryss är vad han behöver!


Kramen





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela