Jennys tankar

Vet du vart hon bor?

Publicerad 2010-09-14 23:11:03 i Allmänt,

Hej hopp!

Mitt huvud är så fullt av annat så det kopplar inte att jag ska plocka upp kameran och ta lite kort på saker vi gör.

Idag har vi iaf varit ute på en lyx-promenad, väldigt lyxig för mig iaf :P.

Jag,Plutt, Bark, Mattias och Camilla tog en promenad till.., åh vad heter badplatsen man kan gå till här, ni vet den vägen vid röda hsb.. <-- puckovarning på mig..

 Där gick vi iaf, på vägen dit satt plutt i vagnen och på vägen hem så fick plutt gå själv :).  På nåt sätt blev det att Mattias drog vagnen och Camilla och han försökte se till att plutt inte dratta ner i nåt dike, medans jag och Bark gick och prata :P. LYX!

Efter promenaden följde jag med Bark till Ica och där var det nån som leta efter Lite sällskap-Elin. Den här killen cyklade försiktigt fram till oss och fråga om vi sett lite sällskap och om vi såg avsnittet igår.
Han undra om vi såg när de varit i grums och att en tjej skulle bo här i området.

Ja, sa vi och stod där som fån.

Sen börja han fråga om vi visste vad hon hette i efternamn och vart hon bodde och såna grejer.. Har iofs sett han ränna här i husen några gånger, så han letar väl för fullt :P. Lite skumt iaf.

Inte för att jag sa nåt, han får väl läsa eftertexterna själv :P.
Såg iaf att han var och sprang i rätt hus, men fel trappuppgång förut, de enda jag ångrar är varför vi inte frågade vad han ville henne. För nu sitter jag här och är nyfiken :P.

Imorgon bär det av till Sunne för mig och plutt, ska bli trevligt!


Pöss och hej!

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-09-15 12:39:04

Okej okej, shit vad härligt för dig! :) Nej jag har bytt program, tröttnade på att kämpa för att klara tentor på en utbildning som jag inte säkert vet om jag vill ha som yrke. Så nu går jag Vård & stödsamordnare istället. :)

Postat av: Linda

Publicerad 2010-09-16 22:15:23

Gick 3 terminer, men skitsamma det va väl bra för nått antar jag. :P Jaopp det är på kau jag går & det är 3 år. Mjadu, man jobbar som en samordnare inom psykiatrin & socialpsykiatrin. Har samtal med klienter, nåt mellanting mellan socionom & terapeut typ. Fast det verkar va mkt roligare ;P Hoppas allt är bra med dig & Vincent. :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela