Jennys tankar

Inte singel och sökande :)

Publicerad 2011-12-19 12:30:02 i Allmänt,

Tjoho!

Vet ni va, vet ni va ( ni som inte har facebook då :P)..  Jag ar träffat någon, en kille som är perfekt på alla sätt och vis :). Efter  mer än 6 månaders dejting, bestämde vi oss för att bli ett par.. Det tog ingen tid alls att fånga honom som ni märker :P.

Vincent tycker också om M och de kommer jättebra överens, igår var det M som skulle ligga brevid vid nattningen.. Mamma får aldrig vara populär längre :P.

De var allt för nu :)

Pöss pöss


Luciafirande

Publicerad 2011-12-14 22:09:32 i Allmänt,



Idag var vi på Vincents dagis och firade Lucia, de var så fina i sina lussekläder. Roligt att se alla barnen. Vincent fick välja vad han ville vara och det blev en tomtedräkt och ett sånt där litet elljus att ha i handen :).
Vi kom dit runt 10 i 4 ombytta och klara, Vincent fick se mormor och sen var det kört :P. Fröknarna försökte trösta honom och vi gick ut och satt oss, men de fick vinka efter mig så det sluta med att Vincent kollade på luciatåget i mitt knä. Men det finns jue alltid nästa år, även om jag tycker att det var lite synd, hade sett fram emot detta så mycket.
Mormor, morbror, moster, morfar och jag var det som var där..


Min fina tomte <3, ser på luciatåget med mormor..


Momor tar kort. Men jag ser jue ingenting i din kamera..













kram kram

Underkläder

Publicerad 2011-12-12 14:37:07 i Allmänt,

Vart köper man snygga underkläder?
Helst billiga också och ska gå upp till storlek D, nån?
pluss är jue om man kan skicka efter på nätet också :P, lat som jag är..

Glöggmys

Publicerad 2011-12-12 14:26:01 i Allmänt,

Nu blir det lite hopp i ordningen på inlägget, men jag är för lat för att ändra :P

iaf så i fredags hade jag och mina grabbar det årliga glöggmyset :). Iår stod jag för glöggen, så jag var in på systemet innan jag for till skolan, det var ett seminarium på skolan och vi måste gå på 6 stycken.. Vi har 3 dagar på oss i januari att gå på dem 6så det var lika bra att få bort ett nu tyckte vi. 5 kvar och då är 2 utav dem våra egna, sen är uppsatsen färdig och redo för att brännas upp, lr de får man göra först efter 10 år.. Hur man nu ska kunna ha koll på den i 10 år, jag får va gla om jag hittar dörrnyckeln varje dag liksom :P.

Iaf glöggmys, snälla pappa och morbror var barnvakter och hade fredags mys med Vincent <3. De brummade också mig till kil :). Glöggmyset är obligatoriskt och är hos Magnus, så det är bara att rava sig dit :P. Alltid kul att träffa min grabbar även om fredag är en dum dag, för jag var dyngtrött.. För gammal för att "festa" på fredagar :P.

När jag kliver in hos Magnus är det första han säger, men gu va rockig du är idag och vad smal du blivit. Inte ett ord om att jag inte är blond längre och inte har "långt hår" :P. In i köket och Eric tycker också att jag blivit smal, ja ba tack :P, han märker inte heller håret.. Efter typ en halvtimme ser Magnus de :P.. När Anders kom fråga jag om han märker nån skillnad på mig, nja vadå tyckte han.. Ändå hade jag nån dag tidigare sagt till han att jag klippt och tonat håret :P.. Det är mina grabbar de :) <3!

Iaf Magnus hade fixat det jättemysigt, han hade till och med köpt julklappar till oss som vi fick öppna :)..


Mys pys


3 Glöggar blev det, En som hon på systemet trodde att jag skulle gilla, en med fin ettikett och en som hette duv nånting för de hade vi förra året :P

Jag och Erik gillade chokladglöggen mumma!

Mina grabbar <3

Erik


Magnus


Anders och Mathias


Den obligatoriska elden och julmusik spelades såklart.

Sen rockade vi för fulla muggar :P








Tror inte jag kom med på en enda bild :/, jag som gjort mig så fin hahaha..

Tipp topp kväll i kil. Jag fick åka med snälla Anders hem, då jag skulle sova hos M. M var ute och åkte, så jag och Anders fick åka runt i stan och vänta på att M skulle komma hem :P. När M kom hem till sig så bytte jag bil och hoppade in i M's bil, vi skulle åka till Eric. Härliga grabbar, de har utsett en alfahande i gruppen ochskå haha.. Skratta som en tok när jag lyssna på dem.

Sen bar det av hem till M's säng, trött som en gnu så det var skönt att få hoppa i säng.
Snark snark snark, sen frukost innan han brummade hem mig :P.

Just de har jag sagt att han är en hunk :P
Efter de har det varit mys pys med M hela helgen


Pöss och kram


Pepperkaksbak

Publicerad 2011-12-12 13:57:38 i Allmänt,

Jag och plutt bakade pepparkakor igår, M var arbetsledare och övervakade det hela. Han satt på stolen och drack kaffe :P, han fick jobba som fotograf också vilket resulterade i 2 kort.. Lite snål med bilderna men annars en bra fotograf :P.

Jag är blek som satan och har mitt ful-linne på mig + mysbyxor, men är vacker som en dag ändå, bara så ni vet.





Degen var god tyckte Vincent, jag vill jue att baket ska ske på mitt sätt, vilket är något jag försöker släppa på då en 2-åring inte vill baka på mitt sätt. Jag blir tokig på de som äter deg (inte på Vincent då), det är fusk, man ska baka klart sen äta :P.

Pöss och kram

Farfars bil <3

Publicerad 2011-12-12 13:49:02 i Allmänt,

Syster yster och mamma ringde och sa att Josefin bestämt sig för att skrota farfars bil, då den krånglat lite.. Den är rostig och det är nåt som behöver bytas, men ska man ha en sån bil ska man nog kunna nåt om bilar så man kan greja lite själv.. iaf så behövde jag åka till stan och skriva på nåt papper eftersom det är min bil, men syster använder den :P


Farfars bil, jo vi säger så fortfarande :). (det har varit systers bil i några år, men det är liksom ändå farfars bil )

Iaf så hann vi inte till skroten då de hann stänga..
När vi satt och fika så satt vi och prata lite om farfar och hans bil att det var synd att skrota den, men syrran orka inte krångla med att sälja den och allt..

Så jag börja fundera på vem har ingen bil men behöver en, bark behöver jue en bil, så jag ringde han och sa att han får bilen om han vill, det ville han så det betyder att farfars bil får rulla lite till på vägarna :).  


Kram kram


Uppsatskalas och lördagströtthet

Publicerad 2011-12-12 13:32:18 i Allmänt,

Den 2:e december hade klassen uppsats kalas, på korriander firades det och käkades massa god mat. Uppsatsen skulle lämnas in den 2:e och det måste firas.

Pär i klassen var den som fixat och trixat, tack och bock säger vi för de :)!
Jätteskojsig kväll, även om jag smet hem 10 efter maten :/..
Det var roligt att få prata lite med andra i klassen som man knappt sett, förra terminen var det bara praktik och den här terminen har vi haft kanske 3 föreläsningar, så man har inte sett mycket av klassen.


Lisa tog det lungt och drack cola, själv drack jag vin och 1 white russian som var svajngod :P.

Efter en trewvlig kväll med klassen kom fina M och hämtade mig, jag följde med hem till han och kolla på film. Mys pys!  


Vi såg bara halva rec 1 sen bytte vi film, har sett den en gång och den skrämer mig fortfarande, jag behöver inte uppdatera minnet på den filmen :P

Efter filmmyset körde fina M hem mig till mamma mutter, feg som jag är sov jag på soffan, våga mig inte in till sängen efter den filmen :P.
Snäll som M är satt han och skrämde upp mig i bilen också :P

Efter några timmar på soffan blev det hotellfrukost hos mamma och Lennart, det är det bästa med att sova hos mamma, frukosten! Ägg flingor yoghurt, massa olika bröd, jag det finns lite av allt och bäst av allt, jag slipper ta fram de :P


Plutt momsar frukost <3

Efter frukosten tog jag, systeryster, broder och Vincent bussen till stan, Vincent älskar att åka buss :P. Även om jag tycker det är lite jobbigt att det inte finns bälte...

Vi sprang runt på stan och köpte julklappar och födelsedagspresenter till plutts farfar, Vincent valde själv vad farfar skulle ha, kan ni gissa vilken färg det blev :P.







Pöss och Kram


Pepparkakshuset

Publicerad 2011-12-12 13:23:17 i Allmänt,

Tjoho!
nu blir det lite snabb uppdatering, inte vet jag varför jag väljer snabb, när jag bara är hemma och latar mig :P.
Finns iofs mycket som ska hinnas med på mina lediga dagar, ska göra ett schema och bocka av för då blir jag peppad att få stryka de jag gjort :P

För ett tag sen gjorde mamma och Vincent ett jättefint pepparkakshus, det var jättefint ända tills mamma ställde det på sin plats, för där sa det krasch efter ett tag :P.






Lite krångel med sprits och annat men tillslut gick det något sådär...

Dagen efter:



Kram kram


Suck och stön!

Publicerad 2011-12-12 12:24:14 i Allmänt,

Det är inte konstigt att det finns 7-åringar som bantar när till och med seriertidningar uppmuntrar barn (framför allt flickor) till att vara smala och modemedvetna..

Läs




Kram

Mys

Publicerad 2011-12-01 22:16:29 i Allmänt,

Hej hopp!
dags för en liten uppdateringen igen, veckan som gått har varit sådär kan man säga..
Ska till vårdcentralen imorgon och få lite hjälp, M blir nog också glad :P.

Börjar misstänka att p-pillren inte var den enda boven till allt krångel, men vi får se vad som händer..
Även om veckan varit sådär så har M sovit här nästan varje natt :), det är så myspys när han är här och vi ligger på soffan strir, glor på film, mobilnördar. Han säger så bra saker också :). Vincent håller på att få tänder så han är väldigt mammig, mitt lilla hjärta. Iaf så har han legat i mitten i min säng och såklart åt fel håll,  nåt han gjort sen han var bebis. Det går inte att lägga han rätt för han ska ligga med huvudet mot fönstret.. Så M har haft ett huvud som knökat runt och jag har haft 2 små fötter i magen som sparkar och petar runt.. Mysigt att ha Vincent i mitten men mindre mysigt att ha M långt bort på andra änden.. fördelen för mig är att jag får ganska stor plats då vincent oftast väljer att ligga och knö på M :P.

C-uppsatsen ska lämna i och mailas till urkund imorgon, önska oss lycka till att vi fixar de nu.

Kram

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela