Jennys tankar

Måndag

Publicerad 2014-07-21 19:16:00 i Allmänt,

Idag var jag på vårdcentralen jag och Vincent skulle vaccinera oss. Vi var egentligen där i fredags för vaccination och jo vi fick en spruta både jag och Vincent då. Det enda var att vi skulle ha 3:e dosen Twinrix men fick TBE-vaccination, förklara det för en 4-åring ni!
Vi fick ny tid på måndag för vaccination, men jag ville att de skulle titta oss i halsen först då jag på lördag natt haft feberfrossa och halsont. Det slutade med att vi fick ingen spruta, men vi fick penicillin både jag och Vincent för streptokocker.
 
Förutom febern har halsen varit ganska bra, tänker på hur det var i Januari då jag vissa nätter satt och gråt och inte kunde svälja för att halsen gjorde så ont. Jag låt helt förstörd, men det syntes ingenting i halsen, inte ens lite rodnad, INGENTING! Hela Januari höll det nästan på och jag mådde skit och satt i slutet av månaden och funderade på om jag skulle kontakta psyk för jag kanske inbillade mig och inte hals hade ont i halsen på riktig.
 
Läkaren sjukskrev mig veckan ut, eftersom jag sjukskrivit mig själv veckan innan men det är en annan historia.
 
Så denna veckan gästar Tikacillin min medicinering sen förra veckan.
 
Vincent har by the way varit jätteduktig och tagit medicinen själv, så stor han blir <3
 
Tjingeling
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela