Jennys tankar

Glöggmys

Publicerad 2011-12-12 14:26:01 i Allmänt,

Nu blir det lite hopp i ordningen på inlägget, men jag är för lat för att ändra :P

iaf så i fredags hade jag och mina grabbar det årliga glöggmyset :). Iår stod jag för glöggen, så jag var in på systemet innan jag for till skolan, det var ett seminarium på skolan och vi måste gå på 6 stycken.. Vi har 3 dagar på oss i januari att gå på dem 6så det var lika bra att få bort ett nu tyckte vi. 5 kvar och då är 2 utav dem våra egna, sen är uppsatsen färdig och redo för att brännas upp, lr de får man göra först efter 10 år.. Hur man nu ska kunna ha koll på den i 10 år, jag får va gla om jag hittar dörrnyckeln varje dag liksom :P.

Iaf glöggmys, snälla pappa och morbror var barnvakter och hade fredags mys med Vincent <3. De brummade också mig till kil :). Glöggmyset är obligatoriskt och är hos Magnus, så det är bara att rava sig dit :P. Alltid kul att träffa min grabbar även om fredag är en dum dag, för jag var dyngtrött.. För gammal för att "festa" på fredagar :P.

När jag kliver in hos Magnus är det första han säger, men gu va rockig du är idag och vad smal du blivit. Inte ett ord om att jag inte är blond längre och inte har "långt hår" :P. In i köket och Eric tycker också att jag blivit smal, ja ba tack :P, han märker inte heller håret.. Efter typ en halvtimme ser Magnus de :P.. När Anders kom fråga jag om han märker nån skillnad på mig, nja vadå tyckte han.. Ändå hade jag nån dag tidigare sagt till han att jag klippt och tonat håret :P.. Det är mina grabbar de :) <3!

Iaf Magnus hade fixat det jättemysigt, han hade till och med köpt julklappar till oss som vi fick öppna :)..


Mys pys


3 Glöggar blev det, En som hon på systemet trodde att jag skulle gilla, en med fin ettikett och en som hette duv nånting för de hade vi förra året :P

Jag och Erik gillade chokladglöggen mumma!

Mina grabbar <3

Erik


Magnus


Anders och Mathias


Den obligatoriska elden och julmusik spelades såklart.

Sen rockade vi för fulla muggar :P








Tror inte jag kom med på en enda bild :/, jag som gjort mig så fin hahaha..

Tipp topp kväll i kil. Jag fick åka med snälla Anders hem, då jag skulle sova hos M. M var ute och åkte, så jag och Anders fick åka runt i stan och vänta på att M skulle komma hem :P. När M kom hem till sig så bytte jag bil och hoppade in i M's bil, vi skulle åka till Eric. Härliga grabbar, de har utsett en alfahande i gruppen ochskå haha.. Skratta som en tok när jag lyssna på dem.

Sen bar det av hem till M's säng, trött som en gnu så det var skönt att få hoppa i säng.
Snark snark snark, sen frukost innan han brummade hem mig :P.

Just de har jag sagt att han är en hunk :P
Efter de har det varit mys pys med M hela helgen


Pöss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jenny

Årgång 1982, är som vin och blir bara bättre och bättre med åldern :). Är mamma till Vincent och har efter lite letande hittat och förlovat mig med mannen i mitt liv. Jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården sedan Juni 2012 och trivs jättebra med de. 2015 kom lillebror Noah till världen och familjen känns nu komplett.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela