Jennys tankar

Fängelse

Publicerad 2007-11-20 23:03:02 i Allmänt,

Halla!


Förut kollade jag på tv, det var någon dokumentär om gäng..
Fatta inte riktigt allt men han som styrde och ställde var nummer 28, han satt förrästen i fängelse och hade gjort sig förtjänt av nummret 28 för alla mord och sånt. Han hade jobbats sig upp. Hans mor är stolt som ni förstår, fast nåt bra måste det finnas i honom, allt måste ha en mening.

Iaf var det någon som tittade fel eller sa något fel till honom, bad han helt enkelt en nummer 27:a att mörda denna som felat så hemskt.

  Det var oxå vissa prov som de andra cell"kamraterna", måste klara för att ens få bli medlemar i gänget.
Det gick iaf till så att han utsåg en som han tyckte passade in, sa till denna att här ska du sova ( i hans säng dvs) om denne inte ville sova och bli våldtagen så dödade han honom.  När du varit hans "fru" ett tag ja då fick du komma in i gänget.
Så ville du inte bli med i gänget blev du antingen mördad eller allas "bitch".

  Han var noga med att säga att han var en man, inte homosexuell. Utan de han satt på var "tjejer".

Ja hängde inte riktigt med på alla regler, men det hela var konstigt iaf.

Men de e tur man inte bor i USA och är olaglig.Handcuffed

Iofs så är jag inte olaglig i Sverige heller. Okej nåra dumheter har man väl gjort i sin ungdom, men man måste ju pröva på olika banor liksom..



Hearts
Pöss  



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela