Jennys tankar

Fett-kampen

Publicerad 2011-06-17 22:46:11 i Allmänt,

Tjoho!!

Jag och Mattias tänkte dra ihop till en fettkamp.
1 Juli börjar de ifall någon vill vara med. Det blir typ som biggest looser, den som går ner mest kilon (procent till sin kroppsvikt) Vinner. De andra som är med får hjälpa till med ett pris till vinnaren.

Känner att jag behövver nåt som sporrar mig till att ta tag i de..

Självklar kan ni som vill vara med vara anonyma, inte för mig lr Mattias då, det är vi som kommer räkna och hålla koll, men för varandra. Vi kommer inte skriva ut lr berätta för någon vad ni väger, hur mycket ni förlorat mm de får den som vill berätta själv. Vi tänkte att allt sker via mail och tex att när halva tiden gått kunde man skriva att ledaren (med lr utan namn)  tappat si och så mycket i %, så man ändå har lite koll på de som är med.


Vi tänkte att de kan hålla på 3-5 månader nånting, just för att man måste hålla igång och inte tappa suget. Det är jue lättare att hålla någonting en kortare stund :P.

De vi tänkt är att vägningen ska ske på en digitalvåg för att de ska bli så rätt som möjligt..

Den som vill vara med kan väl skriva en kommentar, som jag inte kommer att publicera, skriv mailadressen så mailar jag lite regler mm.. Skriv även om ni vill vara anonym, så ni får ett eget mail och inget massmail..

Ni får köra vilken metod ni vill, så länge ni inte börjar svälta er själva lr några andra dumheter.

Vore kul om så många som möjligt vill vara med, så kom igen nu!



Kram kram

Kommentarer

Postat av: Mattias

Publicerad 2011-06-17 23:05:51

I will own you!

Postat av: Erika.Å

Publicerad 2011-06-18 10:53:26

Vore kul och veta vilken/vilka metoder alla använder med ;-)

Postat av: Milla

Publicerad 2011-06-19 15:31:06

Hade jag inte varit i detta välsignade tillstånd hade jag nog hängt på! Men det får vänta tills det är dags att gå ner alla gravidkilon sen. :)

Postat av: Mattias

Publicerad 2011-06-19 21:59:59

Ingen dum idé. Även om det är som så att vissa vill vara anonyma så kan ju ändå metoden vara intressant att se på, vilka metoder som lyckas bäst. Är så klart väldigt svårt att avgöra hur mycket som beror på metod, men det kan vara roligt ändå :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela