Jennys tankar

Godingen

Publicerad 2012-02-17 21:34:00 i Allmänt,

Plutt gillar sitt skrivbord som jag och Lennart grejat ihop till honom, han sitter där och läser, målar och pusslar.. Han la föresten ett 60 bitars häromdagen, han fixar också såna med småbitar, vet inte vem detta kommer ifrån. Han räknar till 20 utan problem, han kopplar ihop bokstäver med ord och pratar långa långa meningar vet inte hur många ord han kan  <--- skryt jag vet, men man måste väl få lite stolt :P.

Han ska göra allt själv, lite man får hjälpa till med, lite nervös när han byter film i dvd-spelaren eftersom den är svinddyr då det egentligen inte är en dvd-spelare.. Men han fixar det galant, så når han upp till att starta tv'n så när jag pluggar kan han fixa själv :P..





Plöttelötten <3


kramen




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela