Jennys tankar

Gnäller lite..

Publicerad 2011-05-23 21:40:54 i Allmänt,

Hej hopp!

Ja tror min kropp håller på att bli knäpp eller så håller jag på att bli tokig..

Det började i lördags natt, jag sov ganska dåligt då jag vaknade av att mitt ena knä gjorde förbannat ont. Vet inte hur många gånger jag vakna, under natten så drog det sig neråt hela tiden så jag vakna av att jag hade ont i vaden också och då hade de i knät släppt. Det drog sig neråt hela söndan och satt sig under foten. imorse när jag vakna hade jag ont på yttersidan under foten och när jag väl kom till Vårdcentralen hade det flyttat sig till precis under tårna. Under dagen så drog det sig ut mot stortå sidan mer och mer.

Det har idag också börjat i andra benet så båda mina fötter värker under foten, lederna värker och det pirrar i hela kroppen. Börja med att i högerarm fick jag ont i lederna, sen spred det sig som sockerdricka i hela överkroppen.. Jag känner också hur en kroppsdel börjar göra lite ont och sen känner jag hur det pulserar i den och jag borde inte känna nåt pulserande i en delen..

Nu sitter jag iaf här och det spirar och pirrar på båda sidorna om halsen, yr i bollen och känner mig skitkonstig. illamående har jag också varit fram och tillbaka, fast det som är mest irriterande är fötterna. Hela kroppen känns skittung och det känns som allt dras neråt.. 

Broder kommer snart som ska hålla lite koll på mig då jag inte törs röra mig när det snurrar som värst.. 


Får nog försöka få en tid på vårdcentralen imorgon för att utreda min konstiga trötthet som kommer varje dag halv 2 och nu fötterna och alla andra knäppa symtom..



Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela