Jennys tankar

fredag

Publicerad 2011-09-09 11:39:00 i Allmänt,

I fredags så blev det en träff med Magnus, var så längesen vi hängde och töla. Han är trummis som ni vet, trummisar har fina armar :P. haha

Lite mer tatueringar så rättar de till sig :P. Sagt de till han att han börjar jue bli riktigt het med skägget :P, så de får han inte ta bort. Singel är han också (om jag fattat det hela rätt), så passa på nu tjejer innan nån annan norpar han.



Han har precis köpt hus också, så vi var där en stund och han visade mig runt :). Ett stort jäkla hus också!

Efter de drog vi till staden och käkade pizza, mumma!



Lite mer töl om dittan och dattan och fick höra några av deras nya låtar :), håller tummarna för att de kommer till Karlstad och spelar snart!

Sen var det äntligen dags för bio Cowboys och Aliens tror jag den hette, min humor kan jag säga :).
Reklamen innan var fan skithemskt så jag har fortfarande lampan tänd på nätterna, vem fan visar skräckfilms reklamer innan en rolig film. Jag satt böjd över Magnus och sa "jag ska inte se sånt här, jag ska inte se sånt här, är det borta?" Hua!! Lite såg jag och de kan jag inte få ur huvve, fan!

Halv 12 på natten kom vi till mamma och hämatade mitt lilla hjärta, stackarn. Han sov som en stock hela vägen hem och när jag bar in han började han röra på sig lite men han fick nappen så somna han vidare, tills jag la ner han i sängen då tittade han upp klarvaken.

Skit jag var trött som ett as! Vid 3 nångång somna han, då hade jag somnat x antal gånger och vaknade av att han fick in en spark på mig lr petade på mig.. Just ja, du sover inte nej.. Kom nu Vincent, lägg dig här brevid mamma med phu.
Världens längsta natt kan jag säga, Ne'e inte sova mer, öpp, jag vill ha välling.
mamma gör välling så ligger du här med phu..

Man skulle jue kunna tro att han sov längre på morron, men de kan jag meddela er att de gjorde han inte.

Mitt lilla söta hjärta, han är så fin och go, till och med när jag inte får sova. Älskar min lilla sötis, mer och mer för varje dag. Det är jag noga med att berätta för han också, han har faktiskt börja svara tillbaka att han älskar mamma, så det är inte bara phu han älskar nu :P


Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela