Jennys tankar

Vårflod!

Publicerad 2014-05-29 21:25:00 i Allmänt,

Vår fina brygga ligger pyrt till, älven har stigit ungefär 2 cm i timmen sa räddningstjänsten, men att det skulle avta nu till 1 cm i timmen.
Strömt så in i norden är de!
 
Men vi han så klart med lite bullbak så här på morgonen, brukar gå upp och baka när alla sover för då tar jag inte så mycket av Vincents tid.
 
 
Vanligtvis kan man gå nedför hela trappan och sen stå på ett cementblock, idag gick det att gå nedför trappan då den låg "rätt". På eftermiddagen slet älven med sig cementblocket en bit så hela trappen låg snett ut i älven och med räcket ner mot marken. Helt otroliga krafter!
 
Väntar på räddningstjänsten,  vi måste få fast bryggan på nåt sätt för om den släpper kan den förstöra en hel del på vägen in mot stan.
 
 
 
Spännande att titta på, man får jue inte bada i älven.

 
På eftermiddagen.

Så nu vakar vi bryggan varje dag för att se till att den inte åker iväg.
 
Tjingeling!
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela